To 25.10.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 988
  • 365

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Siitä kyllä erikoinen peli, ettei Ilveksen maalivahdeilla tainnut olla koko ottelussa yhtään ns. isoa torjuntaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllähän Palven kymppi vaikutti, kuten Kaapon puuttuminenkin kokoonpanosta. Hyvä matsi kuitenkin oli katsoa. Ilveksen hieno nousu ja vähän tunteitakin, kuten odotin. Pojot myös Ipan tanssitytöistä. Setämiestä lämmittää.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Hurahdin tässä taannoin noihin Unibetin maalintekijä ja Scorecast vetoihin, ja niitä on järjestelminä tullut lätkittyä jopa yllättävän hyvällä prosentilla.

E: Nyt toki kahden pelin kierroksen takia vain kaksi kohdetta per lappu.
Onnittelut voitosta, tuo on jo melko mukava potti!
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Tulihan se voitto, mutta jotain voi ottaa opiksi. Alku oli ihan loistava ja pomppihan se vähän. Ihmetellä voi tuota, että aina annetaan vastustajan alkaa temmeltämään vapaasti kun ollaan turvallisessa johdossa. Ilves ei tänään onnistunut takaa-ajossa, mutta peli näytti hyvältä. Mitä jos olisivat pelanneet noin heti alusta asti ?
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen pupeltaminen ottelun alussa ja pari erikoisempaa maalia ratkaisivat ottelun tänään. Hyvää oli se, että joukkue nousi loppuun asti tappelemaan voitosta neljän maalin takamatkalta.
 

ilatzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
No ei mahda mitään kun kaveri laittaa Eurojackpottina ekassa erässä kaikesta sisään. Liikaa eteen..

Muistappa myös, että 2-4 kavennuksenne tuli tuomarilahjan ansiosta kun Palve komennettiin kärsimään 2+10min täysin aiheetta. Siitä peliin mukaan ja tottakai momentum teille sen jälkeen.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Täytyy myös muistaa, että tuskin TPS olisi noin passivoitunut jos ensimmäinen erä ei olisi ollut nähdyn kaltainen. Mutta jossittelua voi aina harrastaa miten paljon tahansa. Peli määrittää.
Ilveksen erittäin nopealle, taitavalle ja nuorelle joukkueelle tunnustus täältä päästä.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS pelasi ekan hyvin ja karvasi vahvasti. Ipan pakit laittoi kiekkoja jalkoihin jos edes laittoivat mihinkään niin tulos oli ihan ansaittu.

TPS oli parempi, ei siitä kahta sanaa loppujen lopuksi.




Se oli tuomarivirhe, jolla ei ole tuurin kanssa mitään tekemistä.


Se oli Mieholta täysin ämmämäinen filmi. Pikku taklaus suoraan rintaan ja yhtäkkiä piteleekin päätään. Eipä tarvitse ihmetellä miksei liigassa enää taklata.
 

Largo

Jäsen
Joku karma siinä on, kun katsomalla menee aina vituiksi. Aloitan katsomaan kun TPS johtaa 0-4, mulla lapulla voitto kahden maalin erolla isolla. Aina. Pari yötä sitten änärissä sama homma. Kaksi peliä jo kotona, Ducks johtaa 2-0 ja sen jälkeen 2-4 turpaan. Lopetan jääkiekon seuraamisen, tai en lyö vetoa otteluista mitä aion katsoa.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hallin uusinnoista ei pystynyt sanomaan minun silmilläni oliko siinä mitään kontaktia päähän, mutta joka tapauksessa sitä vähän ihmettelen, miksi Palve tuossa lähti ojentelemaan käsivarttaan. Olisi vain pitänyt sen kropassa kiinni ja taklannut olkapäällä keskelle rintaa. Mieho perseelleen, eikä tuomarille mahdollisuutta viheltää.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ilveksen ekan erän paskuuden vuoksi TPS tämän vei. Olisi pitänyt olla hereillä alusta alkaen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös