Ti 2.2.2010 HIFK - KalPa

  • 32 894
  • 109

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Niin, voithan perustaa oman keskustelupalstan, jossa on omat säännöt. Vaikka: 1§: turkkulaisilla ei kirjoitusoikeutta.

Ainahan se kismittää, että etukäteen selvästä pelistä tulee nokkiin, mutta rajansa kaikella.

No, toki voidaan todeta, että antaa mennä vaan, mutta koska tämä on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus, ei itseäni tässä kohtaa hirveästi huvittanut.

Mikä nyt taas eniten pistää silmään, on se että tuomarit muka ratkoo pelejä aina hellsinkiläisten tappioksi. Ehkä niin, mutta entäs sitten? Säälittävää lukea juttuja, että oikeasti oltiin parempia, mutta ne tuomarit...

Aika vähän näitä kommentteja on määrällisesti ollut, jos tarkkaan luet. Älä mene siihen miinaan, että sumputat taas kaikki kirjoittajat samaan kastiin. Moni on täällä sanonut tuomaripelin olleen perseestä, mutta antaneen silti tunnustusta vastustajalle.
 

odb

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Vitutus mikä illan pelistä aiheutuu johtuu pelkästään siitä mikä nykyisen jengin koutsauksen tila on.

Ensimmäisessä erässä peli pysyi vielä tasaisena johtuen stadilaisten huonosta viimeistelystä, paikkoja oli useampaankin maaliin. Tilanteita luotiin hyvällä tahdilla, ainoastaan tähtäys oli kateissa. Muuten Kalpa pelasi loistavaa kiekkoa, niinkuin koko pelin, ainoastaan maalipaikat jäivät vähemmälle.
Toisessa erässä maalaisten liike tuli vielä enemmän esiin. Kyllähän tosta pitää sanoa että vaikeuksissa HIFK oli vaikkakin peli joten kuten pysyikin tasaisena.
Kolmannesta ei sitten jaksa sen enempää sanoa.

Dumarit veti vitun rumasti maalaisille koko pelin. Tästä on toki ihan turha itkeä mutta siitä miten siihen suhtaudutaan, siitä voikin sitten vähän vuodattaa. Mikkeen kohdistunut (puhdas?) niitti kaiketi kuitattiin ja järkättiin jotain vaisua jengimyfaa, ok. Se kun Kalpa pyörittää lopun omassa päässä välillä vähän hyökäten ja IFK relaileee omassa päässä, sitä ei pysty hyväksymään. Toista olisi ollut jonkun muun koutsin alaisuudessa. Mitä vittua esim. Melart kentällä pyöri? Kyllähän tässä tilanteessa olisi ainoastaan pitänyt yrittää osua maalaisiin, rumasti. Peli menetetty, maalaiset pitää hauskaa.. Ei muuta kuin kaikki korvattavat pelaajat jahtaamaan.

Laitan tämän kaiken Jalosen piikkiin. Tolla liikkeellä ei nyt eikä tulevaisuudessa ole mitään asiaa haastaa noin liikkuvaa jengiä. Toivottavasti tämä vaisuus johtuu jostain super-treenistä, hyvin johtuu..

Vittu.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Moni on täällä sanonut tuomaripelin olleen perseestä, mutta antaneen silti tunnustusta vastustajalle.

Aivan helvetin hyvä peli KalPalta. Jos pelaa keväällä tuolla tasolla, on mikä tahansa jengi kusessa. Sikäli kun näitä töppösiä ja löppösiä edes tunnisti, taisi olla niin, että ratkaisijat tänään olivat ynnämuut-osastoa. Kolme kertaa IFKn pakisto kahville ja tyhjiin sai laittaa. KalPa oli ehdottomasti positiivinen yllätys. Eivät pitäneet IFKn rynkyttämistä minään. Pisteet oikeaan osoitteeseen. Kiiskinen on pelimies.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Unohtumaton kiekkoilta Nordensjöldenjöissä.

Eka erässä KalPalla oli kaksi maalipaikkaa ja tekivät toisesta, Hifkillä 10 ja eivät tehneet yhtään.Hirsolla tyhjä maali mutta ei osaa vaan laukaista one timeristä. Kiekko lirui sopivasti vielä maalin ohi pari kertaa.

Varakkaan nouto oli hieman liian selvä ainakin minun silmääni. Wärni antaa kiekon mennä puolen metrin päästä ohi ja menee hanskaamaan Varakasta.

Toinen tappelu oli ihan normaali sipulin ylikeittäminen Hifkiltä kun saivat alivoimalla 2-0 hyökkäyksen ja Jalasvaara työnsi yhden Hifkipelurin toisen eteen ja tämä kaatui tällöin. Kiekkokin karkasi sopivasti rytäkässä ja ei enää maalipaikkaa. Kohta KalPalle maali ja siitäkös Hifk innostui. Taisivat laittaa kentälle hieman hanskausosastoa ja Petrell kävi työntämässä Pakarisen Järvisen päälle ja mylläkkä oli valmis.
Näytti siltä että Noronen tuli leikkiin mukaan sen jälkeen vasta kun Riekkinen ja joku Hifk ukko kaatuivat Järvisen päälle ja Järä kuittasi kilvellä pari kertaa.
3vs3 tanssit + 1vs1 maalivahdit. Eihän siellä mitää kovin osuvia iskuja vaihdettu johtuen visiireistä mutta yleisö heräsi horroksesta ja mylvi kuin rooman colosseumilla huutaen "tää on mun hifki, mä rakastan tätä tiimii"

Lopun naatiskelu otti todella Hifk faneja sipuliin, KalPan kannattajana ei voinut kuin antaa aploodit ja nauraa, kiekko on tosiaan vallanväline. Hifk pelaajat koittivat jahdata kiekkoa yksi kerrallaan ja KalPa vain siirteli kiekkoa seisovien ukkojen kesken omassa päässä. Vieraskiekkoa parhaimmillaan.

Tuomarilinja oli aika normaalia sekoilua. Välillä oli helpon näköisiä jäähyjä mutta selkeitä poikkareita ja estämisiä jäi myös viheltämättä. En sanoisi että suosi mitenkään räikeästi KalPaa muutoin kuin sen Jalasvaaran tilanteen kohdalla.

KalPa

*** Hirvonen ja Kukkonen, huippuesitys blues-pelin sekoilun jälkeen
** Pakarinen, 2 maalia ja Petrellille ihan kelpo vastus pystypainissa
* Kapanen, jäätävässä iskussa nykyään. SM-liigan paras pelaaja.

Hifki

*** Petrell, sentään yritti omilla vahvuuksillaan
** Noronen, ihan kelpo veska ja on tyylitajuakin
* Kuhta, hidas ja lihava mutta silti parempi kuin Haataja


-*** Hirso, Jokereilta olisi saanut hyvät rahat vielä ennen siirtorajaa
-** Hifk pelaajien kunto? Liikaa isokokoisia ukkoja jotka väsyvät?
-* MG, pidä poju pää ylhäällä niin ei tarvitse skoutata farmipelaajia noutohommiin

Hieman kalskahti korvaan tuo toisella kotimaisella hallin selostus, eihän tää ole mikään lottoarvonta??
Halli kokonaisuutena oli loistava, kaikki palvelut pelasivat ja porukka oli ystävällistä. Paras halli ehkä Suomessa? Ainakin pääkaupunkiseudulla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Parempi voitti, vaikka tuomarit olivat hieman yössä koko pelin ajan. Pelin kulku olisi ollut toisenlainen, jos HIFK olisi saanut ekan erän maalipaikat hyödynnettyä. Järvinen piti Kalpan pelissä ekan erän 15 torjunnalla. Tämän jälkeen Kalpa duunasi hienoja maaleja ala Pakarinen. Norttia on turha syyttää Kalpan maaleista. Varsinkin 3 Kalpan ekaa maalia menee mielestäni HIFK:n pakiston piikkiin.
HIFK:n pirtein ketju oli ehdottomasti Wirtasen troikka. Tämä ketju, kun saa lisää peliaikaa niin tulosta alkaa taatusti syntymään. Hirson ja Ramun ketju ei ole mielestäni samassa lennossa missä olivat vielä alkukaudesta. Kaipaisiko nämä ketjut pieniä muutoksia??
Mikke jätti ekan erän kesken, mutta palasi tokaan erään. Petsku lähti kesken tokan erän koppiin, mutta kolmannessa oli taas kondiksessa. Toivottavasti miehet ovat täydessä kondiksessa torstaina, kun vastaan asettuu siirtorajan kynnyksellä vahvistunut JYP.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen tapaus

Hieno peli Kalpalta. Muuta ei voi sanoa. Vauhtia on, ja kiekkokontrolli pääsääntöisesti loistava. Vahinko, että dumarit menivät tuhoamaan hienon kiekkoillan. Ei sen puolen, vaikka olisivat olleet loistavia, olisi tainnut tulla turpiin, mutta olisi kuitenkin ollut edes mahdollisuus voittaa, ja kauniimmat luvut. Sen lisäksi, ei tarvitsisi taas kärsiä tästä "tuomaritraumasta".

Vaikka tuo räikein virhe nyt on keskusteltu jo loppuun tässä, on kyllä syytä todeta, että kalakukot saivat tänään reilusti erikoisoikeuksia, monessa muussa tilanteessa.

Ennen meni usein niin, että kotijoukkueella oli etu tuomaroinnista, nykyisin taitaa olla päinvastoin Dufvan viime vuoden itkemisen jälkeen.

Ei muuta kun uutta matoa koukkuun. Kunhan pysyisimme neljän parhaan joukoussa, niin voisi jo mennä luottavaisemmin mielin loppupeleihen. Silloin dumaroi pääsääntöisesti ne pikkasen paremmat dumarit.

Onnea Kalpalle kuitenkin, ansaitusta voitosta.

Lennu ja Nortti olivat päivän Kingit !
 

Fiiu

Jäsen
Nelosen koosteesta huonosti tilanteet nähneenä, miksi Nortti sai suihkukomennuksen mutta Järvinen ei? Eihän se edes mikään tappelu ollut, olisivat molemmat vaan pudottaneet vermeensä ja antaneet palaa. Näytti lähinnä mexican standoffilta, pelkkää pystypainia ilman sen kummempaa. Miksi siis tuollaisesta pitää ajaa kaveri pihalle? Miksei liigassa jaettais vaikka käytöskymppejä jos kerran jotain kovempaa tuomiota kuin kaksiminuuttinen pitää jakaa. Tappeluissakin selkeesti femma per mies ja toisesta vaikka sitte se 5+20 ja tietysti showmeiningistä heti 5+20 + Muukkosen erikoinen kaikilla mausteilla.

Niin, ja onko Varakkaan niittiä jossain näkyvillä? Kaikkihan tietää kuinka huikeessa vedossa tän maan kiekkomedia on ylipäätään, otteluista saatetaan vahingossa näyttää kaikki maalit + kaks lisätilannetta. Onko nykypäivänä mitään kattavampia koosteita matseista? Mikä vittu tätä maata vaivaa?
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Nelosen koosteesta huonosti tilanteet nähneenä, miksi Nortti sai suihkukomennuksen mutta Järvinen ei?

Nortti tuli yli puolen kentän jolloin 5+20 on automaatio
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tässä välissä Wärn kävi hakemassa Varakkaan ulos. Mikäköhän mahtoi olla syy?

Varakkaalle käytiin muistuttamassa, että Mikkeä jos vetää kovaa niin saa myös takaisin.

Ei tullut takaa-ajoa eikä ollut sitä hullun kiiltoa silmissä, jolla oltaisin noustu. Sheddenin aikana HIFK olisi varmasti mennyt ohikin vielä, mutta Jalonen on toista maata. Tämä ei ole mun HIFK. Joten vähän kaksinaiset fiilikset.

Johtui varmasti 7min alivoimasta? Haataja oli av:lla vanha kunnon kyttä, harrastesarjoissa tätä näkee paljon. Hienoa!

Oli kyllä viihdyttävä peli. IFK:n olisi pitänyt tappaa peli eka erässä. Järvinen loisti ja loput syliin ja rautoihin. Tokassa erässä KalPa vei alussa ja IFK ihmetteli mitä noi keltaiset on ja menee niin saatanan lujaa.

Kolmannessa otettiin oikeus omiin käsiin, kun tuomarit eivät siihen kyenneet. Hieno peli, paljon positiivisia asioita verrattaen viimeiseen kahteen kuukauteen. Tästä on hyvä jatkaa, toivottavasti peli ei lässähdä torstaiksi ja palata arkeen. Sääli, ettei yhtään pistettä jäänyt plakkariin. Tästä olisi vähnitään kaksi pitänyt saada, kun Oulussa jäätiin nollille, mistä kolme olisi pitänyt tulla.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noroselle kiitos ja kumarrus, huikeaa toimintaa. Oli aika aseeton maaliin johtaneissa tilanteissa, ensimmäiseen taisi saada vähän kroppaa eteen, mutta kiekko lipui kuitenkin maaliin. .

En nähnyt peliä, mutta videolta katsottuna Noronen "ylitorjuu" aika järkyttävästi tuon Kalpan toisen maalin. Olisi jäänyt patjoihin jos ei olisi yrittänyt heilauttaa jalkoja yläriman tasolle.

Helppohan se on täältä huudella. Ei varmaan kyllä maalivahtiin kaaduttu, jos paikallaolijoita on uskominen - ja miksi ei olisi!


Onko missään kunnon kuvamateriaalia noista lopun kähinöistä? Tuo nelosen klippi on aika vaisu, mutta niin tosin taisi olla "brutaali joukkotappelukin"
 
Viimeksi muokattu:

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Nortti tuli yli puolen kentän jolloin 5+20 on automaatio

Jos nyt ei kuitenkaan. Se 2 minuuttia siinä tuli siitä punaviivan ylityksestä. Jaa no, se 2 minuuttia saattoi tulla myös siitä, että poistui maalialueeltaan kiistan aikana.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Varakkaalle käytiin muistuttamassa, että Mikkeä jos vetää kovaa niin saa myös takaisin.

Pelaakohan se Granlund nyt väärässä sarjassa jos poikaa ei saa taklata? Pitäs pysytellä junnupeleissä jos taklauksetkin tarttee käydä toisen pelaajan kostamassa.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Ennen meni usein niin, että kotijoukkueella oli etu tuomaroinnista, nykyisin taitaa olla päinvastoin Dufvan viime vuoden itkemisen jälkeen.

On se Dufva kyllä aikamoinen. Epäsuorasti siis sanotaan, että Dufva pilasi jo viime vuonna HIFK:n mahdollisuudet voittaa KalPa tässä 2.2.2010 käydyssä runkosarjan ottelussa. Ai niin, RD järjesti Norosen siirron HIFK:hon ja laittoi matkaan vielä sellaiset terveiset, että turha odotella maajoukkuekutsua enää ikinä, jos HIFK sijoittuu JYPin yläpuolelle runkosarjassa. Norosen siirron jälkeisistä tuloksista kyllä huomaa, että sanoma on mennyt perille.

Varakkaalle käytiin muistuttamassa, että Mikkeä jos vetää kovaa niin saa myös takaisin.

Jos Granlundin tähtäin on NHL:ssä niin ei varmaan tekisi pahaa totuttautua taklattavana olemiseen jo SM-liigassa. NHL:ssä ei taida näitä erikoissuojelun alaisia pelaajia enää kovin paljoa olla. Jos Varakkaan taklaus ei ollut edes jäähyn arvoinen, niin miksi siitä pitää edes käydä muistuttelemassa. Sikailuyritykset ovat toki asia erikseen. Aika kaksinaamaista samaan aikaan vaatia enemmän kovia taklauksia mutta toisaalta uhkailla näillä "noudoilla", jos tosissaan käydään taklaamaan. Tällainen kauhun tasapainohan johtaa kananmunat kainalossa surffailuun, joka ei taida olla ihan prändin näköistä kiekkoa.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en ollut matsissa, joten pointit voi mennä vähän ohi.

tzuiz kirjoitti:
Varakkaan nouto oli hieman liian selvä ainakin minun silmääni. Wärni antaa kiekon mennä puolen metrin päästä ohi ja menee hanskaamaan Varakasta.
Tässä saattoi olla kyse siitä, että joku - kuka tahansa - oli noudettava jengin herättämiseksi. Tähän sitten Varakas kelpasi paremmin kuin hyvin. "Syy" oli jo olemassa, eikä Kalpalla ole mitenkään erityisen leveä pakkikalusto. Vahvasti tätä vastaan puhuu tietysti KooJiin metodit. Noudot eivät kuulu hänen repertuaariinsa, (itse asiassa: kuuluuko KooJiin repertuaariin ylipäätään mitään millä joukkuetta herätellään?).

Näytti siltä että Noronen tuli leikkiin mukaan sen jälkeen vasta kun Riekkinen ja joku Hifk ukko kaatuivat Järvisen päälle ja Järä kuittasi kilvellä pari kertaa.
Mahtoikohan tässä olla kyse enemmänkin Norosen turhautumisesta siihen, että HIFK:n pakit tekivät karkeita merkkausvirheitä ja Kalpalaiset saivat vapaasti tehdä maaleja takatolpalta. Ikään kuin joukkueen herättelyä tyyliin: "mä vaikka tappelen tän joukkueen eteen, mutta te ette voi pitää sitä äijää kiinni siellä takatolpalla, siis vittu herätkää nyt". Mahdollisesti viesti oli myös KooJiille: "kun noi pakit pelaa noin paskasti, ei mua tarvitse nöyryyttää tän enempää".
 
Viimeksi muokattu:

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Pelaakohan se Granlund nyt väärässä sarjassa jos poikaa ei saa taklata? Pitäs pysytellä junnupeleissä jos taklauksetkin tarttee käydä toisen pelaajan kostamassa.

Joo just näin. Musta Granlundin täytyy heti tänään mennä sanomaan Jaloselle, että päästäis A:han pelaamaan. Väärä sarja. Taklataankin, saatana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelaakohan se Granlund nyt väärässä sarjassa jos poikaa ei saa taklata? Pitäs pysytellä junnupeleissä jos taklauksetkin tarttee käydä toisen pelaajan kostamassa.
Jos Granlundin tähtäin on NHL:ssä niin ei varmaan tekisi pahaa totuttautua taklattavana olemiseen jo SM-liigassa.
Kaksi neroa liikenteessä. Onko joku sanonut, ettei Granlundia saa taklata? Pointti on varmaankin se, että kun Mikkeä taklataan, niin takaisin tulee vähintään samalla mitalla. Eilen kuitenkin nähtiin kolmannessa erässä, että MG osaa itsekin niitata painavasti, oli todella komea pommi nuorukaiselta KalPan puolustusalueella ja yleisö antoi asiaankuuluvat aplodit.

Matsista on paljon sanottu ja todetaan nyt alkuun, että KalPa pelasi pääosin hienoa kiekkoa ja ansaitsi voittonsa. IFK:n momentum oli ekassa erässä, jossa sössittiin monta hyvää tekopaikkaa ja toisaalta Järvinen hoiti hommansa tolppien välissä kiitettävästi. Muiden muassa Hirsolla, Lennulla ja Haatajalla oli loistopaikat tällätä avausmaali, mutta kaikki laukoivat ohi. KalPalla taisi olla kaksi avopaikkaa ja jälkimmäisestä tekivät komean rysän. Vitutti kyllä kovasti Norosen puolesta, kun vieraat saivat kolmesti tehdä takatolpalta tyhjiin ja vielä tasakentällisin kaikki. Huikeaa puolustuspelaamista IFK:lta. Pakarisen illan toinen oli myöskin one-timer melko läheltä ylänurkkaan, en laittaisi sitäkään veskarin piikkiin. 2-5 -ylivoimamaali olikin sitten enää kosmetiikkaa ja sen voi laittaa osittain Norosen syyksi, vaikkei siinäkään omia näkynyt maalinedustaa putsaamassa.

Hienosti pari KalPa -kannattajaa on myöntänyt sen, ettei tuomarityöskentely ainakaan IFK:ta suosinut eilen. Ei se peli varmasti tuomarointiin ratkennut, vaan IFK:n tehottomuuteen ja oman pään merkkausvirheisiin, yhdistettynä toki KalPan tehokkaaseen vieraspelaamiseen ja hyvään luisteluun. Kaverin kanssa ihmeteltiin tuomaroinnissa mm. Haverisen koukkausjäähyä, jossa Have seurasi omalla alueella KalPa -hyökkääjää ja tuuppasi tätä kädellä melko kevyesti yläselästä. Siitä siis 2-minuuttinen koukkaamisesta. Siinä vaiheessa viimeistään oli selvää, että linja on tarkka, mutta varmasti kaikkien hallissa olleiden suureksi yllätykseksi linja sitten muuttuikin hieman kolmannessa erässä. Räikeimpänä tuomarivirheenä tietenkin se viheltämättä jättäminen, kun Petrell ja Töykkälä olivat pääsemässä alivoimalla hyökkäykseen ja viimeksi mainittua estettiin surutta. Olin aivan varma, että siitä vihelletään ja että IFK:lle tulee vielä mahis päästä peliin mukaan, mutta ei. Varsin ymmärrettävää, että siinä vaiheessa kiehui sekä yleisössä että IFK:n leirissä. Loppu menikin sitten miten meni, Noroselta sinänsä viihdyttävä temppu lähteä haastamaan Järvistä, kaveri tiesi, että Nordis tykkää.

Jotkut huutelivat IFK:n loppukirin perään, mutta niiden "tappeluiden" jälkeen oli paha kiriä, kun loput matsista mentiin alivoimalla (Norosen femma + Lennun 2-minuuttinen sekä vielä kapteenin esimerkillinen turhautumisjäähy). Harvoin näkee sellaista peliä, mitä lopussa esittivät KalPan ylivoimaviisikko sekä toisaalta av-pelaajista Haataja. Eli sitten kun KalPa viitsi omassa päässä pyörimisen sijaan lähteä hyökkäämään, muuttui 5 vs. 4 -yv yhtäkkiä 4 vs. 3 -tilanteeksi, kun Haataja kyttäili irtokiekkoa keskialueella yksi KalPa -pakki seuranaan.

Mitäs vielä. IFK:n ns. nelosketju oli vireessä (Kuhdan jäähyt poislukien) ja kyllä Kibellä ihan kivasti kulki, enkä oikein ymmärrä näitä lihavuusväitteitä. Kondiksessa näytti olevan. Kolmannessa erässä tiivistettiinkin sitten kolmeen ketjuun, eli Wärnin poissaollessa KJ laittoi Ramstedtin ja Järvisen puremaan tuppea (vai pelasikohan Turre vielä alivoimaa?), MG siirrettiin Hirson ja Haatajan ketjuun, Wirtasen nelonen pidettiin ennallaan ja kolmanneksi vitjaksi muodostui sitten erikoinen Petrell-Töykkälä-Ahtola -koostumus. Erikoista, ettei kultakypärä Ramu päässyt kolmannessa erässä ilmeisesti lainkaan kentälle, vissiin Nokka ei lämmennyt Ramun puolustustyöskentelylle? Eikä toki hyökkäyspelikään sujunut, kun tehoja ei tullut, mutta eipä tullut Hirsoillekaan. IFK:n puolustuspelaaminen on paskaa ja Kankaanperä on elintärkeä kaveri, toivottavasti pelaa jo huomenna.

Mainitaan vielä lopuksi, että Kapanen on pelimies parhaasta päästä, hoiti Varakkaan ulosajon jälkeen pakin tonttia mallikkaasti, kuten aikoinaan NHL:ssäkin.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Alkukaudesta oli tämä Mäntylän tapaus. Mäntylä taklasi HIFKin Mikko Kurvisen sairastuvalle. Olipa sitten oikein lehdessä tervetulotoivotus stadiin Tuukalle ja lämmin vastaanottohan siellä sitten olikin. Taisi sieltä jotain pelikieltoja, varoituksia tai peräti sakkoja HIFKille sitten ropista?

Kuopiossa joulukuun alussa muuan Iiro Pakarinen taklasi kovaa ja puhtaasti Mikko Kurvista. Kurvinen koppiin ja siellä on pysynyt, ei ole sen jälkeen pelannut. Tuolloin jo hieman aavistelin, että laitettiinkohan #18 muistiin IFK:n leirissä. Hivenen pettynyt olin, sillä Savon Sanomissa ei nähty helmikuun alussa HIFKin logolla varustettua "Tervetuloa Stadiin Iiro!" -mainosta. Myllyyn Iiro silti joutui. Pisteet HIFKille siitä, miten tyylikkäästi tällä kertaa tapaus hoidettiin. Pistettiin "joukkomylly" pystyyn, jottei Pakariselle kostamiseen kiinnitettäisi liikaa huomiota ja näin vältettiin ylimääräiset rangaistukset liigan suunnalta.

Ei se Wärnikään mitään pikkujunnun taklaamista käynyt kostamassa tai tekemässä mitään taktista KalPan pakkikaluston kaventamista vaan yritti kuitata Kurvisen telomista. Pelin tiimellyksessä vain joutui tekemään nopeita ratkaisuja ja sekoitti Pakarisen #18 ja Varakkaan #8.

Vaadin isoja rangaistuksia tällaisista noudoista.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Säännöt tuntevana sanoisin, että lue ne säännöt vielä toiseenkin kertaan. Tuo on rike, josta tulee ensiksi viheltää peli poikki ja varoittaa. Yllättäen tällainen vihellettiin Hanlonin valko-venäjää vastaan viime MM-kisoissa, kun he pelasivat yv:llä.

Voi toki olla, että varoitus täytyisi antaa ensin.

Koko pelin hauskin tilanne oli pelin jälkeen kun kävelin HESALAISTEN keskellä kohti autoa. Siinä joku 25+ ikäinen hesalainen käveli kavereidensa kanssa ja syytti tuomareita ja haukkui peliä huonoksi. Minä sanoin vain, että "älä älä" ja hymyilin päälle. Sain sellaisen ryöpyn vastaukseksi, että pois alta. Kaveri oli ihan fiksun näköinen, mutta suolti sellaista tuubaa suustaan, että oli iso työ pidätellä naurua:

"siis kunnon stadilaiselle ihmiselle, mitä lennukin on, annetaan jäähy ja nilkki savoilainen, joka on kiero ja muutenkin epäkelpo ihminen ei saa mitään. Siis tällä tavalla kunnon ihmisiä sorretaan ihna niinkuin nyky-yhteiskunnassakin. Roistot pääsee kuin koira veräjästä ja kunnon ihmisiä sorretaan"

Huvittavinta tuossa oli se, että sanat suorastaan syljettiin suusta ja puhuaa ei jurppinut se, että HIFK sai jäähyjä vaan se, että kunnon ihmisiä - Lennart Petrelejä ja muita - kiusataan ja kieroja roistoja ei rangaista. Kyllä on nyky-yhteiskunta pielessä.

Jos sinä satut lukemaan ja tunnistamaan tästä itsesi, niin olit kyllä naurettava ja TYHMÄ!
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Voi toki olla, että varoitus täytyisi antaa ensin.

Koko pelin hauskin tilanne oli pelin jälkeen kun kävelin HESALAISTEN keskellä kohti autoa. Siinä joku 25+ ikäinen hesalainen käveli kavereidensa kanssa ja syytti tuomareita ja haukkui peliä huonoksi. Minä sanoin vain, että "älä älä" ja hymyilin päälle. Sain sellaisen ryöpyn vastaukseksi, että pois alta. Kaveri oli ihan fiksun näköinen, mutta suolti sellaista tuubaa suustaan, että oli iso työ pidätellä naurua:

"siis kunnon stadilaiselle ihmiselle, mitä lennukin on, annetaan jäähy ja nilkki savoilainen, joka on kiero ja muutenkin epäkelpo ihminen ei saa mitään. Siis tällä tavalla kunnon ihmisiä sorretaan ihan niin kuin nyky-yhteiskunnassakin. Roistot pääsee kuin koira veräjästä ja kunnon ihmisiä sorretaan"

Huvittavinta tuossa oli se, että sanat suorastaan syljettiin suusta ja puhuaa ei jurppinut se, että HIFK sai jäähyjä vaan se, että kunnon ihmisiä - Lennart Petrelejä ja muita - kiusataan ja kieroja roistoja ei rangaista. Kyllä on nyky-yhteiskunta pielessä.

Jos sinä satut lukemaan ja tunnistamaan tästä itsesi, niin olit kyllä naurettava ja TYHMÄ!

Hehehe. Aika El Classico kamaa. Mutta mitäs me maalaiset mistään mitään ymmärretään. Ollaan sarjakakkosinakin väärin pelaten ja kieroillen ;)

Harmittaa kyllä, etten tässä matsissa ollut paikanpäällä. Tuntuu, että KalPa pelaa kaikki parhaat ottelunsa vieraissa, sillä viimeisimmät kotipelit eivät ole tasoltaan olleet kovin kaksisia. EI sillä, voittojahan niistä on tullut....tietenkin.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Alkukaudesta oli tämä Mäntylän tapaus. Mäntylä taklasi HIFKin Mikko Kurvisen sairastuvalle. Olipa sitten oikein lehdessä tervetulotoivotus stadiin Tuukalle ja lämmin vastaanottohan siellä sitten olikin. Taisi sieltä jotain pelikieltoja, varoituksia tai peräti sakkoja HIFKille sitten ropista?

Kuopiossa joulukuun alussa muuan Iiro Pakarinen taklasi kovaa ja puhtaasti Mikko Kurvista. Kurvinen koppiin ja siellä on pysynyt, ei ole sen jälkeen pelannut. Tuolloin jo hieman aavistelin, että laitettiinkohan #18 muistiin IFK:n leirissä. Hivenen pettynyt olin, sillä Savon Sanomissa ei nähty helmikuun alussa HIFKin logolla varustettua "Tervetuloa Stadiin Iiro!" -mainosta. Myllyyn Iiro silti joutui. Pisteet HIFKille siitä, miten tyylikkäästi tällä kertaa tapaus hoidettiin. Pistettiin "joukkomylly" pystyyn, jottei Pakariselle kostamiseen kiinnitettäisi liikaa huomiota ja näin vältettiin ylimääräiset rangaistukset liigan suunnalta.

Ei se Wärnikään mitään pikkujunnun taklaamista käynyt kostamassa tai tekemässä mitään taktista KalPan pakkikaluston kaventamista vaan yritti kuitata Kurvisen telomista. Pelin tiimellyksessä vain joutui tekemään nopeita ratkaisuja ja sekoitti Pakarisen #18 ja Varakkaan #8.

Vaadin isoja rangaistuksia tällaisista noudoista.


Soita äkkiä Jutta Urpilaiselle ja Eero Heinäluomalle! Saat varmasti ymmärrystä heiltä!
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Soita äkkiä Jutta Urpilaiselle ja Eero Heinäluomalle! Saat varmasti ymmärrystä heiltä!
En usko ainakaan Urpilaiselta saavani. Jutta ei vaikuta tällaisen jossitteluleikinlaskun ystävältä. Eero taas kuulisi vain sanan tappelu ja vaatisi välittömästi jääkiekon kieltämistä lailla. Ei siis ollenkaan hyvä neuvo, olisiko muita?
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
En usko ainakaan Urpilaiselta saavani. Jutta ei vaikuta tällaisen jossitteluleikinlaskun ystävältä. Eero taas kuulisi vain sanan tappelu ja vaatisi välittömästi jääkiekon kieltämistä lailla. Ei siis ollenkaan hyvä neuvo, olisiko muita?

Niinpä, toivo-kokoomus-populismi-talkoilta ei kannata edes kysyä :D niinistö, stubb ja katainen hokisivat tappelu talkoista ja kaikki mukaan, tosin kukaan ei lopulta tietäisi mitä oikein pitäisi tehdä, tärkeintä että on jotkut talkoot...

No joo, tärkeä voitto ja vielä tärkeämmät pisteet, muut kärjessä samaan aikaan hävisivät. Itse en peliä ole nähnyt, mutta harmi jos tuomarit peliä ratkaisivat.
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur
No joo, tärkeä voitto ja vielä tärkeämmät pisteet, muut kärjessä samaan aikaan hävisivät. Itse en peliä ole nähnyt, mutta harmi jos tuomarit peliä ratkaisivat.

Kyllä Kalpa tämän pelin ihan pelaamalla voitti, tosin IFK:n huonon puolustuspelaamisen avittamana.

Kalpa on kyllä tälläkin kaudella hieno joukkue ja Sami Kapanen on minusta yksi tyylikkäimmistä ja parhaista pelaajista mitä tästä maasta on tullut. Eilenkin taisi viilettää pakkinakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös