Naisten pingiksen pronssiottelussa Japanin Mima Ito johtaa singaporelaista Menguy Yuta erin 3-1.
Täytyy kyllä Ylelle antaa plussaa siitä, että pöytätennistä on tullut hyvin. Ennen kisoja pelkäsin, että olisivat näyttäneet vain finaalit pöytätenniksestä, kun on tuo suorien lähetysten rajoitus heillä. Toki itsellä olisi dplus, mutta TV:stä katsominen on aika paljon nautinnolisempaa kuin läppäriltä.Ja japanilainen voittaa pronssia erin 4-1. Seuraavaksi kiinalaisten Meng Chenin ja Yingsha Sunin välinen mittelö kullasta.
Eli siis jos sattuisi olemaan vaikka singaporelainen tai indonesialainen, Phelpsin tasoinen uimari, ja nappaisi samoissa kisoissa tyyliin 5 kultaa, reilusti päälle 3 miltsiä napsahtaisi kisoista pelkkiä palkintorahoja? Not bad, not bad... Tosin tuossa tilanteessa sitä rahaa tulisi ovista ja ikkunoista muutenkin.Useita rahapotteja – näin paljon Matti Mattsson tienaa olympiapronssistaan
Olympiapronssi tietää Matti Mattssonille rahapalkintoja ja mahdollisesti myös uusia sponsorisopimuksia.www.iltalehti.fi
Mikäli tämän uutisen lopussa olevaa listaa on uskominen, niin Mattssoninkin olisi kannattanut hakea vaikkapa Singaporen pikakansalaisuutta...
Koristietäjille kysymys: Argentiina-Espanja-ottelussa heitettiin kolmonen levyn kautta sisään. Selostaja käytti tästä heitosta termiä "ylimielinen", jos kuulin oikein. Miksi tuollainen heitto olisi ylimielinen?
NBA-starat ei ole monissa olympia-turnauksissa olleet, MLB-pelaajat ei vielä kertaakaan, NHL-pelaajat osallistuvat silloin kun saavat haluamansa erikoisehdot ja turnaus on sellaisessa maassa, että siitä voidaan repiä jotain taloudellista hyötyä. Kiina voi olla hyvinkin sellainen. Fudiksen osalta tosiaan MM-turnaus on se ykkösasia eikä Euroopan huippujoukkueissa pelaavat starbat pääse välttämättä edes Copa American tai Afrikan mestaruusturnauksen otteluihin.Ihan samaan tapaan kuin lätkässäkin. Samasta syystä ne änäritähdet ovat sivussa kisoista. Raha ratkaisee, joka taas tulee seurajoukkueilta pääosin. Kuten @Barney tuossa yllä totesikin, niin kun MM-Kisat ovat olleet se jalkapallon päänäyttämo jo jostain ajoilta kivi ja keppi, niin en näe kyllä välttämättä tarvetta enää luoda toista samaa kilpailua eri nimellä. Aika lailla samoinhan nuo taitaa muissakin isoissa joukkueurheiluissa mennä, kuten juurikin jääkiekko (olympialaiset>MM), koripallo (olympialaiset>MM), rugby (MM>olympialaiset) ainakin näin hatusta vedettynä tulee mieleen, eli kisojen välissä on selvä arvostusero. Kumpi muuten Lentopallossa on arvostetumpi, MM vai olympialaiset?
Monesti olen antanut käsipallolle mahdollisuuden, mutta ei vaan iske. Ei edes naisten. Menee lyhyelle ei-kiinnostavien listalleni baseballin, softballin, pesäpallon, amerikkalaisen jalkapallon ja rugbyn joukkoon. Sekä Konstan.
Useimmat lajit ovat täyttä hepreaa minulle. Kaikkea ei tarvitse tuntea eikä ymmärtää. Nämä kisat ovat ikääkuin urheiluaiheiset messut. Saa valita omat suosikit oman maun kukaan.Mitä ihmeen minipyöräilyä juuri näkyi Ylen koosteessa? Onkohan näissä kisoissa vähän liikaa lajeja? Olenko minä vain tyhmä kun en kaikkia lajeja tunne ja tiedä?
Juuri näin. Itselläni on periaate, että annan kaikille lajeille yhden olympialaisten mahdollisuuden ja sen jälkeen päätän että katonko lajia jatkossa vai en. Näin olympialaiset koostuu uusista lajeista sekä vanhoista suosikeista. Näitä ovat itselläni ainoastaan: Ammunta, jousiammunta, judo, koripallo, lentopallo, melonta, miekkailu, nykyaikainen viisiottelu, paini, pyöräily, pöytätennis, rugby, soutu, sulkapallo, taekwondo, tennis, triathlon, uinti ja yleisurheilu. Näiden lisäksi toki pitää katsoa suomalaisten suoritukset muistakin lajeista.Useimmat lajit ovat täyttä hepreaa minulle. Kaikkea ei tarvitse tuntea eikä ymmärtää. Nämä kisat ovat ikääkuin urheiluaiheiset messut. Saa valita omat suosikit oman maun kukaan.