Hyvät kentät Lukolla mielestäni. Lindgren saa laidalleen lisää tulivoimaa ja Elo pääsee kokeilemaan peli peliltä parantaneiden McLeanin ja Morrisonin kanssa. Nyt odotan neloselta selvää tasonnostoa! Kolmonen on kyllä todennäköisesti pulassa omassa päässä.

Hämeenlinna on niin paha paikka ollut Lukolle kautta aikain, joten pistekin on plussaa tänään. Tärkeintä on kunnianpalautus tuon Ilves perseilyn jälkeen.

Jyty

käyttää lehväslukkoa logonaan.

Siellähän tuo näkyy olevan, joten toiveesi on toteutunut.

Pettinen siis pois ja ihan Ilves-pelin perusteella sanoisin, että oikea ratkaisu. Toki Honkaheimo oli siinä pelissä vieläkin huonompi, vaikka yrittikin kaikkensa.

Mutta vaikea on paikka, kuten jo tavaksi on tullut. Pistekin Hämeenlinnasta tuntuu hyvältä suoritukselta. Toivottavasti edes luistelevat koko 60 minuuttia, että on pienet mahdollisuudet hyvään lopputulokseen.

Wrighter

Rauman Lukko, Buffalo Sabres

Ai niin kun Ottoa vaan kuuluu haukkua. Pettinen oli Lukon huonoin pakki Ipa-pelissä ylivoimaisesti. Honkaheimo ja Broclehurst oli ainoat pakit, jotka saa edes välttävän tuosta pelistä arvosanakseen.

Tämänillan pelistä onkin sitten tulossa oikein kunnon perseraiskaus Lukolle. HPK.n hurja vire vastaan Lukon asennevammaiset.

Timo Rajalan Kultainen Takki
Sama, paitsi Brocklen arvosanaksi ei voi huonoa parempaa antaa lahjamaalinsa takia. Ilman sitä toki mukiinmenevä suoritus, varsinkin verrattuna Pettiseen ja Kuukkaan.

Tänään voisi Lukko taas yllättää, kuten on jo monta kertaa tälläkin kaudella tehnyt. HPK:n vire on kyllä pelottava, enkä usko heidän sortuvan asennevammailuunkaan. Toivottavasti Lukon puolustuspeli olisi nöyrempää ja aggressiivisempaa mitä edellisissä otteluissa, ja ennen kaikkea toivottavasti ne idioottimaiset virheet jäisivät tekemättä.

Eino_Mies

Rauman Lukko
Hyvät kentät Lukolla mielestäni. Lindgren saa laidalleen lisää tulivoimaa ja Elo pääsee kokeilemaan peli peliltä parantaneiden McLeanin ja Morrisonin kanssa.
Eikös näillä ketjuilla pelattu viimeisimmät harkkapelit ja kausi myös aloitettiin tällä kokoonpanolla. Toivottavasti Elolla alkaa nyt putki kulkea tuossa kakkosketjussa.

Jerry100

Vihdoin Oranssi
Jaahas, kauden avauspeli itsellä paikan päällä. Todella haasteellinen ilta Lukolla edessä mutta 3p on ihan mahdollinen saavuttaa fiksulla pelaamisella. Paljon on Wiikmanista kiinni tuleeko tänään pisteitä vai ei.

Roku

Ei kai vieraskaukalossa sentään samanlaiseen asennevammaan syyllistytä? Varsinkinkin kun Ilves jo luut kurkkuun löi, niin kaiken järjen mukaan tänään pitäisi pelin kulkea.

Tai sitten pillastunut Urama on rääkännyt porukan puhki sulkeisissaan eikä luistin liiku senkään vertaa kuin tiistaina.

L4E

Rauma Luk
Vieraissa Lukko pelannut paremmin kuin kotonaan, joten siinä mielessä ihan kelvollista peliä voisi odottaa. Kerho kuitenkin selkeänä suosikkina tähän otteluun.

Tosin tuo asennevamma on pitänyt häipyä, jos pisteistä meinaavat taistella. Toivotaan nyt kuitenkin ettei ihan Rokun mainitsemaa "kuritusta" ole takana :). Tosin moisen olisivat ansainneet.

Mielenkiintoista nähdä miten Wiikman suoriutuu vanhaa seuraansa vastaan. Pomppivatko kiekot vai onko todellinen muuri.

Myyrä

Lukko, Spurs
Kyllä. Yhden pelin ansiosta Lukolla on nyt asennevamma kauden loppuun asti. Samalla Ilves voittaa kaikki loput pelinsä, koska ovat aivan liekeissä.

Tosiasiassa todennäköisyys sille, että tänään on asennevamma, on varmasti lähellä nollaa. Se, että jossain yksittäisessä kauden myöhemmässä pelissä näin käy, on taas ihan todennäköistä.

HPK on paha vastus, vaikka Lukko olisi maailman parhaalla asenteella liikkeellä.

Roku

Miika Wiikmanista tuli mieleen että oliko hän jo HPK:ssa pelatessaan tuommoinen kiekkojen pompottelija ja eteentorjuja? Muistaakseni ei ollut vaan hän on sen tyylin oppinut rapakon takana, mutta voiko joku vahvistaa tämän muistikuvani oikeaksi?

BitterX

HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki

Minä olen täysin samaa mieltä. Siksi Jatkoajan otteluennakon otsikko pisti aika pahasti silmään: ikään kuin olisi varmaa, että Lukolla on tänäänki tiäx asennevamma q kert viimexki oli tiäx.

Ei sieltä oikeelta tässä risteyksessä tänäänkään tule autoa, kun ei eilenkään tähän aikaan tullut.

Asennevammaottelun jälkeen kovalla sydämellä pelaaminen on todennäköisempää, kuin uusi asennevamma. Jos asennevamma uusiutuu muutamassakin ottelussa peräkkäin on joukkueen sisällä jotakin vialla.

Tolppa

Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's

Kerhon asenteelle teki oikein hyvää aika samanlainen konttaus, vieläpä samaista Ilvestä vastaan. Erona oli vain se, että Lukko teki sen vielä kotikentällään.

Mutta tänään on uusi peli. Jykälle tsemppiä - sytytä latvilaiset, mutta älä nyt telo itseäsi uudelleen!

Squit

HPK ja KaMa
Asennevammasta samaa mieltä. Uskon, että Lukko sai opetuksen viime kerrasta ja ilme on erilainen. Uskon aika vahvasti, että jos jollain on asennevamma tässä ottelussa niin se on Kerholla. Neljän ottelun voittoputki on paha nuorelle joukkueelle asennoitua oikein. Viime pelissä eka erä oli sen näköistä, että siellä on kaverit pikkasen pilvissä esim. Kerhon ylivoima oli neppailua josta Tappara pääsi kaksi kertaa läpi. Lisäksi erän viime sekunneilla Tappara teki maalin, kun ei enään asenne riittänyt hoitaa viimeistä aloitusta kunnolla. Lievää ylimielisyyttä oli selkeästi havaittavissa. Sitten asenne muuttui selvästi kahteen viime erään ja Kerho nappasi helpohkon voiton.

Hienoa että Louhi palaa, tuo ainakin asennetta tuonne Latvian pojille. Toivottavasti Saulietis syöttää muille ja laukoo hanakammin, eikä vain haudo kiekkoa (Jonas Andersson-syndrooma). Lisäksi muutenkin suoraviivaisuutta enemmän. Saulietis olisi jäätvän kova pelimies tähän liigaan jos vain ymmärtäisi tuon ja pistetili olisi tuplat, mitä se nyt on. Iso toive, että Kerhon hyvät otteet tuovat hallille ainakin yli 3500 ihmistä.

Rolli92

HPK
Iso toive, että Kerhon hyvät otteet tuovat hallille ainakin yli 3500 ihmistä.
Piletistä scouttasin tuossa tunti sitten, että istumapaikoilla näytti olevan suhteellisen hyvin myytyä. About 3/4 ainakin mielestäni myyty, jopa enemmän ehkä. Seisomapaikoista mahdotonta sanoa mitään, mutta vaikuttaisi että hyvät otteet + perhe-etu ovat toimineet. Itse en valitettavasti paikanpäälle ehdi, joten tyydyn radioon.

Jykälle peukku ylös, että saisi Latvialaiset herätettyä. Lassila on toivottavasti taas Lassila ja pesee mestarismolarin kaukalon toisesta päästä.

Kaikki ketjut kun onnistuvat maalinteossa, niin vahvoilla ollaan. Tämä on siis periaatteessa täysin realistinen odotus, maalintekijöinä voisivat tänään toimia vaikkapa Puustinen, Saulietis (Kasparssille erityisesti maali tekisi hyvää), Roppo ja Turtiainen. Ja Bonusmaali Porselandille.
Nojoo, tärkeintä on että pidetään Perttu ja Kurtis aisoissa, Laamanen syöttelee omille, ja hoidetaan viidennet peräkkäiset pisteet kotiin.

Lättfil

HPK
Jaaha, semmonen peli taas tällä kertaa. Ihme pelleilyä tietyiltä pelaajilta. Laamanen-Alatalo edelleen hirveissä vaikeuksissa omissa. Saulietis yössä. Lassilalle huilitauko.Nelonen painoi peliä hyvin Lukko-päätyyn. Piispanen yllättävän pirteä. Nieminen ja Puustinen ei niinkään.

1936

1963 | 2021
Kyllä tuo Lukon peli kaiken kaikkiaan aika sekaisin on. Ei toimi puolustuspeli, ei maalivahtipeli ja alivoima on suorastaan surkeata.

Hyökkäyspeli toimii kuin unelma ja kaksi ensimmäistä kenttää ratkoo nämä pelit tai sitten eivät. Omiin menee aivan liikaa.

Tärkeätä kuitenkin voitto tästä pelistä. Taisteluilmeessä ei nyt ollut valittamista, mutta muutoin kyllä erittäin karmeata tuo paketin hajoilu. Meillä taitaa olla pienehkö maalivahtiongelma.

Wrighter

Eino-Miehen mielestä mitään ongelmaa ei ole, jos omiin kolisee yli kolmea maalia 2/3 otteluista.

Hienoa, että tuli jälleen kolme pistettä. Kiitos siitä kahdelle ekalle ketjulle jälleen kerran. Alivoimat olisi kiva saada kuntoon ja puolustus ja maalivahtipeli muutenkin. Noilla omiin menevillä maalimäärillä ei pitkälle pötkitä.

Roku

Voitto tuli lopulta maalein 4-6 ja kolme pistettä Raumalle. On nämä Lukon pelit ainakin värikkäitä tällä kaudella kun maaleja tulee molempiin päihin rutosti.

Pelin olen kuunnellut radiosta ja tilastoja silloin tällöin pällistellyt SM-liigan sivuilta, eli sikäli olen väärä mies mitään sanomaan mutta siltä vaikuttaa ettei tuo Lukon oman päädyn peli ole edes tyydyttävällä tasolla tällä hetkellä. Siellä haparoivat niin maalivahdit kuin kenttäpelaajatkin. Onneksi tuo hyökkäysarsenaali on sen verran kovaa että toistaiseksi pelit päättyvät useimmin Lukon voittoon kuin tappioon.

Hyvää oli ykkösketjun peli eli Tukosen Laten hattutemppu ja Pertun syötöt. Myös ulkomaalaisten näkyminen pistetilastoissa on kivaa.

Eipä tässä muuta. Paljon on työtä tehtävänä Lukon valmentajilla.

Isle of Man

HPK, TuTo
Tänään sekaisin Lukon lisäksi olivat myös Kerho ja dumarit. Olihan melko outo peli. Kai mä lätkämatsia olin katsomassa, mutta ihan siltä ei tuntunut. Niin sekava oli koko ottelu.

Ainoa asia, mikä on tämän matsin jälkeen selvää on se että Holmberg-Kärmeniemi parantaa peliään koko ajan ja Laamanen-Alatalo tulisi hajottaa atomeiksi.

eDITTI: Tukosesta piti sanoman että missään ottelussa en kaveria ole noteerannut, mutta aina se tilastoissa on pisteillä. Yhtä mystinen kaveri kuin oli koko ottelu.

Ralph

Njaa-a.. Tälläinen peli ja tälläinen Tuomisto. Jäähyt sekotti HPK:n pelin mutta kolmannessa erässä Lukko selkeesti parempi. Toisessa erässä olisi Kerho olisi tietysti voinut tehdä jännittäviä mutta ne jäähyt.. Eniten ihmettelen Piispasta (joka pelasi upeasti) joka sai jäähyn huitomisesta taklatessaan vastustajaa. En tiennyt että huitomistaklauksia on mutta aina oppii uutta. Lassila oli välillä loistava, välillä imuroi. Viitaluoma ja Tuulola kävivät kuumana mutta komean esityön tekivät Piispasen maaliin kahden miehen(!) alivoimamaaliin. Odotin viimeiseen erään Saulietisia joka heittäisi miestä seinälle jopa ulosajon arvoisesti..

Ja tuomareista vielä.. Saulietis ajetaan polvella seinille, ei kättä pystyyn mutta HPK:lle YV-maali, mutta jos olisi ollut SR niin olisi YV jatkunut.. Ja Lukolla 7-8 miestä kentällä ja hakkaavat kiekkoa oman vaihtoaition erässä, seurauksena Kerhon jäähy. Ja mitäs ne Berzinsia ja erityisesti Pulliaista jumalauta teloo tilanteen ulkopuolella?! Huitoo Pulliaisen sormet katki vaikka kiekko ihan muualla ja tuomari vaan hymyilee vieressä. En siis tarkoita että tuomarit vaan Lukon pelaajan teloivat. Voi helvetti kun ottaa päähän että upean pelin pilaa joku Tuomisto joka ei ole ennen varmaan tuomarina ollut! Tuomistona lähtisin hallista poliisisaattueessa enkä menisi pimeille kujille. Ja vielä se (komea) 2-4 maali. Raanta oli hienona ihmisenä heittänyt lippiksensa kentälle ennen sitä. Jortikka sai siitä jäähyn, Lukko maalin.

Ja Louhesta näkyi pelaamattomuus, Turtiaisesta nuoruuden into ja Viitaluomasta vitutus. Ja Alatalon ja Laamasen paska puolustuspeli perkele!

Kiitos.

Bartholomew

Red Wings
Aika sekava peli. Molempien joukkueiden maalivahdit oli erittäin epävarmoja. Wiikman kuitenkin vielä heikompi. Lukon av on ihan järkyttävän heikkoa tällä hetkellä. Lukko kyllä hyökkää hienosti kun vaan saadan oma sininen jollain konstilla ylitettyä. Tuomarit oli kyllä aivan sekaisin tässä pelissä, tosin ehkä hieman Lukon eduksi tänään. Omassa päässä kun joudutaan olemaan niin peli hajoaa aivan käsiin. Järkyttävää oli myös, että päästetään viidellä kolmea vastaan pelatessa vastustaja yksin läpi.

+ Morrison. Pelaa suurella sydämellä joukkueelle. Tuntuu voittavan kaikki kulmaväännöt. Hienoa.
+ Tukonen 3+1 ei tarvinne perusteluja
+ Lingren. Kyllä se vaan erottuu edukseen kentällä.
+ Maclean
+Honkaheimo. Tais olla kolmas peli putkeen kun Otto oli Lukon paras puolustaja. (lopun jäähy oli hyvin kyseenalainen)

-Pernaa. Oli aivan täysin onneton. Syötti kerhon toisen osuman ja kolmannessakin jäädytti jotain.
- Wiikman. Aivan järkyttävää pomputtelua tänään. Jännittiköhän paluu hämeenlinnaa?
-Top neljä pakit

(Huom. Seurasin peliä urhon netti tv:stä. Meno oli erittäin pätkivää ja epäselvää joten armahtakaa jos aivan hölmöjä kirjoittelin)

luimuri

Lukon hyvät yksilöthän tämänkin pelin ratkaisivat. Puolustuspeli oli täysin perseestä jälleen. Kämmäilevätköhän pakit tahallaan noita maaleja. Varsinkin purkukiekot tuntuvat jäävän joka kerta siniviivalle vastustajien pakeille, hirvittävää. Varsinkin Pernaalta tänään todella monta menetystä omalla puoliskolla. Wiikman torjui todella paljon eteensä tänään, heikko esitys.
Perttu oli kolmannessa erässä täysin pitelemätön. Kerran purjehti omasta päästä koko kentän läpi, Lassilalta kuitenkin hyvä koppi. Lukon johtaessa 2-4 Perttu pelasi samassa vaihdossa kahdelle lukkolaiselle avoimen paikan maalin eteen , mutta kun ei maistu niin ei maistu. Olisi kuulunut saada syötön Tukosen toiseen maalin myös.
Toivottavasti Urama antaa Honkaheimolle ripitystä pelin jälkeen lopun jäähystä. Jumalauta, todella tyhmä huitomisjäähy omalla alueella vaikkei mitään hätää ollut! Onneksi HPK ei tehnyt tasoitusta.
Nelosketjulta erittäin hyvä kolmas erä, hyvää pyörimistä vastustajan päässä jolla saatiin hyvin kulutettua aika, ainoastaan maali jäi puuttumaan.

tutzba

Ensimmäisessä erässä mietin jo kotiinlähtöä, niin surkeaa peliä se oli molemmilta. Ehdin kirota SM-liigan alimpaan helvettiin, mutta sitten tuli toinen erä. Hurlumhei-kiekkoa ja maaleja, siitä yleisö tykkää. Erityisesti Piispasen maali sulatti sydämeni: kahden miehen alivoima ja aivan uskomattoman nätti syöttö Tuulolalta. Kolmannen erän ensimmäiset kymmenen minuuttia HPK oli hukassa ja Lukko vei miten tahtoi, mutta loppua kohti Kerho pääsi pikkuisen pyristelemään mukaan. Tällä kertaa ei riittänyt.

Tuomaritoiminta oli sekavaa toisessa erässä ja takatukka-Pertulla on jäätävät kädet. Siinä ne olennaisimmat.