To 1.10.2020 HPK - Kärpät

  • 43 152
  • 541

Kumpi voittaa SM-liigakauden 2020-2021 avausottelun?


  • Äänestäjiä
    104
  • Poll closed .

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
On muuten Kärppäpakistosta tänään virhettömimmin pelanneet Teppo ja Ronkainen.
Ronkaiselta pari kiintiöhassia, mutta on huonompiakin pelejä häneltä nähty. Teppo taattua laatua, niinkuin on totuttu näkemään Kärppäpaidassa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
No se oli sellainen startti. Kerho paini kuitenkin pisteistä ja sehän oli hieno homma. Vähän siinä nyt lahjoitettiin se voitto, mutta eipä paremmasta epäselvää jäänyt. Kerho näytti kuitenkin, että se kärki kyllä pystyy olemaan vaarallinen ja maalivahti ihan pirun hyvä, ai että.. Ylivoima oli aika huono, mutta huono valmistautuminen kauteen ja siihen ylivoimaan ynnä vastassa sarjan paras alivoima, niin siinä se.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kauden eka mahatifo CHECK! Kauden ensimmäinen peli ja voitto CHECK! Kyllä tässä epävarmassa ja muuttuvassa maailmassa on sentään vielä jotain tuttua ja turvallista, kun Kärpät voittaa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ei ole ollenkaan liioittelua sanoa, että Kunyk oli jo viime kaudella sarjan paras sentteri. Tällä kaudella tulee olemaan aivan ylivoimainen kun on joukkueessa, joka epäilemättä runkosarjaa tulee taas dominoimaan.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Jos se NHL-murtautuminen joskus tapahtuu, niin voisiko olla niin, että Puljujärvi rupeaisi tekemään itsestään ihan eliittiluokan kahden suunnan hyökkääjää, jonka vahvuus olisi esimerkiksi alivoiman pelaaminen? Mies on fyysisesti kuitenkin aivan viimeisen päälle kunnossa ja hänellä on todella hyvä liuku, sekä mahtava ulottuvuus. Yrittämisestäkään se ei jää missään tapauksessa kiinni. Hänellä olisi olemassa kaikki ominaisuudet suorastaan dominoida tätä liigaa. Mutta kun ei dominoi. Hyviä juttuja on toki paljon, mutta ei sellaista, mitä hänestä on puhuttu.

Kun on tässä nyt Puljujärven pelaamista jo aika monta vuotta katsonut, niin alan minäkin jo pikkaisen uskomaan sitä, että ehkä hänellä ei vaan kiekolliset ja ehkä peliälyllisetkään lahjat riitä sinne kärkiketjujen tuloksentekoon. Siltä tuo meinaan nytkin näyttää.

Kyllä minusta Puljun pelaaminen on muuttunut edukseen. Kuten tuolla sanoin, Puljun murtautuminen Kärppien alivoimaan on hyvä merkki, ja tän illan jälkeen se on vielä 100%. Vielä kyllä vähän Jessessä näkyy sellainen kaartelu, mutta noin kokonaisuutenaan tältä illalta hyvä, tasapainoinen ja kokonaisvaltainen peli.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikö loppustudiota ollutkaan?
 

Micol

Jäsen
Ei ole ollenkaan liioittelua sanoa, että Kunyk oli jo viime kaudella sarjan paras sentteri. Tällä kaudella tulee olemaan aivan ylivoimainen kun on joukkueessa, joka epäilemättä runkosarjaa tulee taas dominoimaan.
No, sanotaanko, että TOP-3 ainakin. Danforth, Kunyk ja Lammikko olivat vakuuttavimmat senat viime kaudella (imho).
 
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä mahtavaa, että kausi saatiin käyntiin! Kiva oli katsella Liigaa pitkästä aikaa.

Eka erä meni Kerholle, mutta kahdessa seuraavassa Kärpät käski ja Kerho katseli.

Ihan lupauksia herättävä startti Kerholta, ottaen huomioon sen että tuo reenikausi meni vähän vituiks koronan takia. Tuonne vielä Koistinen ja McIsaac mukaan niin ihan hyvältä näyttää. Nyt oli osalla pakeista vähän ongelmia Kärppien prässin kanssa ja meni roiskimiseksi. Myös hyökkääjät vähän karkasi liikaa, mikä vaikeutti pakkien hommia.

Hyvä että Konna sai pistelin heti auki.

Kunyk oli kyll loistava. Ikävä on!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös