To 12.11.2015 Ässät - HIFK

  • 9 262
  • 72

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno matsi! Tätä tunnetta pitää näkyä jatkossakin, tämä oli lätkää parhaimmillaan.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno kiekkoilta jonka Ässät ansaitsi voittaa. Onnea siis Ässäfaneille, tuntunee hyvältä erityisesti vaikean alkukauden jälkeen! Toivottavasti näitä nähdään lisää, joskin HIFK voisi silloin raapia pisteet.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pitkästä aikaa niin upea matsi, että uskoisin olleeni iloinen, vaikka tappio olisikin tullut. Mahdollisesti paras matsi pariin vuoteen! Tämän takia minä kiekosta tykkään. Tämän takia minä IFK:sta tykkään. Ja Pataa rakastan.

Hieno kaksikko. Mitä liiga olisi ilman kahta kaunista punaista?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jakaako noita Jatkoajan tähtiä joku Teemu Ramstedtin pikkusisko tai jotain. Aika vahvat HIFK-lasit pitää olla päässä että saa Rampsun pelistä ottelun 2-tähden arvoisen suorituksen. Iltalehden toimitus antoi Rampsulle 2 lampaan hanuria - kuten myös Ässien Uusitalolle.
Liiga sivujen mukaan valitsija oli Christian Ruutu. Liekkö joku Tuomon ja Jarkon kadonnut kehitysvammainen veli.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Christian Ruutu.
Ettei olis Ruuttu ollut kuitenkin?

Siis aivan älyttömän hieno peli! Näitä lisää! Voitti eilisen unilääke matsin ihan 100-0(kookoo-jyp). Ottelussa oli kaikkea, maaleja, huipputorjuntoja, nujakoita ja vielä tuomaristokin veti pelin kunnialla kotiin!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Sehän oli Husso joka sai #2 palkinnon, eli ihan oikein meni vaikka aika läppää nuo nykyään onkin. Molarit oli tänään huikeita, kuten koko tapahtuma tuomareita myöden. Uskomaton fiilis jääkiekkopelin jälkeen, tätä on kaivannut. Ei taida uni tulla silmään ihan heti. Kiitos punaset!
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Mistäs se Masi suuttui lopussa? Oliko Liivikiltä joku miehekäs keihästys tms?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä upea matsi tähän kohtaan kautta! Tulos oli meiltä heikko, mutta täytyy antaa Ässille tunnustusta hyvästä voitosta. Rautakallion pelifilosofiassa on positiivisia merkkejä nähtävillä.

E: Korjaus.
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Monesti heittopussin kohtaavan jengin fanit toteavat ennen peliä ja pelinkin jälkeen, että "nyt on pakkovoitto, muu kuin voitto on pettymys". Mielestäni tänään ei niin ollut, vaikka IFK ehkä hienokseltaan hallitsikin matsia. Loistava matsi kertakaikkiaan, ei ollut paljon maalinedustilanteita ilman nujakoita. Ja maalivahdit olivat ihan liekeissä, loistavia torjuntoja molemmilta. Tähän päälle mylly. Vaikka yleisöä vain 4500, hekin taisivat nauttia.

Jake Hansenilla taitaa olla helvetinmoinen gorilla olkapäillä, en oikeasti tiedä mistä hän saisi tuon pienen mustan sisään. Valmennuksen pitää nyt oikeasti miettiä tilannetta, ja viedä vaikka pari ämpärillistä kiekkoja Jakelle reeneissä ja eteen tyhjä maali, josta pääsee yrittämään maalintekoa. Tai sitten maalivahdit voivat päästää Hansenin laukauksia vahingossa sisään ja huutaa vielä päälle "Holy shit, what a shot Jake!". Ville Uusitalon maalinteko oli jo pieni ihme tällä kaudella, mutta mitäköhän luonnonkatastrofeja alkaa sattua jos Hansen vielä kiekon maaliin saa? Todennäköisesti Jatkoajan servut kaatuu ensimmäisenä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oli kyllä upea matsi tähän kohtaan kautta! Tulos oli meiltä heikko, mutta täytyy antaa Ässille tunnustusta hyvästä voitosta. Rautakorven pelifilosofiassa on positiivisia merkkejä nähtävillä.
Onks Jukka alkanut konsultoimaan IFK:ta?

Hyvä ja intensiivinen matsi, josta kumminkin täydet pisteet Poriin. Totuuden nimessä täytyy sanoa, ettei IFK:sta jäänyt kuitenkaan mieleen kuin Husso, Ramu ja Mikke-Max. Ihmettelin vähän pelin jälkeen Törmäsen pettymystä, mutta pari tuntia matsin jälkeen ymmärrän asian aika hyvin. Ässissä onnistujia enemmänkin, kuten Marttinen, Vance, Andy the spagetti ja Marjamäki. Lisäksi Hansen teki hurjan määrän töitä ja piti paljon kiekkoa hyökkäyspäässä kahdessa ekassa erässä.

Grattonin ja Genen tappelusta katos minulle särmä siinä vaiheessa, kun alettiin hakea tonttia keskialueelta. Olisivat perkele koittaneet siellä kulmassa suoraan, olisin tykännyt. Hyvää näitten kaverien matsaamisessa oli se, että tapeltiin reilusti ja kun homma oli ohi niin lähdettiin kiltisti suihkuun. Mun silmiini Genelle lievä edge tuosta lopun kaadosta.

Kumma juttu muuten, että Kärjen tasoitusmaali aiheutti melkosen repeemisen meikäläisellä, kun taas Kallelan voittomaalin kuittasin olankohautuksella. Taitaa kuitenkin olla niin, että takaa tuleminen on saavutus, mutta voittaminen on kaikille kiekkofaneille itseisarvo ja lähtökohta.
 

Jindebyne

Jäsen
No nyt oli ottelujen ottelu marraskuulle. Ei keksi oikein mitään moitittavaa kummastakaan jengistä, paitsi ehkä pelillisesti tuo HIFK:n kolmas erä. Ihan sama tuliko pisteitä vai ei; tästä maksaisin sata kertaa sadasta. Parasta runkosarjavääntöä moneen vuoteen.

Kiitos molemmille mahtaville jengeille ja myös dumareille. Seuraavaa Ässät-ottelua odotellessa.
 

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät lähti vähän samalla taktiikalla, kuin edelliseen kotiotteluun. Siinä vastustaja käänsi joka kerta toisen posken, ja viihdearvo jäi lähelle nollaa. HIFKillä ollut tapana antaa isku iskusta, niin tänäänkin. Yleisölle tarjottiin paras runkosarjamatsi piiiiitkään aikaan.

Mikke-Max, ärsyttävän oloinen ja näköinen pieni kusipää. Tänään tuli mailaa, hanskaa, paljasta nyrkkiä ja tanssikutsuja, vastasi kaikkiin ärsyttävä hymy kasvoillaan. Koska vaaan Ässiin, mahtava pelaaja.

Showpainista voi varmaan antaa tuomariäänillä tasurin, tai eikö nuo yleensä nyrkkeilyssäkin äänestetä kotiottelijalle, hah. Videoltakin välittyy hyvin meteli katsomossa ja Gratton viimeistään nyt ymmärsi mitä tuo yleisö rakastaa.

Lopun episodi meni vähän ohi. Masi kuulemma ajoi Liivikkiä päähän ja Simo kyseli halukkuutta painiin. Masi nätisti riisui hanskat ja kypärän, mutta tuomarit olivat jo välissä.

HIFK ajaisi helposti Lukon ohi "päävastustajasta", mutta eihän noin hienoa joukkuetta osaa vihata.

Lisätään vielä, ettei se ainakaan laskenut hyvän olon tunnetta, että kaverilta oli 3-2 maalin aikana jäällä Taimi, Zaborsky, Liivik ja Åsten.
 
Viimeksi muokattu:

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tuo loppu oli kyllä outo. Marjamäki painoi Liivikiä poikarilla heti aloituksessa korkealle, ainakin lähelle päätä. Tämän jälkeen Liivik jotain käsi edessä hämmästeli, ja Marjamäki löi vasurin siihen väliin. Sen jälkeen tuomarit tulivat väliin ja olisiko Liivik tässä vaiheessa esittänyt jotain tanssikutsua, johon Marjamäki vastasi innolla, muttei kuitenkaan saanut kaveria. Osa tuosta on spekulointia, mutta havainnot kaiketi oikeita. En tiedä, oliko Liivik tehnyt pelissä jotain. Itse en ainakaan nähnyt muuta kuin sen, että Simo oli useampaan kertaan ottavan osapuolena.
 

Crank

Jäsen
Liiga sivujen mukaan valitsija oli Christian Ruutu. Liekkö joku Tuomon ja Jarkon kadonnut kehitysvammainen veli.
Tilastot silmäillessä sama pisti silmään ja itse asiassa etunimikin on ilman H:ta, eli Cristian Ruutu. Piti ihan googlata, että onko tosiaan joku tuon niminen, mutta eipä tuntunut mitään löytyvän.
 

Kafrom

Jäsen
Ässiltä nähtiin nyt ensimmäisiä kertoja fyysisyyttä kunnolla, ja sillä Ässät pystyy kyllä pelejä kääntämään edukseen, sanoisin että meillä on Liigan fyysisin jengi.

IFK tarjosi aivan huikean vastuksen ja kauden viihdyttävimmän pelin tähän mennessä. Näitä lisää.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Pistin palautetta Liigalle tuosta Tuomon ja Mikon ceeppari veljestä (Cristian Ruutu). Koska Liigalla ei ilmeisesti ole Palaute s-postia niin kirjoitin suoraan Viestintä ja PR päällikkö Pärnäselle ja Tuottaja Huhdalle aamu seitsemältä. Huhta vastasikin klo 9.05 " Kiitos, korjattu -huhta" . Klo on nyt 9.13, ei ole vielä päivittynyt. Hitaat koneet Liigan toimistolla??
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Wanha liitto, Hyvä liitto! Onneksi tässä Liigassa on vielä IFK ja Ässät. Kiitos, Tack! Ai, että Ässät voitti. Mitä sitten. Hyvä niin! Mä olen niin iloinen, että tällaista lätkää vielä on.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Wanha liitto, Hyvä liitto! Onneksi tässä Liigassa on vielä IFK ja Ässät. Kiitos, Tack! Ai, että Ässät voitti. Mitä sitten. Hyvä niin! Mä olen niin iloinen, että tällaista lätkää vielä on.

Näinhän se on! Ässille pisteet tuli todella suureen tarpeeseen, joten kai tää hyvä oli näin. Pisteet unohtuu kuitenkin nopeasti mutta muistiraita tästä pelistä jää ikuisiksi ajoiksi, siitä kiitos joukkueille. Edellinen kunnon setti taitaa olla niinkin kaukaa kuin Joonas Vihkon tulokaskaudelta, tämän törmäiltyä Tommi Satosaaren kanssa?

Kuten Sheplak mainitsi, Ässät lähti samalla sapluunalla liikkeelle kuin ennen taukoa Lukon kanssa. Silloin vastustaja tyytyi pyllistämään housut kintuissa ja yhden erätauon jälkeen Duffa-kiekko onnistui ottamaan vallan pelistä. Ei kyllä ihan heti muistu mieleen vastaavaa 60 minuutin painetta mitä eilen nähtiin, usein se erätauko vaan laimentaa menon. Pitää muuten mainita Ramstedt ja ne hiton nätit lättysyötöt, välillä kun Ässät vetäytyi 5v5 -pelissä kuoreensa IFK:n myllytyksessä, Ramu heitteli jotain läpikentän lättyjä takatolpalle omien lapaan. Molarit veti kyllä sellaisia torjuntoja että oksat pois, Husso ryösti Viljaselta saletin maalin ihan jäätävällä liikkeellä. Taisi se Andyn tuplatorjunta ja jälkimmäinen syöksy silti olla kauden torjunta jo tässä vaiheessa!

Järvinen-Marjamäki oli melkoinen taistelupari läpi illan, alkoi siitä ekan erän lopulla sattuneesta Marjamäen pienestä törmäyksessä Hussoon joka tuli alueen ulkopuolelle sulkemaan kiekon. Masi otti Grillforsin vastaan oikealla suoralla mutta Järvinen vei ukot seinällä ja Kallela koitti jeesiä, kunnes Vance hyppäsi kasan keskelle:D Oli hauska nähdä Vancen näyttävän vähän hauista läpi illan, kohtuu rauhallinen iso mies kuitenkin kyseessä. Pelaa kyllä saatanan kovaa silti. Kolmannessa erässä Järvisen JUMALAUTA! kuului varmaan jokaiselle katsojalle kun Masi oli taas kerran IFK:n maalilla hämmentämässä.

Pitää muuten nostaa Sammalkangas ja pelisilmä vielä esiin, otti parit hyvät salomonit omalla maalilla silloin kun peli piti saada poikki, IFK mahdollisti nämä koska se toisen posken kääntely ei kuulunut tyyliin. On se sitten Zabo tai Järvinen. Tästä on muuten kiva jatkaa seuraavaan kotipeliin KalPaa vastaan.. mahtaako iskeä joku masennus?
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli upea peli katsella. Näillä otteilla yleisökadosta ei kukaan puhuisi mitään.

Niinpä. sääli että liiga omasta aloitteestaan haluaa karsia tällaiset pelit pois. Ihmettelevät sitten miksei porukka käy matseissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös