Tomi Lämsälle kenkää!

  • 107 538
  • 1 091

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei ollut tänään niin sanotusti aikuisjoukkue kentällä Lukolla. Junnuvirheillä 0p. Lämsällä on näissä vastuu saada kuria joukkueeseen.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Aikuiset ihmiset odottaneet tätä hetkeä :D surkeaa.
Itse olen odottamut sitä hetkeä, että tämän joukkue saisi jonkinnäköistä momentumia peliinsä. Vieraskiertueen alun vierasvoitto herätti toiveita, että joukkue voisi jatkaa lentoaan jopa sen kolmannen pelin putkeen, mutta oli liikaa vaadittu.

Samaa ailahtelevaa paskaa tämä on ollut puolitoista kautta putkeen.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin Lukko
Ei ollut tänään niin sanotusti aikuisjoukkue kentällä Lukolla. Junnuvirheillä 0p. Lämsällä on näissä vastuu saada kuria joukkueeseen.
Virheistä tuli maalit omiin. Niihin on vaikea valmentajan vaikuttaa. Paitsi luomalla sellaisen pelitavan, joka auttaisi vähentämään noita. Nyt kun ei varmaan mitään järkevää ole sovittuna, niin noita tulee.
Enemmän olen huolissani Lukon hyökkäämisestä. Se on täysin yksin puskemista tai kulmarallia. Maalille ei edelleenkään kukaan halua mennä. Ikonen ehkä ainoana.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ja ehkä noita Saarelan esittämiä aivopieruja ei edes tulisi, jos olisi opeteltuna parikin eri tapaa lähteä omista pois. Tuskin oman maalin eteen syöttäminen on ensimmäinen ajatus. Pitäisi tulla selkärangasta mihin syöttää. Saarelan moka mutta kertoo myös siitä ettei mitään pelitavallista kuviota ole sovittuna.

Mä väittäisin, että nimenomaan sen opetellun pelitavan tulos. Lukko pyrkii kiekottelemalla pois omalta alueelta. Tossa Saarelalla oli vaihtoehtoina lyödä ränniin tai rohkeasti syöttelemällä pois.

Tällä pelitavalla tulee noita virheitä, Peksinkin aikana.

Toinen maali olikin sitten täysin Jandricin merkkausvirhe ja junnumainen höntyily.

Halpa oli kyllä hinta KooKoon maaleille tänään. Kumpikin täysin omista virheistä, mutta näitä sattuu.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joukkue veti minimi suorituksen tästä viikosta, eli ketjun aihetta tuskin on tapahtumassa vaikka meitä kuinka paljon vituttaisi.

Yks ohje täältä kuitenkin. Sano nyt vittu sille ketä vastaa ylivoimasta, tai saa pelata sitä, niin jumalauta laukokaa nyt edes joskus.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Enemmän olen huolissani Lukon hyökkäämisestä. Se on täysin yksin puskemista tai kulmarallia.
Oon tästä eri mieltä. Varsinkin pohjoisamerikkalaiset rynnivät kulmista hyvinkin nopeasti kiekon kanssa maalille, mutta aika tehotonta on Lukon toiminta sota-alueella. Tänään toki saatiin sieltä kiekko kerran maaliinkin, mutta veskarin hanska oli siinäkin ollut nopeampi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämän niininii kiekko
Edelleen ihmettelen miten noin keskinkertaiselle valmentajalle kuin Lämsä on annettu tuollainen nippu käsiin. Tuolla joukkueella on saatava tulosta aikaiseksi. Noh Tomihan saa. Perkeleen ailahtelevaa sellaista.

Jos nyt tätäkin viikkoa niputtaa yhteen niin Jyppiä vastaan oli ajoittain jälleen kerran todella sekavaa pupeltamista, SaiPaa vastaan hoidettiin varmuudella pisteet kotiin joka tosin taisi johtua vastustajan ihan vaan vastustajan surkeudesta. Tänään sitten taas ihan tuttu sekava peli. Ekassa erässä joinkuin kuskin paikalla. Toisessa erässä otettiin kakkoseen ilman liukkaria ja kolmannessa lyötiin päätä seinään ilman palkintoa.

Ja sekavaa paskaa on ollut koko Lämsän aikakausi. Itse ajattelin antaa kauden alussa antaa Tomille rehellisen mahdollisuuden näyttää, että pätevä valmentaja ja homma lähtee rokkaamaan. Mutta kun ei niin ei. Siellä pyöritään Liigan keskikastissa hyvillä mielin. Ja se näyttää monelle kelpaavan. Jopa seuralle itselleen. Vaikka tavoitteet on asetettu vähän korkeammalle.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Jos nyt tätäkin viikkoa niputtaa yhteen niin Jyppiä vastaan oli ajoittain jälleen kerran todella sekavaa pupeltamista, SaiPaa vastaan hoidettiin varmuudella pisteet kotiin joka tosin taisi johtua vastustajan ihan vaan vastustajan surkeudesta.
JYPiä vastaan peli oli oikeinkin hyvää. Kertoo lähinnä kirjoittajan asenteesta vääristellä mustaa valkoiseksi.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
En kyllä mitenkään ole Tomin kannattaja. Aika kauan on saanut pelitapaa hioa, eikä se oikein lähde pelaajilla selkäytimestä. Tänään ensimmäiset vaihdot näyttivät kyllä hyviltä, mutta sitten meni sekavaksi. Varastavatko pelaajat vai mikä sitten on?

Tämän päivän peli minusta lopulta ratkesi näihin:

-Passivoituminen johtoasemassa
- Pari henkilökohtaista virhettä
- Tehottomuus maalinteossa

Vaikea sanoa, kuinka suuri prosentti kustakin näistä menee pelaajille ja kuinka suuri valmentajille. Joka tapauksessa sen verran menee pelaajille, että Lämsän ei tämän päivän pelistä suuremmin tarvitse olla huolissaan.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Joo o. Vai oikein hyvää. Sitähän se on ollut koko Tomin valtakauden ajan..tai sitten ei.. Melkoisen laput silmillä jotkut vetää.. Tainnut Tomin mahtipontiset puheet sokaista.
Minusta sellainen peli on hyvää, missä vastustajalla ei ole yhtää hyvää maalipaikkaa ja itsellä kymmenkunta.

En pidä yhtään Lämsästä, mutta en viitsi alkaa niin fanaattiseksi, etten näkisi metsää puulta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehdottomasti potkut välittömästi! Meni saatana syöttämään suoraan maalin eteen vastustajalle, sekä lähti kahden Lämsän voimin mukiloimaan vastustajaa unohtaen yhden pelaajan täysin vapaaksi!

Vitun Lämsä!
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Onhan Lämsässä ihan omatkin haasteensa mutta kyllä tuolla yksittäiset pelaajat virheineen maksoi tämän pelin. Eikä se vissiin edes ole sallittua valmentajan käydä kentällä niitä maaleja tekemässä. Tästä tappiosta annan kyllä valmennukselle synninpäästön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös