Ti 14.4.2009 Kärpät - JYP (4. finaali)

  • 36 626
  • 138

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Hamedienne yrittää luultavasti jälleen kerran kuumentaa epätoivoisesti Immosta. Ihan vinkkinä vaan, että kannattaisi Josefiinan keskittyä omaan pelaamiseen, jos haluaa joukkuettaan auttaa. Immonen ei koiruuksista välitä.

Ihan tiedoksi vain, että Bumen oma peli on nimenomaan tuota vastustajan tähtien kuumentamista. Metrot ja Toporowskit olivat aikanaan kevyttä kauraa, kun Josef yksin vartioi heidät pihalle playoff-matseissa. Immoselta on jo muutamassa aiemmassa matsissa nähty jatkuvaa tuomareille mussutusta ja edellisessä pelissä keihästys Bumeen maalinedustalla, joten kyllä sielläkin hermot menee, kun tarpeeksi ronkkii. Tänään Jarkolla menee lopullisesti kuppi nurin ja nähdään goonien välienselvittely Viuhkola vs. Immonen.
 

EsaMarko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
JESJESJES! Nyt se on VIHDOIN TAPAHTUNUT. Upi on jälleen kehissä!

Ja kermana kakun päälle Koivistokin on dumpattu Maran seuraksi! :----D

Tästä se nousu lähtee!
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Kyllä taitavat olla sitä perinteistä pashat housussa räpistelemistä nämä Alakulon epätoivoiset kokoonpanomuutokset. Koivisto pudotettu kokoonpanosta (ei voi olla muuta kuin loukkaantuminen/sairaus) --> kakkosketjun tehot kaikkoavat kokonaan. Lisäksi ykköspakkipari on kunnostautunut otteluiden ratkaisuhetkillä auttamaan JYPiä voittoon, toivottavasti näin myös tänään. Minut ainakin valtasi äärimmäisen luottavainen olo kokoonpanot nähtyäni.

Peki jatkaa maalilla, mikäs sen parempaa. Toivottavasti hauskuuttaa Raksilan yleisöä jälleen tukulla huipputorjuntoja. Nollapeli kelpaisi tänäänkin ja siihen tietenkin joukkuekin tähtää, että Tuokkolalle voidaan ojentaa pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinto kauden päätteeksi. Ihme sinällään, että vielä kokoonpanot nähtyäänkin hieman jännittää. Tosiasiahan on se, että omalla tasolla pelatessaan ValtraHurrikaani pölläyttää pahasti sekoitetun kärppäjoukon kevyesti. Heijaa JYPPI!
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Koivistolla ei vaan potku riitä näihin playoff-vääntöihin.

Niin, kaverin fyysisyys ei oikein riitä. Se ei haittaisi, jos paikoista iskettäisiin maalit, mutta maalisylki on ollut viime aikoina kuivaa. Harmi sinänsä, kun Koiviston pelinteko oli niin hyvää runkosarjassa.

Onkohan herralla jo soppari ensi kaudesta muualle, voisiko sekin edesauttaa penkitystä?
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Koivisto pudotettu kokoonpanosta --> kakkosketjun tehot kaikkoavat kokonaan.

Tähän voisi sarkastisesti kysyä että mitkä tehot?

Matilta ehdottomasti oikeita liikkuja. Mielenkiintoista että Alataloa syytetään vahanukeksi jos mitään ei tapahdu ja sitten kun kokoonpanoa viritetään järkevämpään suuntaan niin kyseessä on epätoivoinen kokoonpanomuutos.

Koivisto on ollut pleijareissa täysi sukka, Normio on ehdottomasti parempi vaihtoehto hakkaamaan Kuuselan laukauksia ja Viuhkolan lättyjä maalin edestä sisään.

Järventiestä onkin kerrottu jo kaikki tarpeellinen, tilanne voisi ihan hyvin olla 2-1 Kärpille ilman tämän miehen koomailuja. Antti Ylönen ei ole mikään loistava pakki, enemmänkin sellainen perussuorittaja, joka on eniten kusessa Rajamäki/Anttila -tyyppisiä jääkaappeja vastaan. Jypissä ei onneksi kuitenkaan ole juuri tämäntyyppisiä rymistelijöitä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Immoselta on jo muutamassa aiemmassa matsissa nähty jatkuvaa tuomareille mussutusta ja edellisessä pelissä keihästys Bumeen maalinedustalla, joten kyllä sielläkin hermot menee, kun tarpeeksi ronkkii. Tänään Jarkolla menee lopullisesti kuppi nurin ja nähdään goonien välienselvittely Viuhkola vs. Immonen.

Keihästyksestä kyllä lentää samantien pihalle ja jos tuomareilta jää pimentoon, niin otetaan kurinpitoon käsittelyyn vaikka pelin jälkeenkin, niinkuin potkut luistimellakin. Tältä osin kirjoittelet silkkaa sontaa ja vielä törkeätä sellaista, kun mitään tuonkaltaista ei ole käsittelyssä kumminkaan puolin.

Mitä tulee Jaken kuumentamiseen, kannatan sitä, koska pelaa aina paremmin kun saa hiillostusta. Ehkäpä muutoinkin se, että olette 0-3 tilanteessa, on seurausta jonosta kuvitelmia ja virhearvioita siitä, kuinka vastustaja pelaa ja kuinka pelaamalla sitä vastaan pärjää.

Tänään on kuitenkin paikka, jossa JYPin on löydettävä se yksi pykälä tasoa lisää, mikäli mielii kaukalosta poistua voittajana. Kannattajallehan tämä on nitroilun paikka, mutta onneksi joukkueesta huokuu keskittynyt rauhallisuus. Otteluennakoiden rivienvälistä voinee taas lukea Dufvalla olevan jonkinlainen pelitaktillinen ylläri kaverin varalle ja mikäs siinä, kun kerta tuntuvat toimivan, anti mennä vaan.

Odottavan aika on pitkä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näillä ketjumuutoksilla Alatalo nosti profiiliaan omassa arvostelussani huomattavasti. Olisi vain pitänyt olla pokkaa tehdä tämä aiemmin. Ellei nytkin siis ole kyse loukkaantumisista...

Ketjumuutokset eivät kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että taktisesti me ollaan hävitty tämä peli. Enemmän viisikkopeliä, vähemmän yksinäistä sooloilua, kiitos.

Silti odotan sarjan avausvoittoa, ettei mene liian häpeälliseksi tämä finaalisarja.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koivisto on tehnyt puolet Kärppien maaleista - ollut siis ehdottomasti Kärppien parhaimpia pelaajia. Tuskin on laitettu pelillisten juttujen vuoksi ulos kokoonpanosta. Tosin voisihan se toimia eräänlaisena herätyksenä pelaajille, vaikka eihän se kärppäpakka missään unessa ole ollut. Jotenkin on mestaruuden kutinaa mahassa. Kävisikö samalla tavalla kuin KalPa-sarjassa: kun saadaan tilanne, jossa voi ottaa hiemaan vapaantuneemmin, myös peli kulkee vapaantuneemmin. Lopputulos siis: 1-4.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai sosiaalipeluutusta. Vain hiukan kärjistäen voisi sanoa, että Jyväskylässä siirryttiin sosiaalipeluutuksesta voittavaan peluutukseen erään valmentajavaihdoksen yhteydessä kesällä 2007. Kun tällä maalivahtien peluutuksella ollaan finaalissa ja johdetaan sarjaa 3-0, on varmaan perusteltua pohtia jo Jyväskylän ulkopuolellakin olisiko sittenkin kyse uudenlaisesta voittavasta peluutuksesta. Wallinheimon egosta antanee kuvaa se (muistaakseni TPS-sarjan aikaan) lehtijutussa ollut vastaus kysyttäessä harmittaako Sinkkua kun Tuokkola pelaa (ulkomuistin varassa sinnepäin): "Minä vaikka täytän jätkien juomapulloja, kunhan voitetaan pelejä." Jälleen kerran pitää todeta, että tämä mullistava maalivahtien peluutus on puhtaasti JYPin vahvuus. Meillä on nimittäin kaksi voittavaa maalivahtia.

Ei molempien maalivahtien peluutuksessa mitään uutta ja mullistavaa ole, mutta joillekin se sopii ja joillekin taas ei. Monet valmentajat luottavat yleensä yhteen maalivahtiin, koska pelaamalla molarin tuntuma säilyy parhaiten.

Jypillä näyttää kuitenkin tuo maalivahtien tasapuolinen peluuttaminen toimivan. Uskon myös, että sitä on helpompi toteuttaa voittavassa huippujoukkueessa kuin keskitason joukkueessa. Se on Jypin kannalta positiivinen "ongelma", että kumman tahansa voi laittaa maaliin niin peli ei kaadu veskariin. Tosin ensimmäinen TPS-peli taisi kaatua osittain Sinkun pariin hörppyyn. Hifk oli mielestäni tällä kaudella hyvä esimerkki siitä kuinka epäonnistuneella maalivahtiruletilla saadaan koko joukkue ja maalivahdit pelaamaan epävarmasti.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Koivisto on tehnyt puolet Kärppien maaleista - ollut siis ehdottomasti Kärppien parhaimpia pelaajia.
Jääkiekko on siis pelkkää tilastomatematiikkaa? Koivisto on ollut huono! Parot maalit on toki saanut tehtyä, mutta vastapainona tuolle on monta hukattua paikkaa ja luokatonta työskentelyä kokonaisuutena. Järventiestä on kaikki sanottu, mutta kertauksen vuoksi on todettava: onhan se paska.

Forrest-OMG on mielenkiintoinen pari... kumpi ilta Grönholmilla tänään? Jekyll vai Hyde? Ridgen kanssa ei parane sekoilla, sillä nyt ei pakkipari pelasta pulasta.

Corson ja Anderssonin heräämistä odotellessa.

Hupaisaa sinänsä, ettei illan tuomareita ole vieläkään ilmoitettu. Jos siellä on edelleen Levonen + ynnämuu, juhlii kahvakiekon airut mestaruutta. Mikäli siellä on hienosti viheltänyt kaksikko Ringbom-Lindros, niin silloin saattaa illan tapahtumasta tulla kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti ihan oikea jääkiekko-ottelu. Sehän se vasta olisikin jotain.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy nyt huomauttaa, että Sinkku on pelannut näissä playoffseissa 4 ottelua ja Pekille tämän illan matsi on jo 11:s. Eli ei ne ihan tasan ole menneet.

edit. pikku moka
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jahas, loppuukohan vihdoin ja viimein pienen ja sympaattisen Poron valtakausi jääkiekon sm-liigassa? Toivottavasti.

Nykyinen Jypin peli jäädyttää Kärpät totaalisesti. Jos Kärpät ei saa selkeää läpimurtoa Jypin puolustukseen, kausi päättyy tänään.

Enemmän pitää pommittaa Tuokkolaa. Liian helpolla on päässyt edellisissä matseissa. Tehty oikein tekemällä sankari Tuokkolasta. Tarkki on tosin hävinnyt molareiden taistelun selkeästi.

Kärpät tarvitsee nopeasti sen maalin, parikin enemmän olisi tärkeää. Mitä kauemmin pelataan maalittomassa tilanteessa, Jyp vahvistuu. Veikkaan että ensimmäisen maalin tehnyt joukkue voittaa.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jääkiekko on siis pelkkää tilastomatematiikkaa? Koivisto on ollut huono! Parot maalit on toki saanut tehtyä, mutta vastapainona tuolle on monta hukattua paikkaa ja luokatonta työskentelyä kokonaisuutena.

Koivisto pelasi hermostuneesti ainakin edellisessä pelissä. Jos Kärpät tästä sarjasta meinaa voittoja ottaa, sen täytyy alkaa pelata kylmäpäisesti ja näyttää myös kentällä, että se on näissä peleissä kokeneempi kuin vastustaja. Siihen pelaamiseen ei kuulu hermoilu ja yliyrittäminen, miltä Koiviston peli ainakin minulle on näyttänyt.
 

SjV

Jäsen
Hupaisaa sinänsä, ettei illan tuomareita ole vieläkään ilmoitettu. Jos siellä on edelleen Levonen + ynnämuu, juhlii kahvakiekon airut mestaruutta. Mikäli siellä on hienosti viheltänyt kaksikko Ringbom-Lindros, niin silloin saattaa illan tapahtumasta tulla kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti ihan oikea jääkiekko-ottelu. Sehän se vasta olisikin jotain.

Tässäpä illan raitapaidat:
Lindroos, Seppo, Päätuomari
Ringbom, Reijo, Päätuomari
Orelma, Antti, Linjatuomari
Suoraniemi, Juha, Linjatuomari

Sama kaksikko puhalti perjantaina Kärpille 2 ja JYPille 5 perinteistä "kahva-nimikkeen" jäähyä sekä korkean mailan (K) ja kampin (J). Jos Kärpät meinaa hyödyntää ylivoiman edukseen, olisi Kärppien vihdoin ammuttava muuallekkin kuin siihen av-neliön ensimmäiseen ukkoon, joka heittäytyy/laittaa polven eteen kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Janne.L

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kylläpä jännittää illan ottelu. Ei sen takia etteikö Jyp voittaisi vaan kerkeekö kattoo, kun pelitkin loppuu tänään..
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jahas, kesälomantuoksua nenässä vai onko se vain kuvitelmaa ?
Tietty, eihän tuo kovin paha ole jos tänään tulee takkiin.. Joukkue saa hopeat kaulaan ja pääsee kesälaitumille (eikun kevätlaitumille, täällä on vielä lunta =D).

Itselle kesäloma tähän paikkaan maistuis todella hyvälle mutta jospa Kärpät vielä pystyisi vähän sarjaa vielä venyttämään.
Niin suuri yllätys Kärppien finaalipaikka on ollut että tappio tänään ei oikeastaan tuntuisi missään. Ok, ehkä pieni kirpaisu mutta ei sen pahempaa..
Toki jos edes yhden voiton Jypistä saisi niin olo olisi vielä vähän parempi. Kovan työnhän Kärpät joutuu tekemään että edes yhden maalin saa mutta eihän sitä tiedä vaikka tänään repeäisi oikein kunnoilla.

Kaikki kunnia Jypille jos 4-0 sarjan vie, mutta toivotaan nyt sarjalle vielä jatkoa. Maistuu se mestaruus Jyväskylässä sitten vähän paremmalle kun ei ihan NIIN helpolla tule =)
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Vielä reilu 2 tuntia kunnes kiekko jäähän, eikä suinkaan viimeistä kertaa tälle kaudelle, Oulussa tipahtaa.Tiukka matsi tulossa, mutta RD:n divaripelaajien hermo ei kestä pistämään sarjaa poikki. Huominen peli tuleekin sitten vastaan tosi nopeasti tappiota mussutellessa,,,,

Kaikki on auki, paras, Kärpät,voittakoon! Kahvakiekon ystäville porouutetta voitonjuomiin.
 

Härskiolof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,Tolpanniemen pallopaijjat,Utran kaira
Kärppien pitää tehdä totaalinen muodonmuutos muuten ei voittoa tule.

Jyp on ollut hyvä. Sitä en kiellä. Mutta Kärpät on ollut paska! Suuri pettymys. Yrityksestä homma ei ole uupunut vaan siitä joka seisoo siellä penkin takana.

Pidin Alataloa hyvänä valmentajana. Mutta nyt olen sitä mieltä, että vastustajan uimalakki vie tätä toista kuulapäätä 100-0. Niin iso ero on Jypin ja Kärppien pelin organisoinnissa.
Kuten Sihvonen kirjoitti Urheilulehden sivuilla. Kärpät pelaa pelkällä perstuntumallaan. Ja silti pelit pysyvät tiukkoina. Jos nyt vaan Alatalo tekisi edes pakon edessä oikeita ratkaisuja niin voiton avaimet on omissa käsissä. Kärpiltä on nähty hyvääkin peliä, mutta miksi se uupuu silloin kun ratkaisut tehdään?

Lisänä vielä nämä 3. pelin sooloilut Bumelta ja Corsolta. Corso on muutenkin ollut ratkaisu peleissä täys pettymys. Saa minun puolesta mennäkin Venäjälle tai jonnekin muualle rahastamaan. Parempiakin jätkiä löytyy. Sanon vaan että mestaruuden voittavissa joukkueissa ei finaalipeleissä ykkössentteri ota 10 min ainakaan tuolla tavalla.

Jos Jyp vie voiton, niin helpolla vei. Alatalolle potkut. Nyt olen jo vakaasti sitä mieltä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Huh, uskomaton tilanne illalla edessä! Pelitilanteisiin nähden 3-0 JYPille on täysin oikeutettu, huonoista tuomareista huolimatta (Levonenkin kehtasi puhaltaa Kuningas-Immoselle jäähyn ratkaisuhetkillä, prkl!). Tuomareista saa luvan itkeä tänäänkin kun JYPin tappaja Ringbom koristaa kaukaloa läsnäolollaan. Ringbom on tänään se kuuluisa kuudes (tai viides jos lasketaan kärppien alisuorittajat pois) kenttäpelaaja kotijoukkueelle.

Jees, scheisse sikseen. Tasaisia pelit ovat olleet, kukin peli kotijoukkueen hallussa. JYP Tuokkolan avustuksella sai yhden ryöstöretken tehtyä, ja se että ratkaisua haetaan jo tässä vaiheessa on vähintäänkin yllätys. Suuri mielenkiinto kohdistuu siihen, hakeeko JYP tämäniltaisella taktiikalla Kärppien väsyttämistä lopullista iskua varten huomenna kotihallissa vai jahdataanko mestaruutta ihan tosissaan jo tänään. Itse en kyllä kärpille antaisi hirveästi siimaa, eli aktiivisella pelitavalla pitää tänäänkin pelata. Reilu vuorokausi ja tilanne voi olla 3-2, ja sitten onkin jo hätä.

Naurettavaa on, että JYP ei ole ollut edes tappiolla koko sarjassa! Entä jos kärpät tekee avausmaalin jollain ihmetuuripompulla? No, vaikea kuvitella moista tilannetta kun maailmaa tarkastelee keulivan jättitraktorin nokan päältä, mutta kuitenkin. Kuinka onnistuu nousu?

Veikkaan että jos peli tänään ratkeaa niin ratkaisu löytyy akselilta Immonen - Hytönen. Viimeisetkin jauhot epäilijöiden (=idioottien) suuhun.

Toivottavasti kausi loppuu pian! Kovin paljon muuta ei nyt päähän mahdu. Viime yönä näin unta että Vänttinen koukattiin nurin puolittaisen läpiajon päätteeksi. Enne?

Peli päättyy tulosakselilla 1,3 - 2,1. Ei tarvitse olla kummoinen guru moisen ennustamiseen.
 

JPL

Jäsen
Riemunkiljahduksia kuului täältäkin, kun kokoonpanoa katseli ja Mara oli pihalla. Järventie otti sunnuntaina molemmat maalit kontolleen (jokuhan ne toki aina ottaa) ja ollut muutoinkin sysipaska. Siinä on kyllä mennyt rahat kankkulan kaivoon. Runkosarja loukkaantuneena ja pleijareissa ei mihinkään.

Koiviston poissaolon takana on mitä luultavimmin jotain muuta, mutta eipä tuo paljoa hetkauta. Ei todellakaan mikään pleijaripelaaja eikä ajatuksetkaan taida olla oikein Kärppien mukana enää. Soppari lienee jo Ruåttiin (tms.) tehtynä.

Andersson sentään jotain yrittää, vaikka hänkin lähtee kauden jälkeen. Corsosta nyt ei oikein ota enää selvää. Ei varmasti jatka Kärpissä, mutta mielestäni häneltä ei ainakaan yritystä ole puuttunut, vaikka kersan syntymää ennen vähän ajatukset muualla olikin. Kyseiset herrat kuitenkin saattavat ratkaista finaalit pelkällä omalla panoksellaan.
 

kilhar

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin ne maalit pitää tehdä että ansaitsee mestaruuden.

Tottakai Kärpätkin pystyy voittamaan kolme tai jopa neljä peliä putkeen, Neuvostoliitto voitti kymmeniä, miksei siis kuka tahansa. Se vaan on niin että kova paikka on jos kautta on maksimissaan neljä peliä ja jokainen pitää voittaa. Jos sen teette niin tippaakaan en ole katkera, totean vaan että "kovat jätkät antoivat paljon löysää siimaa."

Minä olisin kärppien puolelta eniten huolissani juuri ylilatauksesta akselilla Aarnio-Boumedienne-Corso. Kerran kädet ylhäällä ja liian kovaa ja koko vuosi voi olla paketissa.

Henkilökohtaisesti en kyllä vanno tänään meneväni mestaruussaunaan, luotan yliguruun joka sen varasi perjantaille.

Jypin pelitapaa arvostelevat eivät ilmeisesti muista Kärppien totaalikiekkoa jossa riskejä ei otettu ikinä. Se materiaalin laatu vaan toi 4-5 maalia silläkin sumpulla jossa aina paineen alla lyötiin roikkukiekko keskialueelle ja vältettiin pitkätkin. Oikeasti melkein vitutti hävitä vain 1-4 kun lisälöylyllä olisi nähtyä puolet enemmän hienoja maaleja.

Nyt Pihlman kaivaa muististaan kuka on tehnyt 4 komeroa Bäckströminkin taakse ja tekee sen Tarkille.=)
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Voe perhana kun jännittää!

Tunnin päästä Synergiaa kohti paita päällä, järkyttävä odotus päällä. Jos tänään ratkeaa niin Jyväskylässä on helvetti irti, sen voinee luvata. Ei paljon mihinkään pysty juuri nyt keskittymään kun mielessä on vain lätkä, pirullista. Näin paljoa ei jännittänyt edes -95 MM-finaalien alla.

Vahva on tunne siitä että tänään ratkeaa. Maaleja ei tänäänkään paljoa nähdä ja todennäköisesti puolustus on jälleen avainsana. Toivottavasti kundien kupoli kestää ratkaista sarja vieraskentällä, erityisesti Tuokkolan loistavien otteiden jatkoa toivon tänään. Myös Pesoselta ja Vänttiseltä odotan hirmuisia.

Joko nyt, JYP?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Valehtelematta en ole jännittänyt JYP:n peliä näin paljoa koskaan. Eilisesti illasta lähtien ajatukset ovat olleet tässä 4. finaalin pelissä. Voitolla JYP tekee historiaa, jotain uskomatonta mistä ollaan salaa haaveiltu muiden joukkueiden pelatessa edellisissä finaalipeleissä. Nyt siihen ei tarvitse ottaa kuin tästä pelistä voitto ja se olisi sitten siinä, mutta tuo voitto on varmasti se kaikkein vaikein tehtävä. Nyt koko joukkueelta on vaadittava itsensä likoon laittamista, täydellistä keskittymistä aloituskiekosta loppusummeriin asti! Onnea ja menestystä JYP!

Tähän voin vastata, että "täysin sama". Aivan sietämätöntä kellonvilkuilua ja odottelua ollut koko päivä. Kädet ja kainalot hikoaa ja pulssi kohoaa jo nyt. Tänäänkö se päivä sitten on? Todella kateellinen olen paikan päällä oleville JYPin faneille, mutta etäkannattajan elämä on välillä hirveän kovaa. Enpä uskaltanut uskoa siihen, että JYP sarjassa peräti 3-0-johdon kiskoisi.

Joskus 90-luvun synkkinä vuosina tuli itselle luvattua, että jos JYP vielä joskus finaaleissa pelaa, niin paikalla aion olla. Mutta lentojen hinnat ehti pompata niin ylös, että "ottelulipulle" olisi kaikkine matka- ja muine kuluineen tullut hintaa about 500€, ehkä vähän ylikin. Aika pahasti tulin itseni pettäneeksi, mutta ei voi mitään. Elämä on. No, kaksi välierää sentään hallilla onneksi näin, mutta auta armias, kuinka miestä söisi, jos nettiradio ei tänään toimi. Ja jos TV-kuvaa on jollain tarjota, niin vinkkiä sitten vaikka yv:llä, pliis...

Jotenkin on usko aika kova siihen, että sarja jo tänään katkeaa. Niin vakuuttavaan kuntoon on RD ryhmänsä trimmannut. Puolustushan se voittaa mestaruuksia, eikö niin? JYP olisikin sitten sarjan voittaessaan Ässien ohella kahdeksasta playoff- tai playout-vaiheessa kotiedusta nauttineesta joukkueesta ainoa, joka ei missään vaiheessa kotietuaan sössinyt. Kapteeni Hytönen, Jääskeläinen, Riska, Louhivaara ja Pesonen ovat jo maaleillaan näyttäneet olevansa playoff-pelaajia. Kuka ottaa tänään ratkaisijan roolia, vai lahjoitetaanko sankarin viitta suoraan Immoselle? Avausmaalin merkitys voi tänäänkin olla iso. Mutta senhän näkee jo tilastoja katsomalla, kumpi joukkue sen tekee...
 

macce

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki ne 'nimettömät' pikkuseurat..
Osaako kukaan kertoa pystyisiko kyseista matsia nakemaan mitenkaan netista..? En jaksanut kelata koko ketjua lapi.. Ei oikeen taalla Englannin maalla nay Nelosen lahetykset.. Ois todella mielenkiintosta seurata kyseista matsia vaikka sitten vain radionkin kautta..

Tavallaan toivon, etta JYP veisi sarjan suoraan 4-0, mutta toisaalta kumminkin toivoisin, etta Karpat ottaisi taman yhden voiton ja JYP voisi juhlia mestaruutta kotihallissaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös