Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Toimitusjohtajia kotisohvilta – seurantaketju virtuaalimanagereille

  • 158 648
  • 826

Sirkkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo LFC
Kausi 2010-2011 alkaa olemaan puolivälissä eli takana 41 ottelua saldolla 30-9-2. Tasona tähtipelaaja ja joukkueena L.A Kings.

Kookoonpanon olen nyt saanut muokattua itselleni suht mieleiseksi.

J.Jokinen(82) - Kopitar(87) - Brown(84)
Simmonds(81) - Stoll(83) - J.Williams(81)
Smyth(82) - Handzus(81) - Leino(78)
Parse(77) - Pontiola(74) - Clifford(75)

J.Johnson(81) - Doughty(87)
Mitchell(83) - Greene(83)
Voynov(74) - Scuderi(80)

Kontiola paikkaa loukkaantumisia, muuten on pelannut farmissa ykkössentterinä. Salmela löytyy myös puolustukseen mutta heikkojen otteiden jälkeen siirsin äijän katsomoon ja Voynov on pelannut alkuvaikeuksien jälkeen hyvää tulokaskautta ylhäällä, pelaten myös kakkos ylivoimassa.

Päivitellään lisää jos jotain mullistavaa tapahtuu pelaajarintamalla tai viimeistään kauden päätteksi.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Kausi numero neljä takana Coloradolla. Mestaruus, neljännen kerran putkeen. Pistepörssissä kolmoisvoitto Duchehen, Parisen ja Gaborikin avulla. Pudotuspeleissä vielä paremmaksi ja kolmikon jälkeen Mueller ja O'Reilly varmistivat viitoisvoiton. Finaaleissa kaatui Buffalo Sabres.

Kesällä sain Los Angelesilta puoli-ilmaiseksi Brandon Schennin. Ja kauteen numero viisi lähden tällä miehistöllä:

Zach Parise (91) - Matt Duchene (90) - Marian Gaborik (91)
Daniel Winnik (78) - Ryan O'Reilly (82) - Peter Mueller (85)
Alex Tanguay (82) - Brandon Schenn (82) - Ryan Stoa (81)
Cody McLeod (78) - Manny Malhotra (80) - Tomas Kopecky (79)

Christian Ehrhoff (84) - Mike Green (88)
Matt Carle (82) - Dan Girardi (81)
John-Michael Liles (81) - Paul Mara (81)

Henrik Lundqvist (89)
Trevor Cann (77)

Ihan jees jengi taas koottuna.
 
GaDalle kysymys: Simuloit ilmeisesti noita kausia, vai? Miten onnistut voittamaan neljä mestaruutta putkeen, kun joukkue on Colorado? :O Eikö tuosta mene jo maku pitemmän päälle?

Minulla itselläni on sellainen tilanne nyt, että olen taas kerran tuskaillut asetusten kanssa, enkä ole vielä saanut kautta käyntiin. Joukkueena siis Anaheim jälleen ja katsoo nyt koska tuon jaksaa aloittaa alusta. Kentät ovat suunnilleen samat, jotka kirjoitin vähän aikaa sitten tähän ketjuun.
 

Ralph

Jäsen
GaDalle kysymys: Simuloit ilmeisesti noita kausia, vai? Miten onnistut voittamaan neljä mestaruutta putkeen, kun joukkue on Colorado? :O Eikö tuosta mene jo maku pitemmän päälle?

En simuloi. Olen pelannut ihan kaikki pelit. Aloitin tuon Be A GM-pelin heti kun sain NHL11:sta ja sain sen heti ilmestymispäivänä. Olen itsekin ihmetellyt miten olen jaksanut pelata pelkästään yhtä ja samaa peliä.

Tuolla ylempänä ketjussa on muiden kausien päättymisten jälkeen tehtyjä raportteja.

Pelin ilmestyspäivä 16.9
Ensimmäinen kausi ohi 30.10
Toinen kausi ohi 15.12
Kolmas kausi ohi 1.1
Neljäs kausi ohi 13.2

Ei tähän kyllästy kun pelailee tämmöistä tahtia. Noin kuukausi menee yhteen kauteen.
 

Ralph

Jäsen
Okei. Millä vaikeustasolla pelaat ja oletko muuttanut kuinka paljon asetuksia? :)

Sillä toisiksi vaikeimmalla.. Olikos supertähti vaikein ja tähtipelaaja toisiksi.. Kuitenkin sillä. Pari peliä olen myös pelannut vaikeimmalla mutta en ole saanut oikein mitään aikaan.

Asetuksia en muuttele, muuta kun että itse vaihdan kentälliset. Muuten ihan perus. Eli ihan ilman kikkakolmosia oon pärjännyt.
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Kun kerran tälläinen ketju on olemassa, niin tuon oman korteni kekoon.

Joukkue: New York Islanders
Pelialusta: NHL11, PS3
Taso: Superstar


Vaikeustasona Superstar on osoittautunut itselleni varsin sopivaksi. Ei tarvi mennä kuin pari vuotta taaksepäin, kun kone voitettiin aina vaikemmailla vaikeustasolla. Tietty tätä kun oppii paremmin pelaamaan, ni tokihan tuo voi olla tämänkin pelin osalla mahdollista, mutta ensivaikutelmat tähän peliin ovat olleet varsin hyvät. Sellaista perinteistä "nynnymaalikikkaa" en ole vielä löytänyt. Toki 2vs1 hyökkäykset päättyvät melko usein maaliin, mutta niitä en saa kuin pari kappaletta pelissä.

Alotin kauden fantasiadraftilla, jossa panostin maalivahtiin ja hyökkääjiin. Pakeiksi otin sitten keskinkertaisia järkäleitä, joiden päätehtävä on saada vastustajan pelaajat omassa päässä nurin eikä vain horjuttaa heidän tasapainoaan. Ylivoimakentät on sitten rakennettu siten, että puolustajan paikalla pelaavat parhaan kudin omaavat hyökkääjät.

Kokoonpano:
HTML:
Ryan Malone - Jason Spezza - Phil Kessel
Alexander Frolov - Paul Gaustad - David Backes
Mason Raymond - John Madden - Patric Hörnqvist
Curtis Glencross - Scott Nichol - Radim Vrbata

          Boris Valabik - Matt Carkner
          Jason Strudwick - Shane O'Brien
          Jonathan Ericsson - John Scott

                    Martin Brodeur
                    Peter Budaj

10 peliä on nyt pelattuna, joista saldona 6-3-1, eli 13 pistettä kasassa. Tällä irtoaa itäisen konfferenssin viides sija ja koko NHL:n yhdeksäs. Tehtyjä maaleja on 33 ja päästettyjä 27. Maalivahti Brodeur on pelannut jokseenkin mukavasti, mutta torjunta% kertoo aivan toista (82,5%). Tämä johtunee siitä, että harvoin vastustajat pääsevät laukomaan kohti maalia, kun puolustajat heittäytyvät kiekkojen eteen. Mutta sitten kun kiekko saadaan kohti maalia, niin silloin aika usein olen ollut pulassa.

Joukkueen sisäinen pistepörssi tällä hetkellä (kaikilla 10 peliä pelattuna)

HTML:
			maalit	syötöt	pisteet	RM
1. Phil Kessel		5	7	12	0
2. Jason Spezza		5	4	9	2
3. Boris Valabik	0	9	9	25
4. Ryan Malone		5	3	8	2
5. John Madden		3	4	7	0
 

Ralph

Jäsen
Viides kausi Colorado Avalanchen johdossa - 56 ottelua takana

Hieman joukkueestani:

Hyökkäysketjut:

Zach Parise (91) - Matt Duchene (91) - Marian Gaborik (91)

Huikea ketju. Matt Duchene johtaa vitjaa kovilla tehoilla. 56 ottelussa kovat 106 tehopistettä. Marian Gaborik ja Zach Parise hakisivat 100 pisteen kausia, mutta loukkaantumiset vaivanneet. Tosin nyt huiman Duchenen rinnalla voi 100 pistettä täyttyä vähemmälläkin pelimäärällä. Koko ketju pelaa ykkösylivoimassa, Parise pakinpaikalla.

Brayden Schenn (83) - Ryan O'Reilly 'C' (82) - Peter Mueller (87)

Brayden Schenn nousi tähän ketjuun hyvien harjoitusotteluiden myötä. Ryan O'Reilly pelaa parasta kauttaan, noin 100 pistettä tulossa. Peter Mueller kärsinyt loukkaantumiesta mutta ei silti tee tehoja niinkuin tuon hintainen ja arvoinen pelaaja yleensä. O'Reilly johtaa koko joukkuetta, pelaa niin ykkösylivoimassa kuin -alivoimassakin. Suurin peliaika hyökkääjistä. Schenn kakkosylivoimassa sentterinä, Mueller laiturina.

Alex Tanguay (82) - Ryan Stoa (81) - Daniel Winnik (78)

Alex Tanguay on paikannut loukkaantumisia ylemmissä ketjuissa ja siksi kovat tehot tälle kaudelle. Tällä ketjulla vaikeuksia päästä pisteille. Daniel Winnik, jokapaikaikan höylä pelaa hyvin molempiin suuntiin, siksipä ykkösalivoimassa O'Reillyn parina. Tanguay kakkosylivoimassa.

Cody McLeod (78) - Manny Malhotra (80) - Tomas Kopecky (79)

Tämän ketjun rooli lähes olematon. Pääsee kentälle jos muut ketjut väsynteitä. Muita mahdollisuuksia on se, että murskaavasti johdan ja haen kaikille ketjuille pisteitä. Tai sitten joku telottu vastustajan toimesta ja Cody McLeodin on vedettävä sitä turpaan. Manny Malhotra ja Tomas Kopecky muodostavat kakkosalivoimaparin, siinä heidän roolinsa.

Loukkaantumisia on paikannut Teemu Laine (76). Ihan hyvin pelannut, kolmosketjussa. Noin 15 ottelua pelannut ja 0.5 pistettä per peli.

Pakkiparit:

Christian Ehrhoff (84) - Mike Green 'A' (88)

Selkeä ykköspakkipari. Pelaa tehokkaasti hyökkäyssuuntaan ja puolustavat hyvin. Mike Green mukavassa 75 pisteen tahdissa, kaksinkertaisena hallitsevana Norris Trophy -voittajana. Green pelaa ykkösylivoimassa Parisen parina viivassa ja ykkösalivoimassa. Kovin peliaika pakeista ja koko joukkueesta. Ehrhoff pelaa kakkosylivoimassa ja kakkosalivoimassa. Tärkeä on hänkin.

Matt Carle (82) - Dan Girardi (81)

Pelailee välillä todellakin tehokkaasti mutta välillä ovat pahasti hukassa omassa päässä. Silloin viltti odottaa. Matt Carle pyörii ykkösalivoimassa ja Dan Girardi kakkosylivoimassa.

John-Michael Liles 'A' (81) - Paul Mara (81)

Aikalailla toistensa vastakohdat. John-Michael Liles pienikokoinen hyökkäävä puolustaja ja Paul Mara isokokoinen puolustava puolustaja. Mara on myös kakkosalivoimassa. Liles kärsinyt loukkaantumisesta.

Mikko Mäenpää (75) loukkaantumisten paikkaaja. Oli aluksi pirun tehokas mutta sitten alkoi Mäenpää-Paul Mara pakkipari olla paha pari puolustukseen. Peliaika pieneni.

Maalivahdit:

Henrik Lundqist (90)
Petteri Similä (75)


Henrik Lundqvist pelaa lähes kaikki pelit, ja hyvin pelaakin. Petteri Similä pelailee aina välillä pelin jos toisenkin. Aloitti farmissa kautensa.

Alkukaudesta kakkosveskana Trevor Cann (77) joka ei vakuuttanut ja ajautui farmiin.

Peluutus:

Ykköspakkipari ja ykköshyökkäysketju aloittavat joka erän joka ottelussa. Sitten kakkosvastaavat ja sen perään kolmonen. Sitten alkaa sekapeluutus, aina vähiten väsyneet jäälle. Jos yhtä jaksavia, niin aina korkeampi ketju jäälle. Nelonen jäälle joskus ja jouluna. Ylivoimat aloittavat lähes aian ykkönen, elleivät ole todella väsyneet. Ykkönen saa yrittää kunnes vastustaja on purkanut pari kertaa tai 1.30 jäähystä mennyt. Sitten kakkosylivoiman vuoro yrittää loppuun. Alivoimalla jäälle aina jaksavin hyökkäys- ja pakkipari. Sitten joka purussa ja pelikatkossa katson kummalla parilla on enemmän voimaa ja se aina jäälle.
 

Teloch

Jäsen
Koitetaas jos saisi pidettyä pelailustaan jotain etäisesti kiinnostavaa seurantaa. Joukkueena vähemmän yllättäen Pittsburgh Penguins. Rosterina PetrPuckin deadline-rosterit.

Kauden alussa piti hieman säädellä saadakseen joukkueen mahtumaan capin alle. Ei muuta kuin porukkaa minibussilla WBS:n suuntaan ja lopullisen kokoonpanon muovauduttua katselemaan kokonaisuutta ja massiivisen 1.1M cap spacen turvin vapailta markkinoilta vahvistumaan. Hyökkäys näytti tasapainoiselta, joten nappasin vapaista Garnet Exelbyn 2-vuotisella, halvalla sopimuksella kolmospariin nostamaan äijää seinälle. Kauden avaukseen Flyersia vastaan lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla :

Neal - Crosby - Kovalev
Kunitz - Comrie - Malkin
Cooke - Staal - Kennedy
Tangradi - Talbot - Dupuis

Letang - Orpik
Michalek - Martin
Niskanen - Exelby

Fleury
(Johnson)

Poppareita rouskuttavat Rupp ja Engelland. Godard ja Adams lähtivät farmiin odottelemaan mahdollisia tulevia kauppoja. En kuitenkaan odota että kukaan miehistä kiinnostuisi, vaikka trade blockissa lojuvatkin.

Kaksi ottelua on nyt takana. Kauden avaus Flyersia vastaan meni täysin penkin alle. 3-4 kuulostaa paremmalta kuin todellisuudessa oli. Naurettavaa jäähyilyä ja surkeaa alivoimaa. Siinä tappion avaimet. Kuuma 20-sekuntinen kolmannen erän alivoimatilanteessa toi lukemat edes siedettäviksi, mutta siinä ottelun positiivinen anti olikin. Seuraava ottelu Habsia vastaan oli sentään jo parempaa kiekkoa ja haaviin tarttui 4-2 -voitto. Edelleen oli vaikeuksia omassa päässä ja lähinnä Fleuryn hanskakäsi toi pisteet kotiin. Tästä sitten kohti Devils-ottelua hyvillä mielin. Nollille sitä jäädään kuitenkin, Läski kun tuntuu vihaavan meikäläistä samoissa määrin kuin minä Läskiä. Eespäin!

---

Läski olikin letkeällä tuulella. Koomaisen oloinen hyökkäys tuotti vain 17 vetoa, mutta 3-1 jäi taululle voiton merkiksi. Fleuryn 22 torjuntaa siivittivät miehen ykköstähdeksi ja managerin mieltä helpotti nähdä kauden ensimmäinen hyvä peli tolppien välissä. Helpotus oli kuitenkin lyhytaikaista kun Toronto pommitti seuraavassa ottelussa helponlaisesti kiekkoja sisään. Tiukan puristuksen jälkeen tuostakin jäi pisteet kotiin 4-3 jatkoaikavoiton turvin.

Viikon lopulla kalenterissa paistatteli kaksi ottelua peräkkäin, joten oman henkilökohtaisen perinteeni mukaan annoin toisen ottelun Johnsonin torjuttavaksi. Valinta osui kotiotteluun Islandersia vastaan. Suorastaan helvetillinen hörppy päälle ja vastustajan 16 vedosta 3 verkkoon. Onneksi myös vastapäässä oli imu päällä ja ottelun päättyessä taululta löytyi kotijoukkueen 5-3 voittolukemat. Hyökkäyspelin laadukkuus kuitenkin unohtui yön aikana ja vierasottelu Flyersia vastaan meni taas kerran aivan perseelleen. Tuntui kuin mikään ei onnistuisi ja niistä vähistäkään paikoista ei kiekko pomppinut sisään. 0-4 takkiin. Ykkösketju ei ole toiminut ollenkaan, joten ehkäpä tämän ottelun innoittamana voisi kokeilla ensimmäistä kertaa pieniä muutoksia kokoonpanoon.

Kuuden ottelun jälkeen hieman erikoisen oloinen kaksikko joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä. Eiköhän tuolta Sid vielä herää, Genon jatkaessa toivon mukaan samaan tahtiin.
  1. Mike Comrie, 2+4=6
  2. Matt Niskanen, 2+4=6
  3. Chris Kunitz, 3+2=5
  4. Evgeni Malkin, 4+1=5
  5. Sidney Crosby, 2+1=3

Kuuden ottelun jälkeen saldona siis 4-2-0 ja kahdeksalla pisteellä majaillaan idän neljännellä sijalla. Maalisuhde ilahduttavan tasainen 19-17. Ylivoima porskuttaa tappavalla 35,7% tehokkuudella. Alivoimakin on ollut suorastaan murhaavaa, mutta valitettavasti väärään suuntaan. 66,7% kertoo omaa karua kieltään tappioiden syistä.

Sarjassamme "muuta jännittävää" : Ottawa teki 2 vuoden sopimuksen Enver Lisinin kanssa. Muuten on pidellyt hiljaista muiden joukkueiden kauppojen osalta. Ainoastaan muutamia loukkaantumisia näkynyt uutisissa.
 
Viimeksi muokattu:

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Aloitin NHL11:ssä fantasiadraftilla Be a GM:n ja tarkoitus olisi panostaa tulevaisuuteen näköjään vähän nykyhetkenkin kustannuksella. Kokeilen heittää ulkomuistista tämän hetken kentälliset alle:

Ovechkin - Eberle - Hall
Selänne - Krejci - Leino
Seguin - Skinner - Johansson
Niederreiter - Granlund - ???

Green - Lidström
Carlson - Salo
Sweatt - Vatanen

Fleury
Salak

Joukkue muistuttaa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta lähinnä U20 All-star joukkuetta.

Huomasin kuitenkin nopeasti, että pelkillä junioreilla ei pärjää, recordi on nyt 0-8-1-. Pistepörssini kärjessä on Taylor Hall, jolla on muistaakseni jotain piste/peli. Koitan vitkutella tämän kauden loppuun ja sitten ensi kaudella yritän tavoitella kannua ihan tosissani, kun jätkät ovat vähän kehittyneet. :)
 

Teloch

Jäsen
Ykkösketju on herännyt! Aiemmista pohdinnoista huolimatta seuraavan viikon kolme ottelu mentiin edelleen samoilla koostumuksilla. Ottawa kävi hakemassa 2-4 vierasvoiton meikäläisten hallista ja pienimuotoisen vieraskiertueen avaus Nashvillea vastaan kääntyi 2-3 jatkoaikatappioksi. St.Louisia vastaan saatiin kuitenkin omaa peliä auki ja Halak oli helisemässä. 6-2 tauluun ykkösketjun tehojen turvin. Samaan vauhtiin Letang kaunisteli varsin reippaasti tehotilastoaan, joka ei suuremmin miestä mairitellut.

Yhdeksän ottelua siis takana, 5-3-1 saldona. Maalisuhde edelleen kovin tasainen, 29-26. Idässä heilutaan sijalla 6, mutta eiköhän tästä ole suunta vielä ylöspäin. Alkavalla viikolla kolme ottelua, ensin Tampa vieraissa keskiviikkona, sitten Flyers perjantaina kotona. Josko nyt saisi väännettyä ensimmäisen voittonsa tuosta laumasta. Lauantaina pääsee Johnson taas tolppien väliin vierasottelussa Carolinaa vastaan.

Loppuun vielä joukkueen sisäistä pistepörssiä, jossa ainakin tasaisuutta riittää.

HTML:
		GP	 G	 A	 P	PIM	+/-
Evgeni Malkin	 9	 6	 2	 8	  6	  3
Mike Comrie	 9	 2	 6	 8	  4	  2
Alex Kovalev	 9	 4	 3	 7	  2	  2
James Neal	 9	 3	 4	 7	 13	  3
Sidney Crosby	 9	 2	 5	 7	 15	  5
Matt Niskanen	 9	 2	 5	 7	  4	  6
Kris Letang	 9	 1	 6	 7	  2	 -1
Chris Kunitz	 9	 3	 2	 5	  5	  2
Paul Martin	 9	 0	 5	 5	 10	 -1
Jordan Staal	 9	 2	 1	 3	  2	  1

Bluesia vastaan pelatussa ottelussa Matt Niskanen jäi Janssenin jyrän alle ja tulee olemaan parisen viikkoa sivussa lievän aivotärähdyksen vuoksi. Engelland pääsee näin ollen hakemaan kauden avausmyllyään. Yv-ketjuja piti Niskasen loukkaantumisen muoksi muovata hieman. Kunitz nousee viiden pelaajan ylivoimaan, Kovalev hoitaa viivamiehen hommia.

Muitten tapahtumien saralla on pidellyt edelleen hiljaista. Ainoa merkittävä tapahtuma on Toronton tunarointi Monsterin kanssa. Edmonton nappasi miehen waivers-listalta kun Leafs nosti Rynnäksen kokoonpanoon ja yritti lähettää Gustavssonin farmiin.
 
Viimeksi muokattu:

Teloch

Jäsen
Synkkänä yksinpuheluna mennään, mutta mitä pienistä. Vielä synkempää on meikäläisen ottelukalenterin täyttävät L-kirjaimet. Tampalta kuokkaan 2-3, Phillyltä 1-2 ja Carolinalta 2-4. Vielä kun seuraavan viikon ottelu Dallasia vastaan sössittiin loppuhetkillä 2-3 rankkaritappioksi, meinasi katketa verisuonia päästä enemmänkin. Onneksi kuitenkin Anaheimin Hiller hörppäsi seuraavassa ottelussa suunnilleen joka kolmannen kiekon häkkiin ja 8-2 voittolukemat piristivät mieltä (ja kaunistivat tilastoja) kummasti. Tokihan sitten taas seuraavassa pelissä tuli 2-3 takkiin Phoenixilta. Johnson maalissa tuntuu olevan varma kaava tappiolle.

Joukkueen saldo on nyt 6-7-2 ja tällä säälittävällä räpeltämisellä ollaan itäisen konferenssin 10. sijalla. Ei ollut suunta ylöspäin, ei. Anaheimin ansiosta voin sentään vielä hehkua positiivisella maalisuhteella, 46-43. Valitettavasti playoff-paikkoja ei maalisuhteilla juurikaan jaella.

Pelaajien statistiikkaa mulkoillessa ei ole juurikaan asioita pohdittavaksi tässä vaiheessa. Positiivisella puolella Letangin tehotilasto on piristynyt roimasti ja Malkinin maalivire on pitänyt. Matt "Lady Byng" Cooke nousee sisäiseen top-10:een muutaman maalinsa turvin. Huonoina puolina ensimmäisenä mielessä Crosbyn heikko sihti maalipaikoissa (2/42 = 4,8%), samoin kuin Kovalevin täydellinen jäätyminen. Saas nähdä mitä tässä pitää tehdä, sikäli kun näin mollivoittoisena otteet jatkuvat.

HTML:
		GP	 G	 A	 P	PIM	+/-
Evgeni Malkin	15	11	 5	16	  6	  4
Mike Comrie	15	 4	 7	11	  4	 -1
Sidney Crosby	15	 2	 9	11	 15	  6
James Neal	15	 5	 5	10	 17	  4
Kris Letang	15	 1	 9	10	  4	  5
Chris Kunitz	15	 4	 5	 9	  7	  0
Alex Kovalev	15	 4	 3	 7	  6	  0
Matt Niskanen	 9	 2	 5	 7	  4	  6
Paul Martin	13	 1	 5	 6	 10	 -1
Matt Cooke	15	 4	 1	 5	 17	  3

Jostain syystä pakkikalusto on kokenut välittömästi kovia. Niskanen palaa seuraavaan otteluun, mutta nyt ovat sivussa Martin (selkä) ja Exelby (käsi). Molempien herrojen toipumisennuste liikkuu 3-4 viikon välimaastossa. Engelland (5 gp, 0+0=0, 12 pim, -5) jatkaa kokoonpanossa ja AHL:stä nostettiin Lovejoy (2 gp, 1+0=1, 0 pim, -1) kokoonpanoon.

Muualla liigassa pitelee taas kerran kovin hiljaista. Chicago teki Jay McKeen kanssa 3-vuotisen sopimuksen. Waiver-puolella Florida nappasi Tom Kostopoulosin Calgarysta ja Colorado Jack Skillen Floridasta.
 
Viimeksi muokattu:

Molkke

Jäsen
Kirjoitellaan nyt tänne kun huomasin ketjun. Eli Torontolla mennään, taso on Supertähti ja vaikeusaste vaikea. Xbox 360 ja NHL10, koska ostan uuden pelin joka toinen vuosi.

Pelaan kaikki pelit ja ensimmäinen tallennus katosi harmittavasti jonnekin jossa kolmas kausi oli tulossa päätökseen. Menestystä ei tullut, mutta draftiin oli kuusi ensimmäisen ja viisi toisen kierroksen varausta. Itse tykkään näitä varauksia keräillä. Tietenkin jouduin aloittamaan alusta ja ensimmäistä kautta pelattu semmoiset 35 peliä.

Treidien kautta lähdin joukkuetta parantamaan:

C. Giroux - S. Gagner - P. Kessel
M. Phillips - T. Pollock - K. Gardener
C. Hanson - R. Wallin - N. Kulemin
F. Sjoström - J. Lundmark - R. Ivanans

T. Kaberle - D. Phaneuf
S. Gonchar - B. Valabik
M. Visnovski - C. Rivet

J. Gustavson
P. Lalime

Joukkue ei paperilla mikään maailman parhain ole. Taistellaan pudotuspelipaikasta ja varsinkin Gagner-Kessel akseli on huikea! Maaleja tulee liukuhihnalta. Kakkoskentässä on kolme kaveria tämän kesän draftista ykköskierroksella napattua seppää ja puolustuksessa visnovski. Aiemmista tallennuksista opittua tämä Monsteriin luottaminen maalissa. Vaikka taso ei ole kummoinen (81) ja ikää se 25 eikä kehitystäkään hirveästi ole luvassa, niin mies pelaa hienosti ja vaikka olen kokeillut vaikka ketä, esim. Miller ja Nabokov, niin ei toimi samalla lailla. Farmissa korkoa kasvaa muutama vähemmän odotuksia nostattava lupaus, toivotaan kolmoseen. Treidejä tulee, Hansonista toivoisin eroon, Goncharilla haluaisin vielä rahastaa ja Lundmark sekä Sjoström lähtenevät, vaikka sitten kassilliseen kiekkoja jos ei muuta.

Seuraavaankin draftiin hommattu jo 5 ykköskierroksen varausta, suurin osa kylläkin loppupäästä. Näillä eväillä jatketaan ja raportoidaan vaikkapa siirtorajalla lisää.
 

Teloch

Jäsen
Jos se pelaa Penguinsissa puolustajana, se loukkaantuu. Siinä ainoa kantava teema viimeisimpiin otteluihin. Parhaimmillaan oli kolme AHL-pakkia nostettuna kokoonpanoon. Tällä hetkellä on TOP-6 taas jäällä, vaikkakin kolmella taitaa edelleen olla pientä vammaa. Hyökkäyksessä ei ole sentään pahempia kuolemia tapahtunut. Crosby oli muutaman ottelun pois kun sattui Letangin lämärin eteen, kuinkas muutenkaan.

Vieläkään ei ole löytynyt sellaista varsinaista punaista lankaa joukkueen pelaamiseen ja jokainen piste tuntuu todelliselta työvoitolta. Tällä hetkellä joukkue on massiivisessa kolmen ottelun voittoputkessa, jota edeltää 5-7 tappio Rangersille. Vielä toisen erän puolivälissä tuotakin ottelua johdettiin 5-3. Hurlumhei-ottelun hauskana yksityiskohtana oli taitoniekka Orpikin (0+3) huima suoritus.

Malkinin huikea vire ei ota laantuakseen. Mies räiskii maaleja kuin liukuhinalta, muu joukkue seuraa vierestä. Letang on ottanut räiskeeseen osaa syöttöjen muodossa. Comrie on hyytynyt täysin, Kovalevin pysyessä ikiroudassa. Hieman yllättäen Crosbya paikannut Rupp (4 gp, 1+1=2, 7 pim, +1) oli vähintäänkin loistava, kun ajattelee että mies pelasi jämäminuutteja nelosessa, sekä kakkos-av:ssa. Pakkien tervehtyessä olin jokseenkin helpottunut kun sain heittää Engellandin (10 gp, 0+0=0, 12 pim, -7) takaisin poppareille.

22 ottelua (11-9-2) nyt kaikkiaan takana, sijoituksena tällä hetkellä idän seitsemäs. Kauheita riemunkiljahduksia ei voi päästellä, sillä tällä menolla ei playoffeja keväällä välttämättä nähdä. Hyökkäys toimii suurimman osan aikaa mallikkaasti, mutta puolustuksessa on reippaasti petraamisen varaa. En myöskään valittaisi jos maalivahdit rupeaisivat siirtämään itseään kiekkojen eteen niiden väistämisen sijaan.

Brooks "Silkkiranne" Orpik sisäisen pörssin TOP-10:een!

HTML:
		GP	 G	 A	 P	PIM	+/-	  S	  S%
Evgeni Malkin	22	19	 7	26	  8	  6	 79	24,1
Kris Letang	22	 1	18	19	  6	  9	 50	 2,0
James Neal	22	 6	 8	14	 28	  6	 46	13,0
Mike Comrie	22	 5	 8	13	 19	 -4	 51	 9,8
Sidney Crosby	18	 3	10	13	 15	  8	 51	 5,9
Chris Kunitz	22	 5	 6	11	 13	 -1	 24	20,8
Alex Kovalev	22	 4	 5	 9	 10	 -1	 45	 8,9
Jordan Staal	22	 4	 4	 8	 10	  1	 32	12,5
Matt Niskanen	16	 2	 5	 7	  6	  5	 22	 9,1
Brooks Orpik	22	 0	 7	 7	 64	 12	 12	 0,0

E: Lisäsin tylsyyksissäni myös laukaukset ja laukausprosentit tilastoihin. Onpahan taas vähän enemmän ihmeteltävää. Pitäisi kai pistää Kunitzin tykki laulamaan useammin, kun mies noin kovalla prosentilla rankaisee. Malkinin prosenteista voisi päätellä, että tahti tuskin tulee pysymään koko kautta tuollaisena. Toisaalta toki Crosby ja Kovalev voisivat paikata sitä aukkoa pistämällä edes joskus kiekon sisään.
 
Viimeksi muokattu:

Molkke

Jäsen
JÄLLEEN! Vajaat 60 peliä pelasin tuota edellistä tallennusta minkä pari viestiä sitten esittelin ja jälleen bugi ja tallennus jonnekkin avaruuteen. Ja eikun uudestaan. Enää en jaksanut alkaa pyörittelemään niitä samoja prospecteja, joten ajattelin hankkia kerralla kovan ykkösen, toisin kuin aiemmin. Nyt takana semmoinen 15 peliä uutta ja tuntuu toimivalta.

D. Heatley - E. Staal - P. Kessel
C. Conroy - J. Halpern - N. Kulemin
F. Sjoström - T. Bozak - C. Hanson
R. Ivanans - R. Wallin - J. Lundmark

Z. Chara - D. Phaneuf
T. Kaberle - R. Blake
C. Gunnarsson - J. Strudwick

J. Gustavsson
M. Koskinen

Ykkönen toimii kuin unelma, kuten voi toivoakin. Kessel - Staal-parivaljakko latoo maaleja hyvällä tahdilla ja Heatley viimeistelee myös. Viivamiehistä Gunnarsson lunasti paikkansa tekemällä maalin heti ensimmäisessä ottelussaan. Draftista tarttui mukaan täällä mainostettu T. Ahonen ja A. Pitkänen. Pitkänen sai lähteä ykköskierroksen varausta vastaan, koska edellä oli neljä parempaa lupausta puolustukseen tulevaisuutta ajatellen farmissa kasvamassa. Hyökkäykseen ei juuri uusia ole tulossa ja hieman pelottaakin ensi kausi, tuolla on monta kaveria jotka ikänsä puolesta saavat väistyä. Treidejä siis luvassa. Ykköskierroksia kolmen tällä hetkellä olevan lisäksi luvassa toivottavasti. Puolustus on kovaotteinen, sellaiseksi sen pyrin aina rakentamaan. Jos nyt päästäisiin sinne siirtorajalle asti, ja silloin uutta kommenttia.
 

Teloch

Jäsen
Taas on karavaani kulkenut hetken matkaa ja Exelby/Niskanen-parivaljakko palautettu sairastuvalle. Hyvinkin samisalomaisia otteita näillä kavereilla omassa päässä, jos erehtyvät blokkaamaan vastustajan vetoja. Saapahan muutkin alapäässä peliaikaa. Wagner ja Lovejoy ovat hoitaneet paikkaamisia. Engellandia koitin lähetellä farmin suuntaan, mutta Carolina kirmasi paikalle naama huurussa ja vei miehen waiverseista. Muuten tulisi ikävä, mutta Wagner on noin miljoona kertaa ketterämpänä pelaajana ollut huomattavasti varmempi omassa päässä.

Aiemmin manaamani punaisen langan metsästys ei ole vieläkään tuottanut tulosta. Pieniä voittoputken tapaisia on aina seurannut, jos ei nyt täysi romahdus, niin ainakin parin pelin tappiokierre. 31 pelissä 15-13-3 ja idän 10. sija ei edelleenkään lupaa hyvää, etenkin kun kausi alkaa lähestyä puoliväliään. Toki idässä kaikki on mahdollista, sillä sijat 1-10 mahtuvat tällä hetkellä seitsemän pisteen sisään. Petrattava silti olisi, aina vaan. Suurin ongelma on kauden alusta asti vaivannut alivoimapeli, joka jatkaa tuollaisella suht rapsakalla 72,2% tehottomuudella. Kai tässä pitäisi hokea sitä kulunutta "boksista pelejä ei voiteta" -mantraa, mutta minkäs teet kun tuomarit ovat selvästikin puolueellisia, virkaintoisia, lahjottuja ja muutenkin kyvyttömiä.

Joukkueessa maalinteko on edelleen oikeastaan täysin Malkinin harteilla. Crosbylla on paikkoja, mutta tolppia lähemmäs ei tunnu pääsevän vaikka päällään seisoisi. Pari-kolme maaliviivalla lirunutta kiekkoakin mahtuu viime peleihin, mutta sisään asti ei vain mene. Kakkosketju on sentään osoitellut taas pieniä piristymisen merkkejä. Pakkikalustossa Letang jatkaa vahvoja otteitaan ja selvästikin hakee joukkueen pistepörssin kärkeä itselleen. Alivoimakyvyttömyys heijastuu mielestäni myös joukkueen tehotilastoon. Surkeasta kokonaissaldosta huolimatta lähestulkoon koko joukkue on plussan puolella.

HTML:
		GP	 G	 A	 P	PIM	+/-	  S	  S%
Evgeni Malkin	31	23	11	34	 14	 10	103	22,3
Kris Letang	31	 3	25	28	 16	 13	 66	 4,5
James Neal	31	10	 8	18	 39	  9	 61	16,4
Mike Comrie	31	 6	12	18	 19	  0	 65	 9,2
Sidney Crosby	27	 3	15	18	 17	 12	 71	 4,2
Chris Kunitz	31	 8	 7	15	 17	  2	 40	20,0
Alex Kovalev	31	 7	 7	14	 12	  1	 60	11,7
Jordan Staal	31	 7	 4	11	 14	  5	 45	15,6
Brooks Orpik	31	 0	10	10	 86	 17	 14	 0,0
Zbynek Michalek 31	 1	 8	 9	 24	  1	 43	 2,3

Muualla liigassa alkaa näkymään jonkinlaista aktiviteettia ensimmäistä kertaa kauden aikana. Pienempiä nimiä en ala luettelemaan, mutta vapaista pelaajista uuden kodin löysivät Jay McKee ja Kim Johnsson, jotka molemmat suuntasivat Chicagoon kolmen vuoden sopimuksilla.

Kauden ensimmäinen trade tapahtui Atlantan ja Nashvillen välillä, mutta mistään blockbusterista ei ehkä kannata vielä puhua.

HTML:
			ATL <->	NSH
	    Kendall McFaull	Blake Geoffrion
	2011 3rd round pick	Cal O'Reilly
	2012 2nd round pick	2011 2nd round pick
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Ja viides Stanley Cup putkeen matkasi Coloradoon! Finaalivastustaja tällä kertaa Atlanta Thrashers joka kaatui neljässä ottelussa, jatkoaikalla. Heti jatkoajan alkuun minulle ylivoima. Atlanta purki ja Mike Green lähti kiekkoa hakemaan. Koitin hakea nopeaa mutta vastustajan hyökkääjä pääsi väliin mutta jostain sen luistimesta kimposi laitaan josta Marian Gaborikille Atlantan pakin taakse. Gaborik lähtee rynnistämään kohti maalia ja Pavelec tulee vastaan. Gaborik heittää toiselle puolelle liigan parhaalle pelaajalle Matt Duchenelle jolla helppo työ ratkaista.

Matt Duchene, runkosarjassa 76 ottelua jossa tehot 82+82. Aika maagiset, sanoisinko. Runkosarjan parhaan pelaajan palkinto, pistepörssin voitto, arvokkain pelaaja, maalipörssin voittaja, herrasmiespelaaja ja vielä pudotuspelien paras pelaaja. Viiteen vuoteen neljäs pistepörssin voitto tälle miehelle. Christian Ehrhoff oli kauden paras pakki ja Brayden Schenn vuoden tulokas.

Uusi kausi ja uudet kujeet. Kesällä mahtihankintana Duncan Keith Chicagosta. Vaihdossa lähti Matt Carle ja pari varausta. Päätin lähteä kauteen yhdellä kokonaisella tulokasketjulla.

Zach Parise (92) - Matt Duchene (92) - Marian Gaborik (92)
Brayden Schenn (93) - Ryan O'Reilly (93) - Peter Mueller (87)
Rick Whitaker (76) - Joey Hishon (76) - Joel Armia (77)
Cody McLeod (78) - Ryan Stoa (81) - Daniel Winnik (78)

Duncan Keith (87) - Mike Green (88)
Christian Ehrhoff (84) - Dan Girardi (82)
John-Michael Liles (81) - Matt Gilroy (79)

Henrik Lundqvist (92)
Trevor Cann (78)

Tällä tähän kauteen.
 

Molkke

Jäsen
Valaiskaapa GM-toverit tyhmempää. Eli tein tuossa nhl11 GM:ssä muutaman sällin kanssa sopimukset ja he näkyvät farmin puolella, mutta en voi laittaa heitä kokoonpanoihin, sillä heitä ei näy kokoonpanojen muokkauksen yhteydessä. Onkohan herrat jossain junioriliigassa josta saan heidät myöhemmin, koska sopimukset on vai pitääkö heidät jostain vielä poimia? Selitinköhän nyt tarpeeksi selkeästi...
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Valaiskaapa GM-toverit tyhmempää. Eli tein tuossa nhl11 GM:ssä muutaman sällin kanssa sopimukset ja he näkyvät farmin puolella, mutta en voi laittaa heitä kokoonpanoihin, sillä heitä ei näy kokoonpanojen muokkauksen yhteydessä. Onkohan herrat jossain junioriliigassa josta saan heidät myöhemmin, koska sopimukset on vai pitääkö heidät jostain vielä poimia? Selitinköhän nyt tarpeeksi selkeästi...

Junioreissa ovat tosiaan. Pelaajat eivät voi pelata farmissa ja jos haluat ne ykkösjoukkueeseen pelaamaan niin kauden alusta 9(?) ensimmäisen ottelun aikana sinun tulee nostaa nuo pelaajat sieltä "farmin" puolelta NHL-miehistöön kokoonpanosiirrot- ikkunan kautta. Tämän jälkeen voit lisäillä pelaajat NHL- joukkueen kentällisiin.

Näin ainakin itse olen ymmärtänyt asian, mutta joku viisaampi voi vielä vahvistaa asian.
 

Molkke

Jäsen
Junioreissa ovat tosiaan. Pelaajat eivät voi pelata farmissa ja jos haluat ne ykkösjoukkueeseen pelaamaan niin kauden alusta 9(?) ensimmäisen ottelun aikana sinun tulee nostaa nuo pelaajat sieltä "farmin" puolelta NHL-miehistöön kokoonpanosiirrot- ikkunan kautta. Tämän jälkeen voit lisäillä pelaajat NHL- joukkueen kentällisiin.

Näin ainakin itse olen ymmärtänyt asian, mutta joku viisaampi voi vielä vahvistaa asian.

Kiitetään tästä! Kabanovi ja Niederaiter saa mun puolesta totutella junnupuolella vielä ameriikan menoon
 

Ralph

Jäsen
Colorado Avalanche - 2015/16

Tässä vähän faktaa tästä kaudesta, yhdestä pelaajastani ja samalla harjoittelen tälläisen listojen ja koodi -juttujen tekoa.

Koodi:
[CENTER][b]Kokoonpano:[/b]

Rick Whitaker - Matt Duchene - Marian Gaborik
Joel Armia - Ryan O'Reilly - Zach Parise
Peter Mueller - Joey Hishon - Brayden Schenn
Cody McLeod - Ryan Stoa - Daniel Winnik

Christian Ehrhoff - Mike Green
Duncan Keith - Dan Girardi
John-Michael Liles - Matt Gilroy

Henrik Lundqvist
Trevor Cann[/CENTER]

Koodi:
[B]Matt Duchene #9[/B]
Contract: 17/18, Cap Hit: $7,360,000

[b][u]Season    GP   G    A     P  | Playoff GP   G    A      P[/u][/b]
[b]2009/10[/b]   81   24+  31=  55  |          6   0+    3=    3
[b]2010/11[/b]   82   49+  61=  110 |         25   4+    13=   17
[b]2011/12[/b]   82   57+  68=  125 |         15   9+    16=   25
[b]2012/13[/b]   51   37+  48=  85  |         11   8+    11=   19
[b]2013/14[/b]   82   60+  64=  124 |         17   16+   25=   41
[b]2014/15[/b]   76   82+  82=  164 |         18   19+   21=   31
[b]2015/16[/b]   42   25+  28=  53  | 
[b]Total     496  334+ 382= 716 |         92   58+   80=  138
[/b]

Koodi:
    [b]Player                   GP   G    A     P    +/-  PIM   TOI
[/b]
 1. Matt Duchene             42   25+  28=  53    +40   0    22.06
 2. Marian Gaborik           42   14+  29=  43    +36   12   21.03
 3. Rick Whitaker            29   23+  17=  40    +22   0    17.43
 4. Zach Parise              42   18+  19=  37    +31   20   20.46
 5. Ryan O'Reilly            42   8+   26=  34    +14   31   19.07
 6. Joey Hishon              42   10+  19=  29    +20   10   15.08
 7. Joel Armia               42   15+  9=   24    +16   2    15.08
 8. Duncan Keith             42   5+   17=  22    +35   24   21.25
 9. Peter Mueller            25   10+  10=  20    +15   4    20.09
10. Brayden Schenn           40   6+   14=  20    +16  12    16.38
11. Dan Girardi              42   4+   14=  18    +35   25   19.27
12. Christian Ehrhoff        42   3+   11=  14    +27   8    22.38
13. Mike Green               30   5+   9=   14    +17   43   24.00
14. John-Michael Liles       42   1+   11=  12    +26   8    15.34
15. Teemu Laine              20   5+   5=   10    +3    4    14.18
16. Matt Gilroy              42   2+   7=   9     +23   11   15.49
17. Daniel Winnik            42   3+   2=   5     +6    19   4.37
18. Ryan Stoa                42   3+   2=   5     +2    4    4.46
19. Michael Neal             8    1+   3=   4     +2    4    14.15
20. Cody McLeod              42   0+   4=   4     +3    30   3.41
21. Jochen Hecht             4    1+   0=   1     +1    0    3.30
22. Mikko Mäenpää            9    1+   0=   1     0     0    13.00
23. Alec Martinez            3    0+   0=   0     0     2    13.00

Mitäs sanotte?
 

Teloch

Jäsen
Mitäs sanotte?

Ruuvasit vissiin vaikeustasoa edes jossain määrin ylöspäin viime kauden jälkeen? Aika hulppeat tehot Duchenen pojalla.

Tällä suunnalla on loukkaantumisten lisäksi all-stars -tauko nyt kärsitty ja tasan 50 peliä on runkkarista takana. 31-16-3 oikeuttaa idän neljänteen sijaan. Kärjessäkin tuli käytyä pikaisesti, mutta Flyers pyyhkäisi otteluputkensa turvin ohi. All-stars -tauko tuli vähintäänkin loistavaan paikkaan, sillä Malkin onnistui jossain vaiheessa hajottamaan itsensä ja tuo lähes otteluvapaa viikko oli omiaan pitämään menetetyt ottelut vähissä. Kaikkiaan Malkin tullee menettämään nelisen ottelua, joka nyt ei vielä maailmaa kaada erilaisista pytyistä kisatessa.

Kuukausi aikaa trade deadlineen, jota ennen täytynee etsiä joku kolmosparin pakki jostain. Lovejoy ei ole ruutuun sopinut ja Exelbyn kädettömyys on näkynyt pariin otteeseen päästettyinä maaleina. Näin ollen joku etäisesti kädellinen veteraani voisi olla otollinen lisä tuohon koloon, sikäli kun hinta on sopiva. Hyökkäyksen vahvistamiseen ei ole toistaiseksi minkäänlaista aikomusta. Ketjut ovat toimineet vähitellen niinkuin olettaisikin. Alempiin ketjuihin voisi harkita jonkin verran lisää kovuutta, jos sattuu otollinen tilaisuus. Väkisin ei lähdetä kauppaa hakemaan.

Yksittäisistä pelaajista ei ole juurikaan mainittavaa, suuntaan eikä toiseen. Crosby on alkanut tuottamaan noin pisteen per peli, mutta odotuksiin nähden sekin on hieman vaisun oloinen tulos. Joukkue kuitenkin on ollut sen verran hyvässä tikissä, ettei mitään radikaalia voi lähteä tekemään. Ja mitäpä tuossa edes voisi tehdä? Sid myyntiin? Kyllä vaan...

Kauden melkeinpuolivälin kunniaksi räkäisin kasaan koko joukkueen tehot kansan ihmeteltäväksi (eli itselleni myöhempää tarkastelua varten).

Koodi:
		[B]GP	 G	 A	 P	PIM	+/-	  S	  S%[/B]
Evgeni Malkin	48	33	21	54	 18	 21	149	22,1
Kris Letang	50	 6	35	41	 20	 15	104	 5,8
Sidney Crosby	46	13	25	36	 27	 27	135	 9,6
James Neal	50	18	13	31	 47	 23	103	17,5
Mike Comrie	50	11	20	31	 19	  7	 94	11,7
Chris Kunitz	50	14	12	26	 17	 10	 68	20,6
Alex Kovalev	50	11	15	26	 22	  6	101	10,9
Paul Martin	42	 2	19	21	 18	 20	 53	 3,8
Jordan Staal	50	10	 9	19	 24	  4	 76	13,2
Matt Niskanen	39	 2	14	16	 28	 16	 52	 3,8
Zbynek Michalek 41	 1	11	12	 28	 11	 55	 1,8
Brooks Orpik	50	 0	12	12	112	 18	 20	 0,0
Matt Cooke	50	 8	 3	11	 39	  1	 55	14,5
Maxime Talbot	50	 6	 3	 9	 28	  5	 68	 8,8
Tyler Kennedy	45	 2	 6	 8	 15	  3	 52	 3,8
Eric Tangradi	31	 4	 3	 7	 11	 -1	 29	13,8
Pascal Dupuis	48	 3	 2	 5	 10	  0	 38	 7,9
Mike Rupp	23	 2	 2	 4	 27	  2	 20	10,0
Ben Lovejoy	22	 1	 3	 4	  9	 -4	 16	 6,3
Garnet Exelby	37	 0	 4	 4	 53	  4	 15	 0,0
Chris Conner	 2	 1	 2	 3	  0	  2	  2	50,0
Steve Wagner	 9	 0	 0	 0	 11	  0	  5	 0,0
Arron Asham	 7	 0	 0	 0	  0	 -2	  9	 0,0

Deryk Engelland 10	 0	 0	 0	 12	 -7 (Waivers -> CAR)

Ensimmäistäkään pelaajakauppaa ei ole nähty aiemmassa viestissä mainitun traden jälkeen. Waivers-puolellakaan ei juurikaan mainitsemisen arvoisia asioita ole. Toronto nappasi Cory Schneiderin Vancouverista, New Jersey Jeff Deslauriersin Edmontonista ja St.Louis Mark Fraserin New Jerseysta. Mielenkiinnolla odotan alkavaa kuukautta ja trade deadlinea. Josko alkaisi näkymään liikettä enemmänkin.
 
Viimeksi muokattu:

moge

Jäsen
Pelaako jotkut Be a GM -pelimuotoa vain simuloimalla ottelut? Jos pelaa muitankin kun minä, ni ois kiva tietää miten ootte menestynyt?

Ittellä alkaa nyt viides vuosi St.Louisin peräsimessä, saldona kolme President trophya, kaksi Stanley Cupia jonka lisäksi kaksi kertaa ollaan otettu kuokkaan finaalissa. Jotkut täällä tais valittaa miten vaikeeta on tehdä treidejä tässä nykyisessä änärissä? Ei mielestäni, sillä hyökkäuskalustoni näyttää tältä:

Ovechkin (96) - Malkin (96) - Kovalchuk (93)
Hall (95) - Crosby (95) - Grabner (89)
E.Kane (90) - Toews (90) - Ryan (90)
Niederreiter - Eberle - Pääjärvi

En muista nyt tähän hätään vikan kentän pelaajien kokonaisuuksia, mutta niidenkin vastaavat ovat muistaakseni kaikilla n. 85. Puolustuksesta löytyy yli 90 overall Erik Johnson ja Cam Fowler, sekä Tyler Myers, Zbynek Michalek, Mike Komisarek ja John Carlson, joiden overall on 87 ja 89 välissä. Maalissa tietenkin Tuukka Rask (95) ja Calvin Pickard (88). Lisäksi AHL-joukkueesta löytyy joukko jämiä, kuten Kesleriä, Hossaa, Kabanovia, Pietrelangeloa sun muita. Lisäksi Crosbyn vierellä on käynyt tukku heatlyja ja erikssoneja, mutta ks. herrat ovat todettu tuhnuiksi.

Treidien tekeminen on kyllä yli helppoa, mikäli vähänkin tajuaa käyttää älliä. Jokainen pelaaja on siirrettävissä joukkueesta toiseen, kuten tuosta ylläolevasta rosterista sen huomaa. Varausvuoroilla tossa pelissä ei helvettiäkään tee, joten niitä kannattaa muille vaihtaa. Aloitin uran fantasy draftilla, ilman palkkakattoa tietenkin.
 

PieceOfCake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP
NHL 11 Be a GM, XBOX 360

Tulipa sitten itsekin intouduttua kokeilemaan Be a GM-pelimuotoa ja joukkueekseni valikoitui arvonnassa Ottawa Senators. Vaikeustasoksi valitsin tähtipelaajan eli siis toiseksi vaikeimman. Alkukausi meni joukkueelta hieman alakanttiin, mutta tällä hetkellä senaattorit porskuttavat neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueen tilastot (12-8-3) oikeuttavat tällä hetkellä itäisen konferenssin 7. sijaan ja eiköhän tuo sijoitus näiden esitysten jatkuessa kohennu kauden mittaan ainakin tuonne neljän sakkiin ja siten kotietuun playoffseissa.

Joukkueen kokoonpano näyttää tällä hetkellä tältä:

M. Michalek (81) - J. Spezza (88) - D. Alfredsson (87)
S. Gonchar (83) - C. Phillips (83)

N. Foligno (80) - J. Klepis (78) - J. Skille (75)
P. Wiercioch (72) - E. Karlsson (82)

P. Kariya (82) - P. Regin (78) - B. Butler (73)
B. Lee (77) - M. Carkner (80)

J. Keller (73) - Z. Smith (75) - E. Condra (72)

MV:
C. Anderson (84)
P. Leclaire (82)

Tällä hetkellä joukkueesta loukkaantuneena ovat puolustajat D. Hale (78), 9 viikkoa, ja F. Kuba (81), 9 päivää. Hyökkääjistä sairastuvalla F. Lessard (74), 3 viikkoa. Joukkueen ykköskeskushyökkääjä J. Spezza (88) loukkaantui edellisessä pelissä (en vielä päivittänyt tuota 1. kenttää kokoonpanoon) ja hänen arvioitu toipumisaika on 3 viikkoa.

Alla hieman taulukon muodossa pelaajien tilastoja, kun kaudesta on pelattu reilu neljännes.

Koodi:
[b][u]Pelaajan nimi	O	M	S	P	RM	+/-	L	L %[/u][/b]
D. Alfredsson	23	12	10	22	10	7	55	21,8
Milan Michalek	23	11	7	18	8	10	54	20,4
Jason Spezza	23	7	10	17	14	15	58	12,1
Jack Skille	21	7	4	11	2	2	41	17,1
Nick Foligno	23	8	3	11	28	3	37	21,6
Sergei Gonchar	23	1	10	11	14	10	24	4,2
Jakub Klepis	23	3	8	11	8	1	41	7,3
Francis Lessard	22	4	5	9	2	5	19	21,1
Matt Carkner	23	1	8	9	38	6	20	5,0
Chris Phillips	23	0	8	8	21	11	40	0,0
Filip Kuba	20	1	7	8	10	-2	25	4,0
Erik Karlsson	22	0	7	7	8	2	35	0,0
Peter Regin	23	2	4	6	4	-1	21	9,5
Zack Smith	23	5	1	6	9	1	22	22,7
Erik Condra	23	3	2	5	0	6	19	15,8
Paul Kariya	18	3	1	4	4	-1	22	13,6
Brian Lee	19	1	3	4	6	9	10	10,0
Bobby Butler	18	1	3	4	2	1	17	5,9
Marek Svatos	17	0	3	3	5	-5	19	0,0
P. Wiercioch	4	0	1	1	2	2	5	0,0
Colin Greening	5	1	0	1	2	-1	1	100,0
David Hale	4	0	0	0	0	-1	8	0,0
Justin Keller	1	0	0	0	0	0	0	0,0
Ykkösketjun harteillahan tuo maalinteko on pitkälti ollut, mutta erityisesti kesken kauden Floridasta hankittu J. Skille on esittänyt viime peleissä pirteitä otteita ja se tietää hyvää myös kakkosketjun tehoja ajatellen.
 

Teloch

Jäsen
Jotenkin hauskaa nähdä Kariya kolmosen laidassa ja Svatos viltissä. Onko tämä joku väliaikainen ratkaisu, vai enemmän sellainen "lähe menee ku vielä pääset"-tilanne? Luulisi ainakin Svatosilla olevan jonkinlaista vaihtoarvoakin.

Ja ihan yleisesti muillekin, kuinka tasaista teillä on hyökkäysketjujen peluutus? Nyt pelatessa olen huomannut, että hyökkääjien peliajat ovat vaihdelleet siinä 10-22 minuutin välillä, siinä missä joskus NHL10:n aikaan esimerkiksi nelosketju saattoi unohtua koko otteluksi vilttiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös