To 21.10.2010 HPK - Lukko

  • 9 965
  • 52

J.Petke

Jäsen
Aika kohmeessa oli HPK:n peli. Edellisten pelien fiiliksestä ei oikein näkynyt pilkahdustakaan. Lukko oli ns. yksilöllisesti hyvä ja ratkaisi pelin hyvällä viimeistelyllä. HPK:n viisikkopeli ei häikäissyt ja virheitä tuli paljon.

Olisi se hienoa jos HPK:llakin olisi varaa maksaa isoa rahaa jotta saataisiin samanlaisia tähtiä tännekin. Noh, ei oo ihan kulman takana tuo visio.

Wiikman ei ole SM-Liigaan riittävän hyvä ykkösmaalivahti.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
siltä vaikuttaa ettei tuo Lukon oman päädyn peli ole edes tyydyttävällä tasolla tällä hetkellä. Siellä haparoivat niin maalivahdit kuin kenttäpelaajatkin.

Hyvää oli ykkösketjun peli eli Tukosen Laten hattutemppu ja Pertun syötöt. Myös ulkomaalaisten näkyminen pistetilastoissa on kivaa.

Eipä tässä muuta. Paljon on työtä tehtävänä Lukon valmentajilla.

Tämän voi allekirjoittaa täysin. Wiikman ei tuntunut saavan mitään kiinni ja jokaikinen laukaus tippuu eteen. Tuntuu vahvasti siltä että pitkässä juoksussa lukolla on mv ongelma,mutta siitä ei enempää kun voitto tuli. Samoin mitä on tapahtunut esim. Kuukalle? Kaveri on välillä todella hukassa kentällä, samoin Pernaa joka kahvitettiin aika monta kertaa myös.

Mutta jos on Lukolla puolustusongelmia niin on kyllä kerhollakin, ja ehä vielä enemmän kuin Lukolla. Kiekko vietiin kylmästi todella monta kertaa kerhon omassa päässä pakeilta kuin karamelli lapselta ja Lingren esitteli ehkäpä illan komeimman kikan tarjoten mukillisen gevaliaa Tuulolalle.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuomarit oli kyllä aivan sekaisin tässä pelissä, tosin ehkä hieman Lukon eduksi tänään.

Tästä lainauksesta lähtee nimimerkki Bartholomewille Jatkoajan kaikkien aikojen understatement -palkinto. Kakkoserän Kerho pelasi käytännössä Tuomistolla vahvistettua Lukkoa vastaan. En ole sitten Jokereiden kulta-aikojen nähnyt noin törkeätä toisen joukkueen suosimista vihellyksissä. Lukko ei saanut jäähyä mistään, Kerho mm. siitä, että kaksi pelaajaa luisteli vierekkäin keskijäällä. Ja mikä oli jäähyn syy? No, tietenkin ryntäys.

Tämän sanottuani totean kuitenkin, ettei peli ratkennut tuomarointiin (siis Tuomiston, Levonen veti ok pelin). Se ratkesi Kerhon oman pään käsittämättömiin virheisiin. Kiekkoa ei laitettu liikkeelle tai purettu, vaan joko menetettiin tai tarjottiin maalin edellä olleen Lukon pelaajan lapaan. Myös Lassilalla oli muutaman hienon torjunnan vastapainoksi osuus pariin maaliin (maskiton laukaus siniseltä ja helpon kiekon liruttaminen hanskan alta Lukon pelaajalle, joka kiitti siirtämällä tyhjiin).

Kaikesta huolimatta hallilta ulos tullessa hymyilytti aidosti, koska:

A. Kerhon peli-ilme oli hyvä (virheitä sattuu kaikille joukkueille joskus) eikä selkäranka napsahtanut edes 3-5 osumaan muutama minuutti ennen loppua.

B. Arsi oli huikean hyvä, aivan eri mies kuin ennen kautta uskottiin. Lisää vastuuta!

C. Lukko oli yritteliäs, taitava ja hyvä joukkue (=ansaitsi voiton ihan pelaamalla).

D. Yleisöä oli ihan kivasti ja se jopa jaksoi kannustaa.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä taida olla kerholla pelkoa että Lassilaa oltaisiin Venäjälle tällä kaudella viemässä. Kaksi lahjaa antoi Lukolle, mutta ei totuuden nimessä Wiikmankaan varmuudellaan vakuuttanut.

Puolustukset molemmilla aika pihalla, Lukko hyökkäyksen paremman kärkiosaamisen kautta hoiti pisteet vaikka ylivoima olikin huonoa. Kerhon alivoima oli erinomaista.

HPK kävi yllättävän kuumana ja yleisöäkin oli paikalla mukavasti urpolta katsottuna.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vähän turhan kapea on materiaali, kun joutuvat tuolviisiin tappamaan alivoimaa. Ei sitä sitten taho enää muuta jaksaa. Aika inhimillistä on myös se, että alkaa tuolla tavalla hermostua, kun tuntee kokevansa vääryyttä ja siitähän se oma peli vaan sekoaa monasti. Olisi toisaalta aika naurettavaa, jos pystyisi nielemään kaiken paskan ja keskittymään robottina olennaiseen.

Piispasarsi on masiina ja pysyy.

Niin, jos tuon pelin perusteella Lassilaa ei haluta Vennäin liikaan, niin vielä vähemmän maalivahdin kauppaamispelkoa on tällä kaudella Ketun (os.Lukko) kannustelijoilla. Se on varmaankin kiva.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Hiukan lämmittää, että Kerhon siipirikkoiselta puolustukselta tuli kauden huonoin peli, eikä se hävinnyt Lukon pakistolle paljoa vaikka Raumalaiset veti normi tasoa. Laamanen on kyllä niin hukassa että hän on vastustajan 4. hyökkääjä melkeinpä. Lisäksi Lassila lahjoitti pari, joten normipäivänä ei olisi ollut hädänpäivää. Näitä kumminkin sattuu, eikä joka peliä voi voittaa. Joukkue on vielä uusi ja tälläiset pelit kasvattaa, kun itse sössitään. Se kumminkin hymyilyttää että tämä halppis jengi näyttää aikas hyvältä. :) Ei mitään muuta kuin Jyväskylään taistelemaan.
 

Sääksi

Jäsen
Ainoastaan maalikoosteen nähtyäni en itse pelistä kommentoi sen enempää.
Mutta täytyy sanoa, että on se endorfiini hieno aine, kuten Kerhon ensimmäinen maali näyttää Saulietisin kohdalla:

Sattuu niin perkeleesti, pitäisi tulla 5-3 yv, hä? - Jihuu! Maali, mahtavas fiilis! - Ei, ku voi perskeles, nyt muistin, et sattuikin niin perkeleesti!

Kuten Wikipedia kertoo: Endorfiinit vähentävät kivuntunteita.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Aika Lukon peli oli alusta alkaen. Kerholla pahemmin paikkoja ollut, mutta sääli ettei tuo maalivahtipeli toimi ja sitä kautta vastustaja pääsi roikkumaan mukana. Toki pakistollakin pieniä nukahduksia oli.

Yv:llä tarjottiin paikkaa ratkoa peliä, mutta omiin vai kolisi 5-3 yv:ssä.

Onneksi tuo hyökkäys on liigan kärkikastia kuitenkin ja se pystyy halutessaan nämä pelit ratkomaan.
 

tutzba

Jäsen
Mutta täytyy sanoa, että on se endorfiini hieno aine, kuten Kerhon ensimmäinen maali näyttää Saulietisin kohdalla:

Sattuu niin perkeleesti, pitäisi tulla 5-3 yv, hä? - Jihuu! Maali, mahtavas fiilis! - Ei, ku voi perskeles, nyt muistin, et sattuikin niin perkeleesti!

Katselin tuota tilannetta suht läheltä ja tuskainen ilme Saulietisilla oli koko ajan päällä, eli ei siinä mitään filmiä ollut.
 

maravee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämän sanottuani totean kuitenkin, ettei peli ratkennut tuomarointiin (siis Tuomiston, Levonen veti ok pelin).

Osta silmälasit... Mutta juu, toisesta erästä alkaen viihdyttävä peli ja katsomokin heräili mukaan ihmeen hyvin. Kerhosta täytyy kyllä mainita the Arsi. Äijä on noussut kerhossa uudelle tasolle ja hyvä niin, aamulla vielä nauroin narukäsiä HämeenSanomien kuvassa. Holmberi ja Kärmes parina oli usein hukassa omissa. Samoin Alatalolle sattu pari kämmiä ja Metsolaakin vois koittaa maaliin lähiaikoina vai pelkääkö Rindeli peluuttavansa sen puhki...

Perttu oli kentän kunkku ja Tukkonen teki muutaman häkin vaikken sitä muuten niin noteerannutkaan.

5 Vs 5 pelistä nyt voi oikeen sanoa, kun sitä ei kauheesti pelattu, Tuomistoa ei toivottavasta tarvi kovin usein katsella(PASKA suoritus).

Viihdyttävä peli toisesta erästä eteenpäin ja parempi voitti.
 

d2uce

Jäsen
Ainoastaan maalikoosteen nähtyäni en itse pelistä kommentoi sen enempää.
Mutta täytyy sanoa, että on se endorfiini hieno aine, kuten Kerhon ensimmäinen maali näyttää Saulietisin kohdalla:

Sattuu niin perkeleesti, pitäisi tulla 5-3 yv, hä? - Jihuu! Maali, mahtavas fiilis! - Ei, ku voi perskeles, nyt muistin, et sattuikin niin perkeleesti!

Myös minä katsoin maalikoosteen ja tosiaan erikoinen reaktio. Ensin on kuoleman kielissä ja kun tulee maali niin mies riehaantuu sellaiseen sadetanssiin, ettei varmasti sattunut yhtään mihinkään. Spurttasi vielä hymy korvissa vaihtoaitioon tuon tilanteen jälkeen, luulen ma.

Maalikoosteen perusteella sanon myös sen, että Porselandista on kehkeytymässä hyvä korvaaja Mäenpäälle. Tuo maalikin oli kuin olisi katsonut muutaman viime kauden maalikoosteita peilikuvana.

Tuomisto ilmeisesti oli tänään jopa huikeampi, kuin lauantaina.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Osta silmälasit...

Jos tarkoitat sanoa, että peli ratkesi tuomarointiin, olen eri mieltä, sillä kolmanteen erään mentiin tasanumeroissa.

Jos taas tarkoitat, että Levonenkin puhalsi paskasti, kertonet mitä tuomarivirheitä Levoselle sattui. Itse huomasin vain tilanteen, jossa Japa laittoi Saulietisin kakkoselle tämän kostaessa Lukon pelaajan vihellyksen jälkeen antaman poikkarin. Tämä tilanne oli normaali fiba, joita sattuu vähintään yksi joka tuomarille, joka pelissä. Lisäksi voi todeta, että Lukon pelaajan poikittainen oli löysä tönäisy, Saulietis sen sijaan löi voimalla, joten ei tuomio ollut aivan kohtuuton, vaikka hieman väärin menikin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jos tässä HPK-Kettu -pelissä oli jossain tuomarina Japa Levonen, niin minunkin pitänee hankkia silmälasit. Tuomarit olivat joka tapauksessa aika huonoja.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jooh, aika erikoinen oli peli, muutamia hajahuomioita taas paikan päältä nähtynä (Lukko-lasien takaa):
- Lukon puolustuspelaaminen on kyllä todella hankalaa. Positiivisena asiana tänään näin että HPK on noin korkealla sarjataulukossa ja puolustus oli niin helvetisti vielä huonompaa. Pelin aikana varmaan viidesti yksittäinen Lukon karvaaja ottaa rauhassa omassa päädyssään (kaverien kanssa) läpsyttelevältä HPK-pakilta karkin pois. En seurannut nimiä selässä, mutta helvetisti noita hasseja oli.
- Lukon YV vaihteeksi paskaa, HPK:lla hyvää.
- 5-5 -pelissä Lukko vei jonkun verran. Toisessa erässä ei 5-5 -peliä varmaan ollutkaan, kiitos tuomarityöskentelyn joka oli kyllä Lukon puolella. Vähän ihmetytti miksei esim. se yksi tilanne ollut selkeä väärä vaihto Lukolta.
- Wiikman, älä pomputa.
- Pertulta aika peruspeli, eli kentän paras normisuorituksella.
- Kiekko poltti molemmilla äärimmäisen paljon. Oli näköjään jääkin aika perseestä.
- Miksi Lukko tekee peleistä vaikeita, kun voiton avaimet ovat jo käsissä?
- Mielestäni Pernaa ei ollut kovin huono? Muutamia viisaita nousuja ainakin. Tikkasella oli vaikeaa, kun joutui kiekolliseen rooliin.
- Tuomainen-Jasu heräilee.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä, viihdyttävä peli, paska tulos...

...ja Tuominen liigasta ulos. Hieman ihmetyttää, kun mikään ei kelpaa, on nyt sitten sekavaa, viime kaudella liian passiivista. Itsestäni oli hyvä peli, eikä pistetilaston kasvamisen este olisi ollut näin suuri, jollei Tuominen olisi jossain siivousfirmassa osa-aikatöissä.

Hyvin kerholaiset pelasi, Arsi ja neloskenttä etunenässä, Laamanen-Alatalon ollessa se heikko lenkki. Kahden miehen alivoimaa yhdellä pakilla - siitä hieno maali - jännää. Kahden miehen alivoimaa yhdellä pakilla - joka on Laamanen - vielä jännempää.

Sirenin Villenkin vihellykset vitutti, aikoinaan oli ihan kerholainen, mutta ilvekseen kävi senkin pillipiiparin tie, yleensä kerhovastaisesti ja vielä Tuomisen pariksi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
En nyt kauheasti voi/viitsi puuttua tuomarityöskentelyyn, mutta ihmettelen kyllä miten noin tasaisesta matsista saa kakkos erässä vedettyä jäähyt 6-2.

Ihmettelen hieman myös Lukko kannattajien omien hyökkääjien kehumista jos vastustaja antaa noin lahjana maalit niin kyllä se enemmän on toisten huonoutta kuin omien hyvyyttä. Pyöritys oli kyllä vakuuttavaa, mutta maalit tuli kyllä sellaisista hazardeista ja Lassilan imuista, että huh. Jos olis Lukko tehnyt paikoista maalit niin olis ollut rumat lukemat, tänään onneksi vain noista hazardeista uppos. Tarkoitan sitä, että ei tuo Lukon peli kyllä hyvältä näyttänyt, ei edes se hyökkääminen. Jos olis ollut edes kohtuulisesti pelaava vastustaja niin olisi kyllä jääneet pojot kotijoukkueelle ja helposti.

No odottaa sopi, että putki katkeaa joskus. Jospa Kerho nyt sitten taas muistais nöyrtyä pikkasen ja seuraava putki vois olla vaikka tuplaten tai jotain. Tolla pelillä ei kyllä kauheasti voittoputkia näy... Mutta onneks meillä on Turtsi Turtiainen... on se kova!
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Urpo Totalin- total surkean selostuksen kautta katsottuna muutama kommentti pelistä.

- Tuomarit: Ja erityisesti tämä seepra: Jamppa "Tuominen" Tuomisto, mikä v***u lie. Menköön tuomitsemaan ringette pelejä. Äijä on ihan pelle. Milloin ryntäystä, milloin laitataklausta, mitä ihmeellisimmistä tilanteista. No äijä nähtiin livenä jo viime viikolla, joten eipä sinänsä yllättänyt. Yhteenvetona: Kuten tarkkasilmäisimmät Lukkofanit jo totesi; tuomaritoiminta suosi tänään vierasjoukkuetta. Muutama päivän selvä jäähy jäi Lukolta viheltämättä ja muutama epäselvä jäähy tuli vastapallona kotijoukkueelle.

Tuomarit ei ratkaissut peliä suoranaisesti, mutta Kerholaisten kuuppa ei näemmä sitä täysin kestänyt. Tyyliin: Kolehmaisen typerähkö jäähy 3.erän alussa- jatkoseurausta II erän tuomaritoiminnalle...

- Lukkolaiset haukkuvat täällä omiaan. Miksi? No kun neljä meni omiin. So not. Viisi eiku kuusi maalia teitte, joten voititte pelin. Siis Lukolta varsin mukiin menevä peli ja yksi parhaimmista vierasjoukkueista mitä tällä kaudella täällä nähty. Lukkolaiset luistelivat ja karvasivat mielestäni koko mallikkaasti läpi pelin. Se tuotti vaikeuksia Kerhon pelin rakenteluuun, eikä syöttöketjut toteutuneet kuten aiemmissa pelissä.

- Weakman vs. Lassila. Lievä voitto Raumalle. Miikka torjui ehkäpä kiekkoja eteensä, mutta Teme tällä kertaa päästi pari maalia liian helpolla. Teemu on erittäin hyvä veskari, kuten aiemmista peleistä voi lukea. Olisiko jo kohta kuitenkin huilin paikka?

- Jatkoajan raportteri kehui Viitaluomaa?? TV:stä katsottuna ykköskentän yksi huonommista peleistä tällä kaudella (pois lukien Ilves pelin 3 .erä). Viitaluoma oli tänään jotenkin väsyneen oloinen. Syötöt selkeissä paikoissa karkasi ties minne. No tiistaina ratkaisi pelin Kerholle. Aina ei ole huippuilta.

- Tukonen kuin huomaamatta teki kolme maalia. Lindgren kultakypärässään hyvä stuntti ja ketjun kolmas lenkki, ... Salek-Morrison what ever, myös mies paikallaan.

- Tikkanen on rukkanen. Ja se Vaasan Sportin pakki myös. Kerholla taas omat rukkaset, jotka sekoili sekoili 3.erän ratkaisuhetkillä.

- Jyrki Louhi pelissä myös mukana Latvija-ketjussa. Huomasiko kukaan?
 

Bourque

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Boston Bruins
Hieno kiekkoa jälleen tarjottiin! Tosin voittaminen hankaloituu, kun on kaksi vastustajaa. Harvoin näin heikkoa tuomaritoimintaa on nähty, taisi olla Tuomistolla aika kova panos kakkoselle pitkävedossa, sen verran läpinäkyvästi Kerhoa vastaan mies vihelteli. Ei lukko missään nimessä huono ollut, maaleissa toki apuna toimivat Kerhon pakit.

Minkä takia lukon viimeisen maalin (59.59) jälkeen ei enään tullut keskialoitusta? Eihän peliä kesken voi lopettaa. Harmaalla alueella liikuttiin, kuin Lahden MM-hiihdoissa ikään?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Minkä takia lukon viimeisen maalin (59.59) jälkeen ei enään tullut keskialoitusta? Eihän peliä kesken voi lopettaa. Harmaalla alueella liikuttiin, kuin Lahden MM-hiihdoissa ikään?
Normaalia pelitilannemaalia ei voi merkitä syntyneeksi ajassa 60.00. Ja oletettavasti (en pysty tarkistamaan tarkasti) maali tehtiin niin loppuhetkillä, että kellomies ei ole ehtinyt pysäyttämään kelloaan ennen ajan täyttymistä, mutta kiekko on mennyt maalin ennen summerinsoittoa. Näin ollen maali kuuluu hyväksyä, mutta aloitusta ei tarvitse enää suorittaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Sellainen peli ollut sitten tällä kertaa. Tuskinpa Saulietis siinä mitään kummemmin filmaa, käsi nousee kyllä mutta kyyryssähän se siinä luistelee ja sitten penkille. Samapa tuo, tuolta se vain näytti videolta.

Metsolan paikka taitaa olla lauantaina.

Sitten tuosta Tuomistosta, ilmeisesti veti taas vahvasti, mitä täältä on lukenut. Viime lauantaina jo oli HPK-HIFK pelissä melko ulalla ja ei taida vain taso riittää tähän vauhtiin. Ei sillä mitään kaunoja Kerhoa vastaan ole, se on vain yksinkertaisesti huono tuomari. Mestikseen ottamaan pelejä lisää ja sitä kautta vielä yksi kausi opettelemista.

Turtiainen teki taas maalin, kova jätkä!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nelosen koosteen varassa tässä taas kommentoidaan. Sen perusteella täytyy kyllä ihmetellä ainakin kahta asiaa. Missä se Saulietisin sadetanssi oli? Tuskin kuitenkaan editoitu pois tuosta koosteesta. Aika tuskainen tuuletus oli. Ja b) missä se jäähy Saulietisin kaatamisesta oli? Kaksin käsin kiinni takaapäin suoraan tuomarin valvovien (?) silmien alla.

Aika helppoja meni tällä kertaa Lassilalle. Huilin aika? Nääh. Näillä mennään.
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missä se Saulietisin sadetanssi oli? Tuskin kuitenkaan editoitu pois tuosta koosteesta. Aika tuskainen tuuletus oli. Ja b) missä se jäähy Saulietisin kaatamisesta oli? Kaksin käsin kiinni takaapäin suoraan tuomarin valvovien (?) silmien alla.

Aiheesta kysyt, ei mitään sadetanssia ollut, toki tuli maalia juhlimaan. Kyllä varmasti oikeasti teki kipeää, Sauli vedettiin nurin kädellä kaulan/kurkun seutuvilta. Tämä siis ihan livenä nähtynä, ei mistään Upron purkuroinnista.

Tuomarityskentely oli luokatonata. Jäähyjä tuli välillä mitättömistä tilanteista toisaalta sitten rikkeet jäi viheltämättä. Parhaimpana esimerkkinä Lukolle 2. erässä olisi kuulunut tyylipuhtaasta väärästä vaihdosta jäähy, mutta se kääntyikin Keholle joukkuerangaistukseksi ja Kerho 2 miehen alivoimalle. Viheltäjänä muuten Hullu-Hannu.

Samalla tuli mieleen miksi Tikkanen vaan on niin huono kun on: luistelee pää polvissa laitoja päin. Tälläkin kaudella sattuu vielä pipi.

Lukolle voitto Kerhon väsyttyä 2. erän alivoimiin. Eli siinä mielessä menee kyllä osin tuomareiden piikkiin. Hienoja maaleja pari molemmin puolin ja Lukolle räkämaali jonka löi sisään Kerhon Roppo.

Tämmöstä tää nyt vaan on, ei aina voi voittaa, ei ainakaan tuommoisella esityksellä. Hyvä, että kuitenkin jaksettiin lopussa kiriä.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Tuomarityskentely oli luokatonata. Parhaimpana esimerkkinä Lukolle 2. erässä olisi kuulunut tyylipuhtaasta väärästä vaihdosta jäähy, mutta se kääntyikin Keholle joukkuerangaistukseksi ja Kerho 2 miehen alivoimalle. Viheltäjänä muuten Hullu-Hannu.

Samalla tuli mieleen miksi Tikkanen vaan on niin huono kun on: luistelee pää polvissa laitoja päin. Tälläkin kaudella sattuu vielä pipi.

Lukolle voitto Kerhon väsyttyä 2. erän alivoimiin. Eli siinä mielessä menee kyllä osin tuomareiden piikkiin. Hienoja maaleja pari molemmin puolin ja Lukolle räkämaali jonka löi sisään Kerhon Roppo.

Kyllähän Lukko selkeesti hytötyi tuomareista 2 erässä, ei siinä mitään. Ja selkeä HPK ylivoima vietiin pois siinä tilanteessa jossa Lukolla oli väärävaihto, tosiasia kuitenkin on (olin myös paikan päällä) että Lukko vei kerhoa jopa aika selkeästikkin, tästä hyvä esimerkki Lukon eka maali, kiekko kylmästi pois kerholta alivoimalla ja nappi passi Mcleanille joka ei noista paikoita erehdy. Tuomarit ei kuitenkaan ratkaissut peliä. Tosin jos maalissa olisi ollut jokin muu kuin Wiikman mikä pudottaa kaiken niin uskon että kerho ei olisi 4 maalia tehnyt.

3 erässä sitten kerho tippui lopullisesti kyydistä ja raukat ei meinannut millään päästä pois edes omalta alueelta. Ja Tikkasesta; kuitenkin suvereeni +- voitto viimekaudelta ja tällä hetkellä Lukon ehdoton ykköspakki, Kerho vaan ei saanut potentiaalia irti Tikkasesta.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Menee nyt vähän ohi aiheen, mutta pakko kuitenkin kysyä. Pelaako Kerhossa kenties joku Tikkanen vai puhuvatko Kerhon kannattajat nyt Lukon Harri Tikkasesta kovin negatiiviseen sävyyn? Mies oli kuitenkin viime kaudella liigan paras puolustava puolustaja ja on tälläkin kaudella ollut selkeä ykköspakki Lukossa, jos ajatellaan miehen oman pään työskentelyä. Tehotilastossa mies on tälläkin kaudella kirkkaasti plussalla joukkueensa puolustajien parhaalla saldolla. Jos mies epäonnistui Kerhossa, ei se todellakaan vielä tarkoita, että olisi huono pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös