Ti 18.3.2008 Pelicans-Jokerit (4. puolivälierä)

  • 23 512
  • 140

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Itse yllätyin kuitenkin siitä, miten tiukasti Jokerien menestys riippuu siitä saako Leino tarpeeksi tilaa tehdä riittävästi tilanteita ja maaleja. Jos missä tahansa joukkuepelissä on joukkueessa yksi noin isolla roolilla osallistuva pelaaja, on täysin varmaa että juuri tämä yksilö pidetään vartioinnissa mahdollisimman tarkasti. Erikoista on se ettei tähän ole yritetty löytää lääkettä Jokerien puolelta. Joku voisi jopa koettaa hyödyntää Leinon keräämää huomiota jäällä ollessaan. Sen sijaan parkuminen vartioinnista on mielestäni energian ja ajatusten suuntaamista asioihin jotka eivät tilannetta paranna...

Niin, itsekin olen jossain määrin pähkäillut tätä asiaa jokseenkin samoista lähtökohdista. Totuushan on, että Leino on pitelemätön tasan niin kauan kun pelihuumoria riittää. Viime keväänähän nimenomaan Jokereiden Schnabel sai jokseenkin kevyesti Leinon pelihuumorin katoamaan ja kuuluisan keskisormiepisodin avulla jopa katsomoon seuraavaksi peliksi.

Olenkin ihmetellyt paitsi sitä, miksei Pelicans järjestelmällisemmin lämmitä Leinoa, koska on kiistatta selvillä, että herra on mielialapelaaja, myös sitä miksi Jokerit eivät tunnu lainkaan panostavan Leinon suojeluun.

Pelicansin suorittama, jopa sääntöjen harmaalla alueella oleva, järjestelmällinen hiillostus olisi monihyödyllinen keino keikuttaa Jokeripurtta. Näin toimien Leino menettää paitsi ennemmin tahi myöhemmin pelihuumorinsa, myös Jokerileirin energiaa ja keskittymistä kuluu turhaan em. hiillostuksesta parkumiseen.

Tästä parkumiseen menevästä energiasta ja sen rapauttavasta vaikutuksesta on näyttöjä mm. HPK:sta viime keväältä, sekä joiltain aikaisemmilta vuosilta ennen mestaruutta.

On tosin muistettava, että kun yhtä pidetään, muille tulee paikkoja. Tosin onko Jokereiden yksilöjoukkueessa sittenkään hemmoja, jotka nousisivat Leinon tilalle?

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Tuoppi

Jäsen
Ja jälleen on onnistuttu kaivamaan loistava R&R-tuomariduo tähänkin peliin. 75% otteluista, jotka tuomitsee Rantala&Rönn on jo kovemman luokan kärsimystä.

Toivottavasti jokerifaneja on tarpeeksi matkassa jotta saavat kotijoukkueellekin muutaman jäähyn huudettua! ;)

Tuomareista on suomessa pulaa ja taso ei päätä huimaa mutta silti minusta näillä muutamilla kavereilla, Rantala päällimmäisenä, ei pitäisi olla mitään asiaa pudotupeleihin.
 
Viimeksi muokattu:

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olenkin ihmetellyt paitsi sitä, miksei Pelicans järjestelmällisemmin lämmitä Leinoa, koska on kiistatta selvillä, että herra on mielialapelaaja, myös sitä miksi Jokerit eivät tunnu lainkaan panostavan Leinon suojeluun.
Herra ei ole ollut mielialapelaaja sen jälkeen, kun pääsi Suomen masentavimmasta kaupungista vähän kirkkaampiin valoihin. Ja Leinolla on myöskin suojelu päällä, joten voit lopettaa ihmettelyn.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Se ns. "assing" oli kyllä hienosti haettu, mutta vähän epäonnistui. Assingeja lisää tänään!

Aivan kuten itse toteat, hienosti lähti hakemaan sitä, mutta Sopanen luikahti vähän alta pois, ja seurauksena ei enää ollutkaan hieno Assing - vaan jalkojen kopsahtaminen yhteen. Veikkaisin suoralta kädeltä, että 90 % noista jalkoihin osuneista taklauksista johtuu nimenomaan puhtaan taklausyrityksen menemisestä ajoituksen suhteen aavistuksen pieleen.
 

Matthew Flop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä pelissä Jokerit on valmiimpia kuin olivat 2.pelissä, silloin Pelicansin heikkous sarjan avauksessa tuuditti Jokerit hieman luulotautiin mutta nyt ei ole sitä enää rasitteena.

Itse asiassa Jokerit pelasivat 2. ottelussa Lahdessa paremmin kuin 1. ottelussa Helsingissä. Tuloksellisesti ei tietenkään, koska hävisivät mutta pelillisesti paljon kypsempää peliä. Mistään luulotaudista silloin ei ollut kyse. Pelicans pimensi LSS-ketjun ja muut eivät olleet myöskään tarpeeksi teräviä.

Tämä on meidän sarja, Jokerit on vahvempi ja sitoutuneempi joukkueena.

Hohhoijaa. Milläköhän perusteella osaat sanoa, että Jokerit on sitoutuneempi joukkue?!? Epäilen tätä todella suuresti. Noin heikon valmennuksen alaisuudessa. SM-liiga pelaajat valitsivat sentään Aran liigan arvostetuimmaksi valmentajaksi, joten eiköhän sitoutuminen Aran alaisuudessa ole hieman toisella asteella kuin "kolmen herran palvelijan" Mr. Sheddenin alaisuudessa. Pelicans on ollut joukkueena pääosin hyvin kurinalainen ja sitoutunut omaan tekemiseen ja Aran pelikirjan noudattamiseen. Jokereitten "vahva sitoutuminen" - ainakin pelitapaan - näkyy kyllä koomisesti kentällä. Jokainen ketju pelaa ihan omaa kiekkoansa, ei mitään yhteistä säveltä. Välillä ainakin tuntuu, että teillä ei ole edes valmentaja sitoutunut joukkueeseen. Ymmärrän kyllä myös roolituksen Jokereissa. Myös Pelicans on vahvasti roolitettu, mutta jokaisella ketjulla on samat sabluunat siitä mikä on pelitapa. Iso osa kuitenkin sitoutumisesta on juuri pelitavan ja pelikurin noudattaminen. Sitä en epäile, etteikö Jokerit pelaisi joukkuelleen. Varmasti pelaavatkin, mutta turha väittää, että narrit ovat sitoutuneempia kuin kaanit.

Se on täysin tunnustettavaa, että Jokereilla on taitavat yksilöt, jotka pystyvät nimenomaan yksilötaidollaan ratkomaan pelejä. Ja ihan totta on myös, että fyyisesti Jokerit on vahvempi joukkue. Pelicans on enemmän sellasta tasasta hyvin suorittavaa massaa. Mitään supertähtiä ei ole, mutta tulevia supertähtiä toivottavasti.

Itse illan pelistä:
- Toivon, että Jokerit on tuhlannut turhaa energiaansa ja keskittymistään Koivunen - Leino episodiin. Toivottavasti tekevät sitä vielä pelin aikana, sillä Kokenut liigajyrä Koivunen ei siitä hätkähdä. Päin vastoin mies syöttää tänään 2 maalia.
- Hullu-Kari taklaa tänään todella kovaa ja puhtaasti ja monesti Leinoa. Heinon ketju pelaa jälleen upean pelin.
- Niemi vs. Puurula. Jokereita vastaan ottelun alut ovat tärkeitä. Jos narrit saa alkuun maaleja se tuntuu horjuttavan toisinaan kovasti itseluottamusta. Näin ei kyllä käynyt sunnuntaina. Olisiko tänään Puurulalla imurointi päivä?
- Haluan nähdä tänään fyysistä ja nopeatempoista playoff-kiekkoa.

Tulosvetoon laitan: 3-0, 4-1 ja 1-3
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Shedden totesi eilen lehdessä, että esim. Kurri tai Gretzky eivät aina saaneet erityissuojelua vaan heidän piti omilla suorituksillaan karistaa ahdistelijat niskastaan ja samaa hän odottaa myös Leinolta. Luulenpa, että Leino on tänään terävämpi kuin viimeksi Lahdessa, joten jälki voi olla tuhoisaa. Timi oli sunnuntaina yksi joukkueen parhaista ja ennenkaikkea liikkuvimmista pelaajista. Sama liito sopii jatkua myös tänään. Puurulan floppia odottaa moni, mutta jotenkin kaverilla alkaa olemaan pelihuumori kohdillaan ja kuitit pelikavereitten humoristisille vittuiluille helpoista päästetyistä maaleista panevat hymyilemään täälläkin.

Toivottavasti homma pysyy tuomareilla edes jotenkin lapasessa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mielenkiintoinen joko-tai asetelma: Voitolla alkaa jatkopaikka häämöttää, tappiolla ollaan taas kerran lähtöruudussa.

Sen kummempia anal-ysoimatta totean, että jo eilisestä lähtien on ollut sellainen perverssi fiilis, että tänään voitetaan. Koodisana tälle ihmeelle on taas kerran: SSL.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Varmistus tuli tälle Koivusen tapaukselle ja pelirangaistuksesta ottelun päättyessä.

Koska SM-liigalla on riittävät resurssit ylläpitää erillistä kurinpitoelintä ei pelin lopussa annetusta pelirangaistuksesta tule automaattista pelikieltoa. Jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa näin tosin on, koska valmiutta käsitellä tapauksia yksityiskohtaisesti ei ole.

Koivunen siis pelissä mukana ja toivottavasti on jälleen illalla yhtä pihalla Leinon kanssa:)
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kokoonpano

Maalivahdit:
#33 Antti Niemi
#41 Tommi Satosaari (varalla)

1.kenttä
#90 Marko Jantunen
#3 Matias Loppi
#15 Vili Sopanen

#80 Samuli Suhonen
#55 Jani Forsström

2.kenttä
#20 Tuomas Santavuori
#94 Toni Koivunen
#10 Jesse Saarinen

#7 Joonas Jalvanti
#26 Jan Latvala

3.kenttä
#77 Leo Komarov
#61 Henri Heino
#28 Kari Sihvonen

#24 Tuukka Mäkelä
#44 Henri Laurila

4.kenttä
#9 Olli Julkunen
#51 Evan Schwabe
#22 Karo Koivunen

#92 Erik Kakko
#8 Mikko Kousa

Tänään olisi Lopin viimeistään syytä herätä. Jos Jokerit vie tämän pelin, niin loppu on enemmän tai vähemmän kosmetiikkaa. En jaksa millään uskoa, että 3-1 tilanteessa onnistuttaisiin pyristelemään pidemmälle. Toivottavasti saadaan heti alkuun maali tai pari, niin tulee tosi mielenkiintoinen ilta.
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Itse asiassa Jokerit pelasivat 2. ottelussa Lahdessa paremmin kuin 1. ottelussa Helsingissä. Tuloksellisesti ei tietenkään, koska hävisivät mutta pelillisesti paljon kypsempää peliä. Mistään luulotaudista silloin ei ollut kyse. Pelicans pimensi LSS-ketjun ja muut eivät olleet myöskään tarpeeksi teräviä.



Hohhoijaa. Milläköhän perusteella osaat sanoa, että Jokerit on sitoutuneempi joukkue?!? Epäilen tätä todella suuresti. Noin heikon valmennuksen alaisuudessa. SM-liiga pelaajat valitsivat sentään Aran liigan arvostetuimmaksi valmentajaksi, joten eiköhän sitoutuminen Aran alaisuudessa ole hieman toisella asteella kuin "kolmen herran palvelijan" Mr. Sheddenin alaisuudessa. Pelicans on ollut joukkueena pääosin hyvin kurinalainen ja sitoutunut omaan tekemiseen ja Aran pelikirjan noudattamiseen. Jokereitten "vahva sitoutuminen" - ainakin pelitapaan - näkyy kyllä koomisesti kentällä. Jokainen ketju pelaa ihan omaa kiekkoansa, ei mitään yhteistä säveltä. Välillä ainakin tuntuu, että teillä ei ole edes valmentaja sitoutunut joukkueeseen. Ymmärrän kyllä myös roolituksen Jokereissa. Myös Pelicans on vahvasti roolitettu, mutta jokaisella ketjulla on samat sabluunat siitä mikä on pelitapa. Iso osa kuitenkin sitoutumisesta on juuri pelitavan ja pelikurin noudattaminen. Sitä en epäile, etteikö Jokerit pelaisi joukkuelleen. Varmasti pelaavatkin, mutta turha väittää, että narrit ovat sitoutuneempia kuin kaanit.

Se on täysin tunnustettavaa, että Jokereilla on taitavat yksilöt, jotka pystyvät nimenomaan yksilötaidollaan ratkomaan pelejä. Ja ihan totta on myös, että fyyisesti Jokerit on vahvempi joukkue. Pelicans on enemmän sellasta tasasta hyvin suorittavaa massaa. Mitään supertähtiä ei ole, mutta tulevia supertähtiä toivottavasti.

Itse illan pelistä:
- Toivon, että Jokerit on tuhlannut turhaa energiaansa ja keskittymistään Koivunen - Leino episodiin. Toivottavasti tekevät sitä vielä pelin aikana, sillä Kokenut liigajyrä Koivunen ei siitä hätkähdä. Päin vastoin mies syöttää tänään 2 maalia.
- Hullu-Kari taklaa tänään todella kovaa ja puhtaasti ja monesti Leinoa. Heinon ketju pelaa jälleen upean pelin.
- Niemi vs. Puurula. Jokereita vastaan ottelun alut ovat tärkeitä. Jos narrit saa alkuun maaleja se tuntuu horjuttavan toisinaan kovasti itseluottamusta. Näin ei kyllä käynyt sunnuntaina. Olisiko tänään Puurulalla imurointi päivä?
- Haluan nähdä tänään fyysistä ja nopeatempoista playoff-kiekkoa.

Tulosvetoon laitan: 3-0, 4-1 ja 1-3

Tuo Sheddenin haukkuminen alkaa olla jo ylitsevuotava klisee, jota kaikki niin jatkuvasti toistavat että huhhuijaa. On huomattavaa myös, että Shedden on kuitenkin yleensä saanut pelaajistaan playoffseissa aika hyvin parhaat irti, ja tsemppaamista uskon Jokerit-joukkueeltamme riittävän.

Ja eiköhän kaikilla kannattajilla ole näkemys omasta joukkueestaan yhtenäisenä ryhmänä. Ja silloin kuin joukkue voittaa ja isotkin nimet pelaavat joukkueen eteen (kuten esimerkiksi Rita, joka on omaksunut puolustavamman roolin oikein hyvin), on täysin oikein sitä joukkuellisuuttakin kehua. Eiköhän tässä vaiheessa molempien joukkueiden pelaajat pelaa joukkueelleen, se mielestäni on nyt joukkueiden vahvuuksia. Totta on, ettei sitoutuneisuusvertailuissa tässä nyt varmaan ole järkeä. Molempien fanit näkevät omansa sitoutuneempana aika varmasti.

Jännittävä peli edessä, avausmaalin tekijä on voittanut tähän saakka kaikki pelit. Paineet ovat tänään enemmän Pelicansilla, toivottavasti Jokerit hyötyvät tästä. Energian tuhlauksesta Koivunen-Leino episodiin en oikein usko, kun ei pelikieltoanomuksiakaan lähetetty.Mielenkiintoinen taisto edessä, ja kliseisiä kommentteja käyttääkseni "Marginaalit ovat pienet". Jokerien voittoon uskon, vaikka kaikki onkin mahdollista. Ja Leinokin näyttää osaamisensa taas tänään pelikentällä!
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täysin puhdas taklaus. Noita tapahtuu lukuisia joka pelissä.

Nojess. Puhdas se olisi ollut, jos jalat eivät olisi osuneet. Ei siitä kyllä 5+20 olisi ansainnut, mutta 2min olisi ollut sopiva. Taklaus ei ole ikinä puhdas jos vain jalat kolahtaa yhteen. Se on silloin yleensä kamppi tai polvitaklaus.

Illan ottelusta pitäisi nyt vääntää se voitto, jotta päästäisiin huomenna areenalla tavoittelemaan kotietua, tai jos sitä ei saataisi niin ainakin sarja jatkuisi. Tänään on Pelicansilla taas kotiyleisön tuki ja muut kotiottelun tuomat plussat puolellaan, joten eiköhän homma hoidu viime perjantaiseen tyyliin. Puurulalle paljon vetoja ja miestä maalille.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Puurulan floppia odottaa moni, mutta jotenkin kaverilla alkaa olemaan pelihuumori kohdillaan ja kuitit pelikavereitten humoristisille vittuiluille helpoista päästetyistä maaleista panevat hymyilemään täälläkin..

Niin, en haluaisi pilata iloa ja viedä karkkia suusta, mutta wanha hämeenlinnalainen sananlasku menee: Älä koskaan, äläkä ainakaan kesken kauden, hymyile pelikavereitten, tahi muidenkaan, humoristisille vittuiluille helpoista päästetyistä maaleista.

Se on nääs vaan tyyntä pronssipelin edellä.

Täältä tähän
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Itse illan pelistä:

- Hullu-Kari taklaa tänään todella kovaa ja puhtaasti ja monesti Leinoa.

Epäilen suuresti. Moni on yrittänyt, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Niin, en haluaisi pilata iloa ja viedä karkkia suusta, mutta wanha hämeenlinnalainen sananlasku menee: Älä koskaan, äläkä ainakaan kesken kauden, hymyile pelikavereitten, tahi muidenkaan, humoristisille vittuiluille helpoista päästetyistä maaleista.

Se on nääs vaan tyyntä pronssipelin edellä.

Täältä tähän
Mihin mä ruksin piirrän! Jatkoajan historian ensimmäinen Hämeenlinnasta (tai Turengista?) tullut viesti joka sisältää itseironiaa! Olikohan tuo sellaiseksi tarkoitettu? Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Verta pakkiin pojat

Tänään maksatetaan Koivusen pojalle kalavelat ja saa nähdä millaisella lastalla Toni tänään kaukalon laidasta tai jäänpinnasta kerätään. Olisi Koivusen pojan kannattanut miettiä ketä alkaa mailallaan hakkailemaan, no jämäpelaaja Koivunen oppii tänään yhden elämän lainalaisuuden - sen mitä taakseen jättää sen edestään löytää. RIP Koivunen.

Sen lisäksi SSL ketju jättää varjostajansa täysin varjoonsa, Leino tarjoilee tänään Heinolle kupin jos toisenkin gevaliaa ja Santalan ketju pistää hyökkäyspäässä sellaiset pyöritykset käyntiin että saa nähdä löytääkö Pelicans huomiseksi ollenkaan Hartwall Areenalle. Wilmin ketju jatkaa vahvaa kahden suunnan peliä ja saattavat nuo maalinkin väsätä, sen lisäksi Petri Varis kaunistelee kärkipaikkansa kaikkien aikojen pleijarimaalintekijänä pyöreisiin lukuihin. Variksella taitaa yksinään olla enemmän pleijarimaaleja tehtynä kuin Pelicans on koko sen lyhyen historiansa aikana saanut pleijareissa tehdyksi.

Tänään on vahva usko Jokereiden voittoon, Pelicans ja Aravirta paskoo allensa nähdessään millä raivolla Jokerit tulee peliin ja millä raivolla Koivusta tänään käsitellään. Toivottavasti Rönn ja Rantala ei liity tuohon alle paskojien joukkoon.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit tänään

18 Stapleton, Tim - 21 Santala, Tommi - 89 Leino, Ville
10 Kauppinen, Marko - 27 Jokela, Mikko

9 Virta, Tony - 25 Wilm, Clarke - 28 Rita, Jani
36 Tuulola, Marko - 6 Kuparinen, Mikko

41 Saarinen, Ossi - 19 Louhi, Jyrki - 23 Varis, Petri
3 Kantor, Robert - 7 Kalteva, Mikko

42 Strömberg, Kim - 20 Hussey, Matt - 15 Koivisto, Arto
14 Helenius, Sami

16 Salmelainen, Tobias (h)

Maalivahdit:
35 Puurula, Joni
2 Hovinen, Niko
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
Toivottavasti Rönn ja Rantala ei liity tuohon alle paskojien joukkoon.

Niin, Rönnin alle paskomisesta voidaan kysyä Jukka Jaloselta lisää...

Mutta peliin. Taas varmasti tiukka vääntö luvassa, sarja taas murrosvaiheessa. Jokereiden voittaessa alkaa jatkopaikka olla jo askeleen lähempänä ja samalla tietäen että Pelicans ei ole voittanut näissä pleijareissa kertaakaan Areenalla, tosin voipi olla hyvin mahdollista että kotivoitot jatkuvat tänäänkin. Jos muutaman ranskalaisen viivan laittaisi pelistä.
-T.Koivunen, miten Jokerit muistaa Koivusta (taklauksilla, Leinon kiemuroilla) vai haettiinko tässä "mediapelissä" vain henkistä yliotetta?
-Jälleen maalivahdit
-Erikoistilanteet
- ja sitten vielä mahdollinen momentum ja sitä kautta vastustajalle aiheutuva mental error, joka pahimmassa mahdollisessa tapauksessa vaikuttaa koko joukkueen suoritukseen ja kun vielä muistetaan että 95 % valmistautuminen on 50% suoritus.

It´s hockey nigt tonight.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Ennekkoasetelmat huikealle matsille ovat hyvät. Helenius jätti mailan kotiin eikä kuulema tarvitse kauan hanskojakaan. Sillä on jotain asiaa Koivuselle. Shedden on tehnyt mediassa pelisäännöt selkeiksi: Leinoon ei saa koskea eikä Jokereiden vaihtoaitioon saa virnuilla. Koskee myös pelicansfaneja.

Toivotaan Puurulan pojalle onnistumisia ja hyvää tuuria. Tänään ei saa mennä yhtään helppoa. Tänään SSL:n peliä tullaan häiritsemään kaikin keinoin. Uskon silti tämän ketjun saavan ainakin kaksi maalia. Wanha Varis ja sitkeä Louhi ratkaisevat pelin.
 

Lahtelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalaiset 2008
- Leino tulee kaatumaan tänään helposti pienestäkin hipaisusta. Shedden on pelannut tilanteen sellaiseksi, ettei tuomareilla ole varaa jättää suojelematta "liigan arvokkainta pelaajaa". Jokerit tulee samaan paljon ylivoimaa Leinon kaatuilun ansiosta.

- Mitä tekee Suomen pelätyin jääkiekkoilija Toni Koivunen? Ajeleeko tuomarin kylmäksi, teurastaako vastustajan parhaat pelaajat vai kiipeääkö peräti katsomoon näyttelemään kurkunviiltelyeleitä pikkulapsille? Toivottavasti pahoilta loukkaantumisilta vältytään.

- Koivusta muistetaan varmasti Jokereiden pahojen poikien toimesta. Saattaa olla, että jopa itse Sami käy juttelemassa hänelle. En toivoisi sellaista kohtaloa yhdellekään pelaajalle. Pelottaa jo pelkkä ajatuskin!
 

DonCutts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Fc-Lahti,Suomi
Tänään maksatetaan Koivusen pojalle kalavelat ja saa nähdä millaisella lastalla Toni tänään kaukalon laidasta tai jäänpinnasta kerätään. Olisi Koivusen pojan kannattanut miettiä ketä alkaa mailallaan hakkailemaan, no jämäpelaaja Koivunen oppii tänään yhden elämän lainalaisuuden - sen mitä taakseen jättää sen edestään löytää. RIP Koivunen.

Sen lisäksi SSL ketju jättää varjostajansa täysin varjoonsa, Leino tarjoilee tänään Heinolle kupin jos toisenkin gevaliaa ja Santalan ketju pistää hyökkäyspäässä sellaiset pyöritykset käyntiin että saa nähdä löytääkö Pelicans huomiseksi ollenkaan Hartwall Areenalle. Wilmin ketju jatkaa vahvaa kahden suunnan peliä ja saattavat nuo maalinkin väsätä, sen lisäksi Petri Varis kaunistelee kärkipaikkansa kaikkien aikojen pleijarimaalintekijänä pyöreisiin lukuihin. Variksella taitaa yksinään olla enemmän pleijarimaaleja tehtynä kuin Pelicans on koko sen lyhyen historiansa aikana saanut pleijareissa tehdyksi.

Tänään on vahva usko Jokereiden voittoon, Pelicans ja Aravirta paskoo allensa nähdessään millä raivolla Jokerit tulee peliin ja millä raivolla Koivusta tänään käsitellään. Toivottavasti Rönn ja Rantala ei liity tuohon alle paskojien joukkoon.
No huh huh...jaksaa naurattaa tämän miehen kommentit. Ei voi muuta sanoa. Alkukantaisten ja yksinkertaisten miesten kostopuheita,Koivunen kärsi jo penaltinsa jossa oli 3 minuuttia liikaa.PISTE.
 

Jewnaberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Marko Jantunen
Voitko tarkentaa? Flinstone ei ole tyytyväinen case Koivuseen, kuten en ole minäkään. Kaikilla teoilla on seuraus ja katsotaan nyt huomenna mitä tapahtuu. Tottakai tässä hermo menee kun Lahtelaiset ja muut maalaiset vähättelee asiaa. Peli oli vihelletty poikki ja tästä oli ennakkotapaus, josta tuli 3 ottelua pelikieltoa. No, katsotaan kuka itkee ja kuinka paljon, kun tämä sarja on taputeltu.

Voin tarkentaa, mielelläni. Asia ei missään nimessä rajoitu Koivusen tempaukseen jota ei missään nimessä pitäisi ohittaa olkapäiden kohtauksella MUTTA lueppa hänen kirjoittamiaan juttuja piirun verran tarkemmin niin tajuat pointtini. Minä itken vain ja ainoastaan kirjoittamisen tasosta jota soisi pitää vähän korkeammalla kuin ala/ylä-asteen uhittelun tasolla.
 

dytr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kings
Tänään maksatetaan Koivusen pojalle kalavelat ja saa nähdä millaisella lastalla Toni tänään kaukalon laidasta tai jäänpinnasta kerätään. Olisi Koivusen pojan kannattanut miettiä ketä alkaa mailallaan hakkailemaan, no jämäpelaaja Koivunen oppii tänään yhden elämän lainalaisuuden - sen mitä taakseen jättää sen edestään löytää. RIP Koivunen.

Sen lisäksi SSL ketju jättää varjostajansa täysin varjoonsa, Leino tarjoilee tänään Heinolle kupin jos toisenkin gevaliaa ja Santalan ketju pistää hyökkäyspäässä sellaiset pyöritykset käyntiin että saa nähdä löytääkö Pelicans huomiseksi ollenkaan Hartwall Areenalle. Wilmin ketju jatkaa vahvaa kahden suunnan peliä ja saattavat nuo maalinkin väsätä, sen lisäksi Petri Varis kaunistelee kärkipaikkansa kaikkien aikojen pleijarimaalintekijänä pyöreisiin lukuihin. Variksella taitaa yksinään olla enemmän pleijarimaaleja tehtynä kuin Pelicans on koko sen lyhyen historiansa aikana saanut pleijareissa tehdyksi.

Tänään on vahva usko Jokereiden voittoon, Pelicans ja Aravirta paskoo allensa nähdessään millä raivolla Jokerit tulee peliin ja millä raivolla Koivusta tänään käsitellään. Toivottavasti Rönn ja Rantala ei liity tuohon alle paskojien joukkoon.


Mikset flintstone joskus koettaisi olla provosoimatta, vaan kirjoittaisit objektiivisesti pelistä ja mitä uskoisit olevan tulossa.

Itse pelistä odotan, että joku Jokerien jämäpakki (lue: Helenius) luultavasti jututtaa vähän koivusen bobia, mutta tuskinpa mitään isompaa ylilyöntiä tulee tapahtumaan. Ainakin toivon niin.

Pelin tahdin määrää hyvin pitkälle se, kuinka hyvin Leinon ketju saadaan pidettyä aisoissa. Uskon vahvasti, että Pelicans hoitaa tänään homman kotiin kurinalaisella pelaamisella, ja huomenna Jaffalassa sama meiniki!
 
Tuleepa todella mielenkiintoinen ilta.

Kaksi varmaa, mitä tänää tulee tapahtuman: Leino hyppii ja Shedden itkee matsin jälkeen.

Jämäpelaajat 3 - Raharaharaha 0
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse pelistä odotan, että joku Jokerien jämäpakki (lue: Helenius) luultavasti jututtaa vähän koivusen bobia, mutta tuskinpa mitään isompaa ylilyöntiä tulee tapahtumaan. Ainakin toivon niin.
No tuskinpa tapahtuu. Ei Helge joukkuepelaajana tee mitään ilman Dougin lupaa ja Shedden ei varmasti anna lupaa mihinkään Koivusen pieksemiseen.

PS. Pitää vielä ottaa tämä Legwand 11v:n huikea allekirjoitus talteen ennen kuin ehtii sen päiväkänneiltään editoimaan:


Legwand#11 kirjoitti:
Shedden - PELLE, paska valmentaja, itkijä ja huono häviäjä
H€£$1ng1n JoK€r1t - rahalla mestaruuteen...no rahalla, mutta ei mestaruuteen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös