Ti 16.10.2007 Tappara-HIFK

  • 12 040
  • 53

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin avataanpas tälle matsille ketju. Eli useampana vuotena näiden kahden matsit on saanut mielenkiintoni heräämään. Niin myös tänäkin vuonna vaikka tällä kertaa lähtökohdat on aika eriskummalliset. Hifk rämpii ja Tapparalla kulkee alun rämpimisen jälkeen. Mutta mikä tästä tekee mielenkiintoisen matsin niin on se että molemmilla on maalissa sellainen kassari joka hyvänä päivänä voi tuoda joukkueelle voiton ja huonona myös sen viedä. Saako Hifk vihdoin voiton? Vai jatkaako Tappara vakuuttavaa menoa? Tässä otteluparissa on myös oman koiran puremat mahdollisia ainakin Tapparan kokoonpanossa muuan Enlund voi olla paha pysäytettävä. Ojanen-Koskela pari on tarkkailun alla edellisen matsin teholukemillaan. Hifk:n tehoparia vielä etsien odotan Luttinen-Vesce-Kuhta kolmikosta sen löytyvän. Jospa se iso apina jo putoisi juuri tässä matsissa.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
Eiköhän tämä ole Tapparan peli. Tapparalla menossa hyvä voittoputki kun taas IFK rämpii todella syvällä. Ainahan ne putket joskus katkeaa mutta en siihen kyllä tässä pelissä usko. Baxterin (jos edes huomenna enään valmentaa) IFK pelaa tällä hetkellä niin huonoa kiekkoa. Tapparalle 5-1 tulosvetoon ja rahat kotiin.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Asenne ratkaisee paljon...

Tässä kun muistelee hiljattain pelattua ottelu sarjajumboa, KalPaa, vastaan niin ei voi kuin odottaa tiukkaa ottelua. Taas kerran. Tapparan on ilmeisesti aika vaikea lähteä pelaamaan suosikkina. Kuten monelle muullekin joukkueelle. Inhimillinen piirrehän tuo vaan on. Pitää nyt todellakin toivoa, että Tappara näkee punanutuissa sen aiempien vuosien kovan vastustajan ja asennoituu otteluun sen mukaisesti.

Blues-ottelun vauhdilla ja tehoilla HIFK:a viedään, mutta jos annetaan IFK:n rauhassa rakennella peliään omalta alueeltaan asti ja toisaalta mikäli IFK onnistuu estämään Tapparan hyökkäyksiin lähdöt, niin saatetaan Tappara-leirissä joutua suuriin vaikeuksiin. Turhat jäähyt on Tapparan vältettävä, sillä ilmeisesti ainakaan IFK ei nykyisellä rauhallisella ja siistillä pelailullaan tule paljoa tarjoamaan yv:ä Tapparalle. Pahimmillaan ottelu voi olla rauhallista kyttäilyä, sumputusta ja virheiden välttelyä, jossa IFK saattaa hyvinkin olla yllättävän vahva. Jälleen kerran kova testi Tapparalle: ainekset voittoon pitäisi olla, mutta ilmaiseksi se tule. IFK tai ainakin valmentajansa alkaa pikkuhiljaa olemaan selkä seinää vastaan ja voittojakin pitäisi alkaa tulla. Varmaan kolme pistettä Hakametsästä maistuisi... Ei se mitenkään mahdotonta edes ole!
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
"HIFK on keväällä mestari"

Ainakin Baxterilla tuntuu olevan vahva luotto omiinsa. Osittain ehkä viran puolesta. Mutta onhan tietysti IFK kärsinyt loukkaantumisistakin, mm. Jussi Pesonen ja muutamat muut kovat nimet ovat olleet paljon sivussa.

Jos nyt yhdellä runkosarjapelillä niin kauheasti merkitystä on - huomatkaa itsenikin löysä asenne - Tapparan kannalta on iltaa ajatellen kaikki vaaran merkit ilmoilla: Tapparalla hyvä voittoputki, rento meininki, turvallinen kotikaukalo jne. jne. Vastustaja raskaasti alisuorittanut, median ja fanien riepottelema, päättäväinen, motivoitunut, näytönhaluinen... Jos näitä seikkoja hetkenkään mietiskelee, niin eihän lopputulos voi olla muuta kuin IFK:n voitto. Ehkä vasta rankkareissa Kuhdan harhauttaessa Lehdon "nakkikioskille", mutta meikäläisittäin ikävänä kuitenkin. No, illalla se sitten nähdään: onko HIFK susi lampaan "vaatteissa" vai ei. Uskon sen kuitenkin taistelevan, saa nähdä sitten mihin ne kuuluisat eväät riittävät!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kyllähän sen auringon on välillä IFKnkin risukasaan paistettava. IFH-voittaa ja Baxterille solmitaan 3 vuoden jatkopahvi ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Kuitenkin IFK:lla on todella hyvät edellytykset saada kummankin joukkueen putket poikki ja lähteä uuteen nousuun. Milloinen Pesonen palaa IFK:n kokoonpanoon?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos näitä seikkoja hetkenkään mietiskelee, niin eihän lopputulos voi olla muuta kuin IFK:n voitto.

Jos taas mietiskelee, millaisia esityksiä Tappara on kotiyleisölleen tällä ja viime kaudella tarjonnut, voi tänään hallille lähteä hyvin toiveikkaana. Omissa papereissani Tappara lähtee kotonaan suosikkina jokaista vastustajaa vastaan. HIFK ei nyt ainakaan tee tuohon poikkeusta. Varsinkaan, kun "päättäväinen, motivoitunut, näytönhaluinen" eivät taida olla kaikkein täsmällisimpia adjektiiveja kuvaamaan tämän hetken HIFK:a. Kannattajat voivat korjata, jos olen väärässä.

Mitenkään takki auki ei tietenkään voi olla. Jo pelkästään parin IFK:n huippuyksilön herääminen voi tehdä ottelusta todella vaikean. Tapparan maalihanat ovat kuitenkin auenneet mukavasti, joten pari maalia vielä tuskin riittää Tapparan kaatamiseen.

HIFK kiinnostaa sekoilustaan huolimatta tai ehkä juuri siksi. Harjoituspelissä HIFK:n pelistä ei löytynyt montaakaan kehuttavaa asiaa. Tulosten perusteella joukkue ei ole syttynyt myöskään oikeisiin peleihin.

Kuten näköjään Tapparan kotisivujenkin ennakkossa mainitaan, Tapparalla olisi mahdollisuus jälleen kerran naulata viimeinen naula vastustajan valmentajan arkkuun. 11 kk sitten pelatun Ilves-pelin jälkeen Kari Eloranta sai lähteä Tapparalle kärsityn tappion jälkeen. Kahta päivää myöhemmin oli Ässien Pajuojan vuoro. Toistaako historia itseään? Tapparan murskavoittoon en usko eikä Baxteria vielä niukasta tappiosta eroteta, joten en usko tämän jäävän hänen viimeiseksi pelikseen helsinkiläisten vaihtoaitiossa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Turhat jäähyt on Tapparan vältettävä

Tämähän on ihan mahdoton tehtävä Hakametsässä ja siellä viheltävien seepranperseiden taholta. Uskallan väittää mutu-tuntumalta, että Hakametsässä Tapparan peleissä tuomarit viheltävät vähiten kotiinpäin ja eniten vieraskoreasti. Toivottavasti joku "Larvanto" joskus kiertäisi muutaman kauden eri halleissa ja tekisi tästäkin asiasta puolueettoman tutkimuksen.

Peli tulee olemaan tiukka riippumatta siitä onko HIFKi kriisissä tai ehkäpä juuri sen vuoksi. Jos molemmilla jengeillä olisi ideaalitilanne otteluun lähdettäessä niin lopputulos olisi about 5-1 kummalle tahansa. Lapulle pistäisin ehdottomasti ristin varsinkin kun ainakin osalla Tapparan pelaajistosta kummittelee takaraivossa jo torstainen paikallisvääntö ja energiansäästö siihen peliin.

Toiveissa on tietenkin nopeat pari-kolme maalia Tapparalle heti ottelun alkuun ja näin synkentää entisestään punapaitojen olotilaa, mutta kuten joku jo tuossa edellä mainitsikin niin tämän ottelun veräjänvartijat voivat todellakin olla sille päälle sattuessaan tosi wall tai sitten enemmänkin hoover-osastoa.
Kiilholma-Ojanen-Koskela viivallaan Aalto-Benoit olivat "Makkarakeisarin rahareikää" vastaan ilmiliekeissä ja jos sama ralli jatkuu Lehterän kentän pienoisella avustuksella täydet 60 min. voivat lukemat olla todella rumat.
Stadilaisista stadilaisin K.Kuhta on perinteisesti näkynyt tulostaululla Tappara-HIFK-väännöissä, eli tästäkö lähtee Kiben uusi nousu hieman vaisumman alkukauden jälkeen. Helsinkiläisiltä on aika nimekäs joukko pelaajia sairastuvalla, mutta ihan täysin ei voi mennä senkään taakse jos käy kylmät, sen verran laaja on punanuttujen materiaali.

Erityishuomio:Viime kaudella kahdesta joukkueesta läksi päävalmentajat meille hävityn ottelun jälkeen onko nyt HIFKin ja Baxterin vuoro?
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Itselläni on sellainen mututuntuma, että näissä Hifk-kohtaamisissa on saattanut tapahtua kyllä ihan mitä tahansa. Ei ole katsominen sarjataulukkoon tai aiempiin esityksiin. Ainakin Tappara on pari kertaa katkaissut tappioputkensa juuri Hifk:ta vastaan ja toisaalta Hifk on monta kertaa piessyt ennakkosuosikkina peliin lähteneen Tapparan. Edellisen kerran Hifk vieraili Tampereella näemmä viime vuoden joulukuussa.

Tappara taitaa lähteä tänään aavistuksen muuttuneella kokoonpanolla mikäli Niko Nieminen huilaa. Huilaako? Jos näin niin Peltola paikkaa varmasti taas hienosti Niemistä nelosessa. Lauantain pistetehtailun jälkeen uskaltaisin veikata, että ykkönen saattaa olla tänään vaisu. Niin on yleensä aina käynyt tuollaisen illan jälkeen. Tänään voisi olla taas Piispasen kentän aika palata päiväjärjestykseen ja saada tehoja taululle asti. Lehterän kentälle kaikki onnistumiset ovat edelleen pelkkää plussaa.

Hifk täytyy ottaa todella tarkasti kiinni heti alusta. Ensimmäinen kymppi on tosi tärkeä. Toivottavasti Max Wärn saisi peliaikaa tänään. Wärn pisti silmään tuossa harjoituspelissä. Omasta mielestä Wärn on Keräsen kanssa selkeästi lahjakkain tuosta Hifk:n nuoresta osastosta. Jos ei peliaikaa Hifk:sta löydy, niin kelpaa kyllä minulle, jos Tapparaan tulisi. Varmasti joku Hifk-merkkinen osaa vastata, että onko Jerry Ahtola ollut oikeasti niin hyvä, että hänelle kuuluisi tuo kaikki annettu peliaika? Itse olen hieman ihmetellyt Ahtolan saamaa vastuuta.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Toivottavasti Max Wärn saisi peliaikaa tänään. Wärn pisti silmään tuossa harjoituspelissä.

Käsittääkseni Wärn on loukkaantuneena näin ollen ei pelaa illalla. Mitä otteluun tulee, ei siinä ole kuin yksi mahdollisuus. Tappara vie ja HIFK vikisee. Kuhta voi hyvinkin onnistua tekemään maalin tai kaksi, mutta siihen ne ilonaiheet sitten jääkin. Pelin jälkeen saadaan lukea täältä miten kukaan tamperelainen ei ole koskaan nähnyt yhtä vaisua helsinkiläisryhmää.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Laakkonen on tehnyt paluun kokoonpanoon ja pelaa yhdessä Keräsen ja Vescen kanssa. Murray pelaa yhdessä Luttisen ja Kuhdan kanssa.

Kyllä tuolla hyökkäysmateriaalilla on pakko saada tulosta ja maaleja, olkoon siellä vaikka Pepe Lehtonen pakkina.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara tänään:

Kiilholma - Ojanen - Koskela
Venäläinen - Piispanen - Saviano
Nurmi - Lehterä - Enlund
Peltola - Lucenius - Pyymäki

Halme - Angell
Grönvall - Salmela
Benoit - Aalto
Pentikäinen - Peltonen(h)

Lehto (Nikkilä)

Nieminen ei pelaa. Tomi Peltonen avaa liigauransa 13. hyökkääjänä. Todella toivon, että hän pääsisi myös pelaamaan. Peltonen on ollut huonosti menestyneen a-nuorten harvoja valopilkkuja ja harjoituspelit menivät häneltä hienosti.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Dunkkuunotto karnevaalit jatkuu

Ihmeitä tarvitaan, mutta ihmeidentekijöitä ei ole tarjolla. Dunkkuun tulee.Jos Jannella hyvä peli niin 3-1 ja jos Jannella huono peli , 6-1. Mutta kuten Tuohimaakin sanoo tosipelit alkaa vasta keväällä.Joillakin alkaa ja joillakin ei.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Alkaa olemaan taas niin evvk osastoa nämä Hifkin pelit että ei voi juuri muuta sanoa. Hifkin kausi lyhenee joka vuosi. Nyt ollaan lokakuussa ja kausi käytännössä ohi.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luttinen - Murray - Kuhta
Petrell - Guolla - Ahtola
Laakkonen - Keränen - Vesce
Nielikäinen - Porthen - Pöysti
Jouhkimainen

Kovanen-Cook
Pikkarainen-Laakso
Haverinen-Korhonen
Holmeberg

Lundell(Ahlqvist)

Nyt on kolme kovaa ketjua ja kaksi hyvää pakkiparia. Jos tänään tulee pataan niin aivan turha mennä loukkaantumisten taakse.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa olemaan taas niin evvk osastoa nämä Hifkin pelit että ei voi juuri muuta sanoa. Hifkin kausi lyhenee joka vuosi. Nyt ollaan lokakuussa ja kausi käytännössä ohi.

Jep, tänään n. klo 19.00 tulee katsottua teksti-tv:stä tilannetta ja jos se on esim Tapparalle 2-0 ei suusta tule spontaania 'voi vittu' huudahdusta vaan pelkkä toteamus että 'näillä mennään'. En muista koska HIFK olisi aiheuttanut sivuunkirjoittaneessa tälläistä.
 
Itselläni on pelko persiissä, että tänään Tapparan putki katkeaa. Pelit on menneet miten menneet, mutta kyllä nuo IFK:n hyökkäyspään nimet vähän silmiä kirveltää. Vaikeaa tulee olemaan. Toivottavasti Tappara kuitenkin osoittaa pelkoni aiheettomaksi ja ottaa 3 pinnaa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt ollaan lokakuussa ja kausi käytännössä ohi.
Mitäköhän sitten teet otteluketjussa? Edes tässä tilanteessa tollaisia kommentteja "fanilta" ei voi millään ymmärtää.

Mielenkiintoista nähdä Laakkonen taas pelissä. Kun muut hyökkääjät ovat olleet pahasti lukossa, hyvä että treenimatsien ja ekojen matsien yksi tehokkamista hyökkääjistä on mukana.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Alkaa olemaan taas niin evvk osastoa nämä Hifkin pelit että ei voi juuri muuta sanoa. Hifkin kausi lyhenee joka vuosi. Nyt ollaan lokakuussa ja kausi käytännössä ohi.

Tää oli hyvä mixu! Näin se vaan on, valitettavasti.

Ei jää mansen miehille paljon muistettavaa tästä pelistä. Sen verran munaton, haluton, väritön ja mauton HIFK tulee vastaan!

Ei viitsi edes veikata lopputulosta. Mitä vitun väliä sillä olisi?
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Laakkonen on tehnyt paluun kokoonpanoon ja pelaa yhdessä Keräsen ja Vescen kanssa. Murray pelaa yhdessä Luttisen ja Kuhdan kanssa.

Kyllä tuolla hyökkäysmateriaalilla on pakko saada tulosta ja maaleja, olkoon siellä vaikka Pepe Lehtonen pakkina.

Laakkosen paluu kokoonpanoon onkin tämän hetken positiivisin uutinen. Ihmeitä (voittoa) en jaksa odottaa. Alakuloiset ovat fiilarit HIFK:n rämpimisen vuoksi.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitäköhän sitten teet otteluketjussa? Edes tässä tilanteessa tollaisia kommentteja "fanilta" ei voi millään ymmärtää.

Mielenkiintoista nähdä Laakkonen taas pelissä. Kun muut hyökkääjät ovat olleet pahasti lukossa, hyvä että treenimatsien ja ekojen matsien yksi tehokkamista hyökkääjistä on mukana.


Anteeksi VTmoderaattori että kommentoin. Kiva että jollain on mielenkiintoista katsoa kun laakkonen tulee sinne neppailemaan joukkoon. Tosi mielenkiintoista ja jääkiekon suurta juhlaa.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Itselläni on pelko persiissä, että tänään Tapparan putki katkeaa. Pelit on menneet miten menneet, mutta kyllä nuo IFK:n hyökkäyspään nimet vähän silmiä kirveltää. Vaikeaa tulee olemaan. Toivottavasti Tappara kuitenkin osoittaa pelkoni aiheettomaksi ja ottaa 3 pinnaa.
Pystyisikö Tappara välttämään KalPa pelin karikot ja oikeasti syttyisi alusta lähtien. 110% asenteella ja taistelutahdolla HIFK on kaadettavissa. Kuten sanottua iso, paha kissa on haavoitettu ja silloin ehkä pahimmillaan. Mahdollinen pettymys rajoitetaan laittamalla pitkävetoon HIFK:n voitto.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tästä Baxterin joukot voittoa lähtevät hakemaan aktiivisella hyökkäyspelillä, johon kuuluu erittäin voimakas karvaaminen ja Tapparan pakkeihin iskeminen. HIFK:n aseet hyökkäyksessä ovat kenttätasapaino, rintamahyökkäykset ja lyhytsyöttöpeli. En usko millään, että Tapparalla olisi mahdollisuuksia vastata HIFK:n voimakkaaseen kontaktipeliin ja vastustajan iholla olemiseen. Näenkin, että pisteet matkaavat stadiin vakuuttavan näytöksen jälkeen viiden maalin erolla.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Takavuosien tuima taistelupari kohtaa taas kun Tappara ja HIFK täräyttävät yhteen Hakametsässä. Mansen pyhättö ei ole ollut IFK:lle ikinä mikään mukava paikka, varsinkaan Tapparaa vastaan. Eikä pitäisi olla tälläkään kertaa, siksi aneeminen on puumalauma ollut viime aikoina. Tappara taasen on kovassa lyönnissä ja itseluottamus on korkeaa luokkaa.

HIFK on liigan mediaseksikkäin joukkue ja pysyy otsikoissa aina, huolimatta kulkeeko peli huonosti vai hyvin. Tällä hetkellä huonosti, mutta silti Matikainen-Baxter-saaga jatkuu ainakin Urheilulehden toimesta. HIFK:n peleistä on jäänyt toistaiseksi hyvin epämääräinen kuva, mutta näkemieni otteiden perusteella ei siellä kaikki ole ihan kunnossa.

Jos puheet Baxterin pelikirjan huonoudesta juuri HIFK:hon pitävät paikkansa, niin se selittänee hieman isojen nimien alennustilaa. Ja jos joukkue häviää lyhyen ajan sisään esim. KalPalle ja TPS:lle tuolla nimilistalla, on oletettavaa että jossain klikkaa ja pahasti. Varsinkin Kuhta on ollut allekirjoittaneelle paha pettymys.

Kaiken järjen ja jääkiekon teorian mukaan Tapparan tulisi tämä peli voittaa. Sen peli kulkee hienosti ja on rakenteeltaan sellaista että se mahdollistaa iloisen hyökkäämisen. HIFK taas iskee puolustamalla ja se on tappanut tunteen joukkueen pelistä. Jotenkin vain sanat kliininen ja HIFK eivät kuulu periaatteessa yhteen.

Vaikka Blues-fanit kovasti koittivat kääntää lauantain Tappara-voittoa Bluesin huonouden piikkiin, niin totuus on toinen. Totuus on että Tappara sai vahvan Bluesin täysin siltaan rohkealla ja nopealla pelaamisellaan. Joukkue on kiekollisena aloitteellinen ja rohkea, mikä onkin edellytys joukkueen pelin toimimiselle. Tänään samat aseet käyttöön ja ne purevat myös HIFK:hon. Välttämättä mitään ilotulista ei nähdä sillä kissat ovat puolustaneet numeroilla mitaten ihan hyvin. Silti on pakko lähteä kotijoukkueen voitosta.

Kiikarissa:

Tappara


Timo Koskela: 2+3 tehot Bluesia vastaan. Hieno esitys vaikka tämä taisi olla niitä kuuluisia "kaikki menee"-iltoja. Tillu on kuitenkin kuuma tällä hetkellä.

Janne Ojanen: Vanhaa Jannea nähtiin lauantaina taas vilaukselta. Joukkueen sydän joka jaksaa edelleen iskeä myös kunnioitettavia tehoja.

Arsi Piispanen: Taklasi (!) innokkaasti Blues-ottelussa ja oli muutenkin pelipäällä. Silti edelleen tarvitsisi parannusta otteisiinsa, ja etenkin ketjukaverit haluavat tukea. Aina ei voi olla vain lupaus...

HIFK

Stephen Guolla: HIFK:n viime aikojen pistetykki. Kokenut sentteri on välillä aivan tautisen flegmaattinen, mutta saattaa taikoa maalipaikan sitten yks-kaks.

Jerry Ahtola: Baxterin uusi Keränen joka saa kovasti vastuuta kakkoskentässä. Ihan asiallisen oloinen pelaaja ja mielenkiintoinen seurattava.

Arttu Luttinen: Luttisen NHL-urasta ei koskaan odotettu pitkää tai sykähdyttävää. Nyt Arttu on hakemassa itseluottamustaan ja peliaikaa takaisin. Aika näyttää oliko tähdenlento vai onko oikeasti pelimies.

Tulosveikkaus:

Tapparalle liike kuntoon, kiekko liikkeelle ja HIFK istuu jäähyllä. Tappara voittaa 5-2.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Viimeinen yritys...

Baxterilta nostaa edes toinen sierain paskasta sen yläpuolelle. Nimittäin tuo että Rem Murraylle on vihdoin annettu oikeat laiturit eikä mentorin roolia. Kaikki kunnia Ahtolalle joka on duuninsa tehnyt hyvällä asenteella ja yllättävänkin hyvin mutta se on ihan satavarma että Rem on mennyt täysin hukkaan moisessa roolissa. Nyt menee sen ansiosta että Rem saa OIKEAT laiturit ensimmäisen kerran tällä kaudella yli kolmen tehdyn maalin. Sillä saadaan piste.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Paul "IFK on keväällä mestari" Baxter on jälleen sekoittanut ketjuja illan Tappara peliin. Vieläkään mies ei laittanut Uugen mainitsemaa kuusikkoa kahteen ekaan kentälliseen. Uugehan haluaisi nähdä kahdessa ekassa ketjussa: Luttisen, Lennun, Kuhdan, Murrayn, Guollan ja Vescen. Laakkonen tekee paluun, mutta miehen pelituntuma lienee pieni arvoitus.
Illan peli vedetään 2 päätuomarilla. Tuomioita jakavat: J.Rönn ja T. Savolainen. Vierasjengille tuskin montaa kakkosta puhalletaan. IFK:n alivoima ei kuitenkaan kulje ja Tappara ratkoo pelin muutamalla yv maalilla. Ainoa jännityksen kohde on saako IFK tehtyä 2 vai peräti 3 maalia. Toivottavasti tämän tappion jälkeen torstain Stadin paikallispelissä aition takana seisoo eri mies.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös