Tonnikalaa?

  • 8 907
  • 74

Missä muodossa tonnikalaa?

  • Paloina vedessä

    Ääniä: 71 20,4%
  • Paloina öljyssä

    Ääniä: 131 37,6%
  • Hiutaleina vedessä

    Ääniä: 30 8,6%
  • Hiutaleina öljyssä

    Ääniä: 61 17,5%
  • En syö tonnikalaa

    Ääniä: 55 15,8%

  • Äänestäjiä
    348

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tonnikalaa? (Ei gourmet)

Nimimerkki Leetchin toivomuksesta. Missäs muodossa tonnikala on parasta? Itse diggaan enhdottomasti hiutaleista öljyssä. Tonnikala on ainutta kalaa, mitä minä suuhuni vapaaehtoisesti pistän ja tonnikalan laadunkin suhteen olen erittäin tarkka. Propsit erityisesti Pirkalle, jonka Tonnikalaa öljyssä on hyvä laatuista ja pizzankin päällä hyvän makuista..

EDIT:

Tsekatkaa Mendietan viesti alempana!
 
Viimeksi muokattu:

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
En äänestä, koska ei ollut oikeata vaihtoehtoa. Vaihtoehdoissa oli vain tonnikalan perkausjätteet.
Ainoa oikea muoto syödä tonnikalaa, on syödä filé puoliraakana öljyssä paistinpannulla tai grillissä paistettuna.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En syö tonnikalaa. Olen allerginen.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin kuin Mr Pilli jo totesi; ainoa oikea tonnikala on tonnikalapihvi. Helvetin hyvää, maistuu aivan erilaiselta kuin kukaan osaisi arvella. Muut tonnikalat maistuvat paskalle eikä niitä tule siis nautittua.
 

Miguel

Jäsen
Purkkitonnikala on ihan syötävää, mutta ei mun juttuni.

Pizzan päällä tonnari on ehdottomasti parhaita täytteitä. Siihen vielä vähän katkarapuja, niin hyvä tulee. Oikea vaihtoehto siis löydy äänestettävien joukosta: pizzan päällä.

Helvetti, tulipa nälkä.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pizzan päällä on hyvää. Muusta en tiedä, varmaan muutenkin hyvää. Ei nyt hirveästi ole tullu syötyä tonnikalaa.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Hiutaleina vedessä ja öljyssä.

Ehdoton ykkönen on kuitenkin tonnikala chilikastikkeessa. Okei, se kastike on mitä on, mutta silti kruunaamaton kuningas purkkitonnikaloista. Sitä ruisleipien päälle paksu kerros ja huiviin, niin johan jaksaa taas taaplata.

Halpistonnikalamerkeistä paras kohdalle sattunut on nykyään Rainbow. Hiutaleetkin ovat yleensä melkein paloja.
Ocean Wave on aivan järkyttävää paskaa. Välttäkää kaikin voimin.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuore tonnikalapihvi Tyynenmeren rantamilla. Ryyditettynä hyvällä viinillä ja seuralla. Ja meri loiskii vieressä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Osa pojista on nyt missannut tämän kysymyksen. Ei ole kyse mistään gourmet-ruuista oli se sitten erinomaista tai ei. Kymysys koski nimenomaan noita klassisia purkki-tonnikaloja, joita todennäköisesti meistä jokainen on joskus "joutunut" nauttimaan.

Tämä kysymys on klassikko, kaikkien kysymysten Nissan Sunny.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Palat öljyssä rocks. Ei voi käsittää että joku syö hiutaleina vedessä/öljyssä. Siinähän on mukana vain kaikki p*ska mikä jää muulta kalan käsittelyltä yli??
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
Paloina currykastikkeessa. Erinomainen välipala. Tunaa saa myös kaikenlaisissa chili-, tomaatti-, vihannes-, satay-, ym. kastikkeissa. kannattaa kokeilla, saa vähän vaihtelua.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Tonnikala on "pihveinä" aivan loistava herkku. Nuo purkkiin ahdetut palat ja hiutaleet eivät ole mistään kotoisin. Ne onkin tarkoitettu lähinnä pitzan valmistuksen raaka-aineeksi.

Paistettuna tonnikala on kerrassaan erinomaista. Noita purkkikamoja saa joka huoltamolta, mutta oikeaa tonnikalafilettä vain hyvien ruokakauppojen kalatiskeiltä. Suosittelen, sillä maku on aivan jotain muuta kuin osaisi edes odottaa.
 
Paloina öljyssä. Avausviestin kirjoittajaa peesaten suosin minäkin Pirkan tavaraa.

Toki tuore tonnikala on erinomaisen hyvä herkku, mutta ei purkkikamaakaan pidä väheksyä. Menee pizzan päällä, pastasoosissa ja on oiva raaka-aine myös erilaisiin tahnoihin. Ja haluaisinpa nähdä sen kotikokin, joka tekee Vitello tonnaton kastikkeen tuoretavarasta. Oloneuvos?
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Hiutaleina öljyssä, hyvää pizzan päällä, menee pelkästäänkin. Lämmitetty tonnikalaruisleipä on myös hyvää. Ruisleivän päälle tonnikalaa, tomaattia, juustoa, ja päälle ripaus oreganoa, ja uuniin.
 
Paloina öljyssä, pizzaan ja joskus salaattiin.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paloina öljyssä vain ja ainoastaan suoraan purkista syötynä. Lämmitettynä esim pizzan päällä ei todellakaan uppoa. :-x
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paloina vedessä.

Vain pervoimmat voivat syödä öljyssä ja hiutaleina. Nämä ovat usein seksuaalirikollisia tai tekevät pimeästi töitä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hiutaleina öljyssä. Siitä sitä on mm. mukava lapioida lusikalla leivän päälle ja heittää karvaiseen turpaansa kun illalla ja yöllä yllättää hiuko.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Hiili
Paloina öljyssä vain ja ainoastaan suoraan purkista syötynä. Lämmitettynä esim pizzan päällä ei todellakaan uppoa. :-x
Tähän viitaten loistava resepti:

1 kpl pizza-pohjia
1 prk tomaattimurskaa
1 prk Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
Juustoa
Pizzamaustetta (Santa maria)

Ensin levitetään tomaattimurskat, sen jälkeen laitetaan juustot ja sitten se purkillinen tonnikalaa juuston päälle. 7 minuuttia uunissa täydellä teholla ja lopuksi päälle niin saatanan paljon pizzamaustetta. Ja Pon apetiit. Katsokaa, että tonnikala ei ole liian kauaa uunissa tai muuten siitä tulee sellaista paskaa, että sitä ei koiratkaan syö (kokeiltu on). Tähän kelpaa vain parasta laatua olevat tonnikalapalat ja nimenomaan öljyssä. Jollain 50 sentin purkeilla voitte heittää kanarian lintua.
 

Aksu

Jäsen
Pala öljyssä. Noista vaihtoehdoista ehdottomasti. Normaalisti suosin niin kuin siviilielämässä tomaattihenkistä tonnikalaa purkista vedettynä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haju ja ulkonäkö tuovat mieleen kissanruuan. Varmaan makukin, vaikka en ole kissan ruokaa maistanut.

Tonnikala pilaa tehokkaasti ruuan kuin ruuan. Pizzan, salaatin, pastan... Kovin helpolla en sitä suuhuni laita.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen tonnikalan ystävä. Paloina tai hiutaleina, vedessä tai öljyssä - kaikki käy. Tosin sen verran on kuitenkin sanottava, että paloina tonnikalaa varmaan eniten syön.

Tonnikalasalaatti, tonnikalaleipä, tonnikalapitsa, tonnikalapasta... Kaikki hyviä, ja juuri tuossa järjestyksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös