To 24.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 81 006
  • 973

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Näinpä. Tosin JYPillä on ollut jo vuosia runkosarjassakin outo erivapaus tuossa maillapelissä.

Todista väitteesi. Helppo se on huudella. Itse voisin väittää esim, että SaiPa ei olisi päässyt 6. parhan joukkoon ilman mainetta "sympaattisena ja pienenä" paikkakuntana, niin paljon tuomarit suosivat heitä runkosarjassa.

Edit: lopettakaa tuo jatkuva tuomioista ja tuomareista ruikuttaminen ja keskittykää PELIIN!! Raskasta tuollainen että oikein kytätään missä vastustaja tekee väärin eikä oman joukkueen tekemisiä ollenkaan. Katso sitä suosikkijoukkuettasi, älä JYPiä.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koiviston kahden sekunnin viritys ja Rehuviina hömppää silti kuin etunurkasta. Lukko aloittanut hyvällä ilmeellä tänään.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei tässä SaiPalla näytä mitään hätää olevan. JYP ei jotenkin tunnu olevan henkisesti ihan täysin menossa mukana.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Taitaa HIFK-Pelicans sarja olla ainoa jossa ei valiteta jatkuvasti tuomareista, ja hyvä niin. Ei edes Pelsufanit valita vaikka ovat suht paljon boxia saaneetkin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
HIFKin av on hiukan liian passiivista nyt.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei kyllä mennyt, vaan puolustuksen. Joku hukkasi miehensä ja veto oli juuri sellainen, millä tuolta etäisyydeltä tehdään maali. Todella vaikea torjuttavaksi.

Elkinsiltä vahva suoritus toisinkuin Pelicansin pakeilta, mutta eihän tuosta kulmasta saa kiekko mennä taka alakulmaan! Ei tuo nyt mikään imaisu ollut, mutta täysin torjuttavissa.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Gagsissa saa roikkua miten haluaa ja tappara rokottaa. Tuomarifarssi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Meni Zapollekin helppo.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
On tuo Nuti vaan loistava.
On. Sitä minä vaan ihmettelen, että Ronkaista ei päästetä kehiin. Kaikkihan me muistamme viime kauden, kun Nutivaara pelasti Kärpät tullessaan Kukkoseksi Kukkosen paikalle Kukkosen loukkaannuttua. Antaisi nyt Marjamäki mahdollisuuden Ronkaiselle tehdä nutivaarat.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Mikä "vitun munkkimaali"? Boycelta täydellinen maski vaikka pienestä kulmasta menikin. Samalla näkökannalla SaiPan molemmat maalit tiistaina oli munkkimaaleja.

Ei näihin kannata vastata, Saipa-kannattajat näköjään jääneet jatkoaikaan provoilemaan sen sijaan, että olisivat menneet hallille.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Peltola nostaa tolppaan, lähellä ei lasketa mutta tämä lasketaan,1-1 Savinainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös