Toinen puoli huutakaa meille! Amatöörien pelaajavinkit ja haaveilut urheilujohdolle

  • 2 422
  • 26

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Osallistutaan ketjun muodossa IFK:n jatkuvasti takeltelevaan pelaajarekrytointiin, ja lyödään oma lusikka soppaan Rindell-tyylillä kotisohvalta ihmetellen ja nimiä listaten.

Ketjussa voi nostaa esiin vapaana olevia pelaajia, tai haaveilun kohteita tuleville kausille.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Eroon vuosikymmeniä jatkuneesta henkisestä sekä fyysisestä homeesta eli kunnon tuuletus päälle! Uusi omistuspohja, toimitusjohtaja, UTJ, valmennustiimi sekä uusi halli.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Eroon vuosikymmeniä jatkuneesta henkisestä sekä fyysisestä homeesta eli kunnon tuuletus päälle! Uusi omistuspohja, toimitusjohtaja, UTJ, valmennustiimi sekä uusi halli.
Yhdistytään narrien kanssa. Garden voisi saada vähän uutta tuulta alle. Kaikki pelaa. Win-win. Töölön IFK tackar..
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oma ensimmäinen ehdotus Eetu Koivistoisen tilalle ensi kaudeksi:


Jayson Megna

Keskushyökkääjä
185cm/88kg

Avalanchen sopimuspelaaja joka ei ole onnistunut NHL-läpimurtoaan tekemään, taas on tulossa lähtö AHL:n puolelle. Ikää sen verran, ettei taida enää paikkaa olla tarunhohtoisessa luvassa.

Työteliäs ja vahva keskushyökkääjä, ei siis istu pelintekijän muottiin, mutta korvaisi Koivistoisen slotin kivasti. AHL:n puolella ollut tehokas.

Edit. Menee kyllä osittain haaveilut-kategoriaankin.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Yhdistytään narrien kanssa. Garden voisi saada vähän uutta tuulta alle. Kaikki pelaa. Win-win. Töölön IFK tackar..
Toivottavasti tää oli kieli poskessa heitetty.

Noin muuten ei, ei ja vielä kerran ei millekään yhteistyölle Putinin kätyreiden kanssa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Toivottavasti tää oli kieli poskessa heitetty.

Noin muuten ei, ei ja vielä kerran ei millekään yhteistyölle Putinin kätyreiden kanssa.
Oli kyllä, oikeassa olit. Tuntuu että oma itsesuojelumekanismi on tällä hetkellä suhtautua jengiin yhtä huumorilla, kuin miltä sen touhu kaikkinensa näyttäytyy meille faneille. Muuten jos ottaisi liian tosissaan, niin saattaisi äkkiä alkaa mielenterveys prakaamaan :)
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Koska Salmelainen ei tunnetusti osaa skoutata niin Liigasta tuttu Michael Joly Kerhosta Turusen ja Innalan traditiolla dominoimaan vielä yhdeksi kaudeksi Liigaa ennen siirtoa Euroopan rahasarjoihin.

Samasta osoitteesta hiukan heikompaa kautta pelaava Arttu Pelli Pumpasen tilalle yhdeksi ensi kauden kiekolliseksi puolustajaksi.

Meiltä on puuttunut Tšekit pitkään, joten Pelicansin Lukas Jasek kiekolliseksi kärkisentteriksi

Ässissä kaikki yllättänyt Ian McCoshen TOP4 pakiksi

Siitä Nukkumatille muutama nimi. Saa suorittaa
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Palmu, joka ei huoju tuulessa. Lähtökuopat Örebrosta lähestyvät.

Ei ole tosiaankaan 2. veskari, puolustaja, eikä sentteri, mutta hyvin kelluva laituri.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paajasen tilalle Aarne Talvitie.

Muutaman vuoden takaisissa lasten ömmömmeissä erittäin vakuuttava. Jostain syystä ei ole ihan lähtenyt tuolla P-Amerikassa, joten paluu Eurooppaan voisi olla mahdollinen jopa todennäköinen.
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Palmu olisi juuri sitä, mitä lääkäri määrää. Toisi paljon pelintekotaitoa ja istuisi hyvin ykkösen laidalle.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Olen jo kauan ihmetellyt miksi nämä Spacek, Klok, Krejcik, Jacek ym. joita joitakin itse olen JA:ssa ehdotellut on ollut kuin punainen vaate Toopelle. Slovakit ja tsekit ovat usein taiteilijoita mutta myös hyviä pelaajia. Ei aina nappaa, mutta kun tosipaikka tulee, niin nappaa hyvinnii!
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkönen olisi silloin muodossa..

Nättinen - Pakarinen - Palmu?

Vesalainen - Koivistoinen - Palmu?
Sovittelin Palmua juuri Koivistoisen laitaan. Kolmatta lenkkiä voisi aluksi ainakin kierrättää ja katsoa kuka istuu siihen parhaiten. Palmulle pitäisi toki sorvata pidempi sopimus, sillä tällä kaudella ei voida enää menestymisestä haaveilla.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Mulle olisi Palmu ihan fine, mutta ei olisi silloin pitänyt Vesalaista hommata. Voin toki edelleen ottaa Palmun, mutta se edellyttää sopparia myös kaudelle 2023 - 2024.
What would Toope Tobbe do?

- Spengler diili ja ukko jää näytöillä Sveitsiin.
 

ball1n

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyökkäys:

Palmu/Joly/x - Jasek/x - Pakarinen

Vesalainen/x - Koivistoinen/x - Nättinen

Hirvonen - Talvitie/x - Jääskä

Åsten - Väänänen - Dyk

Ideana itselläni on 4 toimivaa kenttää, joita omat junnut/lupaukset paikkailee tarvittaessa.
x= samantyylinen pelaaja

Purkaisin Tallbergin sopimuksen jos mahdollista mutta jos ei ole taloudellista sijoittaisin hänet Åstenin tilalle, enkä tarjoaisi Åstenille jatkoa (vaikka se kuinka vituttaisi, rahaa kuluisi liikaa)

Puolustus:

McCoshen/Kaski/x - A. Honka/x

Melart - Salin

Kotkansalo - Motin

7.pakkina omia junnuja tai artistirajalla jos halpa/tarve.

x= samantyylinen pelaaja

Pakisto voi olla hankala, 1. kentän kaverit ovat kalliita varmasti mutta tuon tyyliset puolustajat ovat tänä vuonna puuttuneet HIFK:sta kokonaan. Salin toki voi parantaa huimasti ensi kaudelle mutta hänen sopimuksensa on lähtökohtaisesti halpa.

Maalivahdit:

Taponen

"Kokenut liiga maalivahti" EI MISSÄÄN NIMESSÄ HALONEN

Vinni

Kokenut liiga maalivahtiin ei tarvitse käyttää euroja liikaa, kunhan tilanne on eri kuin nyt, että hänet uskaltaa pistää sentään maaliin. Taponen tulee olemaan huikea ensi kaudella.

Poistujat:

Palola, Paajanen, Larsson, Karvinen, Åsten tai Tallberg, Teissala, Rantakari


En jaksa alkaa pyörittämään mahdollisia palkkoja, koska se vaatisi taustatyötä, enkä ala heittämään summia hatusta. Omasta mielestäni n. 3milj pitäisi saada tämän näköinen joukkue kasaan. Ongelmana voi olla Tallbergin/Dyk/Nättisen mahdolliset kalliit sopimukset.

Viime yönä mietin tätä kuinka surkeasti joukkue on tälle kaudelle kasattu ja kuinka esim. Tappara on rakentanut joukkueensa viime vuosina. Siellä on 4 toimivaa ketjua ja pakisto, mistä löytyy tarvittavat taidot kentälle. He eivät ole tilanteessa (ainakaan usein), jossa joutuvat maksamaan täytemiehille palkkaa kun saman voisi hoitaa oma junnu tai "tulevaisuuden sijoitus(pelaaja". Kun esim. meillä on Karvinen, aivan turha pelaaja, jolle aivan varmasti joutuu maksamaan yli 50k €, mikä on tuhlausta, omasta mielestäni.

Huom. Oma hahmotelma, joka ei varmasti ole täydellinen ja puuttuvia palasia tai muuttujia on varmasti. Ensimmäinen kerta kun tällaisen teen mutta Salmelainen jos luet tätä, niin saat käyttää ihan ilmaiseksi hyödyksesi. Kunhan muistat ilmoittaa lähteen.

edit. Lisäsin Jolyn hahmotelmaan, voisi kokeilla 1 tai 2 kentässä.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kaiken toivoni olen menettänyt. Ainoa tapa jolla tämä seura voi täystuholta säästyä on että HIFK Ishockey rf jokainen hallituslainen (Tom Nybondas, Alexander Lindholm, Jaakko Marttinen, Gustaf Björnberg ja Aku Vikström) jättää tehtävänsä ja antaa koko omistusosansa seurasta tai rf hallinnon organisoidulle faniryhmittymälle, joka epäitsekkäästi välittää seuran identiteetistä, tulevaisuudesta ja urheilullisesta menestyksestä.

Haaveilua kenties, mutta nämä rf henkilöt eivät välitä urheilullisesta menestyksestä, eikä heillä siten tulisi olla mitään valtaa tai omistusta.

Näiden lisäksi täytyisi saada toimitusjohtajaksi, urheilujohtajaksi ja pelaajakoordinaattoriksi ammattilaisia. Esim. urheilujohtajaksi Kari Jalonen ja pelaajakoordinaattoriksi Jukka Holtari. Salmelainen sopii maksimissaan junioripäälliköksi tai juniorien kehitysjohtajaksi (en tosin tiedä miksi Buchert tai Mälkiä tulisi syrjäyttää virastaan).
Valmentajana voi jatkaa KJ:n ohjauksessa Ville Peltonen sopimuskautensa loppuun, mutta sen jälkeen valmentajaksi on hankittava Jukka Jalonen, Jussi Ahokas tai Antti Pennanen. Myöhemmin tehtävään sopii myös Toni Söderholm, muttei pidä tehdä samaa virhettä kuin Peltosen kanssa, että palkataan liian aikaisessa vaiheessa valmentaja, joka ei ole vielä voittanut mitään.

Pelaajistolla ja peleillä ei ole mitään väliä niin kauan kuin urheilujohto ja rf istuvat tuoleillaan. Nybondaksen, Lindholmin, Lindströmin ja Salmelaisen johtamana ei kenenkään tulisi enää kantaa senttiäkään tämän seuran toimintaan. Ei se toinen puoli huuda mitään ennen kuin siihen kalikka kalahtaa, eli meidän puoli lakkaa sitä sikariporrasta rahoittamasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös