• 24 989
  • 365

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Meinaako Tps sulaa 0-4 johdosta...? Ilves on kyllä aika yläkanttiin alkukauden pelannut, eka erä näytti siltä, että joko alkaa piiputtaa, mutta ei näköjään. Sitkeää tekemistä.

Nick Neim

Siihen faktaan nojaten, että TPS:än varsinaisen peliajan voitolla napsahtaisi tilille 1400 euroa, on tasoitus ilman maalivahtia taattu. Suosittelen poimimaan livevedosta.

0-4 johto on pahin johto jääkiekkossa.

Luxray

Telian Liiga-lähetysten laatu

Ois aika kova :D Mitäs löyty sitte lapulta?

Don Sputnik

Oho, just huomasin että jyp-lukko 7-2.. Kun katsoin pätkän peliä ekassa erässä, niin Lukko vei täysin. Ja meni 1-2 johtoon toka erässä. Mitähän sitten kävi...?

Vanha Len

TPS, Boners
Eli tepsiläinen ajaa ilvespelurin oman veskan päälle, Tirronen laittaa nyrkkiä.
Aivan helvetin hyvä, että löytyy tunnetta nyky veskareiltakin. Saa puolestani antaa nyrkkiä niin paljon kuin huvittaa. Tuomarit sitten jakavat rangaistuksia.

FutureHockey

TPS - #FreeFASlapsi
Jinxaan tän. 7sek jäljellä, eiköhän tää Tepsin voitto ole.

Nick Neim

Hurahdin tässä taannoin noihin Unibetin maalintekijä ja Scorecast vetoihin, ja niitä on järjestelminä tullut lätkittyä jopa yllättävän hyvällä prosentilla.

E: Nyt toki kahden pelin kierroksen takia vain kaksi kohdetta per lappu.

Liitteet

206,5 KB · kertaa luettu: 283
    227,8 KB · kertaa luettu: 281

No ei mahda mitään kun kaveri laittaa Eurojackpottina ekassa erässä kaikesta sisään. Liikaa eteen..
Turha se on itkeä kun omat tarjosi hopeatarjottimella siihen 4-0 johtoon paikan. Olisitte pelanneet alusta asti ettekä puppeloineet.

Oli se TPS ekassa parempi, mutta laittoi silti melkein kaikestä sisään. Ei se ole mitään itkemistä vaan fakta.
Juu niin on, mutta fakta on myös se, että noista paikoista pitääkin laittaa sisään. Ainoa onnenkantamoinen tuossa oli tuo Budishin maali, joka meni veskarin selästä maaliin. Ilveksen pelaajat kuitenkin nämä lahjoittivat, joten silloin on turha mitään eurojaskapuheita vetää mukaan.

Peltsi #18

Ilves
Hyvä nousu, mutta oli se eka erä sen verran surkeaa, että ehkä ihan hyvä noin. Oppivat ettei ihan mistä tahansa selviä. Viimeinen erä oli hienoa Ilves-kiekkoa. Saivat Tepsin näyttämään hitaalta ja kankealta.

Turkulaisille pisteet loistavasta aloituksesta. Tulivat kovaa päälle, karvasivat ylhäältä ja voittivat kaikki kaksinkamppailut.