The Voice of Finland

  • 671 356
  • 2 823

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Tulipahan tähänkin paskaan uhrattua kotilauantaina 45 minuuttia. Ei vittu mitä paskaa. Tona aikana oli esitetty nelisen biisiä, joista kukaan ei ollu vakuuttanut mitenkään. Kaikki olu kuitenkin tuomareiden ja kaikkien muidenkin mielestä ihanaa, mahtavaa, parhautta ja onnenkakkakin oli useampaan kertaan housuissa. Hajos naama niin pahasti, et tuli imastua viinipullo vitutukseen. Tällasta paskaako ihmiset oikeesti kattoo ja tuhlaa siihen aikaansa?

Kehoitan harkitsemaan korkin kiinnittämistä. Ennen naaman paikkauttamista kannattaa myös tyhjentää postiluukun alunen ja käydä viikon hesareiden otsikot läpi, ettei jää kylillä kiinni viikon tietovajeesta. Nyt on jo perjantai.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kaksi jaksoa tuli eilen katsottua putkeen.

Annan tiimi oli oikeastaan yllättävän tylsä kokonaisuudessaan. Popparipoika Aksel säväytti hieman, vaikkei tuokaan mikään ihan nappisuoritus ollut. Alanis Morissette -look-a-like ja -sound-a-like Iara miellytti myös, vaikka pieniä vireongelmia olikin. Vääryys että putosi. Annan hehkuttamista en ymmärtänyt ollenkaan. Mieluummin olisín ottanut jatkoon vaikka Elli Hleihelin. Hyvä laulaja, joskaan biisivalinta ei ollut kyllä ihan onnistunut. Nätti tyttö, se on myös lisättävä.

Redraman tiimin osalta harmitti ex-kiekkoilija Jannen putoaminen. Täydellinen vire ja hieno pop-ääni. Vaalean Saijan päälle en myöskään ymmärtänyt. Lauloihan tuo hyvin ja oikein, mutta ei vaan säväytä ei niin millään. Saija Saarnisto oli oikein hyvä, mutta ei tällä kertaa mitenkään maaginen. Äänessään on kyllä jotain ainutlaatuista, joskaan se ei silti koko aikaa miellytä aivan täysillä. Juuso oli varma ja hyvä, mutta jännä kyllä, että eniten olen hänestä pitänyt siinä duetossa. Nämä soolorevittelyt eivät kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta ole iskeneet.

Yllätyin siitä, että pidin kovasti siitä 16-vuotiaasta voimakkaasti meikatusta tytöstä jonka nimeä en nyt muista. Hän on oikeastaan joka kerta laulanut pirun hyvin, ja omaa myös hienon poppariääneen. Lisäksi diggaan sellaisesta rehellisestä naiviudesta - varsinkin kun se yhdistyy ilmeiseen lahjakkuuteen. Harmi että putosi, mieluummin olisin pudottanut vaikka ukrainan euroviisuäänen, Mariian. Tuo ei matalalta laulaessaan pääse yhtään mihinkään, korkealta osaa kylä euroviisuluukutuksen ihan komeasti, mutta olen vähän pettynyt, että se riittää tässä kisassa.

Noin yleisesti ottaen on vielä todettava, että onhan tälläkin kaudella loppujen lopuksi ihan kova taso. Kyllä tuolla jokainen sentään laulaa osaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kaksi uusinta jaksoa katsottu rästistä täälläkin. Michaelin putoaminen harmitti, olisi tuonut monipuolisuutta live-jaksoihin ehdottomasti. Mutta yleisesti kova taso pudotti miehen yksiselitteisesti, eipä voi mitään. Linda ei omasta mielestäni olisi ansainnut tuolia missään vaiheessa ja Outi-Maijan putoaminenkin harmittaa hieman. Akselin esitys oli kahden jakson ainoa, joka jäi mieleen. Muuten meno oli aikas tasapaksua.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tää skaba saadaan vihdoin ja viimein kunnolla käyntiin torstaina, kun lavalle nousee Monroen tiimi. Siinä porukassa ei oikeastaan ole yhtään heikkoa lenkkiä ja varmaa on se, että ketä ikinä sitten tuleekaan putoamaan, niin jokainen putoaja "hakkaisi" suurimman osan Ollin, Annan ja Redraman nelikon jäsenistä. Mutta systeemi toki on tiedossa, minkäs teet. Josta aasinsilta tähän nykyiseen tuolileikkiin, että perkeleen hyvä. Eikös tää ennen ollut sitä, että pari kerrallaan kävi lavalla, toinen istui lavan reunalla ja toinen lauloi ja sitten vaihdettiin osia. Toinen jatkoon, toinen ulos ja tämä tiesi sitä, että jostain parista saattoi mennä jatkoon heikompi osallistuja kuin jostain kaksikosta pudonnut. Nykyinen tuolileikki on hyvä ja takaa sen, että valmentaja ei voi ainakaan valittaa etteikö saisi juuri sen nelikon liveihin minkä haluaakin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuolijärjestelmälle kyllä peukkua täältäkin. Varsin hyvä uudistus ohjelmaan, joka kieltämättä kaipaa piristystä. Ei kyllä haittaisi että Monroe vaihtuisi vihdoinkin jo uuteen rokkikukkoon, mutta toisaalta Michael on alkanut tuntumaan kuin siltä tutulta seinätaululta, johon on tottunut ja jonka joka aamu herätessään näkee. Eli tavallaan turtui miehen heilumiseen ja olemukseen tuolissaan. Siltikin muutoksen tuuli myös tuolla saralla tuskin montaa haittaisi.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Samaa mieltä, @J.Hotti , odotukset on korkealla Michaelin tiimin suhteen. Myös viime jakson lopussa näytetyt klipit antoivat tälle tukea. Harmillista, että tuostakin tiimistä vain neljä pääsee jatkoon. Toki tämä tuolijärjestelmä on kyllä hyvin oikeudenmukainen.

Michaelin tiimistä aiempien esitysten perusteella minun suosikkejani ovat Yohan ja Andrea (?). Aivan helvetin hyviä laulajia molemmat. Niko on myös taitava, mutta jotain siinä on sellaista, mikä tuntuu enemmän imitoinnilta kuin laulamiselta. No, katsotaan mitä saa aikaan perjantaina. Myös Saara Lehtonen on kova. Sen sijaan Sara Kurkolalle toivon mahdollisimman pikaista putoamista. Harmi vaan, että Michael käsittämättömästi näkee jotain erityistä tuossa omahyväisessä maneerilaulajassa.

Yleisesti ottaen olen ihan tyytyväinen että Michael on edelleen ohjelmassa mukana. Löpinänsä ovat ehkä moneen kertaan kuultuja, mutta kyllä sillä useimmiten on korvaa hyville laulajille. Mielestäni myös lähes poikkeuksetta osaa valita oikeat biisit tiimiläisilleen silloin kun se hänen tehtävänsä on.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä kilpailun vaiheessa on edelleen se ongelma, että esitykset on liian lyhyitä. Laulut pääsee oikeastaan vasta kunnolla vauhtiin kun ne jo loppuvat, tai siltä se ainakin tuntuu. Kestävätköhän kahtakaan minuuttia? Toki kun kahdeksan esitystä pitää ohjelma-aikaan saada sopimaan niin tällaista se on, vaikka tiivistämisen varaa olisi valmentajakommenteissa (ehkä vain yhdeltä kommentit + oman valmentajan tuomio), Alexandrovan osuus on ihan turha (ei toki aikaa paljon viekään), ja varmaan noita "serkku kuoli kolme vuotta sitten ja minua kiusattiin eskarissa" ennakkofiilistelyitä voisi tiivistää.
Tämä tuolisysteemi on sinänsä kyllä hyvä uudistus.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Alku vaikutti lupaavalta, mutta entiset idolit kärkikaksikkona vetää mielen matalaksi. Ei kovin ikimuistoisia esityksiä ainakaan omaan makuun.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Alku vaikutti lupaavalta, mutta entiset idolit kärkikaksikkona vetää mielen matalaksi. Ei kovin ikimuistoisia esityksiä ainakaan omaan makuun.

Muuten ihan kammottavaa paskaa, mutta tuo Andrea veti mainiosti. Hyvä biisivalinta ja nimenomaan tällaiseen skabaan. Pelurin vikaa miehessä ja hyvä niin.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Hahhah bilekaksikko pudottaa Juuhanin. Ilmeisesti tässä on pakko tarjota kaikille paikka tuolille ainakin hetkeksi. Kertaakaan kukaan ei ole jäänyt ilman tuolipaikkaa ellen vääriin muista.

Saa nähdä jaksaako tätä enää katsoa kun kaikki valinnat menee omasta mielestä niin perseelleen italiaanoa lukuun ottamatta
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Täytyy olla eri mieltä tästä formaatista, kun liian paljon painoarvoa sillä että jokainen pääsee edes kerran istumaan ja sen takia tuo laulujärjestys vaikuttaa todella paljon. Yohan olisi ansainnut paikan liveissä.
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hahhah bilekaksikko pudottaa Juuhanin. Ilmeisesti tässä on pakko tarjota kaikille paikka tuolille ainakin hetkeksi. Kertaakaan kukaan ei ole jäänyt ilman tuolipaikkaa ellen vääriin muista.

Saa nähdä jaksaako tätä enää katsoa kun kaikki valinnat menee omasta mielestä niin perseelleen italiaanoa lukuun ottamatta

Sama! Monroe oli mielestäni tähän asti se valmentaja, joka toi vähän jotain muutakin kuin radiosuomipoppia tähän skabaan. No särmät on hiottu näköjään häneltäkin...
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Näin. Tällä tavalla saatiin hyvästä tiimistä paska. Vmp. Yohan - kenties kisan paras laulaja - pois ja catcat tilalle, ei saatana. No, Yohan voi mennä vaikka Ruotsin Idolsiin, pärjäisi luultavasti sielläkin.

Enkä mä tuota victuuriankaan hehkutusta ymmärrä.

Sara Kurkolasta olen jo kirjoittanutkin aiemmin. Lähes laatta lentää kun näkee miten täynnä se on itseään. Hyi vittu.

Onneksi Andrea sentään pääsi jatkoon. Loistava laulaja. Kerrankin olen täsmälleen samaa mieltä Redraman kanssa. Jon Bon Jovin ääni on sietämätön, mutta Andrean laulamana huomasin, ettei tuo Always edes ole läpeensä paska biisi.

Pahoittelen viestiin mahdollisesti sisältyvää vihapuhetta. Ei ollut tarkoitus, vituttaa vain.

Edit. Kirjoitusvirheet pois, vaikka vituttaakin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Hienoa huomata, että en ole mielipiteeni kanssa yksin. Taas kerran sain meinaan huomata, että miksi minun ei pitäisi katsoa näitä ohjelmia. Kun se vitutus iskee syvälle, se on sellainen tunne, että sitä ei haluaisi kokea. Olen sanonut tämän miljoona kertaa, että arvostan Monroeta muusikkona ihan perkeleesti, mutta tää ohjelma ei oo ton juntin paikka. Taas niin sekavaa toimintaa läpi puolitoistatuntisen, että melkein syyttäisin jostain aineiden käytöstä jos ei tietäisi miten puhtaita elämänarvoja kaveri edustaa. Taas kerran ei illan esityksillä ollut paskaakaan merkitystä, vaan päätös nelikosta oli jo tehty ennen tätä iltaa.

Ehkä vitutusta kasvattaa vielä entisestään se, että livenelikkoon kiilasi kaksi sellaista naislaulajaa jotka vitutti jo Idolsissa aikoinaan, joiden mainostettua hyvyyttä en vaan kuule vaikka kuinka yritän ja jotka molemmat vielä tänä iltana vetivät täysin epävireisesti. Jo Saran ilmeet siinä vaiheessa kun sai ansaitsemaansa kritiikkiä, voi helvetti. Voiko tolla ihmisperseellä olla ystäviä? "Jos katseet voisi tappaa". Samaa paskaahan toi edusti jo Idolsissa ja silloin vielä pahempaa settiä, kun oli vieläkin nuorempi.

En ole rasisti, niin ainakin uskon, mutta tää Victoria vai mikä olikaan menee taas eteenpäin tällä "tumman naisen soundilla". Kisa ohi ja kyseinen neitokainen on ensimmäinen jota ei kukaan enää seuraavalla viikolla muistakaan. Sama kävi Idolsissa. Mutta kun se "tumman naisen soundi".

Saara Lehtonen oli muuten tänä iltana miljoona kertaa parempi kuin Sara ja Victoria. Ei kuitenkaan toivoakaan jatkoon pääsystä.

Duosta en sano mitään koska koko duoa ei pitäisi edes olla tässä ohjelmassa mukana. Piste. Mitä vuoden päästä, bändit mukaan? Kuoro esiintymään?

Andrea illan ykkönen, selkeästi. Yohan yhtä selvä kakkonen. Toinen jatkaa, suosikkini ei.

Ps. Pyydän anteeksi osittain ala-arvoista kielenkäyttöä. Meni tunneihmisellä tunteisiin tää ilta. Monroen musaa en edelleenkään osta.
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Lisätään muuten sen verran, että Facebookissa kova liputus Yohanin puolesta, jopa suoria viestejä lähetetty missä vaaditaan farssin korjaamista.

Facebook-tykkäykset ja jos "somekansa" olisi saanut päättää / tumm. jatkoonmenijät:

Andrea Brosio 2500+
Saara Lehtonen 2300+
Yohann 2000+
Nico Rimbacher 550+
Plamen 400+
Victoria Shuudifonya 350+
Sara Kurkola 340+

Duo 200+
Anne Tanskanen 70+

Victoriasta ja Sarasta tämän(kin) perusteella, ei mitään lisättävää.
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Josta aasinsilta tähän nykyiseen tuolileikkiin, että perkeleen hyvä.

Onneksi mielipidettään saa muuttaa ja sen teen tässä kohtaa, koska välittömästi tää tuolileikki osoittautuikin sitten täysin paskaksi. Ja ihan vaan siksi, että nää suomalaiset paskahousut ei uskalla sanoa jollekin artistille, että ei tuolia, kiitos että olit mukana. Kaikki pitää perkele kierrättää tuolin kautta ettei kenellekään tule paha mieli. Teinikieltä lainaten, VITTU-MITÄ-PASKAA.

Miettikää sitä tilannetta jos Yohan olisi tullut vikana paiskaamaan greendayt lavalle, niin olisiko Michael sanonut, että joo ei jatkoon? Esiintymispaikka ja paskahousu Monroe oli Yohanin menestyksen tiellä tässä ohjelmassa ja se ottaa päähän. Huikea ja ennen kaikkea mielenkiintoinen tyyppi, siis Yohan.

Ja ei ole muuten VOF:in Facebookissa nähty koskaan aiemmin tuollaista palautetulvaa yhden artistin puolesta mitä nyt Yohan. Jokaisen esiintyjään esityksestä kertovat viestin alla iso määrä vihaisia kannanottoja ja vaaditaan, että sääntöjä muutetaan vielä kerran ja Yohan mukaan!
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vain ääni ratkaisee... Oliko tämä sittenkin Idols ja Antti Tuisku tekee paluun? Alusssa Makke oli vaihtoehto elastisille ja kumppaneille, mutta nyt tuolla taitaa olla neljä Olli Lindholmia tekemässä seuraavaa Dannyn jalkavaimoa.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Saara Lehtonen oli muuten tänä iltana miljoona kertaa parempi kuin Sara ja Victoria. Ei kuitenkaan toivoakaan jatkoon pääsystä.

Täysin samaa mieltä. Itse ainakin haluan nähdä esityksiä, jotka herättää tunteita. Luulisi olevan vahvoilla, jos saa kaikki valmentajat lähes kyyneliin ja vielä ilman mitään nyyhkytarinoita rankasta lapsuudesta tai läheisen kuolemasta. Mutta ilmeisesti tärkeintä on "makea saundi" vaikka itse esitys hukkuu harmaaseen massaan. Tietenkin jokaisella on omat mieltymyksensä.

Onneksi ensi perjantaina tulee playoff kiekkoa, että voi katsoa tämän ohjelman suosiolla pikakelauksella jälkikäteen
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Yohan yhtä selvä kakkonen. Toinen jatkaa, suosikkini ei.

Herra saa kyllä myös katsoa peiliin ja miettiä että tuliko valittua itseään parhaiten palveleva biisi. Tuo esitys oli vaivaannuttavaa katsottavaa ja ei tuonut hyvää soundia esiin yhtään. Tuli eräällä tavalla mieleen kymmenen vuoden takainen Idols ja Panu Larnos vetämässä eye of the tigeria kun olisi pitänyt keskittyä michaelbublemaiseen menoon. Eilisestä perseilystä huolimatta jatkopaikan olisi pitänyt olla selvä homma Yohanille.

Monroen sekoilut ovat taasen ennemmin sääntö kuin poikkeus.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki pitää perkele kierrättää tuolin kautta ettei kenellekään tule paha mieli.
Miksi se on niin vaikea ymmärtää että tässä tehdään käsikirjoitettua viihdettä? Ei nämä tositelevisiojutut ole urheilua, jossa kaikki kilpailevat reilusti ja lopussa paras voittaa vaan näissä rakennetaan draamaa ja jännitteitä juurikin tällaisten pudottamisien avulla. Kyllä noilla tuomareilla on oikeassa elämässä jo ennen televisiokuvauksia päätettynä ketkä menevät jatkoon ja ketkä putoavat.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Miksi se on niin vaikea ymmärtää että tässä tehdään käsikirjoitettua viihdettä?

Paskat Suomessa osata mitään käsikirjoittaa. Jokainen tuolirivissä pelkää, että vaikuttaa levy- ja keikkamyyntiin, jos erehtyy sanomaan jollekkin kilpailijoista rumasti. Sen takia kaikki on niin ihanaa, mahtavaa ja makeeta. Sitten jos kerran tuotantokaudessa sanot jotain kriittistä, niin olet heti otsikoissa, kun kilpailija vinkuu, että tuli väärin ymmärretyksi ja muuta paskaa. Sitähän tää on.

Niin ja sitä, että ADHD Monroe on väärässä paikassa vuodesta toiseen. Olkoon miten raitis nykyisin, niin kyllähän toi sekoilu on kaukana jostain sellaisesta, että oikeasti tietää mitä on tekemässä tai osaa joko miettiä viittä minuuttia taaksepäin puhumattakaan siitä, että näkisi eteenpäin puolen tunnin päähän.

Edit. Sen verran mietin tätä "tuolileikkiä" aamulla, että kun tätäkään ei sitten Suomessa osattu hoitaa kunnolla, niin entäs jos kuunneltais jokainen esitys ja sen jälkeen koutsi nimeäisi neljä jatkajaa. Yksinkertaista. Toimisi paremmin ja jokaisella olisi tasapuoliset olosuhteet jatkoon pääsyn kannalta. Tai sitten perkele yleisöäänestys jo tässä vaiheessa, yleisönhän se pitäisi päättää ketä näistä halutaan kuunnella jatkossa.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin ja sitä, että ADHD Monroe on väärässä paikassa vuodesta toiseen
Jännä kyllä tämä Miken jatkuva mollaaminen kun siellä istuu turhake Yön Olli samassa rivissä. Mies joka tekee hirveää musiikkia, laulutaidotkaan eivät ole kovin kaksiset. Puhumattakaan miehen yleisestä noloudesta, herranen aika, se ei osaa puhua edes englantia...
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vain ääni ratkaisee... Oliko tämä sittenkin Idols ja Antti Tuisku tekee paluun? Alusssa Makke oli vaihtoehto elastisille ja kumppaneille, mutta nyt tuolla taitaa olla neljä Olli Lindholmia tekemässä seuraavaa Dannyn jalkavaimoa.

Tämä oli perkeleen hienosti ilmaistu! Putosin.

Noin yleisesti kyllä olen sitä mieltä että Michaelilla on makua ja näkemystä, osaa esimerkiksi usein valita juuri oikeat kappaleet vaikkapa duettoihin. Mutta vastapainoksi sitten on näitä täysin sokeita pisteitä kuten ällöttävä Sara Kurkola.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Joopa. Miten hitossa kaksikko pääsi tuoleille, kun vertaa Saaraan ja Yohaniin? Michaelista sanoin aiemmin, että tavallaan turtunut tuohon mieheen tuolla ja ei osaa oikein enää ottaa kantaa poistamisesta. Noh tämä jaksopa se sitten taas muutti tuon mielipiteen täysin. Kaikki rokkikukot hittoon käytännössä ja hoilaajia jatkoon. Kaikella kunnioituksella Sara Kurkolaa kohtaan, mutta itse olisin laittanut Saran kotio, koska: Saara. Pettymys jakso oli, eikä ollut ensimmäinen kerta Monroen kohdalla. Näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös