Mainos

Toimitusjohtajia kotisohvilta – seurantaketju virtuaalimanagereille

  • 158 323
  • 826

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Nyt kävi näin.

Toronto joutuikin sitten heti syöksykierteeseen, ja päätyi sijalle 24. Nashville tosin oli 28, joten tämä on nyt pienoinen toivotaan toivotaan tilanne, että tuleeko minun "kohutreidistä" voitto, vai häviö...

Itse draftista tuli sitten poimittua TOP-5 statuksella ollut Dan Weaver. Toivotaan nyt sitten, että nuori herra Weaver onnistuu (paremmin kuin Nashvillen prospecti...) Toronton suurien paineiden alla!

Laitetaan tähän Toronton sisäisen pistepörssin TOP-5, ennenkuin kerrotaan kaikki tapahtumat (treidit & sopimukset) ennen kautta!

Toronton sisäisen pistepörssin TOP-5 (kaikilla 82 ottelua):

1. Phil Kessel 42+46=88
2. Mikhail Grabovski 21+43=64
3. Alexei Ponikarovsky 24+36=60
4. Dion Phaneuf 11+43=54
5. Tomas Kaberle 12+39=51

Jatkosopimukset ansaitsivat:

Alexei Ponikarovsky 3,3milj./1v.
Rob Schremp 3,3milj./6v.
Lee Stempniak 1.6milj./2v.
John Mitchell 1.45milj./2v.
Wayne Primeau 0.5milj./1v. Kaksisuuntainen
+ Kaikki varaukset.

Vapaista pelaajista poimittiin:

Jack Skille 2milj./6v.
Jere Lehtinen 1,65milj./1v
Paul Kariya 1,6milj./1v.

Treidejä:

Toronto: Francois Beauchemin, Stefano Giliati <-> New York Islanders: Dan Hamhuis

Palkinnot menivät näihin osoitteisiin:

Stanley Cup: Vancouver Canucks
President's: New Jersey Devils
Art Ross: Ryan Getzlaf, Anaheim
Hart: Martin Brodeur, New Jersey
James Norris: Joseph Corvo, Carolina
Lady Byng: Ilya Kovalchuk, Atlanta
Calder: Jimmy Howard, Detroit
Conn Smythe: Roberto Luongo, Vancouver
Vezina: Martin Brodeur, New Jersey
William M. Jennings: Tim Thomas, Boston
Bill Masterton: Mark Recchi, Boston
Frank J. Selke: Pascal Dupuis, Pittsburgh
Lester B. Pearson: Marian Gaborik, New York Rangers
Maurice Richard: Marian Gaborik, New York Rangers

Toronto Maple Leafsin organisaatio jäi siis ilman palkintoja viime kaudella, mutta nyt on uusi kausi ja uudet kujeet! Näillä (mennään?) lähdetään kauteen 2010-2011:

Schremp - Grabovski - Kessel
Ponikarovsky - Bozak - Stempniak
Kariya - Stalberg - Skille
Sjostrom - Mitchell - Lehtinen (Tällä kentällä puolustus tietoisuuden keskiarvo: 88)

Kaberle - Phaneuf
Hamhuis - Aulie
Ahonen - Schenn

Giguere
Bernier

Maalivahtien osalta, järjestys on hieman epäselvä vielä, mutta JS lähtee kauteen ykkösenä... katsotaan nouseeko Bernier taustalta. Maalivahti rintamalla muutenkin jännittävää, sillä Gigueren 6milj. sopimus raukeaa tämän kauden jälkeen, kun myöä Bernierin alle miljoonan sopimus. Saa nähdä, jatkaako molemmat, kun Schenn pitäisi myös kiinnittää uudelleen.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Noniin, erittäin jännittävä toinen kausi on takana. Päästiin viimeisenä play-offeihin ja tiputtiin ensimmäisellä kierroksella Bostonille. Nuoret saivat elintärkeää play-off kokemusta kuitenkin!

Kauden aikana tapahtui vain kaksi vaihtoa:

Toronto: Viktor Stalberg <-> Los Angeles: Oscar Moller
Toronto: Lee Stempniak <-> Washington: Brooks Laich

Jatkosopimuksia sitten tehtiin tähän malliin:

Giguere 2,5milj./2v.
Bernier 3milj./6v.
Kaberle 6milj./4v.
Schenn 3milj./6v.
Ponikarovsky 2,65milj/4v.
Moller 2milj./6v.
Laich 1,65milj./3v.
Bozak 1,6milj./2v.
Sjostrom 2milj./3v.
+ Varaukset.

Vapaista pelaajista hommattiin:

Plekanec 3,5milj./1v.
(Brendan) Marchant 0,9milj./3v.

Tälläisillä kentillä Toronto lähtee kauteen 2011-2012:

Schremp - Plekanec - Kessel
Ponikarovsky - Grabovski - Skille
Bozak - Moller - Sjostrom
Mitchell - Laich - Greenop (kovanaama, oli ekalla kaudella Torontossa valmiina)

Kaberle - Phaneuf
Schenn - Aulie
Hamhuis - Ahonen

Bernier
Giguere

Näillä koitetaan päästä play-offeihin, sitä kautta pidemmälle kuin viime vuonna! Tulee myös todella jännittävä vuosi, sillä tämä on sopimukseni viimeinen vuosi. Saa nähdä, jatketaanko Torontossa, vai otetaanko muualta sopimus vastaan!
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Nyt oli ihan pakko vaihtaa maisemaa ja kokeilla uusia tuulia Be A GM:ssa, sillä kädet sidottuina Avalanchen miehistö on jo liian valmis paketti, eikä siihen paljoa tarvitse lisäillä. Lisäksi lännen joukkueet jo puuduttivat, joten oli käännettävä katse kohti itää. Idän joukkueista Thrashers tuntui sopivimmalta, johon voi itsekin vaikuttaa melkolailla ja näinollen kausi alkoi juuri aiemmin tänään Atlantan peräsimessä. Ajattelin pelata ainakin lähes kaikki pelit, mutten kiellä itseltäni simulointia tylsien periodien sattuessa kohdalle.

Aloittelin kauden draftin tuntumasta ja työsarkaa olikin melkoisesti saada joukkue omannäköiseksi. Pelaajia on todella paljon rosterissa, joten aikamoisen karsimisen sai käydä läpi ja koittaa tunkea ylimääräisinä pelaajina kaupoissa muihin joukkueisiin. Tällä hetkellä kokoonpanot ovat seuraavat Thrashersin puolella:

Kovalchuk-Antropov-Kane
Frolov-Little-Armstrong
Higgins-Peverley-Afinogenov
Boulton-Slater-Thorburn

Jo heti aloittessa tiesin ykkösketjun tarvitsevan pelinrakentajaa oikeaan laitaan, joten aikani vaihtoehtoja katseltuani Patrick Kane tuntui parhaalta vaihtoehdolta (tuumin myös Hemskyä). Kane irtosi kohtuullisen vaivatta Kubinalla ja ykköskierroksen pickillä. Varmaan se pick olisi jo riittänyt, mutta Kubinasta oli kuitenkin päästävä eroon, joten menkööt Chicagoon. Atlantan taksikuskit kiittävät Kanen hankinnasta. Draftin aikana hankin myös Higginsin melko halvalla, sillä kokoonpanosta varmasti ulos jäämässä ollut Reasoner ja joku pakkiprospeckti (nimi ei jäänyt mieleen). Draftista itsestään ei jäänyt paljoa käteen, muutama kohtuullisen lupaava pelaaja tuli vain signattua. Tiedä sitten, että tuleeko kukaan pääsemään änäriin asti. Heinäkuun tultua laskeskelin tarvitsevani snaipperin vasempaan laitaan, joten Frolov oli melko helposti saatavilla Kozlovilla ja pakkiprospecktilla. Farmissa on vielä tulossa muutama kova nimi, joten olen kyllä hyökkäykseen tyytyväinen.

Puolustukseen ei tarvinnut tehdä juuri minkäänlaisia muutoksia, kun sieltä löytyi jo valmiina ihan palettiini sopivia nimiä. Kubina siis lähti, mutta vielä riitti depth chartissa pelaajia, joiden epäilen saavan tulevaisuutta Thrashersissa. Lisäksi pelaajapalkkani olivat hiukan liian alhaalla, joten aiemmilta Coloradolla pelaamiltani kausilta nappasin tutun vastustajien kauhun Scott Hannanin. Hannanille on varmasti luvassa peliaikaa, kunhan kovat niitit jatkuvat myös Atlantassa (ekan pelin pelattuani kyllä, oi kyllä). Puolustus on seuraavanlainen:

Bogosian-Hannan
Hainsey-Enström
Schubert-Valabik

Veikkaisin osan ylläolevista vaihtavan vielä maisemaa kauden edetessä, mutta nyt saavat olla aloillaan. Wolvesista tahtoisin Oystrickin jossakin vaiheessa ylös, joten ehkäpä joku saa tehdä tilaa. Ellei loukkaantumisia tule.

Maalivahtiosasto on vielä tähän mennessä Lehtonen-Pavelec, mutta suunnitelmissa olisi Pavelecin nostaminen ykköseksi. Kärpästä voi saada aikanaan hyvästi hilloa vaihdossa, mutta vielä en siihen lähtenyt. En luota vielä Pavelecin kykyihin ykkösenä.
---

Kiva muuten huomata, että ketjuun on tullut ihan kivasti reportaaseja palstalaisten joukkueiden tekemisistä =)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tämä ketju on kyllä yksi jatkoajan parhaista ketjuista! Hands down. Mahtava lueskella miten pelit on porukalla menneet ja minkälaisia treidejä ovat suorittaneet. Itsekin laitan reportaasia kunhan vaan aikaa löytyy. Mutta jatkakaa hyvien juttujen kirjoittamista. Tätä ketjua on kyllä mukava lueskella.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Atlantan ykkösketju on ollut tappavan tehokas marraskuun lopulle tultaessa, koko kolmikko pelaa todella nätisti yhteen. Nappihankinta Kane nousee aina spurtilla laidasta, kiepauttaa maalille ja jos ei kerralla saa sisään, niin sentteri Antropov viimeistään sen kiekon verkkoon upottaa. Nik onkin tehnyt suurimman osan maaleistaan juuri vastaavanlaisista kuvioista. Kovalchuk on vähän hiljaisempi varsinaisella peliajalla, tekee satunnaisia maaleja sillointällöin, mutta esimerkiksi jatkoajalla on todella vaarallinen. Varsinainen bravuuri onkin ohjata pakin kuti maalivahdin ohitse pelatessaan maskissa, tai noustessa syrjemmältä juuri oikealla hetkellä kiekon reitille.

Muut ketjut ovat selvästi tasaisemmat, eivät lähelläkään sitä tulitusta mitä ykkönen tarjoaa. Kakkosen laidassa tällä hetkellä pörräävä Frolov on ollut vähän piilossa, mutta hitaasti on nousemassa vähitellen esiin ja tekemään maaleja. Kolmosessa oleva toinen hankintani Higgins on taas ollut melkoisesti varjojen mailla, vain hikisesti kuuluisia kiikaritehoja paremmilla lukemilla, 1+1. Suunnittelinkin jo vähän vaihtavani mahdollisuuksien mukaan toisen herroista kunnon power forwardiin, saadakseni vähän eloa ainakin kolmosketjuun. Kakkosessa on Armstrong, mutta kolmosen Peverley ja Afinogenov eivät juuri tarjoile kovia pommeja ja vahvaa puurtamista, joita kolmosketju tarvitsisi. Nelosen Boulton, Slater ja Thorburn ovat pelanneet ihan ok peliä, Thorburn teki oikein hienoa työtä kerran karvatessaan aktiivisesti vastustajan puolustajaa niin kauan, että kiekko jäi omaan lapaan, josta tarkalla lämärillä kiekko yläkulmaan. Boultonin tappelut ovat olleen vähän niin ja näin, välillä menee hyvin ja seuraavassa voi saada todella pahasti köniinsä. Ehkäpä tarkistellaan markkinoita jossain välissä, jos ei tahti parane.

Puolustajissa kaikki ovat olleet ihan kohtuullisen pirteitä, tein pieniä muokkauksia pakkipareissa vaihtaessani Schubertin ja Hainseyn paikkaa 2 <-> 3 -parien välillä. Hainsey oli vähän turhan vaisu kakkosessa, joten kolmosessa Valabikin kanssa tarjoavat todella jykevän lihamuurin vastustajia varten n. parimetrisillä varsillaan. Hannan on ollut toivotun väkevä ykkösessä, todella raskaita pommeja on jo ehtinyt jakamaan vastustajien kauhuksi. Ray Whitney sai mm. tuta Hannanin lantion kovuuden, poissa 7-8 viikkoa aivotärähdyksen jälkiseuraamuksien vuoksi. Ouch.

Veräjänvartijoiden liitossa tarjosivat yllätyksiä, kun Lehtosen haparoidessa Pavelec otti vastuuta ja on pelannut yllättävän kypsästi. Pelit taitavat olla aika tasan jaettuina tällä hetkellä. Hienoa, kun on kaksi vahtia joihin luottaa. Farmissa taas draftaamani maalivahti Judemann on ollut täysi sukka, Drew MacIntyre vei peliajat samantien Judemannin imuroidessa. Hankin osastoa vahvistamaan vapaista David Shantzin, jolloin Judemannin kohtaloksi on jäänyt katsomokeikat. Saattaapa olla, että saa lähteä vaihtokaupassa uuteen osoitteeseen korkeahkon vaihtoarvonsa vuoksi.
 

Dominaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja ManU
Nyt on toinen kausi pulkassa ja lähtö tuli playoffien toisella kierroksella Minnesotaa vastaan otteluvoitoin 4-3! Atlanta vei pokaalin. Kauden aikana ei joukke kauheasti muuttunut, vain Eminger hankittiin, kun hänet saatiin waiwer-listalta. Sekä Rinne treidillä.

Kauden lopun jälkeen jatkosopimusta ei saanut Dawes, Kontiola ja Giordano. Frolik ja Irving (MV) eivät halunneet uusia sopimuksia, koska eivät olleet tyytyväisiä vastuuseensa mitä saivat kauden aikana. Harmi sinänsä koska heidän varalleen olin laskenut tulevina vuosina.

Uusina miehinä vapailta markkinoilta liittyivät Maxim Lapierre ja farmiin muutama mies kehittymään.

Mielenkiintoisin treidi tapahtui sitten hetken mielijohteesta, kun täytyi saada kiekollista osaamista pakistoon, joten Sarich ja Lemtyugov (farmissa koko kauden pelannut) matkasivat Dallasiin, josta saatiin Joni Pitkänen! Miehen palkka alle 2milj ja 4 vuotta, joten myös palkkakattoon saatiin tilaa.

Ahl:stä NHL:n nostettiin Boyd, Pääjärvi-Svensson ja Klein.

3 kausi käyntiin näillä ketjuilla:

Higgins - O.Jokinen - Iginla
Sheppard - Langkow - Backlund
J.Jokinen - Boyd - Pääjärvi-Svensson
Downie - Lapierre - Upshall

Phaneuf - Bouwmeester
Eminger - Regehr
Klein - Pitkänen

Kipper
Rinne

YV1
Higgins - Iginla - J.Jokinen
O.Jokinen - Bouwmeester

YV2
Sheppard - Langkow - Backlund/Pääjärvi
Eminger/Pitkänen - Phaneuf

Ahl:ssä paikkaa kärkkyvät: MV: Keetley, pakit: Merrill ja Salmela, hyökkääjät: Granlund, Hartikainen, Thuresson, Zackrisson, Rypien, Galiev ja Watt.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ottawalla olen pelannut kautta, jossa itse pelaan pelkästään tähdistö-ottelun. Eli leikin kunnon GM:ää ja simuloin kaikki pelit. Viime vuonna tuli kuitenkin katsottua stanley cup-finaalin game seven jossa Ottawa hävisi Los Angeles Kingseille. Nyt menen jo niin pitkällä, että kauden 2013-2014 runkosarja on pian pelattu ja tällä hetkellä johdan konferenssia.

Ensimmäinen kausi oli vaikea ja silloin jäinkin Itäisen Konferenssin yhdeksänneksi ja kahdella pisteellä ulos playoffseista. Tämän jälkeen olen voittanut kaksi mestaruutta ja kerran olen finaaleissa siis ollut hävinneenäkin osapuolena.

Tällä hetkellä ketjut näyttävät tältä:

Milan Michalek - Phil Kessel - Marian Gaborik
Tuomo Ruutu - Jevgeni Gratshev - Zach Kassian
Ed Schnieder - Cody Hodgson - Jonathan Cheechoo
Jonathon Kalinski - Chris Kelly - Patrick Eaves

Michael Sauer - Brian Lee
Trevor Daley - Chris Phillips
Johan Bergström - Jared Cowen

Tuukka Rask
Serge Latendresse

Ahl:ssä paikkaa kyttäämässä Zack Smith, Rodney Whitaker ja Brady Leavold hyökkääjistä, pakeista Ronald Scott ja Lou Sopel ja Alvin Banham maalivahdeista. Taitavat olla Smithiä lukuunottamatta kaikki varauksia.

Runkosarjaa pelattu 77 kierrosta ja juuri viime ottelussa ykkösvahti Tuukka Raskilta venähti nivelside ja ennusteiden mukaan hän olisi poissa jopa kesäkuun loppuun asti. Toivottavasti kakkosvahti Latendresse pystyy paikkaamaan. Tällä kaudella Latendresse on torjunut kiekkoja 91,0% varmuudella, joten luottoa löytyy.

Kauden aikan en muistaakseni ole montaa vaihtoa tehnyt. Eager ja Thuresson(?) lähtivät muistaakseni varausvuoroja vastaan. Palkkakatossa on tilaa vielä yli 5,5 miljoonaa. Toisaalta Gratshevilla, Kassianilla, Lee´ellä, Gaborikilla, Michalekilla, Cowenilla ja Raskilla on sopimus katkolla.

Ottawan sisäinen pistepörssi näyttää seuraavalta:

1. Phil Kessel 46+52=98
2. Marian Gaborik 32+59=91
3. Milan Michalek 25+59=84
4. Jevgeni Gratshev 29+51=80
5. Zack Kassian 37+39=76

Ykköskenttä on toiminut tilastojen valossa hyvin ja mikä parasta omissakaan ei ole ehtinyt soimaan. Gaborikin ja Kesselin +/- ovat +43 ja +42. Viime aikoina kuitenkin kakkoskenttä on palnnut huikeasti ja viimeisessä kymmenessä pelissä kakkoskentän jätkien +/- on noussut kymmenellä. Puolustajista Brian Lee on tehnyt tehot 3+47 ja Daley 10+33.

Koko liigan pistepörssiä johtaa Philadelphiassa pelaava Marian Hossa tehoilla 40+62=102, toisena Devin Setoguchi tehoilla 33+66=99 ja kolmantena Kessel ja Okposo.

Erikoismaininta pitää antaa joukkueen erikoistilannepelaamiselle. Sekä YV että AV ovat Nhl:än parhaita!

Seuraava raportti luultavasti playoffien jälkeen.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Noniin, eka kausi, drafti ja free agency takana. Tuloksena 28 sija runkosarjassa.

Draftissa sain oikeastaan ne pelaajat, jotka halusin:

3rd overall: Stephan Leclaire
14th overall: Teemu Ahonen
20th overall: Charles Skinner
33rd overall: Johan Bergström
45th overall: Patrik(?) Nordgren.. en muista etunimeä
....+ jotain aivan ok pelaajioita

Nuo 5 pelaaja olivat ne pelaajat, joiden varaan olin suunnitellut, että joukkueeni rakennan, tai Skinnerin tilalta olisin halunnut Christopher Wilsonin, mutta aina ei saa kaikkea mitä haluaa.

Vapailta markkinoilta haaviin tarttui:

Dan Girardi: 1.5M$/3 kautta
Brendan Mikkelson: 0.75M$/2 kautta
Jannik Hansen: 1.1M$/2 kautta

Tärkeimmät jatkosopparit olivat:

Cody Franson 4M$/4 kautta
Andrew Cogliano 3.5M$/5 kautta
Marek Svatos 1.7M$/5 kautta
Pekka Rinne 2M$/ 3 kautta
Dan Hamhuis 1.8M$/4 kautta

..ja monia muita

Kausi todennäköisesti aloitetaan seuraavalla kokoonpanolla:

Cogliano-Legwand-Dumont
Svatos-Wilson-Erat
Tootoo-Fraser-Hörnqvist
Hamilton-Rabbit-Hansen

Suter-Weber
Hamhuis-Franson
Mikkelson-Girardi

Rinne
Dekanich

Helvetin hyvän tuntuinen ja oloinen joukke. Lähes kaikki haluamani pelaajat joukkueessa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Seuraava raportti luultavasti playoffien jälkeen.

No nyt on pleijarit pelattu ja Stanley Cup sieltä sitten tuli. Ensimmäisellä kierroksella Boston kaatui puhtaasti 4-0. Tämän jälkeen vastaan asettui Toronto, joka oli ollut runkosarjassa hankala vastustaja. Loppuen lopuksi Toronto kaatui Game sevenissä peräti 7-0! Konferenssi-finaalissa vastaan tuli Montreal, joka putosi Ottawan kyydistä täysin ja Ottawa marssi finaaliin voitoin 4-1. Finaalissa vastaan asettui hieman yllättäen Phoenix, mutta heistäkään ei ollut Ottawalle vastusta. Sarja 4-1 ja Ottawalle kolmas Stanley Cup viiden vuoden sisään.

Ahl:ssä Binghamton selvisi konferenssi-finaaleihin. Mestaruuden voitti Peoria Riverman, joka hävisi vain 2 ottelua playoffeissa.

Rask siis loukkaantui ennen playoffeja ja olikin sivussa pitkään. Hän pääsi kuitenkin pelaamaan viimeisen ja ratkaisevan pelin Phoenixia vastaan. 1 päästetty maali ja torjuntaprosentti 96,3 kertoo, että mies palasi täydessä iskussa. Latendresse pelasi myös mahtavat pleijarit: 20 peliä, 15 voittoa, torjuntaprosentti 90,9 ja bonuksena 2 nollapeliä.

Sitten kokoonpano ja tilastoja. Playoffit mentiin läpi lähes muuttumattomilla ketjuilla:

Milan Michalek (6+20=26 +13) - Phil Kessel (13+21=34 +13) - Marian Gaborik (12+19=31 +13)
Tuomo Ruutu (6+7=13 +17) - Jevgeni Gratshev (16+14=30 +17) - Zack Kassian (9+21=30 +17)
Ed Schnieder (5+3=8 +3) - Cody Hodgson (8+8=16 +3) - Jonathan Cheechoo (4+9=13 +3)
Zack Smith (1+1=2 +1)/Jonathon Kalinski (1+0=1 -1) - Chris Kelly (3+3=6 +0) - Patrick Eaves (3+3=6 +0)

Nelosessa Smithillä 8 peliä ja Kalinskilla 13. Hyökkäyksessä siis kakkoskenttäkin jatkoi tehoiluaan, joka oli positiivinen yllätys. Playoffien kuudesta parhaasta pistemiehestä 5 tuli Ottawasta!

Michael Sauer (0+7=7 +11) - Trevor Daley (2+10=12 +15)
Chris Phillips (3+5=8 +8) - Brian Lee (2+12=14 +4)
Johan Bergström (3+13=16 +14) - Jared Cowen (1+7=8 +14)

Kaksi ensimmäistä pakkiparia elivät hieman playoffien aikana, mutta voitokas koostumus löytyi ennen finaaleja. Bergströmin nostin playoffien ekalla kierroksella ykkösylivoimaan ja se kannatti. Uskomattomat playoffit nuorelta ruotsalaiselta.

Palkinnot:

Stanley Cup: Ottawa Senators
Presidents’-palkinto: Ottawa Senators
Clarence S. Campbell -palkinto: Phoenix Coyotes
Prince of Wales: Ottawa Senators
Art Ross: Marian Hossa Philadelphia
Hart-Muistopalkinto: Marty Rita Washington (mv)
James Norris: Riley Hajt Ny Islanders
Lady Byng: Marian Hossa Philadelphia
Calder: Marty Rita Washington
Conn Smythe: Jevgeni Gratshev Ottawa
Vezina: Roberto Luongo Vancouver
William M. Jennings: Carey Price Montreal
Bill Masterton: Nazem Kadri Toronto
Frank J. Selke: Mikkel Boedker Toronto
Lester B. Pearson: James Van Riemsdyk Philadelphia
Maurice Richard: James Van Riemsdyk Philadelphia

Gratshevin valinta playoffien parhaaksi oli pieni yllätys, mutta tekihän hän playoffeissa eniten maaleja, joten valinta on ymmärrettävä.
 

Fordél

Jäsen
Olen pleikka kakkosella pelannut futiksen puolella LMA Manageria, joka on aivan helmi manageripeli. Onko pleikalle olemassa lätkän puolella jotain yhtä laadukasta manageripeliä?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nyt kun uusin rosteripäivitys saatiin niin olihan se pakko aloittaa uusi kausi. Alustana Xbox360 ja pelinä tietenkin NHL 10.

Joukkueeksi valitsin St.Louis Bluesin. Tilaa on palkkakatossa ja joukkue täynnä nuoria hyviä tulevaisuuden pelaajia. Varsin mukavan näköinen rosteri josta ainakin omasta mielestäni löytyy kaikkea mitä voittava jääkiekkojoukkue tarvitsee.

Ensimmäinen peli on alkamassa ja tälläisella kokoonpanolla Blues lähtee kauden ensimmäiseen otteluun:

Paul Kariya - Andy McDonald - Brad Boyes
David Perron - Keith Tkachuk - David Backes
T.J.Oshie - Patrik Berglund - Alex Steen
B.J.Crombeen - Jay McClement - Cam Janssen

Erik Johnsson - Barret Jackman
Carlo Colaiacovo - Eric Brewer
Alex Pietrangelo - Roman Polak

Chris Mason
Ty Conklin

Poppariosastolla istuvat Brad Winchester, D.J.King sekä Mike Weaver. Treidejä en tässä vaiheessa kautta ala vielä tekemään. Kaikki saavat näyttömahdollisuuden ja sen jälkeen aletaan mahdollisia vaihtokauppoja suunnitella ja miettiä. Mutta kuten sanoin niin siitä kuitenkin lähdetään että jokainen pelaaja saa mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Ei muuta kuin pelaamaan.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Nyt on sitten kesäkausikin ohi ja se meni omalta osalta loistavasti. Joukkueen vaihtuvuus pysyi minimaalisena ja tänään kohdataan kotona Dallas.

Ennen draftia tuli uutinen, että Phillips päättää hienon uransa. Uutinen ei ollut joukkueen rakentamisen kannalta kuitenkaan erityisen merkittävä. Drafti meni ihan kelvollisesti. 8 varausta tein ja näistä 5 sai sopimuksen Ottawaan. Kaikki aloittavat kyllä Ahl:n puolella. Icaac Germyn (pakki, kokonaisuus 75) oli ehkä se paras varaus, ainakin kokonaisuuden ja kehittyvyyden puolesta. Pakkeja lähdin Ahl:ään hakemaan draftista ja niitä sitten 4 tulikin. Draftin aikana oli treidirintamalla hiljaista omalta osaltani. Joukkueeseen liittyi ainoastaan Montenegrolainen Daryl Thompson, jolla on vuoden mittainen kaksisuuntainen sopimus.

Jatkosopimuksiin oli käytössä rutkasti rahaa ja sainkin pidettyä ne ketä halusin. Tässä listaa:

Zach Kassian 3v 5,050 milj.
Jared Cowen 5v 2,850 milj.
Brian Lee 3v 3,300 milj.
Zack Smith 3v 1,600 milj.
Marian Gaborik 2v 4,425 milj.
Jerry Pisellini 3v 2,575 milj.
Jevgeni Gratshev 3v 5,275 milj.
Tuukka Rask 4v 4,650 milj.

Rahaa siis paloi rutkasti ja palkkakattoon on matkaa enää 2 miljoonaa. Mutta tässä on kyllä loistava runko tuleviksi kausiksi, joten jos vain seura antaa jatkosopimuksen, niin tässä kolmen vuoden sisällä toivottavasti Ottawassa juhlitaan ainakin yhtä mestaruutta.

Kauden avauspeliin Ottawa lähtee seuraavalla kokoonpanolla:

Jevgeni Gratshev - Phil Kessel - Zach Kassian
Tuomo Ruutu - Cody Hodgson - Marian Gaborik
Ed Schnieder - Jerry Pisellini - Jonathan Cheechoo
Jonathon Kalinski - Zack Smith - Patrick Eaves

Michael Sauer - Trevor Daley
Jared Cowen - Brian Lee
Daryl Thompson - Jens Bergström

Tuukka Rask
Serge Latendresse

Ainoa heikkous minkä tässä keksin joukkueesta on kokemuksen puute. Varsinaista telaketjua ei löydy mutta luotan siihen, että maalinteko toimii. Puolustus on pelipaikkana heikoimmissa kantimissa mutta uskon, että tällä joukkueella mennään pitkälle!

EDIT. Kolme ensimmäistä ottelua simuloin ja tuloksena 3 voittoa maalierolla 19-5.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kolmas kausi Avalanchella takana. Ensimmäisellä kaudella tuli siis Stanley Cup lähinnä ilmiömäisen Kari Lehtosen ansiosta, mutta sen jälkeen onkin ollut hiljaisempaa. Toisella kaudella kesälaitumille pudotuspelien avauskierroksella Flamesia vastaan voitoin 4-2 ja kolmas kausi päättyi suureen pettymykseen, kun jäin lännen kymmenenneksi ja näin ollen ulos pudotuspeleistä.

Joukkue on suunnilleen tällainen:

#32 Kari Lehtonen - #39 Marc Denis

#77 Nigel Williams A - #22 John-Michael Liles
#25 Daniel Kunitz - #55 Brett Clark
#6 Ossi Väänänen - #44 Ryan Wilson

#8 Wojtek Wolski - #26 Paul Stastny C - #17 Chris Stewart
#24 Taylor Pyatt - #89 Paul Gaustad - #23 Milan Hejduk
#28 Cody McLeod - #39 T.J. Galiardi A - #29 Petteri Nokelainen
#54 David Jones - #15 Codey Burki - #27 Georges Laraque

Joukkueeni vahvuus seisoo tolppien välissä. Kari Lehtonen torjui ensimmäisellä kaudella minulle Stanley Cupin, jonka lisäksi pokkasi Conn Smythen, Vezinan ja Hartin. Toisella kaudella tuli "vain" Vezina ja nyt kolmannella jäi ilman palkintoja, mutta ehdottomasti joukkueeni tärkein pelaaja Stastnyn ja Williamsin ohella. Pelaa lähes kaikki pelit, luukkuvahtina kolme kahden suunnan sopimuksella olevaa miestä, jotka vaihtelevat ylhäällä.

Puolustus on ihan ok, olen päästänyt jokaisen kauden aikana vähiten maaleja, suuri kiitos tosin Lehtoselle. Williams on ehdoton liideri, kolmen kauden aikana plussalla yhteensä 45 maalin verran. Pelaa paljon ja pelaa hyvin, vahtii Lilesin toilailuja. Liles onkin oikeastaan ainoa kiekollinen pakki ja saa sen vuoksi paljon ylivoimavastuuta. Kunitz on oma varaus, Norjan paras kiekkoilija. Taklaa kovaa ja tekee 15 pistettä kauteen, vaikka ei olekaan kovin pehmeillä käsillä siunattu. Väänäsen hankin itselleni kolmannen kauden siirtotakarajalla enkä ole katunut. Taklaa helvetisti ja pelaa alivoimaa toiseksi eniten Williamsin jälkeen. Isäntä. Muutenkin puolustukseni on aika kovaluinen Lilesia lukuunottamatta.

Hyökkäys on täysin ykkösketjun varassa. Stastny pystyy tekemään 80 pistettä kaudessa ja laiturit onnistuivat vihdoin molemmat saman kauden aikana rikkomaan 30 maalin rajapyykit. Kakkos- ja kolmosketjut ovat puolustavia miehiä täynnä (lukuunottamatta Hejdukia, jota en saa kaupaksi) ja nelosessa pelaa osasto ynnämuut. Laraque toki goonailee ja on käytännössä McLeodin ohella ainoa, joka tiputtelee hanskojaan, koska puolustajilla on ehdoton tappelukielto.

Seuraavaksi drafti ja sitten vapaat agentit. Tuskin hankin uusia miehiä, koska pidän palkat kurissa. Olen hieman lattian yläpuolella ja siinä aion pysyäkin maksamalla ns. omille kavereille vähän hyvän miehen lisää.

2009-10 Stanley Cupin voitin siis minä Colorado Avalanchella, 2010-11 Miikka Kiprusoff johdatti vihdoin ja viimein Calgary Flamesin päätyyn saakka ja nyt päättyneellä kaudella 2011-12 Flames toisti tempun ja otti harvinaisen toisen peräkkäisen Stanley Cup -voiton. Flamesin puolustus Kiprusoffin edessä on kieltämättä kova: Regehr, Bouwmeester, Phaneuf, Klesla taitaa olla päänelikko.

Miten muilla maalivahtipeli toimii? En tiedä miten tuo Lehtonen on noin hyvä, kai sillä sitten on pelissä vain potentiaalia. Välillä aivan ilmiömäinen, mutta sattuu noita heikompiakin jaksoja. Pari kaveria vain valittaa aina, kun maalivahdit eivät saa mitään kiinni, mutta ei itselläni sellaista ongelmaa ole ollut. Kai pelaan sitten vain munapääkiekkoa, kun sumputan keskialueen ja puolustan niin tarkasti kuin tuossa pelissä voi puolustaa. Sen kyllä huomaa sitten hyökkäyspään tehottomuudessa.
 
Viimeksi muokattu:

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Noniin, itsekkin tässä olympiakiekon aikana innostuin aloittamaan be a GM:n, joukkueeksi päätin ottaa San Jose Sharksin ja aloitin pelin fantasy draftilla. Arvonta numeroksi tuli 10 ja joukkueen ensimmäinen varaus oli Ilja Kovalchuk. Ensimmäiset 22 kierrosta valitsin itse ja loput 10 pelaajaa annoin sitten koneen valita, kun en jaksanut/osannut päättää ketä enään ottaa.

Joukkueen kokoonpano näyttää tältä

Kovalchuk - Connolly - Havlat
Cammalleri - Vermette - Franzen
Clowe - Wallin - Afinogenov
Cote - Duchene - Simmonds

A. Markov - M. Staal
Kulikov - Bieksa
Hedman - D. Murray

Bryzgalov
Conklin

Treidejä tuli tehtyä heti aika paljon.

SJ Mike Fisher <-> Maxim Afinogenov BUF
SJ Jason Chimera <-> Steven Goertzen MTL
SJ Lewis Flinn <-> Riley Cote NYR
SJ Chris Porter, Pasal Dupuis, 2 ja 3 round pick <-> Mika Pyörälä. Rickard Wallin
SJ Milan Jurcina <-> 3 round pick WAS
SJ Tomas Kudelka <-> 3 round pick PIT
SJ Steven Goertzen <-> 2 round pick OTT
SJ Fistric <-> 1 round pick PHI

Vapaista agenteista tuli signattua 3 vuoden sopimuksella 3 pelaajaa, D Vyacheslav Voynov, overall 72 (B-, B, B-), LW Tomas Tatar, Overall 71(B, B, B) ja G Ernest Ford, overall 71 (A-,C, B,)

Ennen kauden alkua suoritettiin myös drafti ja sieltä tarttui 2 mielenkiintoista nuorta pelaajaa LW Charles Skinner, overall 75 (B-, A-, B-) ja G Pavel Lopatin, overall 75 (C, A, C)

Onnistuin kauden alussa vahingossa sähläämään ja simuloin ekan pelini ja hävisin sen 2-5. Itse en slidereita lähde säätämään, koska tuntuu et niillä leikkimällä onnistun tekemään itsestäni aina ylivoimaisen eli ekat 10 peliä ajattelin kokeilla näitä flyersmanian slidereita http://www.operationsports.com/foru...ers/358673-flyermanias-nhl-10-sliders-26.html, viimeisen päivitys slidereihin tosiaan löytyy sivulta 26.

Sen jälkeen ajattelin kokeilla DiSasterin postittamaa linkkiä lordofthethingin slidereista -> http://www.operationsports.com/foru...thethings-realistic-superstar-sliders-85.html

Saa nähdä kummat sopii minulle paremmin. Erän pituuksia kuitenkin tiputan siihen 9 tai 10 minuuttii ja superstarilla meinaan pelata.

Edit. Nyt on sitten kaudesta 5 ottelua pelattua ja 3 pelissä tuli heti huonoja uutisia San Joselle, Antoine Vermetelta olkapää sijoiltaan ja hän on 2 kk poissa. Pelit on mennyt ihan hyvin, 3 voittoa, 1 jatkoaika tappio ja 1 simulointi tappio mistä aiemmin mainitsinkin.

Viimeisin matsi oli kyllä aivan huikea, Lehtonen Minnesotan maalilla on ottanut kaiken kiinni ja Bryzgalov Sharksin maalissa ollut myös itsevarmuus. Peli on 0-0 kun minuutti enään jäljellä, Kulikov koukkii itsensä jäähylle ja Minnesota laittaa ylivoiman pyörimään, kiekkoo pyörii näppärästi ja takatolpalle syöttö mikä kilahtaa tolppaan. Paluukiekkoon ehtii Cammalleri ja tökkää sen puolustajan ohi ja karkaa läpiajoon. Tietokone päättää heittäytyä ja Cammallerilta jalat alta ja tuomio on rankkari! 27 sekunttia peliä jäljellä siinä vaiheessa. Cammalleri ottaa pari terävää potkua, pari veiviä vasemmalle ja oikealle ja loppujen lopuks rystyltä yli Lehtosen patjan. Huikeaa!

Tähän asti nuo Flyersmanian sliderit ovat olleet aika hyvät, vastustajan maalivahdin refleksejä nostin yhdellä pykälällä ja vastustajan kiihtyvyyttä myös yhdellä pykälällä ja nyt ainakin tuntuu pitkästä aikaa tosi hyvältä pelata tietokonetta vastaan. Realistista peliä, tiukkoja paikkoja molemmissa päissä ja myös uusia animaatioita näkyy välillä pelitilanteissa mitä ei omilla säädöillä ole nähnyt.
 
Viimeksi muokattu:

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Mielenkiintoisia joukkueita näyttäisi olevan tänne kirjoittelevilla, paljon on käytetty eri pelaajia omaa dynastyaan rakennellessa. Ja sehän on vaan positiivinen juttu. Vauhtipukilla taitaa olla ensimmäinen fantasiadraftattu joukkue (äkkiseltään selailtuna), eikä näytä ollenkaan hullummalta.

Miten muilla maalivahtipeli toimii?
Kyllä minulla Atlantassa Lehtonen ja Pavelec pelaavat kumpikin hyviä pelejä suurimmaksi osaksi. Toki notkahduksia sattuu välillä, mutta suurilta kuopilta on vältytty. Onneksi kumpikaan ei ole unessa samaan aikaan toisen kanssa, että toiseen voi aina luottaa tilanteen sitä vaatiessa. Farmista ei ole tarvinnut nostaa ketään, vaikka eipä siellä ole mitenkään dominoivia kassareita minulla nyt ollutkaan.
---

Olympiatauolla tällä hetkellä matkalla, oli tässä välissä pienehkö tauko pelaamisesta, niin vähän jäljessä siitä, mitä alunperin suunnittelin. Tässä tauon aikana pitäisi suorittaa viimeiset vaihdot loppukaudeksi ja tulevan varalle, mikäli niitä on tiedossa. Aloittelin jo suunnittelemaan ensikauden joukkuetta ja ketjuja joiden varaan rakennella. Paljon olisi jatkosopimuksia tarjottava kärkinimille, toivotaan että hyväksyvät sitten kesällä ehdotukseni jatkosta.

Ensinnäkin Kovalchukille olisi toiveissa tarjota pitkää jatkoa ykkösen laidassa. Viimeistelytaito on ollut ykkösluokkaa, siitä haluaisi hyötyä jatkossakin. Lisäksi ketjunsa Antropovin ja Kanen kanssa on ollut niin tasainen yhteispelissä, ettei sitä tohtisi rikkoa. Kakkosen sentteri Little on myös pakollisten signausten joukossa, harmikseni ykköseen ei vain ole asiaa sen dynaamisen koostumuksen vuoksi. Uskoisin menevän taidoiltaan jo ensi kaudella heittämällä Antropovin ohi, mutta ketjukemiat eivät varmastikaan toimisi yhtä tehokkaasti. Ainoastaan silloin, jos lähtisin Kanea kauppaamaan maalintekijään, mutta en oikein tiedä vielä siitä. Senttereistä myös nelosketjun Jim Slater saa varmasti jatkopaperin, mikäli hyväksyy kaksisuuntaisen diilin. Farmista olisi tulossa kaveria siihen rooliin, joten kaksisuuntainen olisi oikeastaan ainoa vaihtoehto.

Vasemmassa laidassa ollaan Kovalchukin lisäksi aika tyhjin käsin tulevan kannalta. Higgins ei ole onnistunut vieläkään, vaikka laitoin miehen ylivoimaankin, muttei vieläkään löydä verkkoa. Myöskään Frolov ei ole ollut järin vakuuttava kakkosessa, maaleja tekee ajoittain ihan kivasti, mutta puolustuspelaaminen on kovin laiskahkoa. Molempia voisi kokeilla työntää ennen sopimuskauden loppua vaihdossa muualle, draft voisi olla hyvää aikaa viimeistään. Higginsistä voisi koittaa saada pelaajan kolmoseen jo nyt siirtotakarajalla, mutta saa nähdä mitä saisi vaihdossa. Oikeasta laidasta Armstrongille kokeilen tarjota jatkoa, muttei ole kuitenkaan ehdoton pelaaja tulevaisuudessa. Afinogenov saanee lähteä, ei ole olympiataukoon mennessä näyttänyt kuin keskinkertaiselta surffailijalta. Välillä tosin tulee hetkiä, jolloin osuu, muttei niitä ole paljoa ollut. Viimeisimmissä otteluissa tahti on hieman kiristynyt, nousisiko ratkaisijaksi tosipeleissä?

Puolustuspäässä tilanne on oikeastaan täydellinen, sillä tulevaisuuden pelaajani ovat vielä sopimuksenalaisia kesän yli, eikä jatkoa tarvita vielä. Schubert tulee lähtemään viimeistään kesällä, farmista Oystrick ottanee paikan kakkosparissa. Uusia pakkeja en tarvitse kuin farmissa prospecteina, joten voisi käyttää kauppatavarana hyökkääjiä varten. Maalivahdeista Lehtosen jatko on vielä epävarma, molemmilla (Pavelec & Lehtonen) loppuu sopimukset kesään. Pavelecille tarjotaan varmasti jatkosopimusta, mutta Lehtosen voisi kaupata draftin seutuun kakkosvahtiin ja lisukkeeseen.
 

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Mielenkiintoisia joukkueita näyttäisi olevan tänne kirjoittelevilla, paljon on käytetty eri pelaajia omaa dynastyaan rakennellessa. Ja sehän on vaan positiivinen juttu. Vauhtipukilla taitaa olla ensimmäinen fantasiadraftattu joukkue (äkkiseltään selailtuna), eikä näytä ollenkaan hullummalta.

Juu, suosittelen vaihtoehtoa niille ketkä eivät osaa päättää että millä joukkueella haluaa pelata niin siinä tapauksessa tuo fantasiadrafti on kyllä todella hyvä vaihtoehto.

Miten muilla maalivahtipeli toimii?

Tällä hetkellä toimii hyvin. Bryzgalov on ollut erinomainen, ei kylläkään lähde ollenkaan pelaamaan kiekkoa vaan pysyy koko ajan maalilla ja peittää tosin hyvin laukaukset. Aikoja sitten, kun pelasin Islandersilla ja maalissa oli Dipietro niin kaveri hötky koko ajan ja kävi hakemassa kaikki mahdolliset kiekot mitkä puolustusalueelle tuli, hyvin usein oli 10-15 metriä maalilta. Siinä tulikin sitten välillä päästettyä helppoja maaleja kun koitin avata hyökkääjille, mutta vastustajan karvaajat saivat katkaistua ja tekivät tyhjiin.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Aikoja sitten, kun pelasin Islandersilla ja maalissa oli Dipietro niin kaveri hötky koko ajan ja kävi hakemassa kaikki mahdolliset kiekot mitkä puolustusalueelle tuli, hyvin usein oli 10-15 metriä maalilta. Siinä tulikin sitten välillä päästettyä helppoja maaleja kun koitin avata hyökkääjille, mutta vastustajan karvaajat saivat katkaistua ja tekivät tyhjiin.

Mulla on muuten aika ylläolevan kaltainen juttu, molemmat maalivahdit nousevat aika rohkeasti hakemaan kiekkoa. Mulle se tosin sopii pelityyliin todella hyvin, siitä on helppo laittaa avauksella kiekko hyökkäyssinisen tuntumaan, josta usein saa läpiajopaikan liukkailla hyökkääjillä, kuten vaikkapa Kovy. Syöttämään ei oikein ikinä kannata lähteä, paitsi jos oma pakki on aivan vieressä, sillä ne maalivahtien syötöt lähtevät aika herkästi väärään suuntaan. Jännä sinänsä, kun Avalanchella pelatessa Anderson tai Budaj ei koskaan lähtenyt yltiöpäiseen nousuun, Atlantalla kaikki on ihan päinvastoin. Kai ovat EA:lla panostaneet enemmän siihen maalivahtien yksilöllisyyteen.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Jaahas tällästä tällä kertaa...

Just ohitin siirtotakarajan, tein muutaman treidin ja ajattelin tallentaa. No tämähän tottakai kaatuu kesken tallennuksen ja yllättäen koko tallennus vituiksi. Nyt boottauksen jälkeen kun tota yrittää avata, ni ruutuun tulee teksti:

Thrash* seems to be damaged and cannot be used
- retry
- cancel


(*tallennusnimike)

Että vittu joo...
 

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
No tämähän tottakai kaatuu kesken tallennuksen ja yllättäen koko tallennus vituiksi.

Aijai :/ Perkele, että tälläisiä pääse käymään, mutta toivottavasti innostut uudestaan aloittamaan ja aloitat vaikka fantasiadraftilla, tuskinpa enään alusta samalla joukkueella jaksaa lähteä tahkoamaan?

Omaan kauteen sen verran, että ensimmäisten 7 pelin jälkeen huomasin, ettei Connolly oikein vaan sovellu tuohon ykkösen keskelle. Eli ei muuta kun rohkeasti jälleen treidiä tekemään ja Connolly lähti sitten Floridaan, Bergforsin ja Phillyn ykköskierroksen varauksen kanssa vaihdossa Stamkosiin.

Heti ensimmäisessä pelissä näytti homma toimivan hyvin Kovalchukin ja Havlatin kanssa ja tuloksena 2 maalia. Tässä toinen näistä Stamkosin maaleista missä Islandersin pakit olivat pelanneet pitkän vaihdon ja Stamkos pääsee hienosta oikealta läpi ja ohittaa Toskalan. http://www.easports.com/media/play/video/17196338
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jaahas tällästä tällä kertaa...

Itselleni kävi sama, oli kausi 2016-2017 menossa Capitalsilla. Normaalisti pelailin siinä ja yhtäkkiä jumitti, normaalisti boksille reboottia, mutta tällä kertaa ilmoitteli juuri tuota viestiä. Simuloin suurimman osan otteluista, mutta usein pelaan peleistä 1-2 erää.

Juuri oli omat varaukset ajettu sisään ja joukkue oli miltei täydellinen. Neljällä kärkipakilla oli kokonaisuudet 90:n päälle (Alex Pietrangelo, Karl Alzner, Teemu Ahonen ja viidennen kierroksen varaus Derrick Smith). Tässä olen uutta aloittelemassa Blue Jacketsilla mutta ei oikein innosta enää.

Tämä puolustaja Teemu Ahonen kannattaa hankkia joukkueeseen mahdollisimman ajoissa ennen kuin vaihtoarvo nousee tappiin. Eikös samat nimet sielläkin pyöri, vai onkohan noissa vaihtuvuutta? Hankin Ahosen suojaamattomista $6 mil. 5 vuoden sopparilla, kokonaisuus 95.

Onkos muuten tässä uusimmassa "änärissä" jotain piilevää huippua, joka on loistava mutta ns. piilossa? Mielestäni aiemmissa versioissa tällaisia on ollut.
 

RDivis

Jäsen
Nojoo, tossa eilen aloittelin (oikeastaan vähän tämän ketjun innoittamana) peliä. Siis PS3 & NHL 10.

En ole mikään kovin haka tässä. Ja tällä tarkoitan sitä, että jos minulla on jokin idea pelaajasta-jista jonka haluan. Saatan tehdä typeriäkin treidejä kokonaisuutta ajatellen.

DALLAS STARS


MV

Niittymäki
Pineault (2 kierros varaus)

1#

Eriksson - Richards - Alfredsson

Robidas - Visnovsky

2#

Stillman - Ribeiro - Tanguay

Grossman - Niskanen

3#

Neal - Modano - Brunnström

Hutchinson - Woywitka

4#

Wathier - Petersen - Ott




Porukkaa on lapannut sisään ja ulos jonkin verran. Ainoa mikä harmittaa on, että Visnovsky paikalle ajattelin ensin Joni Pitkästä, mutta Carolinan tilanne palkkakaton suhteen yhdistettynä omaan taitamattomuuten rakentaa kunnon treidi kaatoi tämän. Carolinan porukka närkästyi ehdotuksistani. (Nyt; "Sinä & Carolina olette kehnoissa väleissä" :)) Sitten Edmontonista tulikin Lubomir.

Myös MV:t epäilyttää, mutta nyt näin.

Tästä kauteen!
 
Viimeksi muokattu:

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Kertokaas ketkä enemmän pelailee tätä Be A GM pelimuotoa, että pelaatteko kaikki pelit kaudessa vai simuloitteko? Mikäli pelaatte niin millaisia asetuksia käytätte esim. erän pituus, sliderit jne?
 

RDivis

Jäsen
Kertokaas ketkä enemmän pelailee tätä Be A GM pelimuotoa, että pelaatteko kaikki pelit kaudessa vai simuloitteko? Mikäli pelaatte niin millaisia asetuksia käytätte esim. erän pituus, sliderit jne?

No, tuota itse ainakin pelaan aina kaikki pelini. 10min erä. Vaikeustasona tuossa postaamassani pelissä on tähtipelaaja. En ole kovinkaan kummoinen pelaaja ja olen itseasiassa tälläkin vaikeustasolla aika lirissä. Eritoten maalinteko on tuskaa. Vetojen tähtäys on manuaalinen. Vaihdot hoitaa tietokone.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Kertokaas ketkä enemmän pelailee tätä Be A GM pelimuotoa, että pelaatteko kaikki pelit kaudessa vai simuloitteko? Mikäli pelaatte niin millaisia asetuksia käytätte esim. erän pituus, sliderit jne?

Pelaan kaikki NHL pelit ja käytän näitä slidereitä http://www.operationsports.com/forums/2040712648-post257.html

Muutoksia joita olen itse tehnyt on:

(First number is human slider, second number is CPU)

7 minute periods
Injury Occurrence - 3/3
CPU Faceoff Difficulty - 3
Goalie Reaction Speed - 3/1

Edit. Nämä kertomani asetukset ovat suolesta. Ottelut päättyvät nykyään 8-2 tai 6-2 voittoon. Laidalta pääsee kokoajan läpi heittämään lättyä maalille.
 
Viimeksi muokattu:

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
7 minute periods
Injury Occurrence - 3/3
CPU Faceoff Difficulty - 3
Goalie Reaction Speed - 3/1

Juu, noita samoja kokeilin reilut 10 peliä kauden alusta ja nyt kokeilen niitä lordofthethingin slidereita, maalivahdin reaktioita lisäsin samalla tavalla kuin sinäkin ja sitten tosiaan nostin vastustajan kiihtyvyyttä 0 -> 1, kun alkuperäisissä ihmispelaajalla on se 1 ja tietokoneella 0 niin tuntui, että turhan helpohkosti pääsi pakeista ohi laidasta. Noilla on kyllä ollut tasaisia pelejä, 9 voitin varsinaisella peliajalla, 1 hävisin jatkoajalla ja yhden sitten rankkareissa.
Vaikka noita voittoja onkin 9 kappaletta niin muutama niistä vaan on päättynyt yli 3 maalin erolla. Suurin taitaa olla 7-1.

Edit. lordofthethingin sliderit eivät kyllä vakuuta, aamulla otin 9-3 voiton tietokoneesta ja nyt sitten tiputin erien pituuden 7 minuuttiin ja voitin 9-2.. No tulipa ihan näppärä maali taas tehtyä ja tarjoan sen teillekkin Boyd Gordonin kera http://www.easports.com/media/play/video/17236800
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös