Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpas jo ehditty jakamaan kaikille kiitoksia.. Itse en kiitä kuin JYPiä ja vaikka olisi käynyt toisin niin en todellakaan hyppelisi kenenkään muun bandwagoniin. Edelleen naurettavaa tuo, eikä lainkaan ymmärrettävää. Hyvä matsi, arvolleen sopiva game seven. Tuomarit ei jokaisesta viheltänyt, minkä huomaa kyllä heti. Ei tarvitse tasoitella jne. Joku oli vaihtamassa Tuokkolaa edellispelin jälkeen, nyt voi taas ihmetellä miksi? Matka jatkuu, lauantaina Töpseliä seinään. Onnittelut myös Ilvekselle sarjapaikasta!
 
"Loppuun korostan vielä, että Aaltonen on niin poikkeuksellinen pelaaja, että katson mielummin illasta toiseen 75-prosenttisesti pelaavaa Aaltosta, kuin 120-prosenttisesti pelaavia juhapekkahaatajoita ja joonaskemppaisia." Beukeboom 1.8.-14

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Ottawa
Kiitos Kärpät!

Kiitos Kärpille kun teitte tästä ottelusarjasta uskomattoman jännän! Ei teillä ole kyllä mitään hävettävää tästä ottelusarjasta. Eilen olis tarvittu jo nitroja ja tänään en uskaltanu duunissa edes väliaikatietoja kattoa. Sevverta pahasti jännitti. Hienoa kuitenkin et Jypin kotietu piti tässä viimesessä matsissa.
 
"Olen kyllästynyt siihen että 25 prosenttia vastustajan vedoista menee sisään" -Tampa Bayn valmentaja John Tortorella
"Harvalla seuralla on NHL-varaus jääkoneenkuljettajana" -Anssi Ritari

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Onpas jo ehditty jakamaan kaikille kiitoksia.. Itse en kiitä kuin JYPiä
Onnittelut myös Ilvekselle sarjapaikasta!
Kiitit kuitenkin ;)

Kait se jokseenkin reilun pelin henkeen kuuluu nuo kiittelytkin. Ainakin itse tätäkin lajia edes jokseenkin kilpaurheilutasolla pelanneena ymmärrän hyvin nämä kiittelyt, jotka ovat aina paikallaan pitkän ja raskaan sarjan jälkeen myös vastustajan suuntaan.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Jaatinen on taas luova pakki ja tuoreine nopeine jalkoineen voi olla melkoisen ratkaiseva tekijä jäällä tänään.
Tässä vaiheessa iltaa voinen todeta, että hymähdin kun luin ennen peliä tämän kommentin. Eipä naurata enää, paitsi JYPin voitto tietenkin. Jaatiselta todella tärkeä ensimmäinen liigamaali, hienoa Asko!

Virtasen ja Jaatisen mukaantulo sekä ketjumuutokset olivat positiivisia muutoksia. JYP voitti tänään oikeutetusti, mutta Kärpät pitivät kyllä pessimististä JYP-fania jännityksessä vielä kolmannen erän lopussa. Joukkueilta hienot tunnustukset toisilleen, näin sen pitää ollakin. Kiitos Kärpille tästä erittäin tasaisesta ottelusarjasta! Nyt vaan sitten kaikki Kärppä-fanit JYPin bandwagoniin... ;)
 
“The warrior doesn't care if he's called a beast or a dog; the main thing is winning.” - Asakura Norikage

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aaaaaaaassdf... Maistuu! Ah sitä riemun tunnetta kun Jaatinen pyssytti 2-0, mikä meininki! Jännäks veti kyllä lopussa, kun ruettiin vaan peruutteleman, mutta tällä kertaa se kai toimi, kun voitto tuli. Rosa veti kyllä huikeet kiemurat taas, mutta Tuokkolalta kunnon gamesaver. Aiemmin pelissäkin veti mm. yhden älyttömän refleksitorjunan patjalla, tais olla toisessa erässä. Jatka samaa rataa Peki.

Aika puhki siellä näytti esim. moni JYP:n pakeista olevan, joten saas nähä miten ylihuomenna jo jaksaa. Toisaalta TPS:llä aika pitkä tauko alla, joten saa nähdä kumpi on sitten pahempi asia.

Ja ei mitään kiitos kärpät, vaan kiitos JYP! Kärppäfaneille toki propsit, hienosti kannustivat loppuun asti ja pelin jälkeenkin. Toki siellä joku läskiposki heilui keskarit ylhäällä molemmin käsin, mutta sehän nyt on normi settiä. :)
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Lahti oli ihan liekeissä. Hoiti aloituksia mahtavasti, varsinkin lopussa.
En nähnyt peliä, mutta maalikoosteen perusteella myös esityö toiseen maaliin oli vakuuttava, kun Lahti riisti kulmassa kiekon ja syötti vetopaikan. Hienoa pelaamista.

Odotukset olivat ennen peliä aika matalalla, mutta nyt ei kyllä yhtään tiedä mitä tapahtuu välierissä. Lähinnä tunteet perustuvat siihen, että viime vuonnakin ensimmäinen playoffsarja oli vaikein JYPille, mutta nyt nähdään oliko se kiinni joukkueesta itsestään vai vastustajista.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Kiitos JYP ja Kiitos Kärpät.

Kärpät tarjosi sydäntähakkaavan ottelusarjan jollaista ei viime keväänäkään nähty. Toivottavasti ei tapahdu uudestaan, sillä pidän siitä, että JYP voittaa selkeämmin :)

Kiitokset Kärppäfaneille(ja miksi ei myös muille JYP-faneille), jotka ovat pitäneet palstan asiallisena ja hyvässä hengessä. Tämän sarjan ketjut ovat esimerkillisiä! Ja erityismaininta Kärppäfaneille, ettei sortunut turhuuksiin, vaikka nyt näin kävikin.

Rosa on kyllä kova pelimies ja ansaitsi hieman rispektejä, kun tuli JYPin fanikatsomon eteen taputtamaan ja näyttelemään peukkua. Jäi kaverista paljon positiivisempi maku suuhun, vaikka ko. henkilö aikaisemmin vituttikin.

Kuitenkin kiitokset molemmille joukkueille, sekä faneille. Tämä sarja oli parasta antia, jossa jännitys pysyi yllä :)
 
Viimeksi muokattu:
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Modet hiljensi, mutta hengissä ollaan.

Kiitos Kärpille, pelastitte tällä sarjalla koko surkean kauden. Lämmitetyt patiot on Oulussakin auki, joten ei muuta kuin hiivaa koneeseen...

Onnet Jypille. Mutta vain tästä sarjasta, allekirjoittaneelle takakonttipaikka tepsiläiseen farmariin. Ja se taas vaatii Myllysiltalaisten hyväksynnän... ?
 
"Es mejor estar callado y parecer tonto que hablar y despejar las dudas definitivamente"
-G.M-

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Löytyi finaalit 2010-kypäriä katsomosta ja 2-0 osuman jälkeen hallissa soi "den glider in", oksettavaa.
Kypäräthän löytyi jo ekasta kotipelistä, vanha juttu. Eikös tuo dengliiderini soinut vasta ottelun viime minuuteilla eikä suinkaan heti 2-0 börsän jälkeen? Voi kyllä olla että muistan omiani, sen verran hurmoksessa sitä tuli oltua...

Piti tarttua. :(
 
Suosikkijoukkue
Kärpät + NHL:n suomalaiset
Parempi voitti ei voi mitään. Tuomarit antoivat pelata, eikä kärpät saanut yhtään maalia, joten selityksille ei ole sijaa. Pelissä Jypillä ei ollut mitään hätää.
Aluksi harmitti vähän ensimmäisen maalin hyväksyminen, mutta Mikkolahan se työnti Jyppiläisen maaliin ni ei siinä mitään.
Loppukauden kirin vuoksi jäi ihan hyvä maku kaudesta.

Onnea Jyp ja Jyväskylä!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Poikani, 3 v, kyseli pelin jälkeen että milloin kärppäpelaajat on menossa uimaan? Tietääkö kukaan?
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

prnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Kyllä oli huikea sarja. Legendaarinen Game Seven oli sitten kotijoukkueen heiniä. Sieltä ne "John Nobodyt" nousee esille ja ratkasee. Pavel Rosaa on kyllä pakko kehua, ensimmäiset pelit mies kävi kuumana ja keskittyi kaikkeen muuhun kun pelaamisen, jälkimmäisen puoliskon aikana pelotti aina kun Rosalla oli kiekko. Melko tunteella oli mies mukana.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP 4. Roosa ja Tarkki 3.

Parempi jatkaa, ei epäilystäkään. Erityiset kiitokset game sevenistä:

-Asko Jaatinen
-Duunarit
-Peki Tuokkola
-Synergia-areenan DJ, joka on vertynyt huippu iskuun näin playoffien aikaan.

Kiitos Kärpille hyvästä sarjasta. Toki erittäin ikävää JYPin kannalta, että sarja kesti täydet 7 ottelua. Ylihuomenna pitäisi jatkaa levännyttä ja huippuvireistä Tepsiä vastaan. Voipi käydä kylmät.

Hyvää kesää saakaa paljon pesää.
 
Suomen pakki #18 joka vetää Lepistön paidalla, pelaa aivan huikeaa kiekkoa. Kuka mahtaa olla kyseessä ja onko ollut aikaisemmissakin peleissä yhtä hyvä?

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Onpas jo ehditty jakamaan kaikille kiitoksia.. Itse en kiitä kuin JYPiä ja vaikka olisi käynyt toisin niin en todellakaan hyppelisi kenenkään muun bandwagoniin. Edelleen naurettavaa tuo, eikä lainkaan ymmärrettävää. Hyvä matsi, arvolleen sopiva game seven. Tuomarit ei jokaisesta viheltänyt, minkä huomaa kyllä heti. Ei tarvitse tasoitella jne. Joku oli vaihtamassa Tuokkolaa edellispelin jälkeen, nyt voi taas ihmetellä miksi? Matka jatkuu, lauantaina Töpseliä seinään. Onnittelut myös Ilvekselle sarjapaikasta!
Minä ainakin näin kirjoitin ja ajatus oli, että Pekin kuormitus oli ollut niin valtavaa maraton matseissa, että keskittyminen väkisinkin alkaa lipsua sen kuudennen pelin pomputtelujen myötä. Mutta joskus on todella hienoa olla väärässä! Pitää kuitenkin muistaa, ettei se Sinkku mikään turisti kumminkaan ole ja voidaan edelleen pistää paikkaan kun paikkaan, jos tarvis on.

Samaa kaavaa tämäkin noudatti aiempien trillereiden tavoin, mutta niin vain JYP sen itselleen väänsi. Nyt voi ajatella viimein kuitatun sen yrjötautiin hävityn välierän pettymykset, viime finaaleissa oltiin suvereeneja ja makealtahan tuo silloinkin maistui, mutta vasta tämä, karkki melkein kaverin kielellä ja naps pois ja omaan suuhun kaiken kuittasi.

Kovasti täytyy kyllä antaa respektiä Kärpillekin, ei ihan heti tuu mieleen yhtä taistelevaa paria missään sarjassa viime vuosilta. Huomasi kyllä loppukättelyissä pelaajien molemminpuolisen arvostuksen toisiaan kohtaan ja kävihän siellä Dufvakin tietenkin kuiskuttelemassa Rosalle, että tuu meille niin pääset maajoukkueeseen ja pääset välillä Dteamiinkin kieputteleen (vitsi).

Hyvää lomaa näätäeläimille ja ensikaudella otellaan taas.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
Tuokkolan Pekka on mun idoli. Nappisuoritus hirmuiseen paikkaan, ei voi kuin ihailla. JYPin taisteluilme oli tänään hyvä. Väsymyksestä huolimatta pelissä oli sellaista kivaa perkelettä mukana, jotta tänään ei poijaat sitten hävitä.

Kiitokset Kärpille sarjasta, pienistä marginaaleista nämä ovat kiinni ja tällä kertaa ei onnistunut. Kärpät teki tästä sarjasta aivan huikean, kaikki jääkiekon herättämät tunneaallot on tässä sarjassa tullut kannattajana koettua.

Mutta maistuu, maistuu niin makialle ettei tosikaan. Välieränelikkokin näyttää tänä vuonna varsin mukavalta, melkeinpä näistä jokaiselle soisi mestaruuden. Mutta nyt naatitaan ja mennään niin pitkälle kuin diiseliä on vielä tankissa. Kiitos JYP!!!
 
Goaltending is not a crime.

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ravens, Sea Monsters
Loistava peli ja loistava lopetus hyvälle sarjalle ainakin meille keskisuomalaisille.

-Pekiltä pari jäätävää gamesaveria.
-Antti Jaatisen uran ensimmäinen maali todella tärkeään paikkaan.
-Sipiläisen viides? alivoimamaali tälle kaudelle. Huhheijaa.
-Ketjumuutokset toimivat. Pihlström-Vänttinen-Tuppurainen kolmikko todella vaarallinen.
-Hytönen ja Välivaara aika puhki läpi pelin. J-P ei tainnut taklatakkaan kertaakaan, vaikka paikkoja oli.
-Virtasen Antti ei peliä ratkaissut, mutta esiintyi mielestäni paremmin kuin Makkonen.
-Miika Lahti vei lopussa tärkeitä alotuksia ja oli muutenkin todella kovalla pelipäällä tänään.
 
Hate the living, love the dead.

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Kiitoksia ennen kaikkea JYPille, mutta myös Kärpille! Ja onnittelut kärpille hienosta kauden lopetuksesta. Ensi kaudella Kärpät tulee olemaan erittäin vaarallinen, kun valmennus näyttää olevan kunnossa!

Haluan erityisesti kiittää kaikkia asiallisia Kärppä-faneja! Tätäkin ketjua, kun seuraa, niin ala-arvoiset viestit ovat loistaneet poissaololla ja sama fiilis on aina ollut Raksilassa vieraillessa. Vierasjoukkueen kannattajanakin on mukava fiilis kärppä-fanien keskuudessa! Ikävä kyllä monet "kärppä-fanit" täällä Kainuun puolella tuntuvat olevan monta pykälää sivistymättömämpiä ja katkerampia, mutta silloin sitä itsekin innostuu hämmentämään entisestään :)

Huikean jännä, tasainen, ja PITKÄ ottelusarja takana...onnittelut JYPille siitä, että mitaleista pelataan taas joka tapauksessa!!
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Melkein vituttaa toistella mitä muut ovat jo todenneet, mutta teen sen silti kun nyt on niin hyvä fiilis. Eli kiitos JYP, ja kiitos Kärpät kovasta vastuksesta! Uskomaton nousu Kärppien lähtökohdasta Alatalon jäljiltä. Syytän kyllä Kärppiä eilisestä unettomasta yöstä ja siitä, että tänään oli hallilla pakko turvautua alkoholin apuun, jotta liika jännitys tasaantuisi. Noh, olipahan taas tekosyy ottaa olutta sentään.

Käsittämätön tyyppi tuo Rosa, ensin 3-1 sarjatilanteeseen varjojen mailla, ja sitten herää ja lähes yksin pistää sarjan jännäksi. Ainoa kauneusvirhe taisi olla, että meni julkisuudessa sanomaan että vähän tuo kotiyleisön vihellys syö miestä. Sehän vain ruokki vihellystä kun sai kuulla, että sillä on vaikutusta. Itse en tosin osallistunut, kun en osaa vislata....Propsit myös Rosan käytökselle loppusummerin jälkeen, tiesi ammattilaisena mistä oli kyse yleisönkin suhteen, ja sai hallilta aplodit osakseen. Muutenkin joukkueet vaihtoivat komeasti nopeasti vihollisista rehdeiksi vastustajiksi loppukättelyyn.

Itsekin olen kaikissa kahvipöytäkeskusteluissa todennut, että paras seitsemästä sarjassa parempi joukkue menee aina jatkoon. Ja tänäänkin hallille siirtyessä tuumin, että jos Kärpät tämän vie, on se sen ansainnut. Mutta vaikka Kärpät huikeasti taistelikin, olihan se kuitenkin (todennäköisesti) kaikille selvää, että JYP näistä ainakin hitusen parempi oli, vaikka voittamisen kulttuurissa ei ihan viimevuosien mitalihirmulle vielä pärjättäisikään.

Toivotaan, että tiukka vääntö Kärppien kanssa vasta irroitti karstat JYPin koneesta. Toinen vaihtoehto on, että tiukka tahti alkaa painaa ja TPS jyrää meitin. Mutta se taas kuuluu jo ihan eri ketjuun.
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

bus81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1-0:
- Mikkola "työnsi" liikevoiman lain turvin Sipiläisen maaliin.
- Miksi sitä kattokamerakuvaa EI näytetty telkkarissa?
- Miten sen päätöksen teko saattoi dumarilla kestää niin hemmetin KAUAN?

2-0:
- Ei selityksiä.
- Ei epäilyksiä.
- Ryynikylä jatkoon.

Tsemppiä Tepsille, tai nooh ainakin Suikkaselle. Snorkkelit ja uimalakit reppuun. Biitsille.
 
MCMLXXXIV. Huonoa vuosikertaa...

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
Sellainen päätös tälle ottelusarjalle, oululaisille kiitokset kovasta vastuksesta. Tiukkaan paikkaan kotijoukkueelta sellainen esitys, joka kotiyleisölle pitikin tarjota. Jämäkkä, sellainen se oli.

- Pekka Tuokkola oli nollannut edellispäivän ottelun hienosti ja esiintyikin veräjällä hyvällä menestyksellä.
- Antti Jaatisen avausmaalista miehelle iso plussa.
- Olli Sipiläisen alivoimamaali, väkevän puurtamisen tulos.
- Keskiviikkona muodostetut hyökkäysvitjat toimivat hyvin. Jussi Makkosen viltitys oli täysin oikea ratkaisu valmennusjohdolta.
 
#setunnekuootkotona

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan ensimmäiseksi kiitokset Kärpille ja sen kannattajille loistavasta taistelusta ja vastuksesta.

Huikea sarja oli ja itselläkin meinasi usko jo loppua, mutta saatiinhan sieltä kotiedun, maalivahtipelin ja hieman tuoreimpien jalkojen ansiosta jatkopaikka. Ennen sarjaa ajattelin, että valtaisan kova vastus on tulossa, voitti sitten kumpi tahansa Kärpät tai Blues säälit. Kärpäthän sieltä tuli ja oli odotetun vaarallinen, jopa hieman vaarallisempi kuin kuvittelin.

Tarkki oli jäätävän hyvä, yhtään helppoa ei mennyt sarjassa. Kirjaimellisesti kiekko piti kuljettaa maaliin tai laukoa maskista, niin ettei Tarkki näe kiekkoa. Rosa nosti tasoaan huikeasti runkosarjasta ja oli uskomattoman taidokas ja vaarallinen aina kiekon saadessaan. Tuntui vähän hölmöltä kuunnella kun yleisö vihelsi parissa viimeisessä kotipelissä miehelle, joka jätti ansiokkaasti sulkeltelun pois ja alkoi pelaamaan. Rosasta näki, että hän haluaa kääntää sarjan yksin Kärpille, vaikkei siinä ihan onnistunutkaan. No anyway, tämän pleijarisarjan ylivoimaisesti paras hyökkääjä oli kuitenkin kyseessä.

Kiitokset myös JYPille hienosta taistelusta ja siitä miten ne viimeisetkin hikipisarat vuodatettiin tänään joukkueen eteen. Yhtään heikkoa lenkkiä ei löytynyt ja viimeinkin tuntui sille että kokoonpanot alkavat muotoutua kohdalleen. Virtasen ja Jaatisen nosto pelaavaan miehistöön oli odotettu ja onnistunut veto. Itse olisin valinnut Sinkun maaliin, mutta näköjään Dufva tiesi mitä teki.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parilla pientä kommentia matsista

-Lahti + sipiläinen loistavaa pelaamista

-molempien maalivahdit hyviä

-jopa tuomarit ok, vaikka välillä saikin mailalla hakata miten tahtoo
 
Hockeyarena.net

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
Tuomaritoiminnasta on tosiaan kerrankin kiittäminen. Nyt annettiin pelata ja taistella, muutama hippajäähy kuuluu peliin. Vielä kun tuolle kiekottoman estämiselle saataisiin tuomareille joku yhtenäinen linja.
 
Goaltending is not a crime.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy