To 9.4.2009 Sport - Ässät (6. liigakarsintaottelu)

  • 55 321
  • 200

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mielestäni tässä on kyllä jo puolin jos toisinkin "näytelty asioita". Valitettavasti vain toinen voi jatkaa.

Niinpä - toinen on liian huono liigaan.

Ei tässä kukaan ole vielä osoittanut kuuluvansa liigaan. Se näissä best-of-7 sarjoissa on hienoa, että ne osoittavat, kumpi on parempi joukkue. Mitä pidempi sarja on, sitä parempi mahdollisuus sille, että tuuri menee tasan. Tai ainakaan sen suhteen isoa eroa ei ole.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Uskomaton peli, uskomaton loppuratkaisu. Kyllä tässä ottelusarjassa kumpi tahansa lopulta sitten on ansainnut sen liigapaikan, kunhan sen lauantaina itselleen pelaa.

Pakko myöntää että itselleni on jopa herännyt pientä sympatiaa vaasalaisia kohtaan. Sport on taistellut aivan uskomattomasti ja vaasalaisten kannustus on jotain aivan uutta suomalaisissa kääkkäkatsomoissa.

Mutta silti pakko kysyä Red Armylta: Vituttaako?
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huikea matsi ja koko karsintasarja on ollut loistavaa viihdettä. Tänään jännitti ihan saatanasti ja kaikenlaisia kauhukuvia mestiksestä oli jo mielessä, varsinkin ennen jatkoajan alkua. Mutta, helpotti kummasti ja taisto jatkuu vielä. Ässillä oli ratkaisumaalissa tuuriakin, mutta väliäkö sillä miten se sinne menee. Kilpeläisellä sekä Sillanpäällä loistava iltapuhde. Ilman Eeron varmoja otteita oltaisiin jo mestiksessä, niin pienestä tänään se oli kuitenkin kiinni. Tuli seurailtua Jyrkkiötäkin vähän tarkemmin. Yv:ssä pelasi ihan hyvin, mutta tasakentillä pelatessa syötöissä kiekko poltti kyllä lavassa, tosin on joutunut melkoisen vaikeaan paikkaan pelaamaan, kun ei sitä vastuuta alkukauden jälkeen juurikaan ole tullut. Ässät lähti otteluun jo alusta asti ihan erilaisella asenteella. Luistin liikkui ja nähtiin jopa taklauksiakin. Lieneekö mahdolliset "porkkanat" laittaneet asenteen kuntoon. Jokatapauksessa, lauantaina huikea sarja loppuu ja edelleenkin voi käydä miten vaan, se on niin pienestä kuitenkin kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Niinpä - toinen on liian huono liigaan.

Ei tässä kukaan ole vielä osoittanut kuuluvansa liigaan. Se näissä best-of-7 sarjoissa on hienoa, että ne osoittavat, kumpi on parempi joukkue. Mitä pidempi sarja on, sitä parempi mahdollisuus sille, että tuuri menee tasan. Tai ainakaan sen suhteen isoa eroa ei ole.
Perus negatiivista paskanjauhantaa liigafanilta, jota ei varsinkaan nyt jaksaisi tuon enempää kuunnella. Joo kyllä seitsemän sarjan on kaikin puolin noin niin kuin sanoit. Minä kuitenkin nuo jatkoerät nähneenä ja liigapaikkaa helvetin monta vuotta odottaneena intohimoisena lätkäfanina jään valitettavasti jossittelemaan jatkoerän tapahtumia. Tiedän kyllä että jossittelu on turhaa ja mitään se ei auta. Mutta se nyt on vain niin, että esim. Cabbyn veto kun olisi mennyt sentin alaspäin tätäkään keskustelua ei käytäisi ja täälä olisi monien monien vuosien pettymykset vaihtuneet vähän toisenlaisiin fiilinkeihin. Voisin kuvailla tunnetta, että suurin "JOS tilanne" mitä on tähän elämään mahtunut. Enkä ota mitään Ässiltä tai keneltäkään muultakaan pois. Tässä vain minun näkemykseni esim. jatkoerän tapahtumista, jotka jäävät ehkä kummittelemaan ja vituttamaan mieliin jopa kymmeniksi vuosiksi. Ja kyllä lauantaina on vielä mahdollisuus näyttää kumpi on parempi, ja vaikka Ässät voittaisi pelin 10-0 niin silti esim. tuo jatkoajan Cabanan ristikkoveto kummittelisi mielessä niin kauan ennen kuin Sportin liigassa näen.

Vitut tässä kukaan oo mitään vielä näyttänyt. Lauantain ottelun voittaja kuuluu liigaan ja häviäjä mestikseen.
Niin on ja voisi sanoa onneksi! Enempää ei pumppu tai mikään muukaan kyllä kestäisi. Vielä on sitten MM-kisat ja NHL:t, mutta niistä voi nauttia - tämä on jo aikas kauheaa ja kiekoton loma olisi tämän shown jälkeen tarpeen.

EDIT:
Sorry - tuli viisasteltua turhaan. Ymmärrän fiiliksesi.
Ok ja kiitoksia sulle ymmärryksestäsi. En tiedä omistanikaan kommenteista ovatko olleet kaikki ns. "järjen jättiläisiä", ymmärrät tosiaan varmaan että on tunteet "vähän" pinnassa tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Perus negatiivista paskanjauhantaa liigafanilta, jota ei varsinkaan nyt jaksaisi tuon enempää kuunnella.

Sorry - tuli viisasteltua turhaan. Pahoitteluni. Ymmärrän kutakuinkin fiiliksesi. Olen sen verran pitkän linjan kiekkofani, että kaikennäköistä on tullut itsekin nähtyä ja koettua oman suosikkijoukkueen kanssa. Karvaita tappioita, hienoja voittoja ja erilaisia unohtumattomia hetkiä. Myös liigakarsinnat ja liiganousun.

Olen sitä mieltä toki mitä kirjoitin, mutta helppohan se on huudella, kun olen vain erittäin kiinnostunut sivustaseuraaja. Itsekin elän tunteella mukana karsintoja ja pääsi ehkä hetkeksi vähän unohtumaan se, että jollakin tunteet ovat vielä potenssiin omani.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tami "unohti" taas saatanoidensa keskellä sen, että niitä tolppia ja paikkoja oli myös Ässillä! Ja onni kulkenut kyllä Tamin olkapäällä ainakin tähän asti, mitään Sportilta pois ottamatta. Ja tuomarit antoivat tänään niin paljon hyviä, että lauantaina olisi sitten meidän vuoro. Selkeä ulosajon paikka selkätaklauksesta jäi kokonaan puhaltamatta ym...

Lauantaista tulee kyllä suorastaan infernaalinen! Hornankattila kiehuu ja yli läikkyy varmasti!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Niin on ja voisi sanoa onneksi! Enempää ei pumppu tai mikään muukaan kyllä kestäisi. Vielä on sitten MM-kisat ja NHL:t, mutta niistä voi nauttia - tämä on jo aikas kauheaa ja kiekoton loma olisi tämän shown jälkeen tarpeen.

En voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi. Vielä kun mietit asiaa meikäläisten kannalta, niin voit vaan kuvitella sitä kauhun tunnetta kun Sportin tasoitusta seurasin, sekä jatkoeriä joissa Sportilla taisi olla pari tolppaakin. Ikinä en ole voinut niin pahoin jääkiekko-ottelun aikana. Edes finaalit 06 ei pääse lähellekkään tätä tunnetilaa minkä nämä karsinnat aiheuttavat. Olisiko pikkuhiljaa aika lopettaa puheet suljetusta liigasta, karsinnat on toivottavastu tulleet jäädäkseen. Tosin tuota playout-systeemiä täytyy kyllä rukata.

Lauantaina pääsee onneksi paikanpäälle, ja naula päässä tietysti. Jos tiputaan niin tiputaan sitten tyylillä perkele!(Näinhän ei käy!) Täytyy muuten vielä antaa erityismaininta Tamille, nimittäin ilman sitä äijää nämä karsinnat ei millään aiheuttaisi näin kovia tunteita, on se vaan niin vittumainen äijä. Tippuminen liigasta vituttaa varmasti, mutta tippuminen TAMIN joukkueelle olisi jotain sanoinkuvaamatonta.

Tervetuloa Vaasalaiset lauantaina seuraamaan huikeaa kiekkonäytelmää, kyllä sinne sekaan mahtuu!
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Helvetisti parempi näin. Liigaan ei tarvita yhtään Alpon ryssimää uutta mestistulokasta miljoonan vuoden heittopussiksi. Go Ässät Go perinteikkäänä liigaseurana, jätetään kuitenkin Tamit Audeineen ja synkkine Vaasan kaupunkeineen divariin eikös juu?

Ja Alpolle kenkää, kyykytä Pentti!

"Kun Vaasa jotain järjestää, tulet varmasti pettymään"
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Herranjumala!! Olen vasta 27-vuotias, mutta jo aivan valmis hankkimaan sydämentahdistimen.. ihminen ei ole historiansa aikana kehittänyt mitään sanoja jotka kuvailisivat tunteitani tällä hetkellä, kunniakas kevät 2006 ei ole mitään tämän hetkiseen tunnekuohuun verrattuna. En kyennyt edes kuuntelemaan peliä loppuun, psyyke ei vain kestänyt..

Eli siis lyhyestä virsi kaunis. Tami on lanseerannut ehkä nerokkaimman kiekko-sloganin koskaan: "hockey is a momentum game". Nyt vaasalaiset kieltämättä tässä pelissä hukkasivat oman momentuminsa, ei voi kuin toivoa että Pata käyttää nyt omansa jonka se viimeiseen peliin kiistatta itselleen sai.. jos koskaan voi sanoa että toisella on lähtökohtaisesti henkinen yliote, niin nyt se on kyllä Ässillä viimeiseen peliin.. toivottavasti sitä nyt ei sössitä, ainakaan Apemaisella lepsuilulla (mikä toki sopisi hyvin kuvaan)

"pääasia, että ollaan niskan päällä"
(Härski Hartikainen)
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Severi vitun Sillanpää

No niin... Muutaman tunnin on nyt saanut pureskella tätä tappiota ja vähän alkaa helpottamaan.

Tasainen peli se oli, tosin Sport ehkä hallitsevampi osapuoli kuitenkin. Sport pelasi hyvän ottelun. Jatkoajalla oli mahdollisuudet ratkaista peli. Sitten kaveri tekee Salmun perseen kautta voittomaalin. Jääkiekon ihanuus, arvaamattomuus, katkeruus, vittumaisuus ja kaikki muut toteutui sillä sekunnilla. Vaarattoman näköinen hyökkäys päättyi siihen että Ässät juhli voittoa kaukalon kulmassa.

Kyllä oli jännää ja tappio on katkera. Tämmöistä se on.

Ottelusarjan käsikirjoitus on ihan klassikkokamaa. Seitsemäs peli on vääjäämättä edessä. Kai tämän arvasi jo etukäteen. Lauantaina lähdetään Poriin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Siis ei tällästä saa olla olemassa! Tälläiset seitsemän pelin liigakarsinnat pitäisi kieltää lailla!! Siis kylmästi vaan sarja katki 3-3 tilanteessa (ja aloitetaan uudestaan 0-0:sta kunnes jompi kumpi voittaa 4-0 tai edes sen 4-2!!) ei se mitään jos mestaruudesta pelataan...mutta HYVÄNEN AIKA..liigapaikasta!

Ehdotan sääntökirjaan muutosta myös tuossa, että jos ei käsiohjausmaaleja hyväksytä niin pitäisi nuokin bannata, että tulee maali vastustajan kinkkujen kautta. On se niiiiiiiiiiin väärin..

No kai Ässät oli parempi tänään. Sportin vika, kun avaa maalihanat vasta 55. minuutilla, eikä jaa ylivoimista sisään.

Nyt se mestispelko tuli sitten Porista Vaasaan, ei voi mitään. No nukutaan yön yli. Varmaan taas toivo herää lauantaiksi.

EI NÄIN VOI MENNÄ!..

Edit: Pitää vielä tässä vaiheessä kiittää Tami-tyylillä porilaisia hienosta karsintasarjasta, koska lauantain jälkeen en sitä pysty kyllä tekemään, mikäli pataan tulee kotkalle. Nyt on kuulkaas sellanen tilanne, että kyllä on häviäjällä katkera paikka lauantaina! Melkeen käy sääliksi porilaisiakin, mikäli me voitetaan. KARU TILANNE, kun kuitenkin näin tasaista on. Kuten olen parikin kertaa sanonut, toivoisin Ässien ja Sportin kohtaamisia liigassa, mutta nyt menee näin...ei huh huh!

Kohtalaisen maitolinjalla menevänä ihmisenä en kyllä tiedä, pystynko lauantain peliä seuraamaan täysin selvinpäin...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Serveri Sillanpää... Sylettää koko nimikin.

No joo, pakko oli nousta takas ylös pedistä ihmettelemään näitä kiekkoilun ihmeitä, kun unta ei taida tulla tänä yönä lainkaan. Edelleenkää ei helpota, eikä taida helpottaakaan, ennen lauantain ekaa kiekon kosketusta jäähän.

Edelleen mieli on musta, kuin Mestiksen synkkääkin synkempi runkosarja, mutta jotenkin sain itseni noidittua jo lauantaihin. Usko, toivon ja rakastan Sportia. Me tullaan vielä. Kuten kapeteeni koukku tänään sanoi, näin pomppi tänään.

Mitään en ota Padalta pois. Hieno joukkue, hienoja faneja ja hienon juhlan olette meille antaneet. Kiitos siitä. Valitettavasti vaan tätäkään kevättä ei enään ensi syksynä muisteta. Vaan voittaja muistetaan ja sehän tästä pelistä tekeekin maailman rakkaimman. Kiekko voi olla julmaa ja tänään se oli meille sitä.

Periksi ei anneta, me seistään teidän rinnalla......
 

ahal

Jäsen
Ottelusarjan käsikirjoitus on ihan klassikkokamaa. Seitsemäs peli on vääjäämättä edessä. Kai tämän arvasi jo etukäteen. Lauantaina lähdetään Poriin.
Tuskin edes Alfi Hitchcockaan olisi kyenneyt samaan... Thrilleri vailla vertaa.

Ulkopuolisin, kirkkain lasein nähtynä voisin todeta, että tämän sarjan voittajia saattavat olla kaikki. Sport voittaessaan tuo uutta väriä muuten aika harmaaksi muuttuneeseen liigaan. Ässät pudotessaan toistaiseksi Mestikseen voi uudistaa organisaationsa ja joukkueensa uutta nousua varten, joka parhaimmillaan voi tapahtua jo vuoden päästä. Liiga ei voi enää sulkea uudelleen sarjaa tällaisen näytelmän jälkeen, tai sitten johto on täynnä idiootteja. Mestis saa rutkasti uutta pontta, kun palkintona on muutakin kuin SJL:n mestari mallia 2010 tms. Nousua havittelevia joukkueita voi pian löytyä 5-6 nykyisten 3-4:n sijaan.

Mutta vielä on yksi taisto jäljellä. Ja siinä esim. Mave Kivenmäki voisi vihdoin nousta ratkaisijan rooliin, samaan tapaan kuin esim. SaiPaa vastaan talvella kauden parhailla tehoilla 2+3 tms. Kaverilla lie kuitenkin laatikon kalleimpia ellei kallein hintalappu. Vai joko lie tehnyt diilin Raumalle tai Tampereelle?

Niin, ja kuolevainen se on Sportkin. Kiekko-Vantaa (Mestiksen keskikastia) kyykytti sitä talvella kotonaan 7-2 suvereenin esityksen jälkeen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tamin settiä medialle illan pelin jälkeen löytyy yhdeksän minuutin clippinä Keskipohjanmaan sivulta. Jostain syystä en saanut sitä Firefoxilla toimimaan, mutta kaikilla muilla selaimilla pelittää.

Täällä:
http://www.keskipohjanmaa.net/gen/553537.asp

"Tamminen rakastaa tätä" ,sanoo Tamminen. Kuningas on palannut, mutta Ässät voitti.

Nyt tuli selväksi myös mahdollinen liigaosakkeen osto. Jos Sport ei saa rahaa liigaosakkeeseen, niin Juhani ja Maria Tamminen myy pari kämppää ja lyö rahat pöytään. Eli eihän tässä mitään ongelmaa...

Niin ja haukkui samassa Vaasan ja Mustasaaren.

Mutta mitä jos Ässät voittaa lauantaina??
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
"Tamminen rakastaa tätä" ,sanoo Tamminen. Kuningas on palannut, mutta Ässät voitti.

Nyt tuli selväksi myös mahdollinen liigaosakkeen osto. Jos Sport ei saa rahaa liigaosakkeeseen, niin Juhani ja Maria Tamminen myy pari kämppää ja lyö rahat pöytään. Eli eihän tässä mitään ongelmaa...

Aivan upeaa settiä! Kuinka kukaan voi tota äijää vihata? Todellinen kiekkopersoona ja kyykytti helvetin hienosti toimittajia sanomalla, että Suomessa toimintaa ohjaava tekijä epäonnistumisen ja pelon kulttuuri. Jo pelkästään tuon kommentin vuoksi soisin suomalaiseen kiekkoon ja ylipäätään kulttuuriin lisää "tammisia"!

Ja tossa liigaosakkeen ostossa Tamminen on myös täysin oikeassa. Ei nyt 1.6 miljoonan euron liigaosakkeen osto voi olla mikään kynnyskysymys (varsinkin kun se on rahanarvoinen sijoitus, jolle saa vastinetta). Kyllä Vaasastakin sen verran fyrkkaa tehneitä löytyy, ettei nousu siitä jää kiinni.

Tosin kyllä eilisellä voitolla henkinen ote siirtyi Ässille. Se on sitten eri asia, osataanko se kanavoida oikein. Suhosta voi syyttää lähes kaikesta muusta, mutta ei Ässä-pelaajien flegmaattisuudesta. Jos pelaajat ei näihin peleihin syty ihan itsestään, niin ei sitten mihinkään!

Varmasti upea ratkaisupeli tulossa!
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivottavasti hommaa jatketaan siitä, mihin eilen jäätiin.
Ei aivan, mutta peli oli aivan erinäköistä kuin tähän asti on nähty. Laukaukset selkeästi Sportille, mutta ratkaiseva pomppu kerrankin Ässille.

On tämä huikea päivä. Torstain pelin loppuhetket menee jännityksen osalta pitkästi ohi kevään 2006 tunnelmien.
Olihan se, huikea. Onneksi lääkäriauto päivystää lähellä jäähallia, sillä kammiovärinä ei ole huomenna mitenkään pois suljettu vaihtoehto. Ässät oli onnekkaampi paperilla ja santapaperilla.
 

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Eli siis lyhyestä virsi kaunis. Tami on lanseerannut ehkä nerokkaimman kiekko-sloganin koskaan: "hockey is a momentum game".

Vähän menee ohi aiheen, mutta valaiskaa nyt hieman tyhmää. Tuo "momentum", mistä Tamminen on oikein repäissyt? Tää sana on pesiytynyt Tamin ansiosta kiekkojargoniin ja ainakin itse en kyllä oikein ymmärrä miksi.

Puhutaan että "momentum oli Ässillä" tai että "Siinä meni Sportin momentum" Siis mikä tämä momentum oikein on?

Tamminen ainakin Kärppien aikana taisi sen repäistä englanninkielisestä sanasta "moment" -hetki, mutta lienee merkitys on muuttunut vuosien saatossa. Sillä miehellä kun on joku mania viljellä sivistyssanoja tietämättä niiden merkitystä...

Mulle hölmölle ja sivstyssanoja vähän tuntevalle tuo momentum kun on vaan fysiikasta tuttu ja siitä yhteydestä se on kyllä aika vaikea kiekkoon kytkeä... Ohessa Wkipedian selvitys: http://en.wikipedia.org/wiki/Momentum.

Pelistä. Voimia vaan Vaasaan. Se oli kirjaimellisesti parin sentin päässä. Taitaa muitakin kuin Tamia kyrsiä....
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän menee ohi aiheen, mutta valaiskaa nyt hieman tyhmää. Tuo "momentum", mistä Tamminen on oikein repäissyt? Tää sana on pesiytynyt Tamin ansiosta kiekkojargoniin ja ainakin itse en kyllä oikein ymmärrä miksi.

Puhutaan että "momentum oli Ässillä" tai että "Siinä meni Sportin momentum" Siis mikä tämä momentum oikein on?

Tamminen ainakin Kärppien aikana taisi sen repäistä englanninkielisestä sanasta "moment" -hetki, mutta lienee merkitys on muuttunut vuosien saatossa. Sillä miehellä kun on joku mania viljellä sivistyssanoja tietämättä niiden merkitystä...

Mulle hölmölle ja sivstyssanoja vähän tuntevalle tuo momentum kun on vaan fysiikasta tuttu ja siitä yhteydestä se on kyllä aika vaikea kiekkoon kytkeä... Ohessa Wkipedian selvitys: http://en.wikipedia.org/wiki/Momentum.

Pelistä. Voimia vaan Vaasaan. Se oli kirjaimellisesti parin sentin päässä. Taitaa muitakin kuin Tamia kyrsiä....

Joo, samaan olen myös mietiskellyt.

Mutta entäpä jos tämän voisi tulkita myös niin, että tiettyinä aikoina pelin sisällä kunkin joukkuueen liike/liikemäärä (eli siis momentum) on huomattavasti suurempi kuin toisen, jolloin peli pitäisi ratkaista omaksi edukseen. Jos niin ei tee, niin toinen voi sen tehdä omatessaan suuremman momentumin.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Vähän menee ohi aiheen, mutta valaiskaa nyt hieman tyhmää. Tuo "momentum", mistä Tamminen on oikein repäissyt? Tää sana on pesiytynyt Tamin ansiosta kiekkojargoniin ja ainakin itse en kyllä oikein ymmärrä miksi.

Puhutaan että "momentum oli Ässillä" tai että "Siinä meni Sportin momentum" Siis mikä tämä momentum oikein on?

Sehän on tilapäinen henkinen yliote minkä joukkue saavuttaa, esim. maalin tai kestetyn jäähyn muodossa, esim. 5-3 alivoiman tai 5 minuutin jäähyn kesto lisää itseluottamusta ja uskoa kun se vastustajalla hiipuu ja tätä kautta syntyy momentum eli yliote, jolloin maalin tekeminen "helpottuu" kun joukkueella on yliote kenttäpelistä. Hockey is a mental game.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
No nyt oli Tamili-sissin mielestä ainakin tasapuoliset tuomarit, kun jättivät Sportilta lähes kaiken puhaltamatta. Sieltä jäi päivänselvä ulosajo ja 5 minuutin huitominen päällimmäisinä mieleen. Miten Suomen puhtain pelitapa voi tuottaa tällaisia tilanteita? Viisas veto Alpolta pistää Pienari hoitamaan lehdistötilaisuus, nyt olisi ollut aihetta avautumiselle. Mutta nyt ei kyllä mitään sakkoja enää tarvita.

Tämä on ollut juuri siitä mahtava sarja, että tuomaristo on kuitenkin huikeasta paineesta huolimatta selvinnyt ihan positiivisesti. Mitään Tom of Finland-näytöksiä ei olla nähty. Tottakai jotkut puhallukset ovat menneet päin persettä, mutta eivät ole pelejä kuitenkaan ratkaisseet. Eilenkään, vaikka purnasin noista parista tilanteesta. Huutoihin tuntuvat menevän, mutta se on ihan inhimillistä.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Tamin settiä medialle illan pelin jälkeen löytyy yhdeksän minuutin clippinä Keskipohjanmaan sivulta. Jostain syystä en saanut sitä Firefoxilla toimimaan, mutta kaikilla muilla selaimilla pelittää.

Täällä:
http://www.keskipohjanmaa.net/gen/553537.asp

Mielenkiintoista kuunneltavaa, taisi Tamin addrenaliinitaso olla pelin jälkeen vielä kohtuullisen korkealla.

Vuodatus sisältää toki paljon asiaakin, mutta analyysissä on yhtä paljon uhoa kuin keskivertosuomalaisella keskiverto-lähiö-pubissa keskivertolauantaina. Toimittajia koulutetaan kovalla kädellä :).

Noh, Tamin puolella silti tietysti ollaan. Kaverihan teki kymmenisen vuotta sitten mahdottomasta mahdollisen nostamalla suosikkijoukkueeni liigaan.

Hienoa tuossa vuodatuksessa oli usko Sportin pelilliseen paremmuuteen. Tuo varmasti tarttuu joukkueeseen, joka sekin uskoo, että Ässät on vielä kerran kaadettavissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös