Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 463 257
  • 5 037

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No kukas se Sopan palkkasi? Samalla logiikalla voisi syyttää ulkomaalaisvahvistuksia siitä ettei tehneet mestaruuteen vaadittavia maaleja. Ja kyllähän Soppaa ja pelaajia onkin syytetty, mutta toivottavaa olisi ettei UTJ:kaan selviäisi kritiikittä kuivin jaloin.

Selvennetään siis sen verran, että edelliskausi oli Cacan kausi ja viimekausi mentiin Sopalla. Ja viime kausi tosiaankin oli sellainen rimanalitus Tompalta, että olen valmis monottamaan kaverin välittömästi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin en ole Nybari, eikä minulla ole edes kuselta haisevaa lasikuitukoppia auton perässä.

Toiseksi myönnän, ettei minulla ole mitään henkilökohtaista kontaktia Nybariin, joten siinä mielessä mielipiteeni saattaa leijua ilmassa eli asioita arvostelen tulosten kautta.

Kerrataan nyt vielä:
1. Granlundien loistava sainaus. En tiedä missä roolissa Nybari oli.
2. Mestaruus toissa kaudella joukkueella, jossa oli kaikki mitä HIFK:ssa pitää mielestäni olla.
3. Paperilla mestarisuosikki viime kaudella. Tämä pätee myös ennakkoarvioissa ennen pleijareihin menoa. Katastrofi oli häkellyttävä, mutta onko se UTJ:n vika?
4. Tälle kaudelle petturin valitsema omien luottopelaajiensa jengi ja petturi häipyi rybylään. Valmentajia ei ollut enää saatavissa, joten mentiin kokemattomalla kakkosella ja sen jälkeen naarattiin paras saatavissa oleva mies markkinoilta. Huteja tuli - perävalo ehkä suurimpana.

Itse näillä korteilla väitän, että arvostelu ainakin tulosten valossa on mielestäni mennyt hieman yli.

Ihan toinen asia on sitten se, ettei asioista voisi oppia. Vaikkapa Jyväskylästä, joka resursseihin nähden tekee loistavaa jälkeä vuodesta toiseen (no ainakin muutaman vuoden). Aivan varmasti on koko organisaatiolla opittavaa ja paljon. Suomen parhaaksi organisaatioksi on vielä pitkä matka.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Olen itse muodostanut Tom of Nybondasista semmoisen käsityksen, että hän on hyvin riippuvainen osaavasta valmentajasta. Nybari tarvitsee koutsin, joka osaa kertoa, millaisia pelaajia hän joukkueeseensa haluaa. Karavaanari sitten käyttää ATK-päätettä ja mahdollisesti myös teksti-tv:ta scouttaamisessa ja antaa valmentajalle vaihtoehtoja pelaajista. Profeetta Nokka luultavasti käytti myös itse kontaktejaan pelaajahankinnoissa ja auttoi näin Nytbondasta.

Tämän takia 2010-2011 voitettiin mestaruus. Meidän toimistolla oli toimiva valmentaja-UTJ -suhde, joka toimitti hyviä pelaajia kokoonpanoon. Ei edes haitannut, vaikka Hannes Hyvöset kävi floppaamassa välillä.

Viimeisinä kahtena kautena tuo valmentaja-UTJ -suhde muuttui ja tulokseen ei kukaan voi olla tyytyväinen. Soppa halusi ykkössentteriä koko syksyn ja talven, mutta Karavaanari antoi vain Retiisejä ja rikkinäisiä Perroja. Niin ja sitten vielä liigan kalleimman kolmossentterin Joakim Erikssonin, 86v, joka nosti tähtipelaajan palkkaa. Jocken korkean palkan täytyy johtua siitä, että Petu halusi hänet välttämättä joukkueeseen ja Karavaanari sitten joutui lyömään lähes 300 kiloeuron lapun pöytään.

Ensi kaudelle valmentaja-UTJ -suhde on taas muuttunut. Nyt valmentajan tontilla heiluu Profeetta Jalosen kaltainen henkilö, joka varmasti tietää, keitä pelaajia tahtoo. Saattaa jopa käyttää omia kontaktejaan heidän haalimisekseen. Nybarin ensi kauden työnimike voitaisiin vaihtaa muotoon "Urheilutoimen kumileimasin", sillä pääasiassa hänen tehtäväkseen jäänee palkkaneuvottelut ja faneille vittuilu (pysyvä virka).

En tässä yritä sen kummemmin puolustella Nybaria. Pelkästään Perraultin palkkaaminen ykkössentteriksi on riittävän raskas peruste erottamiselle. Jos nyt kuitenkin Karavaanarilla mennään, niin en ole järin huolestunutkaan. Vasta sitten ensi kauden päätteeksi, kun palstatotuuden mukaan Rami on hakannut Kifen ja Muuperin, polttanut Auroransillan ja heittänyt kaikki D-päädyn penkit Nordiksen lasi-ikkunoista helvettiin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olen itse muodostanut Tom of Nybondasista semmoisen käsityksen, että hän on hyvin riippuvainen osaavasta valmentajasta. Nybari tarvitsee koutsin, joka osaa kertoa, millaisia pelaajia hän joukkueeseensa haluaa. Karavaanari sitten käyttää ATK-päätettä ja mahdollisesti myös teksti-tv:ta scouttaamisessa ja antaa valmentajalle vaihtoehtoja pelaajista. Profeetta Nokka luultavasti käytti myös itse kontaktejaan pelaajahankinnoissa ja auttoi näin Nytbondasta.

No ei tuo ole ainoastaan Nybondaksen ominaisuus. Tapparan Leinonenkin toteaa uusimmassa Veikkaajassa, että hyvän valmentajan avulla pelaajahankintoja on helpompi tehdä. Ja Tapparan historiaa katsomalla tuo on helppo uskoa. Toisaalta kysymys on siitäkin, että hyvä valmentaja saa joukkueen pelaamaan hyvin, eikä nimillä ole niin suurta merkitystä. Väittäisin, että ihan samoin homma menee kaikissa joukkueissa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Itseänikin on sylettänyt Nybarin (ja Kautosen) touhu päättyneellä kaudella enkä valita, jos miehet vaihtuvat. Toisaalta tuli mieleen, että jos Tomppa kuitenkin saa vielä jatkaa, niin juuri nyt hänellä voisi olla extrasti näyttöhaluja ja sitä myötä HIFK:iin haalittaisiin todellisia vahvistuksia Pikku-Hakista alkaen.

Noh, katsellaan nyt, mitä "kuivilta" pelaajamarkkinoilta alkaa haaviin tarttumaan. Jonnet ei nyt yksistään riitä.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vaikka kulunut kausi oli katastrofaalinen IFK:lta ja siitä varmasti suuri syy täytyy vierittää Nybondaksen niskaan, täytyy herraa hieman puolustaakin kaiken tämän loan heiton keskellä.

Muistaakseni Tompalla on nyt viisi täyttä kautta takana. Pari ensimmäistä kautta meni "opetellessa" ja oman joukkueen kasaamisessa. Muistetaan Penan ensimmäiset kauden (tai oikeastaan koko hänen aikansa) ja jopa Kekäläisen ensimmäinen kausi. Ei mennyt ihan putkeen. No kolmas olikin jo täysosuma. Kauden 2011-2012 joukkue oli mielestäni paperilla vielä edelliskauttakin parempi, mutta kuten täälläkin on todettu; joukkue suli valmentajansa kanssa totaalisesti pudotuspeleissä. Päättynyt kausi sitten olikin täysi mahalasku, mutta siitä vieritän kyllä myös ison osan Matikaisen niskoille. Joukkuehan kasattiin täydellisesti Matikaisen näköiseksi.

Se missä Nybondas on onnistunut jo kolmena kautena peräkkäin, missä Pena epäonnistui oikeastaan koko hänen seitsemän kautensa aikana, on huippumaalivahdin hommaaminen. IFK:ssa on ollut liigan yksi tasokkain maalivahti jo kolmatta vuotta peräkkäin. Täytyy vielä muistaa, että kun Riksman loukkaantui viime kaudella, niin Nybondas hommasi korvaajaksi Endrasin. Penan aikana korvaaja olisi ollut tasoa Duffus, Draper jne.

Sen lisäksi Nybondaksen aikana valmentajat ovat olleet lähtökohtaisesti liigan huippuja (pois lukien Sormunen). Nokasta ei varmaan tarvitse sanoa mitään. Ja kyllä, sama pätee Matikaiseen. Olihan hän IFK:hon tullessa juuri valittu vuoden valmentajaksi SM-liigassa, eikä edellisestäkään tittelistä ollut kuin muutama vuosi. Kokonaisuudessaan Matikaisen Blues-ura oli erittäin hyvä. Valitettavasti herra osoittautui IFK:ssa tyhjäksi arvaksi. Summanen taas on ollut lähes kaikkien IFK-fanien päiväuni jo vuodesta 1998 lähtien.

Kuluneen kauden suurin epäkohta oli tietysti 1. sentteri tai sen puute. Perraultin täytyi olla joku plan B, muuten sitä on vaikea hyväksyä. Niko Kapastahan huhuiltiin IFK:hon viime keväänä, että olisiko se sitten kariutunut? Muuten uskon, että Nybondas rakensi kuluneen kauden joukkueen aika pitkälti Matikaisen toiveiden mukaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Katsotaan tuleva kausi ja mietitään sitten onko Nybondaksesta tähän hommaan. Faktahan on se, että Nybondas ja KJ tekivät HIFK:sta helvetin kovan joukkueen, joka kesti vielä ensimmäisen Petunkin kauden, mutta ei enään seuraavaa. Jos ensimmäistä kautta ei lasketa, koska Nybondas ei vielä silloin kerennyt tehdä paljoon mitään niin mielestäni Nybondas on kasannut kolme kertaa neljästä hyvän joukkueen ( 2010, 2011 ja 2012 ). Tämä kausi oli ensimmäinen surkeasti kasattu joukkue josta näki jo aikoja sitten, että mitään asiaa mestaruuteen ei ole toisin kuin kolmena aikasempana vuonna joissa kaikissa joukkueissa on ollut potentiaalia marssia aina päätyyn asti. Joskus huteja tulee, Matikainen oli helvetin suuri huti, mutta nyt Nybondaksen pitää nostaa HIFK takaisin sinne huipulle ja Rami on loistava valmentaja tekemään tämän. Salomäki, Eklund, Virtanen ja Vainonen kuulostavat hyviltä pelaajilta ensi kautta silmällä pitäen ja Partanen vielä niin näyttää hyvältä. Nämä eivät tietenkään pelkästään riitä vaan tarvitaan hyviä senttereitäkin ja maalintekijöitä. Uskon, että Nybondas ja Rami hankkivat nämä HIFK:lle.

Kahta hutia putkeen näillä resursseilla ei voi sallia ja tälläisiä välikauseja ei saa tulla pitkään aikaan enään. Nyt Nybondaksen tehtävä on kasaa liigan paras joukkue paperilla ja Ramin tehtävä on viedä se päätyyn asti.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Niin yksi asia on se, että tehdään huteja valmentajavalinnoissa. Se on valitettavaa, mutta sitä voi sattua joskus (ei tosin niin usein kuin IFK:ssa). Olennaista on kuitenkin se, että urheilutoimenjohtajan pitää osata reagoida. Jos kaikki tekeminen on paskaa niin silloin utj:n pitää marssia hallituksen pakeille ja sanoa, että nyt pitää ukko vaihtaa. Urheilutoimenjohtajan pitää tietää kaikki, mitä urheilupuolella tapahtuu, hänen pitää seurata pelien lisäksi harjoitukset jne. ja jos mennään alta lipan koko ajan niin pitää tehdä väliintulo ja huolehtia siitä, että valmentaja vaihdetaan. Eikä lymytä missään toimiston nurkassa ja toivoa, että kaikki joskus vielä kääntyy ja että fanit olisivat nyt hiljaa.
Samaa mieltä. Se että kasaa jengin oikein tarkoittaa että työ on puoliksi tehty. Kyllä kakkosnelosesta saa soppakauhan jos tarpeeksi kauan saa aikaa viilata. Mutta kyky reagoida yllättäviin tilanteisiin yleensä ratkaisee sen, mihin asti hyvin tehty pohjatyö kantaa (olettaen siis että se ylipäätään on hyvin tehty). Siinä Nybykällä on vielä todistettavaa. Tähän mennessä reaktionopeus on mitattu viikoissa/kuukausissa kun sen soisi mitata päivissä.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Vaikka kulunut kausi oli katastrofaalinen IFK:lta ja siitä varmasti suuri syy täytyy vierittää Nybondaksen niskaan, täytyy herraa hieman puolustaakin kaiken tämän loan heiton keskellä.

Totta. Siis jos puhtaasti katsoo urheilullisesti, kuuluisi Nybarin saada monoa. Mutta jos katsoo kokonaiskuvaa, niin oikeinhan Nybari toimii, kun hankkii valmentajan kanssa niitä pelaajia. Tästähän on karmea esimerkki Penan tapa toimia, jossa ylimielesti Stiga-ukkoiltiin niitä pelaajia ja mm. Shedden ei tiennyt ketä se Pena hankkii ja pistää ulos ja tunnetusti tämä hankintapolitiikka oli yksi syistä lähtöön. Tietynlaiseen pitkäjänteisyyteen Nybari sentään pyrkii ja haluaa hankkia niitä pelaajia, mitä valmentaja haluaa. Tässä tullaankin siihen että myös sen valmentajan pitää olla IFK:ssa sellainen joka osaa vaatia pelaajia ja osaa vaatia tiettyjä nimiä. Eli ts. tänä vuonna mentiin perseilleen siinä kun Soppa suolapatsas ei niitä pelaajia osannut vaatia, niin silloin meni Nybarillakin sormi suuhun. Ja toki Nybari teki väärin jo kesällä yrittämällä hankkia kovia nimiä hyökkäykseen, jotka ei sitten onnistuneet.

Lyhennettynä, Nybarin homma toimii kun:
- Valmentaja osaa vaatia nimiä ja tietää keitä etsitään
- Nybarille jää hommaksi hankkia "täytteet" (kuten Ramstedt, Ahtola jne.) ja maalivahti.
- Panostetaan koviin suomalaisiin nimiin, ei niinkään ulkomaalaisiin.

Homma ei toimi jos:
- Valmentaja pyytää Nybaria hankkimaan miehet.
- Hankitaan puukäsiä joukkueellinen, koska valmentaja näin haluaa. Tässäkin pitää urheilupuolenjohtajalla hälytyskellot soida.
- Jätetään liikaa ulkomaalaisten varaan. Tässä koko IFK:n scouttaus pitäis nostaa tasoaan. Ei nykyliigassa voida toimia näin vajavaisella hankintapolitiikalla.

Nyt uskon että homma alkaa taas toimimaan, koska Rami osaa vaatia kovia nimiä ja Nybari osaa kyllä niitä hankkia. Ja sitten tekee näitä "lisävärväyksiä", kuten Partanen, Vainonen jne. Ja toki Raantakin on haavissa, saa nähdä miten sitten kesällä käy. Eli en vielä antaisi monoa, koska yhden kauden erehdys ei muuta kokonaiskuvaa joka on ollut positiivinen.
 

scholl

Jäsen
Onko Tomppa Twitterissä? Hjallishan ilmoitti liittyneensä twitteriin, jotta voi oikaista Jokereista liikkuvia väärinkäsityksiä. Hän teki toki mielestäni heti alkuun virheen, olisi ehdottomasti pitänyt esiintyä Harry Harkimona. Olisi ollut vähän uskottavampi ;)
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tää on jotenkin hauskaa ku 2011 mestaruus niin se oli täysin kojon kokoama joukkue ja tänä vuonna kun rämmitään se on täysin Nybarin vikaa. Ei käynyt mielessä että ehkäpä Petulle hankittiin juuri ne pelaajat jotka hän on halunnut?
Mulla on edelleen täys luotto Nybariin!

Ensi kauden joukkue alkaa näyttämään jo paperillakin mestaruusjoukkueelta... :) No, odotellaan kauden alkuun, ehkä rapakon takaa tulee apuja. Vieläkö luottoa löytyy?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ei löydy enää sanoja tästä hempasta! En olisi uskonut että tällainen kaveri saisi olla HIFK;n leivissä, mutta väärässä olin.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Eroa paska.

Siinä ensimmäiset sanat, jotka tulivat mieleeni. Seuraavia odotellessa.

Ei kannata paljon Gardeneita rakennella, kohta pitää alkaa sulkemaan loppujakin katsomoita Nordikselta. Ei tollasta laumaa kukaan selväjärkinen tule katsomaan.

Kyllä sylettää kohta saapuvaa ylihintaista kausikorttilaskua taas maksaa.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Siis kyllähän tuosta paskakasasta pitäisi päästä pikimmiten eroon. Kuinka vitun kauan tuota ylimielistä apinaa pitää vielä katsella? Vittu, organisaatiolla on perinteitä, pätäkkää ja jonkinlaisia visioita tulevaisuuden suhteen. Silti siellä mukana härää tälläinen ylimielinen työharjoittelija.

En nyt ihan kaikkea paskaa tämänkään hyypiön niskaan laita, mutta paljon kuitenkin. Vuodesta toiseen annamme hänen takiaan (osaamattomuus, saamattomuus) tasoitusta muille seuroille, kuinka vitun pitkään tälläinen pelleily voi jatkua?
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Kuinka vitun kauan tuota ylimielistä apinaa pitää vielä katsella? Vittu, organisaatiolla on perinteitä, pätäkkää ja jonkinlaisia visioita tulevaisuuden suhteen. Silti siellä mukana härää tälläinen ylimielinen työharjoittelija.

Edellinen työharjoittelija hääräsi vissiin seitsemän vuotta, vaikka hän oli vatunpoimija jostain Itä-Suomesta. Nybari taas on stadilainen, sisäpiiriläinen, ruotsinkielinen ja sopivien henkilöiden kaveri. Tuskin häntä erotetaan ainakaan seuraavien 300 vuoden aikana.

Yhä paremmin alkaa avautua, mitä Nokka tarkoitti sanoessaan, että IFK:ssa pitää valmentaa paljon muutakin kuin pelkkää joukuetta.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Käytyään scouttausreissulla läpi Bosnian, Portugalin ja Italian pääsarjat, Tomppa vieläkin ihmettelee mistä muut löysivät sellaiset pelaajat kuin Azevedo, Giliati ja Umicevic.

Kuka uskoo kaiken jatkuvan sekoilun jälkeen, että siellä julkistamattomissa sopimuksissa olisi yhtään kunnollista pelimiestä?
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka uskoo kaiken jatkuvan sekoilun jälkeen, että siellä julkistamattomissa sopimuksissa olisi yhtään kunnollista pelimiestä?

Tämä. Itse näen asiassa samaa kuin sinä! Miksi piti paniikissa heittää Virtasen diili julki, vaikka varmasti on tiedetty tuosta JYP-kuviosta. Raanta julkaistiin myös vaikka uhka miehen poistumiselle maasta on kaupunkilaisjärjelläkin ajateltuna selkeä.

Joojoo, kyllä HIFK voi julkaista Virtasen kun diili kerran on. Olen samaa mieltä, mutta miksi olettaa että nämä julkaisemattomat olisivat jotenkin kovempia nimiä kuin nyt julkaistut. Veikkaan että niissä sopimuksissa on vain Nyppiksen nimmarit ja karavaanari kulkee noitten paperien kanssa tässä ja nyt etsimässä pelaajia jotka ne allekirjoittaisivat osaltaan.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä. Itse näen asiassa samaa kuin sinä! Miksi piti paniikissa heittää Virtasen diili julki, vaikka varmasti on tiedetty tuosta JYP-kuviosta. Raanta julkaistiin myös vaikka uhka miehen poistumiselle maasta on kaupunkilaisjärjelläkin ajateltuna selkeä.
HIFKlla on Cacan ohareiden jälkeen ollut selkeä missio saada SM-liigan johtoa ja jääkiekkoliittoa ymmärtämään, että allekirjoitettujen sopimusten noudattamisesta ja rikkomisesta tulisi olla selkeät pelisäännöt. Ihan oikeassahan HIFK sinänsä on, että jos ei erillisiä purkupykäliä ole tehty, niin onhan se syvältä, jos pelaajat ja valmentajat voivat samalla sekunnilla pyyhkiä työsopimuksella takapuolta, kun rahasarjasta tullaan heiluttamaan setelitukkoa nenän eteen. Virtasen tapaus on sitten vielä astetta kimurantimpi ja siinä varsinkin liigan pitää olla todella tarkkana, minkälaisen viestin se antaa joukkueille ja pelaajille. Tämä siis sillä oletuksella, että HIFKlla on kirjallinen sopimus Virtasen kanssa.
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Laitetaas tämä nyt tänne ettei joukkueen kasausketju täyty itkulla ja hampaiden kiristyksellä, tänne voi surutta kitistä ihan mitä vaan!

Tom Il Bondas on suoriutunut omassa UTJ:n tehtävässään säälittävän huonosti nyt jo puolitoista kautta. Mitä vittua se on puuhannut koko talven kun joukkueeseen on saatu hommattua vain 3 uutta pelaajaa ensi kaudeksi ja näistä 2 eivät tule punaista paitaa päällensä pukemaan tällä erää ja kaiken lisäksi heidän tieltään on jopa poistettu rosterista ukkoja.

Eikös Tomppa pitänyt siirtää uusiin tehtäviin koska turskaa oli tulossa niin paljon? Toisaalta tämän hetken IFK on niin säälittävä, että sen keulakuvana Tomppa menee aivan mainiosti!

Kärpissä oli kauden päätteeksi vähän samanlainen tilanne kun meillä, noh sinne on hommattu maajoukkuetason ukkoja sisään useampi kappale meillä ei ole tällä päivämäärällä vielä yhtäkään varmasti ensi kaudella täällä pelaavaa keskushyökkääjää rosterissa, kerrassaan säälittävä suoritus.

Toisaalta ei ole mitään konkreettista syytä olettaa etteikö syksyllä NHL-leireiltä tippuisi huippu-ukkoja jotka sitten meille naarataan vai mitä Tomppa?
 

andyjack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunkiseudun joukkueet, FPS
Tomppa on ajanut itsensä siihen tilanteeseen (ellei niitä sopimuksia ole jossain jemmassa), että kaikista edes keskinkertaisuuksista on nyt käytävä huutokauppaa. Tällä strategialla tulee varmasti maksettua ylihintaa keskinkertaisuuksista. Oliko se IS:n Lempinen vai kuka tuosta muutama viikko sitten kirjoitti, että IFK on tavoitellut vain todellisisa huippuja ja kun niitä ei ole saatu, niin muita ei enää ole tarjolla. Tokihan Tomppa voisi tehdä JYPit ja tehdä sopimuksen kenen tahansa jo sopimuksenalaisen pelaajan kanssa ja selvitellä sopimussotkut erikseen.
 

444

Jäsen
Se että neuvottelee todellisten huippunimien kanssa ei vain ole mikään meriitti. Ketään ei kiinnosta kauden päätteeksi, onko neuvoteltu Jagrin, Brodeurin ja Stamkosin kanssa, jos käteen on jäänyt ylihintaisia ja hitaita pappoja, joiden yhteenlasketut pisteet kauden päätteeksi eivät ylitä vempassa vietettyjen päivien lukumäärää.
Ei vaadi kummoistakaan pelisilmää scoutata todellisia tähtipelaajia, mutta suuren ja pohjattoman lompakon näiden värväämiseen vaaditaan. Hyvä ja huono UTJ erottuvatkin juuri sillä, että minkälaisia pelaajia ja minkälaista menestystä sillä käyttöön annetulla budjetilla saadaan aikaiseksi.

Eli jos ne isot kalat eivät tartu liian pieneen haaviin, niin kannattaa muuttaa taktiikkaa. Toki, on helppo huudella puskista ja itselläni ei taatusti ole näyttöjä paremmasta osaamisesta. Mutta jos jollain on otsaa istua jonkin joukkueen UTJ:n pallilla, niin menestymisen nälän pitäisi olla jotain aivan erilaista Töpöllä. Jos homma ei tunnu toimivan, niin luulisi kiinnostavan seuran menestys sen verran, että astuu syrjään hommistaan; kyllä perheestä vielä yksi suojatyöpaikka löytyy, tai vaihtoehtoisesti voi mennä Kammolan juttusille.
 

andyjack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunkiseudun joukkueet, FPS
Jotenkin ihmetyttää, että mitä Tomppa on tehnyt koko vuoden. Nyt uusia pelaajia on Eklund ja Raanta + omat junnut. Raanta oli hyvä haku, Eklundista vaikea sanoa. Saa olla tosiaan melkoisia ässiä vielä hihassa, että on palkkansa ansainnut. Melkein tulee tosiaan Penan ajat mieleen ja silloinkin oli sentään uusia nimiä tiedossa, vaikka taso oli mitä sattuu.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä hyväksy näitä "organisaatio keskittyy halliprojektiin" -selityksiä, kun puhutaan urheilupuolen kuvioista. Ei kai esim. Nybarilla ole UTJ:na yhtään mitään tekemistä noiden juttujen kanssa, vaan hän keskittyy - tai "keskittyy" - täysin urheilupuolen hommiin.

Mites ne about kuukauden takaiset huhut Nybarin korvaamisesta uudella kaverilla ja siirtämisestä muihin hommiin organisaatiossa?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä hyväksy näitä "organisaatio keskittyy halliprojektiin" -selityksiä, kun puhutaan urheilupuolen kuvioista.

Mites ne about kuukauden takaiset huhut Nybarin korvaamisesta uudella kaverilla ja siirtämisestä muihin hommiin organisaatiossa?

Onko HIFK jossain väittänyt moisia tiedotteella tai muunlaisilla lausunnoilla?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä hyväksy näitä "organisaatio keskittyy halliprojektiin" -selityksiä, kun puhutaan urheilupuolen kuvioista. Ei kai esim. Nybarilla ole UTJ:na yhtään mitään tekemistä noiden juttujen kanssa, vaan hän keskittyy - tai "keskittyy" - täysin urheilupuolen hommiin.

Mites ne about kuukauden takaiset huhut Nybarin korvaamisesta uudella kaverilla ja siirtämisestä muihin hommiin organisaatiossa?

Joo. Sehän olisi sama kuin me fanit julkaistas 'HIFK-fanit keskittyy kaudella 2013-14 NelonenPro- lähetyksiin ja NHL-kiekkoon. Olemme silti 100% kotikatsomoissa HIFK:n puolella joka ilta vaikka fyysisesti emme vaivaudukaan hallille.'

Onko HIFK jossain väittänyt moisia tiedotteella tai muunlaisilla lausunnoilla?

MTV3:n muistaakseni julkaisi tämän jutun nettisivuillaan. Sinänsä jännä, ettei HIFK ole kieltänyt/myöntänyt/haistatellut mitään sen pohjalta. Olisivat nyt edes laittaneet vittuuntuneen Nybarin naaman kameroiden eteen. 'Hmph! Mähän en oo lähössä mihinkään. Vuf!'
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös