Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

To 13.4.2017 JYP - KalPa (välierien 6. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana spaceman, 13.04.2017 klo 12.51.

 1. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Melko vähällä työllä KalPa pääsi tasoihin ja johtoon. Sitten perushuonoa alueelta purkamista ja rupesi omissa kolisemaan. Ajoittain ylijahtaamista josta vastustajalle avautui maalipaikkoja kun omalta tontilta lähdettiin.

  Puhtaita papereita ei voi jakaa kuin Godlalle ja Leskiselle. Eteenpäin kohti vetisiä lauteita!
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 07.11
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  JYPpi oli tänään hyvä ja tehokas. Tuomarit oli huonoja, mutta niihin ei tänään kaaduttu. KalPa kaatui tänään huonoon puolustukseen. Varsinkin se 2-2 -tasoitus herätti muistot siitä Pelicans -sarjasta. Alanne ja Koivisto mätti muutamat maalit mieheen samalla tavalla.

  Kilpeläiselle erityispeukku. Hienosti kokosi itsensä sen helpon maalin jälkeen, eikä mennyt mottaamaan maalintekijää nokkaan tai hakannut mailaa säpäleiksi.

  Lauantaina olisi sitten The Lassikko.
   
 3. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Harmi ettei Rissanen tajunnut samaa nenänaarmunsa jälkeen makoillessaan.
   
 4. Ikijää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Toronto Maple Leafs
  Olin aivan saletti että JYPin selkäranka katkesi siihen 1-2 maaliin. Mitä vielä. Viihdyttävin peli näissä pudotuspeleissä! Pitänee taas uusia nitroresepti.
   
 5. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Olet asian ytimessä. Vaikka kevät onkin kiekkoilijan parasta aikaa, niin nitrot hyvä olla aina taskussa. Ei tätä muuten kestä. Onneksi vielä u18 peli tänään.
   
 6. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Dumarit ei tätä nähneet, niin silloin ei jäähyä voi antaa, miekkailufaneille on vaikea myöntää tappiota, vikaa on kaikessa muussa, mutta ei omassa tekemisessä.
   
 7. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  En tiedä mitä oleellista eroa on siinä tinttaako veskari vastustajaa klyyvariin räpsällä vai kilvellä, mutta kilvellä lyönnistä pitäsi ainakin sääntöjen mukaan seurata automaagisesti ulosajo. Paljon vähemmästäkin on tänä keväänä jaettu pelikieltoja kuin mitä oli Olkinarun kilahdus.
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  On siinä se ero, että toinen on sääntökirjassa rangaistu teko ja toinen ei. Itse sanoisin ero aika olennaiseksi.
   
 9. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Parempi voitti eilen, Virta tuntui olevan pressissä aika kuumana, ihon alla taitaa kutista se vanha räyhääjä.

  Paras ssrjan peli tähän mennessä, ja Lauantaina lisää löylyä, hieno sarja menossa.
   
 10. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mikäs jumalankäsi se räpsä on? Eiköhän sääntökirjasta löydy pykäliä joiden perusteella voi jäähyn antaa jos maalin jälkeen lyöt toista neppariin. Tämä toki edellyttää tilanteen havaitsemista.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllähän täällä on moni myöntänyt, että JYP oli eilen parempi. Se on fakta. Ansaitsi siis voittonsa

  Tuomareista itkeminen. No siihen oli aihetta. Olkinuoralle olisi kuulunut 2min väkivaltaisuudesta. Rinnastettevissa tilanteeseen jossa pelaaja antaa suoran vastustajan naamaan. Tämä lyönti siis tapahtui räpylällä. Jos olisi tapahtunut kilvellä, olisi siitä kuulunut antaa 5+20. Se ero räpylällä ja kilvellä lyömisesessä on se materiaalin kovuus. Onhan se vähän eriasia lyödä kulmikkaalla kovalla kilvellä kuin röpelöisellä räpylällä. No hyvää jälkeä saa näköjään silläkin aikaan.
  Kannisen kevyt huitaisi tass ei jätä mitään epäselvyyttä asiasta. Vaihtoaitiosta et vain saa kenttä tapahtumiin vyysisesti osua. Ulosajo/OR siitä olisi/pitäisi tulla. Mutta onhan poffeissa nähty että kaikkea ei vihelletä tai tuomita niin se siitä. Sama pelaako siellä yksi Kanninen vai ei.

  Lauantaina KalPa pääsee taas tuoreammilla jaloilla kotonaan isolla jäällä pelaamaan. Vahva on luotto, että kotona homma taas hoidetaan. On tuo joukkue näyttänyt jo niin monesti, että kun vähiten odotat niin täältä pesee! Silloin on annettava kaikki jäällä ja ei edes mietitä mahdollisia finaaleja tai pronssipeliä. Kaikki annetaan ja jätetään, kävi miten kävi
   
 12. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Lainaus:
  Listaatko vielä tähän ne pelikieltoa tuoneet temput joita pidät lievämpänä kuin tuota tökkäisyä eli "kilahdusta"
   
 13. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo taas jäi puhaltamatta vaikka mitä. Näin omaan silmään Kalpalta tukku kamppeja ja estämisiä. Myös muutama ryntäys ja poikkari. Niin jäi myös Jypiltäkin. Taitaa pitkässä juoksussa mennä aikalailla 50/50.

  Ja tosiaan nyt oli peli ilme jo huomattavasti parempi. Toivottavasti lauantaina löytyy myös.

  Tuppurainen oli hyvä pitkästä aikaa.
   
 14. SjV Jäsen

  Lainaus:
  Kilvellä lyöminen, pään, niskan tai kasvojen alueelle on OR arvoinen. Räpylällä lyöminen menee väkivaltaisuuden piiriin, joten 2+2 jäi saamatta.
  Kannisen tilanteeseen ei löydy (pika vilkaisulla) oikeen muutakuin perushuitominen ja/tai käytöskymppi. Isompi käytösrangaistus vaatisi ensin 2min rikkeen, jota jatketaan tuomiosta huolimatta, vain tappelun osalta on erikseen mainittu vaihtoaitiosta osallistuminen.
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä, minä tuon tiedän. Tarkoitin viestillä juurikin, ettei räpylällä lyömistä ole itsessään laitettu sanktioitavaksi teoksi, toki tuo menee sitten juurikin väkivaltaisuuden alle. Ei kuitenkaan kumoa sanomaani mitenkään.

  Lainaus:
   
 16. SjV Jäsen

  Juu, jälkeen päin luettuna tuon voi lukea myös toisella tavalla.
  Sinällään muuten outoa että vaihtoaitiosta käsin tehdyt rikkeet, tappelua lukuunottamatta ( tässäkin pitää tulla jäälle) ei ole sen suuremmin sanktioitu. Säännössä 177 tuomitaan joukkuerangaistus yhtäläisesti rikkeestä kuten se tuomittaisiin jäällä olevalle pelaajalle.
   
 17. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Listaatko vielä tähän ne viheltämättä jääneet muutamat ryntäykset, KalPan ja teidän osalta (kolehmaisen kaikki taklaukset?) Omiin silmiin ei ollut yhtään ryntäyksen tunnusmerkistöä täyttäviä taklauksia.
  Ikävintä tässä tuomareiden vekslaamisessa on esimerkiksi että Lukan ansaitsemaa sukelluskakkosta ei tämä toinen pari viheltäisi. Samoin aivan eri linja estämisissä. Tästä vaihteluvälistä kärsivät kaikki. (Rönnin arvio tuomarityöskentelyistä playoffeissa tyydyttävästi on valitettavan lähellä totuutta)
  Ja jos joku jaksaa tänne asti lukea niin palkinnoksi siitä todettakoon että tässä sarjassa tähän asti on aina parempi voittanut, niin eilenkin. Ja toivottavasti lauantaina!
   
 18. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  On se eri juttu, koska
  A. säännöissä levykäsineellä lyöminen on nimenomaan erikseen kielletty (muun lyömisen lisäksi)
  B. Ja vähän jos mietit, miksi näin, niin tutkipa seuraavan kerran maalivahdin käsineiden rakenteita kun Intersportissa poikkeat.
   
 19. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Itse ajattelen kaikkien "ei taktisten" rikkeiden ja niiden, joita ei voi olettaa "olevan tapahtumassa" olevan tietyllä tavalla tuomittavampia kuin teot joiden ensisijainen tarkoitus on hankaloittaa vastustajan maalintekoa välittömästi.

  Tällä ei tosin ole mitään tekemistä sääntökirjan kanssa, vaan pohdinta on yleisen etiikan tasolla. Sillä samalla tasolla sanon, että maalivahti joka itse luopuu "diplomaattisesta koskemattomuudesta" luopuu käytännössä eettisesti taktisesta koskemattomuudestaan samalla. Näin sen tulisi mennä. Kun lyöt räpylällä, voit unohtaa olevasi maalin takana taklausturvassa.
   
 20. Luokkakokous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  En tiedä onko kukaan maininnu tuosta Olkinuoran tilanteesta sellasta pointtia että hanska ei edes osu naamaan vaan kypärään. Lyö ylhäältä alaspäin joten visiiri tekee sen haavan eikä hanska. Enkä puolustele tilannetta mitenkään, typerä temppu kaikin puolin!!
   
 21. Valametti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mestaruuskannu on kuopiolaisille kuin Loch Nessin hirviö - kaikki ovat kuulleet siitä puhuttavan, mutta kukaan ei ole sitä nähnyt.

  Niiralan montun vessassa tapahtui KalPan pelin aikana henkirikos, ja tekijä ehti liueta paikalta. Rikostutkijoiden työtä vaikeutti se, että kaikilla KalPa-kannattajilla on sama DNA.

  Usein käy niin, että valmentajilla menevät pasmat sekaisin play offien aikana, mutta tänä pääsiäisenä Pekka Virralla menevät paskat ja mämmit sekaisin.

  No niin.. sori, syytän hanapakkausta ja huomisen aiheuttamaa jännitystä. Nautitaan täysillä!
   
 22. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ihan päälimmäisenä mielessä mm. Mikko Kuukan tapaus, jossa edes duumarit ei nähneet mitään vihellettävää, mutta pelikieltoa silti arpoi Liusjärven lottokone.
   
 23. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  ”Me rakastetaan Vihatata teitä!”

  Ei meinannut millään uskoa KalPa fani toisella erätauolla että peli oli kääntynyt 1 - 2 tilanteesta 3 -2 :)
  Ainoa mihinkä olen pettynyt on yleisömäärä 3861 WTF? Jyväskylä? Tunnelma hallissa oli aika hyvä…

  Tänään siis Kuopijoon jossa tiedetään miten voidaan hävitä peli 7
  (Toiveissa on murska tai jatkoaika voitto!)