To 23.5.2024 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 87 589
  • 2 513

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Onhan tää ihan vitun hienoa toisaalta, että Ruotsi tarvitsee ylivoimaisen materiaalin lisäksi myös tuomariapua jotta voittaa.

Tasavertaisella materiaalilla ja tuomarilla ois lukemat olleet Suomelle jotain 6-0.
Paha voittaa, kun on jo valmiiksi materiaaliltaan selvähkö altavastaaja ja päälle vastustaja saa pelata 60min 7v5.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Olihan tuo varmaan selkein jäähy näistä mitä tänään vihellettiin.
Mailan nostaminen ei edelleenkään ole kiellettyä lätkässä, niin aika kujal saa olla että tuosta saa vielä selkeän.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siis jengi itkee täällä, että yhyy yhyy Suomi oli huono yhyy. Miten paska tuo Ruotsi sitten on kun meinasivat sössiä tämänkin? Miksi tuollaisella ansaitaan mitään? Koska siellä on NHL-pelaajia?
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
No oli mitä oli. Ei näille mitään voi. Kulta jäi kuitenkin sen verta kauas, että ei tää pettymyksenä ole mistään pahimmasta päästä. Tästä jälleen eteenpäin!
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin käy kun häviää ottelun kaikki aloitukset, en muista yhtään voitettua.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Sehän se tässä vituttaakin, että ihan käsittämätön kasvojen pesu alkulohkopeleistä ja voidaan spekuloida, että olisiko mennyt toisin, jos olisi ollut pilli yhtä herkässä molemmille. Toki ei mahda sille mitään, että ei ole viimeistelijöitä tässä jengissä, mutta niin kova tasonnosto, että olis nyt edes pomppinu joku tuurilla. Sitten päälle vielä nämä saatanan seeprat, jotka kyllä muna pystyssä kyttäävät jokaista Suomen pienintäkin rikettä, mutta Ruotsi ei saa ei sitten mistään jäähyä. VMP!

Siellä Mikkelin Jukurit pisti NHL-miljonäärejä ihan toe-to-toe ja saivat ne näyttämään pieniltä. Vitun seeprat sen sijaan kumarteli kuninkaita.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Näissä peleissä pitäisi olla tuomarit, jotka osaavat lukea peliä. Muutenkin tuntui, että toinen joukkue sai rikkoa mutta toinen ei. Leijonilta loistava taistelu, pelasivat varmasti myös Jaloselle.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tuossa Helenius vai kuka se oli lopetti luistelun ja roikkui mailan kanssa mukana. Pari koukkua osui vielä käteen tai kainaloon. Ihan selvä jäähy
Seuraapa vaan koripalloa jatkossakin. Yhtään koukkausta tuossa ei ole.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paskat kisat ja ainoassa hyvässä ottelussa, (jossa siinäkin oltiin huonompia kuin vastustaja), hävittiin lopulta paskoihin dumareihin. Ei nyt lopulta kuitenkaan kovin iso pettymys, kun odotukset eivät olleet kovin korkealla ennen peliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös