Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

To 13.4.2017 JYP - KalPa (välierien 6. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana spaceman, 13.04.2017 klo 12.51.

 1. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pakko saada ketjua auki tällekin. Jäi niin paha maku eilisestä, että onneksi tänään taas peli. Voi olla kauden toiseksi viimeinen (ja viimeinen jolla isompaa merkitystä) tai sitten ei.

  JYP on ilmeisesti laittanut ketjuruletin käyntiin (Jatkoajan mukaan). Viralliset ketjut julkaistaan klo 13

  Tuppurainen-Löfman-Miklik
  Kolehmainen-Hytönen-Tavi
  Rooba-Suomela-Nättinen
  Sund-Kanninen-Pihlman

  Niku-Yonkman
  Vaakanainen-Kalteva
  Friman-Kuukka
  Vainio

  Olkinuora-Tuokkola (?)

  Hämmentävää on se, että erittäin energisesti esiintynyt Pulli tippui poppareille? Yonkman on hidas, mutta ulottuva. Rooba ja Sund tuovat fyysistä, kädetöntä liike-energiaa peliin. Sund pelannut jonkun 50 peliä liigaa tekemättä maaliakaan. Josko tänään? Rooballa on potentiaalia tehdä pisteitä. Josko tänään?

  KalPa jatkaa samoilla kuin eilen:

  Keränen-Rissanen-Mankinen
  Jokinen-Myttynen-Junnila
  Mutanen-Sebok-Nuutinen
  Pitkänen-Ilomäki-Luostarinen

  Timonen-Riikola
  Mikkola-Lukka
  Seppälä-Lyytinen
  Leskinen

  Kilpeläinen-Godla

  Eilisen pelin jälkeen Virtanen sanoi tietäneensä, mistä JYPin huono suorittaminen johtui ja tietävänsä myös ratkaisun siihen. Toivottavasti tuo konkretisoituu. Jospa kotijoukkue lähtisi pommittamaan KalPaa kumoon koko leveydellään heti alussa.

  JYPin pelin ydinkysymyksiä on oikea tunnetila. KalPa vastustajana on kuin saippuapala vankilan suihkussa - liukas ja petollinen. KalPa ei sytytä JYP-miehistöä oikealla tavalla.

  JYPin pitää päästää oikeaan tunteeseen kiinni heti alussa. Tällä kaudella on pitänyt olla selkä seinää vasten ennenkuin kaikki pistävät itsensä likoon. Toivottavasti tänään homma aukeaa oikealla tavalla.

  Muutamia huomioita sarjasta:
  • Uskomattoan vähän läpiajoja ja pystysyöttöyrityksiäkään - molemmat hyökkäävät jatkuvasti samalla sapluunalla
  • Ei yhtään pelin viivyttämistä tai väärää vaihtoa - sekin ihmeellistä.
  • Eilen JYP (esim. Suomela ennen toista maalia) yritti liikaa kiekkokontrollia omassa päässä vaikka KalPan karvaus oli kesken. Pitkä kiekko on joskus ihan jees.
  • Sarjassa ei ole yhtään pomppumaaleja (tai maaleja ylipäätään), ei mitään tunteita herättäviä epämääräisiä tuomioita (paitsi kiekon sulkeminen maalialueella)
  • Paska sarja tähän mennessä - jotenkin liian kliinistä läpsyttelyä. Epäreilua, että toinen joukkue vaan luistelee enemmän.

  Toivon, että tänään molemmat saavat maalin aikaiseksi tai että eka maali ei tule ainakaan KalPalle. Ja Favorinin, Levosen ja Bomanin poissaoloa raitapaidoista.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Pistetääs tämäkin jo nyt tässä pystyyn. KalPa dominoi eilen ja meni kotonaan 3-2 sarja johtoon. JYP pelaa tänään selkäseinää vasten ja KalPalla on 1. ottelupallo pistää homma tämän sarjan osalta pakettiin. KalPa on hävinnyt molemmat aikaisemmat back-to-back ottelut tässä playoffien aikana. Tuleeko siihen tänään muutos? Se nähdään ilallla. Ihme ja kumma jos ei ole Synergia Areena täynä kun pääsiäis"lomat"kin päälle puskevat.

  Kotijoukkue JYP tänään:

  Tuppurainen-Löfman-Miklik
  Kolehmainen-Hytönen-Tavi
  Rooba-Suomela-Nättinen
  Pihlman-Kanninen-Sund

  Niku-Yonkman
  Vaakanainen-Kalteva
  Friman-Kuukka
  Vainio

  Olkinuora-Tuokkola

  Vierasjoukkue KalPa tänään:

  Keränen-Rissanen-Mankinen
  Jokinen-Myttynen-Junnila
  Mutanen-Sebok-Nuutinen
  Pitkänen-Ilomäki-Luostarinen

  Timonen-Riikola
  Mikkola-Lukka
  Seppälä-Lyytinen
  Leskinen

  Kilpeläinen-Godla

  KalPa lähtee täysin identtisellä jengille peliin kuin eilenkin. JYP sen sijaan on tehnyt muutoksia joka kenttään. Miklik ja Kolehmainen vaihtavat 1-2 kentissä paikkoja päikseen. Kannisen paikan kolmosessa ottaa uutena miehenä kehiin hyppäävä Rooba. Kanninen menee nelosen keskelle ja laidalleen saa toisen uuden miehen Joel Sundin. Pakistossa Kuukan huono peli näkyy myös pareissa. Yonkman hyppää Nikun vierelle ja Kuukka Pullin tilalle Frimanin pakkipariksi kolmoseen. Vainio hyppää 7. pakin tontille.
  JYPltä siis ulos Pulli, Hotakainen ja Likola ja sisään Vainio, Sund ja Rooba. Pullin ulostus näin omaan silmään tuntuu erikoiselta koska oli yksi JYP yritteliäimpiä Nikun ohella eilen.

  Päivän kuumottavimmat kysymykset ovat seuraavat. Saako tänään molemmat joukkueet maalit aikaiseksi? Vai pitääkö taas toinen maalivahti nollat? Katkeaako sarja jo tänään vai vieläkö lähdetään lauantaiksi Kuopioon pelaamaan game 7. ?
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  @Moderaattorit voikin yhistää tai poistaa. Samalla kun kirjoittelin ketjua niin olikin jo toinen siellä valmiina :)
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jaa-a... Pirteästi esiintynyt Pulli pudotettu kokoonpanosta, vaikka oli eilen(kin) niitä harvoja joilla näytti löytyvän jalkaa, asennetta ja röyhkeyttä ajaa maalille. Mielelläni olisin myös Salmion nähnyt tänään kokoonpanossa, vaikka varjojen mailla vaeltavan Tuppuraisen paikalla. Saas nähdä pyörittääkö ylivoimaakin edelleen tismalleen samat kaverit tismalleen samalla tavalla, eli täysin tuloksetta. No, ihan sama ketä siellä pelaa niin voittohan se on raavittava.
   
 5. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYPi on kaatunut kärkimiehiinsä aikaisemmissa peleissä. Suomela, Hytönen, Tuppurainen, Miklik, Nättinen jne. Ei sais olla mahdollista, että mennään kuudetta peliä ja siellä on yksi (?) tehtynä näitten miesten osalta. Se ei enää ole pelkästään KalPan hyvyyttä, vaan täys floppi koko porukalta
   
 6. stiffler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jyväskylän Putinilla kohtuullisen musta plääni heti Dortmund-casen perään. Käsitelläänkö tässä avausviestissä myös Pako -sarjan uusinta tuotantokautta, Jypittärien seksuaalisia mieltymyksiä ja Temptation Islandia?

  Eilinen oli kyllä taas niin veljet vs siskot matsi ettei paremmasta väliä. Niin se on tänäänkin. Sepalus kiinni ja sarja poikki.
   
 7. Keskiviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  KalPan täytyy tänään voittaa jotta Tappara ei saisi merkittävää fyysistä etua finaaleihin. Mikäli KalPa tai JYP etenevät finaaliin vasta lauantain matsin jälkeen, niin Tapparalla iso etu, mutta jos KalPa voittaa tänään, niin eipä juuri Tapparalla etua ole tuon asian suhteen.

  Toki KalPan kannattajalle kelpaa myös finaalipaikka seitsemännen pelin jälkeen, mutta siinä tapauksessa taitaa kultahaaveet olla romutettu ja hopeaa kaulaan.
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Pullilla on pakko olla jotain vammaa tai en ymmärrä tuota penkitystä. Toki Juuso on omissa ollut välillä vähän hukassa, mutta on tuossa pakistossa niitä harvoja, jotka pärjäävät jalalla joka puolella kenttää.
  Salmiota kaipailen minäkin rosteriin. Pihlman roikkuu näemmä kynsin ja hampain mukana, vaikka nimen omaan luulisi, että näin back-to-back pelipäivänä Pilen tilalle haettaisiin lisää nopeutta.
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  -Keränen teki eilen läpiajosta maalin ja tuollaista epätyypillistä pystysyöttöä yritettiin toinenkin kerran. Tämä oli uutta
  -Kalpa sai game 3:ssa 2 min väärästä vaihdosta
  -game 4:n JYP teki melkoisen pompun
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  + Rissasella läpiajo lauantaina ja Suomela teki JYP 2. maalin läpiajosta. Kuopiossa perjantaina taasen Hevonen korjaan Hytönen + joku muukin pääsi puolittaiseen läpiajoon/läpiajooon. Onhan nuita ollut.
   
 11. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Ööö, siis pahemmin ne kultahaaveet romuttuu jos finaalipaikkaa ei tule. Nyt ei kummassakaan leirissä saa ulista väsymyksestä, jos finaaliin pääsee. Tappara on ihan vastaantulija tämän otteluparin joukkueille riippumatta siitä, pelataanko 6 vai 7 peliä. Ymmärrän toki KalPa-kannattajan hieman fragiilin itsetunnon playoffs-historia huomioiden, mutta kyllä se siitä kohenee, kun joskus voitatte :)

  Ainiin, onkohan Synergia pullollaan tänään vai jäädäänkö alle 4000 katsojan... Aika heikosti oli lippuja mennyt päivällä. No, finaaleissa sitten väki innostuu?
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Minkä lajin finaaleissa? Potkupallossa ei pelata finaaleita, eikä JJK kyllä sinne pääsisikään (vaikka finaalit pelattaisiin).
   
 13. Harhasyöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP sympatiat: HIFK
  Lainaus:
  AInakin istumakatsomot on jotain hajapaikkoja lukuunottamatta aika täynnä. Veikkaan et 4100 katsojaa paikalla. Vähän verottaa varmasti katsojia se että peli tulee ilmaisena Neloselta.
   
 14. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eero Kilpeläinen kyllä osaa ja tietää miltä tuntuu hävitä välierät (2012) JYPille [​IMG]=D
  Eilinen peli varmisti vain sen että KalPan kausi päättyy kolmeen peräkkäiseen tappioon [​IMG];)
  (Se oli myös minun 60 peli tällä kaudella ja 60 peli Kuopiossa paikanpäällä nähtynä)

  Edit: Vaikka tämä sarja voitetaankin, JYPillä saattaa olla 14 kivikovan playoff ottelun jälkeen virta aika vähissä :(
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 17.37
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPan 2010-luvun tärkein peli tähän mennessä. JYPpihän on ollut selkä seinää vasten mooooooooooonta monituista kertaa vuosien saa.

  Tänään traktori humahtaa heikkoihin jäihin. 0-3
   
 16. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP voittaa vähintään kahdella maalilla. KalPa tekee enintään yhden maalin.
   
 17. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Tänään vedetään sitten JYPin osalta sarjan paras peli, odotan taistelevaa, ja kaikkensa pelille antavaa kotijoukkuetta. Nyt pitäisi jo maalihanojen JYPillä aueta, paikoista on tehtävä ne tarvittavat maalit, ja niin tulee tänään käymään.
   
 18. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tähän joku kulunut vitsi loppujen liigavalmentajien sukunimistä ja Virtasen riittävyydestä.

  Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan peliluonne kääntyy kun edessä on paikkakunnan ja tuomariparin vaihdos.

  Toivottavasti KalPa on mikkonuutisen näköinen, yritteliäs ja taisteleva avausvaihdosta lähtien. Ja pari piirua Mikkoa tehokkaampi.
   
 19. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eihän tässä tarviis tehdä kuin eka maali, koska sen tehnyt voittaa pelin, joten toivotaan vaikka pientä pomppua :)
   
 20. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hieno peli ja tietenkin hieno voitto. Jännitystä riitti ja vaikkei KalPa oikein saanut pelistä kiinni kolmannessakaan erässä, niin näistä karkeloista ei koskaan tiedä. Löfmanin maali oli kyllä pelastus!

  Nyt vois lähteä vaikka ensimmäistä kertaa Niiralaan lauantaina. Moneltako Ticketmaster alkaa myymään näihin lippuja?
   
 21. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sieltähän ne hanat aukesi. Näytti jo että JYP tuskailee itsensä sarjasta ulos, mutta toisen erän loppuun annettiin sitten turhan halpoja maaleja ja vieläpä kaksi kipaletta. Juuri siinä kohtaa kun olisi riittänyt että kiekkoa olisi saatu JYP-maalia kohti. Harmillisen helpolla Olkinuora pääsi tuon kymppinsä jälkeen.

  Yhtä vahvaa ja aktiivista JYPiä ei nähty kuin edellisessä kotiottelussaan, mutta kotivoittojen tiellä jatketaan kuitenkin. Välipäivän jälkeen hyvä jatkaa tällä tiellä loppuun asti.

  EDIT: Hytönen onneksi tajusi lopettaa kuolleen näyttelemisen ajoissa, ettei ihan kokonaan nolannut itseään.

  EDIT2: Lainaus:
  Suomen Kreikasta tulee tämän tason sanaseppoja, ihan tässä sanattomaksi menee.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 21.53
 22. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Mitens nyt tuomarit? Olkipukin 2+2 jäi puhaltamatta. Kannisen ulosajo kun vaihtoaitiosta lyö kenttäpelaajaa. No KalPa ei näistä itke ja se jää otteluvalvojan harteille.
   
 23. Grabovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olkinuoralle kuuluisi pelikieltoa. Mikko Koskinen sai yhden ottelun lyötyään kilvellä Huhtalaa. Onko räpylä jotenkin eri juttu. Joka tapauksessa tuomarit kuutamolla. Yksikään neljästä ei nähnyt mitään.
   
 24. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Nyt oli kunnon matsi! Maaleja, torikokouksia, nousuja, tasoituksia, pomppuja, taklauksia ja tempauksia! Tällaisella tunteella nämä pleijarit pitääkin vetää.

  JYPin tähtikaarti nousi hienosti esiin, mutta hattua pitää nostaa myös Rooballe ja Kuukalle.

  Voiton kruunasi Pekka Virran vuolaat itkut tuomareista pelin jälkeen :) Ai että, nannaa!
   
 25. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Lainaus:
  No onhan se. Suosittelen sääntökirjaan tutustumista. Toki kivempaa mouhota kun ei tiedä.

  Kun menee maalille niin tulee osumaa. Joskus myös veskarin toimesta.