Ti 25.10.2011 Tappara-HIFK

  • 19 358
  • 53

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tänään Tampereella kohtaavat Tappara ja HIFK. Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran sm-liigassa 22.9.2011, pelattiin peli Helsingissä ja ottelu päättyi 6-0 HIFK:n voittoon. Sen jälkeen on tapahtunut paljon molemmisssa joukkueissa, josta kertoo hyvin valmentajavaihdos Tapparassa ja se, että kaksi kauden alun HIFK-pelaajaa, Jerry Ahtola ja Teemu Tallberg, pelaavat nyt Tapparan paidassa. HIFK:n joukkue elää vahvaa muutoksen aikaa koko ajan ja ei viikkoa ilman pelaajakauppoja, joskus jopa päivää ja parhaina päivinä useampi pelaaja siirtyy ainakin hetkeksi pois HIFK:sta ja HIFK:hon, kuten eilen nähtiin, kun Siim Liivik siirtyi ainakin viikoksi KooKoon pelaajaski, josta tulee korvaavaksi sentteriksi Iivo Hokkanen ja HIFK palkkasi ruotsalaisen Daniel Fernholmiin puolustukseen. Hokkanen on hyökkäävä sentteri ja Liivik puolustava, joten vaihtokauppa ei oiken aukea, vaikka sitä miettisi kuinka paljon.

HIFK:n kokoonpanoon nousee illan peliin myös uusi pelaaja junioreista, 19-vuotias Toni Leinonen, joka pelaa HIFK:n nelosketjussa Markus Granlundin ja Niko Piiparisen kanssa. Tämän kertoo aamun 25.10.2011 HS (B6). Jos Iivo Hokkanen pelaa, niin ilmeisesti Kim Hirschovits ei taas pelaa (??) vai pelaako esim. laidassa, kun kaksi kärkisentteriä ilman vaivoja ovat Mikael Granlund ja Petteri Wirtanen. Saa nähdä pelaako Hirso Tampereella vai ei, koska en tiedä asiaa. Toivottavasti Juuso Riksman pelaa maalissa, koska Lundellin taakse meni taas 4 maalia SaiPa-tappiopelissä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kyllähän toi nyt haisee siltä, että Hirso on tänään kokoonpanon ulkopuolella. Tuskin sitä Hokkasta nyt poppareita syömään on lainattu, joten taitaa olla Urheilulehti oikeassa siinä, että IFK hakee kakkossentteriä ja Kimin päivät IFK:ssa ainakin toistaiseksi ovat luetut.

Kolme pistettä pitäisi ottaa viikon molemmista peleistä, mutta tästä tuskin helppoa peliä tulee. IFK tarvitsisi avausmaalin ja tasapainoisen maalivahtipelin, joka käytännössä vaatii Riksmanin pelaamista. Urholta katsotaan.
 

Soi Nana

Jäsen
Tappara tänään:

27 Tomi Pekkala - 85 Jussi Makkonen - 38 Sami Venäläinen
21 Jerry Ahtola - 16 Joey Tenute - 81 Jukka Peltola
22 Kim Strömberg - 17 Aleksander Barkov - 11 Miikka Männikkö
14 Nestori Lähde - 44 Jan-Mikael Järvinen - 26 Teemu Tallberg

33 Jan Platil - 56 Kalle Kaijomaa
25 Tommi Kovanen - 9 Juha Leimu
5 Joonas Liimatainen - 71 Otto Räty

39 Jani Nieminen
(77 Juha Metsola)
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Halme, Ekbom ja Pyymäki ilmeisesti terveinä, mutta eivät mahdu kokoonpanoon. Huomioitavaa ennen kaikkea Halmeen ja Ekbomin tiputtaminen kokoonpanosta Leimun ja Rädyn tieltä. Sekä Halmetta että Ekbomiahan on joissain huhuissa viety jo pois Tapparasta, ja varsinkin Halme on ollut alkukaudella suorastaan surkea.

Kun loukkaantuneet Saravo ja Elorinne palaavat, on Halmeella ja Ekbomilla entistä vaikeampi mahtua pelaavaan kokoonpanoon.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on just näitä matseja missä omat koirat puree. Ahtola 2+2, Talberg 1+1 ja viellä Kovanenkin herää 1+2.
Kolmannen erän lopussa Riksman tulee pois ja HattuNieminenkin tekee maalin tyhjiin... minäkö pessimisti ?
Ainoa positiivinen asia matsissa on Liivikin ketjun herääminen, ups sehän onkin Kouvolassa syömässä lakritsia.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Molemmissa joukkueissa on tosiaan tapahtunut paljon tällä kaudella paljon. IFK:n peli on ilmeisesti ollut todella vaihtelevaa ja sopii toivoa, ettei tiistaipeli "vain" Tapparaa vastaan motivoi Stadin tähtisikermää. Tapparalla on viiden kotivoiton putki ja tämän päivän jälkeen toivottavasti kuuden. Vänttinen, Erkinjuntti ja Saravo ovat harmittavasti loukkaantuneita, kuten myös Palola ja Elorinne. Tosiaan Otto Räty pelaa ensimmäisen liigapelinsä A-junnuista tutun Liimataisen parina ja toivon todella, että pari onnistuu myös liigassa. Tapparan hyökkäys näyttää mielenkiintoiselta ja ratkaisuvoimaa on ripoteltu tasaisesti neljään kenttään. Toivon, että Dufva peluuttaa materiaalia tasaisesti eikä niin, että Makkonen pelaa jälleen 20 minuuttia ja kolmos- neloskentät alle kymmentä. Nyt suht sekasortoiselta IFK:lta olisi hyvä ottaa pisteet, sillä keväällä se tulee olemaan huomattavasti vaikeampaa.

Tappara 1,2,3 - HIFK 2,3,4

EDIT. Tuli yhtäkkiä erittäin vahva tunne, että Turo Järvinen tekee tänään maalin.
 
Viimeksi muokattu:

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Peltonen-Wirtanen-Järvinen-Söderholm-Kousa
Pesonen-Granlund-Somervuori-Vainonen-Jokela
Pöysti-Hokkanen-Hirschovits-Kankaanperä-Mielonen
Granlund-Piiparinen-Leinonen (A-jun)
Riksman

@ Koff.net
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
No huh huh. Tainnut Petulla olla vähän isompi blenderi viikonloppuna.

Turo Järvinen ykkösen laidassa?
Hokkanen ja Hirso samassa ketjussa?
Miksi Piiparinen pelaa ja Simo on Kouvolassa?

Nyt se on seonnut lopullisesti.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Fernholm ei siis tuon mukaan pelaisi vielä tänään?

Melko mielenkiintoiselta näyttää Tapparankin puolustus, onhan siellä vielä kaksi pelaajaa (Kaijomaa ja Leimu), jotka oli jo alkukaudesta listoilla...
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Eikös Fernholm saavu Suomeen vasta loppuviikosta, eli luultavasti ensi tiistaina pelaa.

No se selittääkin asian, tämä on mennyt multa täysin ohi. Jotenkin kuvittelin miehen olevan käytettävissä, kun kerran sopimus julkaistiin, mutta tässä lienee joku verorajakuvio mukana sitten.
 

scholl

Jäsen
Eikös Fernholm saavu Suomeen vasta loppuviikosta, eli luultavasti ensi tiistaina pelaa.

Verosyistä ei vielä maassa.

Tuo Hirson kokeileminen laidassa voi olla jopa fiksua, mutta muuten tietyt vedot ovat aika ihmeellisiä. Ykkösen laidassa olisin voinut hyväksyä Nyholmin, Ahtolan, Rajamäen kokeilemassa, jos sentteri olisi ollut joku muu, mutta ottaen huomioon viime vuosien tapahtumat, Turo Järvinen vaikuttaa hyvin erikoiselta vedolta. Varsinkin kun sentterikään ei ole mikään samettikäsi. Onko tuo joku uusi salainen ase tehdä duunariykkönen?
 

scholl

Jäsen
No se selittääkin asian, tämä on mennyt multa täysin ohi. Jotenkin kuvittelin miehen olevan käytettävissä, kun kerran sopimus julkaistiin, mutta tässä lienee joku verorajakuvio mukana sitten.

Niin veroraja ei ole vielä ylitetty. Kyllähän muutenkin usein halutaan julkaista silloin, kun nimet on paperissa, koska lehdistössähän jo asiaa käsitellään, eikä yksittäisistä pelaajista kesken kautta järjestetä tiedotustilaisuutta. Pesosenkin tapauksessa sanottiin, että liittyy joukkueen mukaan loppuviikosta.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Sm-liigan sivujen mukaan HIFK pelaisi tällä kokoonpanolla:

Pesonen - Mi.Granlund - Somervuori
Söderholm - Kousa
Peltonen - Wirtanen - Järvinen
Vainonen - Jokela
Hirso - Paunio - Pöysti
Kankaanperä - Mielonen
tyhjä - Piiparinen - Ma.Granlund

Eli lähteekö HIFK 11 hyökkääjällä ja 6 pakilla? Tästä puuttuisi tosiaan sitten Hokkanen kokonaan ja Paunio olisi tilalla. Tiedä sitten. Paremmin tietävät valaiskoon.

Mielenkiintoinen peli tosiaan tulossa ja Tappara on etenkin kotona ollut kovassa iskussa. Tapparan peli vain perustuu niin pitkälti siihen, että ottelun avausmaali on aivan pakko tehdä jos meinataan voittaa. Takaa ei ole taidettu ohi tulla montaakaan kertaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nyt on Petu laittanut ketjut sellaiseen kuosiin, että voiitohan on selviö. Mitään neroutta tuosta ukosta ei saa ulos tekemälläkään, mutta tyhmyyttä näyttää löytyvän senkin edestä. Minkölaisessa jurrissa nämä ketjut ovat oikein laadittu. Hirveällä tuurilla tästä pelistä voi voitto tulla. Nyt kunnolla kuokkaan ja ens tiistaina pientä messagea petulle yleisön suunnalta...
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Peltonen-Wirtanen-Järvinen-Söderholm-Kousa
Pesonen-Granlund-Somervuori-Vainonen-Jokela
Pöysti-Hokkanen-Hirschovits-Kankaanperä-Mielonen
Granlund-Piiparinen-Leinonen (A-jun)
Riksman

@ Koff.net

Sekavan oloinen rosteri, mutta kaiken kritiikin keskellä voisin vielä vahvistaa että Kuhta ottaa tuon Järvisen tontin lähiaikoina, eli mies palaa hyvin pian ja silloin rakennetaan Peltonen-Wirtanen-Kuhta.

Kakkonen pysyy ennallaan, kolmosen ja nelosen tilanne on sekavaakin sekavampi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sekavan oloinen rosteri, mutta kaiken kritiikin keskellä voisin vielä vahvistaa että Kuhta ottaa tuon Järvisen tontin lähiaikoina, eli mies palaa hyvin pian ja silloin rakennetaan Peltonen-Wirtanen-Kuhta.

Se oli ainoa järkevä syy, jonka keksin tuon ketjun nähtyäni, mutta miksi juuri Järvinen.

Markus Granlund tippunut pois kokoonpanosta? Ensin laitetaan nuori kaveri ykköseen ja kun ei pelaakkaan heti ekalla liigakaudellaan ykköskentän tasolla, niin filaan. Morjens.

EDIT: Onhan se siellä nelosen laidalla.
 

Katto

Jäsen
Hirson kannattajat ovat sanoneet ettei mies ole saanut näyttöpaikkoja tarpeeksi hyvien ketjukavereiden kanssa. Samaa voisi sanoa T.Järvisestä :-)
Tänään on paikka näyttää. Turolle 2+2 tehot ja voittomaali.

Viime kaudella Hifk tais kerran hävitä Tapparalle, mutta viime vuosina pelit ovat kääntyneet suht helposti Helsinkiläisille...luulen että niin tänäänkin. Dufvan tultua Tapparan peli on parantunut, maaleja päästetään vähemmän ja voittojakin tulee, mutta vain kotona.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tässä voin jo ennen peliä kertoa, etä Ifk tulee pelaamaan kauden surkeimman ottelunsa tänään, niin kaikki muutkin ovat tehneet käytyään Dufvan Tapparan vieraana Hakametsässä.
Toinen tieto on, että peli päättyy 3-1 tai 1-3. Ifk rosteri taas lienee Saipan aikaansaamaa, kiitos siitä heille. Nuorisoa näkeekin liigassa nykyisin varsin runsaasti, -90 luvulla syntyneitä vilisee siellä täällä. Senkin takia Turo Järvisen liigauraa on kai jotenkin kunnioitettava. Tehnee aina jotakin oikeinkin kun valmentajat tykkää.
Yksi jännitysmomentti meni Mäntylän mukana venäjälle, onhan meillä sentään vielä Lähde, joka saattaa vaikka taklata pelissä, mutta siitäkin lisää varmaan pelin jälkeen.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä voin jo ennen peliä kertoa, etä Ifk tulee pelaamaan kauden surkeimman ottelunsa tänään, niin kaikki muutkin ovat tehneet käytyään Dufvan Tapparan vieraana Hakametsässä.

Huh! Pelkkä ajatuskin moisesta saa ihon kananlihalle!

Petu pyörittää omaa onnenpyöräänsä tuttuun tyyliin ja tällä kertaa Turolla kävi tsägä ja kaveri pääsee kokeilemaan siipiään 1. ketjuun. Voi vittu, että puistattaa tämä nykyinen meno...
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Tänään hallille ja Matikaisen pää näyttää olevan sekaisin niinku se Haminan kaupunki ja eiköhän se pelikin sitä ole. Tappara ollut kova kotona Dufvan aikakaudella ja tämä on eka peli missä näen IFK:n miehiä Tapparaa vahvistamassa. Mielestäni Peltolan ja Järvisen olisi voinut pitää samassa kentässä, olleet hyviä yhdessä.

Paljon uusia nimiä itselleni molemmissa joukkueissa, kiva nähdä miten junnut selviää ja millaisessa iskussa on IFK:sta tulleet vahvistukset entistä joukkuettaan vastaan, varmasti on halua näyttää. Vaarana voi olla, että yritys menee yli. Uskon Tapparan voittoon tässä pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös