Ti 20.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 103 443
  • 1 346

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kyllä se 10 päivän pelitauko pikkasen pistää näitä kärkijengejä epärytmiin. Ässiltä hyvä erä, olis voinut paikoista ja Kärppien koomailuista naulatakin. Karvauspeli ja porrastus toimi hyvin. Katotaan muuttaako 2. erä asetelmia. Noita viikon pyörityksiä omissa ei sais ainakaan tulla.

Kaiken maailman profiilipakkia Kärpilläkin, mutta edelleen kiekkovarmin ja paras 1vs1 #5.
Kyllähän erän vakuuttavin puolustaja oli Kärppien Kivihalme.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
No Kärppien hallinta aika näennäistä. Toki Kärpät sai enemmän vetoja kohti maalia, mutta suurin osa sellaisia, jotka tulivat kaukaa ilman maskia.
Välillä, mutta kyllähän siellä nyt hyviäkin maalintekopaikkoja avautui. Eikä rehellisyyden nimissä tuossa Ässilläkään ollut paikkoja kuin se yksi paikka takatolpalta.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tuosta erästä tosiaan pakko sanoa, että Ässät pelasi vieraspeliä. Ei ruvettu puskemaan väkisin läpi vaan annettiin kiekonhallinta suosiolla Kärpille mikäli ei ollut mitään jakoa lähteä pyörittämään hyökkäysalueelle. Kärpät pyöritti, mutta tosiaan näennäistä hallintaa, koska todellisia maalipaikkoja ei pahemmin ollut.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Saipa tössi taas erän alkuun parit paikat...sen jälkeen tepsillä pari pahaa paikkaa. Löytyykö SaiPalta maalintekijöitä?? Sitähän ei voi kiistää, että materiaalietu on Tepsillä.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Setänen on tänään iskussa. Hyvä niin, tämä olisi muuten aika murheellista katsottavaa.
 

Barney

Jäsen
Vittu mitä viimeistelyä Emeltä ja Ströbältä
 

tiikeri

Jäsen
Miten Tepsi kehtaa olla noin löysä ja vetelä kotiyleisön edessä? Ei vissiin erätauolla asiasta paljoa kopissa puhuttu, tai sitten pelaajia ei vaan kiinnosta.. kuulostaa kyllä uskomattomalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös