Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

To 7.3.2019 Dynamo Moskova - Jokerit (GAME 6)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sämppäri, 07.03.2019 klo 07.42.

 1. apkarhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT ja Suomen maajoukkue. Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Tosiasia on ettei Jokerit tule ikinä voittamaan mitään KHL:ssä. Se on Venäjän sarja eikä siellä juhli muut. Jotkut Jokereiden pelit olivat ihan naurettavaa katsottavaa tuomari toiminnan osalta.
   
 2. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Vähän harmittaa, että Jokerit meni putoamaan ja kaiken kukkuraksi otti päätöspelissä kakkoseen niin että repesi. Toivotan Jokereille onnea jatkoon, missä ikinä sitten joukkue pelaakaan. En itse omaa minkäänlaista etoa Jokereita kohtaan, vaan omissa silmissäni se jengi on oikeastaan aika siisti jollain tapaa. Logosta ja värimaailmastakin pidän todella paljon. Kiekonseuraamiseni lähti nuoresta iästä johtuen käyntiin vasta siinä kohtaa kunnolla liikkeelle, kun Helsingin narrilauma oli jo siirtynyt Venäjälle, joten sekin saattaa olla osaselitys sille, miksi en omaa negatiivisia ajatuksia Jokereihin liittyen.

  Mikä oli viestin pointti? Ihan vaan kertoa omat tuntemukseni Jokereihin liittyen. Kannattajille jaksamisia ja hyvää lomaa, me porilaiset liitymme ensi viikolla sitten mukaan. *hymiö*

  Edit: korjaus
   
 3. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Voitas tosiaan pelata Jokerit-Kärpät KHL-playout. Voittaja päättää missä sarjassa pelaa.

  Kovat panokset!
   
  Risa tykkää tästä.
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Liigaa tahkottiin useampi vuosikymmen. Ja koko ajan ympäristö muuttui huonompaan suuntaan. Mielestäni se touhu oli nähty. Kolmen vuoden päästä voi tuntua erilaiselta.

  Lainaus:
  Ei. En kannata joukkuetta menestyksen mukaan. Siksi en hingu eri sarjoihin jos ei pärjätä.
   
 5. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  KHL:ssä onkin sitten vastaavasti erittäin upea ja terve ympäristö. Onneksi pelin taso on sentään valovuoden Liigaa edellä.
   
 6. Anzta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, JKS
  Lainaus:
  Tämmöstä riskiä ei voida ottaa. Meillä on niin kovin hyvä rekordi teitä vastaa pleijarisarjoissa. Ainoo tietty, jos Kärpät lupaa ja vannoo kautta kiven ja kannon päättää Jokerien sarjaksi SM-liigan, niin suostun tähän oitis. Playoff-sarjaa teitä vastaanhan me ei voiteta, vaikka vedettäis tällä kohelojengillä teijän liigajengiä vastaan. Ei vaan voiteta.
   
  Risa tykkää tästä.
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  KHL:ssä ei olla jaettu sentään pelikieltoa kohtuuttoman kovasta pelistä.

  Ja joo, ei mulla mitään Liigaan paluuta vastaan olisi, mutta näillä mennään. Turhaa vinkua takaisin, kun ei ole moneen vuoteen kovin realistista.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 8. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  En ole niin väittänyt. Mun mielipide on, että näin on parempi tällä hetkellä ja thats it. Kolmen vuoden päästä voi olla mielipide toinen. Liigaan paluu ei ole ongelma, mutta sitä on aivan turha kelailla jatkuvasti koska se ei ole mahdollista vielä pariin vuuoteen.
   
 9. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Ethän sä ole edes seurannut Jokereita ennen KHL:ää. KHL sai niin housut kostumaan, että keväällä 2018 oli pakko liittyä remmiin..
   
  Risa ja joceri tykkäävät tästä.
 10. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Osittain samoilla linjoilla täällä.
  (Ei tosin sen suhteen, että voittaminen olisi itselleni se juttu KHL:ssä). Peli oli Jokereilta täydellinen ulospuhallus, mutta vannoutuneena änärin katsojana ja kiekkoa itsekin harrastavana KHL:n pelillinen taso viehättää, ja onkin valovuosia liigaa edellä. Myös tuomarointi on usein liigaa parempaa. Se on fakta, että niin kauan kun toisella jengillä pelaa datsyukkia & kumppaneita ja budjetti on käytännön ääretön, niin mestaruus on vain haave Jokereille, mutta silti näitä pelejä mielellään katsoo. Liiga-aikoina en Jokereista välittänyt ollenkaan, mutta kyllä "koko kansan" khl-Jokereiden otteet sytyttää. Muutenkin KHL:ssä näkee paljon taitavia pelaajia, joita ei välttämättä ikinä näkisi pelaamassa ilman khl:ää.

  Itse en nyt niinkään henkeen ja vereen jokerifani ole, siitä varmaan tämä kevyt suhtautuminen. Mutta jääkiekkoa muuten tykkään seurata todella innokkaasti, ja KHL tarjoaa primetimessa laadukasta jääkiekkoa. Kestämättömällä pohjalla taloudellisesti, mutta niin kauan ku rahaa piisaa ja mulla on mahdollisuus nähdä huippukiekkoa stadissa ja niin kuin sanottua, myös primetimessa, niin otan kyllä kiitollisuudella vastaan. Tosiaan se fiilis, ettei KHL välttämättä montaa vuotta enää pystyssä pysy, mutta mistä näistä tietää, ja mielellään asian suhteen olisin väärässä. Tsempit kuitenkin tosi-faneille, ja kyllähän kesäloma on jälleen turhan pitkä!
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019 klo 04.45
 11. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Mitä ihmettä sä poika puhut?
   
 12. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  No mietitäänpäs. Kauniina huhtikuisena kevään päivänä 2018 sä päätit vuosien joukkueen seuraamisen jälkeen, että nyt on se hetki kun pitää päästä Jatkoaikaan hehkuttamaan tätä upeaa KHL-taivalta. Vuosikaudet olit jo matkustellut joukkueen mukana ja kuunnellut vierestä, kun ne muut fanit puhuivat jostain hienosta jatkiksen foorumista. Näinä vuosina olit kuitenkin aina ajatellut ”että enhän minä vanha mies nyt sellaisiin internet juttuihin lähde”.

  Tuona huhtikuisena päivänä et kuitenkaan pystynyt enää vastustamaan kiusausta. Tunne sisälläsi oli vain kasvanut niin suureksi nähdä tuotakin maailmaa. Liityttyäsi olitkin jo ihan koukussa foorumiin ja näppäimistöltä syntyi tiukasti viestejä noin 6000 viestin vauhdilla. Näissä viesteissä halusit kertoa kuinka mahtavaa tämä uusi KHL-aikakausi on. Vaikka jo vuosikymmenet olit seuran mukana ollut niin vasta nyt päästessäsi venäläisten keskelle tunsit vihdoin olevasi kotonasi.
   
  N.Vidic tykkää tästä.
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Eli Jokereita ei voi olla kannattanut, jos ei ole ollut Jatkoajassa Liiga-ajoilta asti, niinkö? Tämäkö sen ratkaisee? Nää jutut menee päivä päivältä uskomattomammaks.

  Suurella todennäköisyydellä sä tässä olet se keltanokka, kun aletaan vertailemaan asioita. Voidaan jatkaa vaikka yksityisviestein, jos haluut mittailla munan pituuksia.
   
  Gluetrout ja Individual tykkäävät tästä.
 14. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jatkoaika.com perustettiin vissiinkin vuonna 2001.
  Sitä ennen ei ole voinut kannattaa mitään suomalaista seuraa.
   
  Gluetrout, sekolust & Individual tykkäävät tästä.