The Voice of Finland

  • 671 496
  • 2 823

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Aloit siis tänään seuraamaan näitä skaboja... No se selittää, sillä onhan tämä Tomas tämän porukan osaavin laulaja. Tänään meni kaikki päin persettä, biisivalinnasta alkaen.

Juu, harvemmin on vapaata perjantai-iltaa, mutta nyt satuin katsastamaan. Mielipide siis tosiaan vain tämän yhden biisin perusteella.

Eniten ärsytti tuomareiden älytön positiivisuus ja kaikkien esitysten kehuminen, vaikka ei tosiaan ollut siihen aihetta. Miksi näin? Eihän tuosta läpinäkyvästä valehtelusta ole hyötyä kenellekään.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Osku tulee tekemään näyttävimmän uran näistä kilpailijoista. Samaa veikkasin Jessenkin kohdalla.
Toivottavasti olet oikeassa - olemuksesta lähin mieleen tullut verrokki on Sir Elwoodin hiljaisten värien Juha Lehti. En tiedä olisiko paras, mutta ko. bändin "Neiti Kevät" olisi valinta, joka veisi miehen jatkoon myös seuraavalta kierrokselta.

EDIT: Ja onhan tuo ylipositiivisuus persiistä. Nyrkkisääntönä: jos tuomari kehuu ulkoasua, energiaa tai pölisee jotain yleistä, niin äänessä on ollut jotain vikaa. En tiedä kenelle he valehtelevat, mutta kaipa se on formaatin sanelema juttu?
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Vihdoin tuo Kähönen tipahti. Johan odottelinkin että putoaisi. Joka jaksossa on suollettu sitä "huono itsetunto"-tuubaa etten jaksanut enää. Väsyttävä kaikin puolin, viihdearvo täysin nollassa. Lisäksi vielä tuomareille oli näköjään annettu ohjeeksi, että tanssikaa, hyppikää ja tehkää kaikkea tuon esityksen kohdalla jotta vain pääsisi itse laulajakin fiilikseen. Jos ei uskalla laulaa ihmisten nähden niin tuskin on silloin musiikkialallekaan paljoa annettavaa. Niisk ja kotio vain.

Jos olisit mun ignore-listalla niin olisin kirjoittanut tekstistäsi täydellisen kopion tietämättä kirjoituksestasi mitään ; ) Toivottavasti tämän maan laulukilpailut (ainakin ne mitä minä katson) ovat Kähöseltä nyt läpikäydyt. Ei vaan jaksa enää.

Mitä tulee illan antiin niin pakko todeta, että tylsää oli, ikävä kyllä. Antti Railion kohdalla ei tarvitse pettyä koskaan, mutta jotenkin lopussa paistoi vähän läpi yliyrittäminen. Se, että hävisi yleisöäänestyksen kertoo hyvin, että parantaa pitää vielä ja vähän hakea uutta tyyliä, mikään megasuosikki Antti ei todellakaan vielä ole. Tämän illan perusteella J.Hotin suosikit top kolmosessa kärkeen nousi Inga Söder. Huikea esitys (vihaan veto sanaa). Niin loistava kuin Taipaleen bändi on ja heidän sovituksensa, tälläiset megaballadit tosin kärsivät biisien pariminuuttisista versioista. Tälläiset megaballadit kun ovat tunnettuja siitä, että ensin hitaalla, rauhallisella aloituksella ensin naulataan yleisö tuoleihin kiinni ja pikku hiljaa biisin noustessa kohti loppua lopulta yksikään katsojista ei ole silmät kuivina ja iho kananlihalla. Kun kaikki tämä pitää tehdä parissa minuutissa, ei se vaan riitä. Siitä huolimatta Söderiltä loistava esitys ja huikea laulaja on kyseessä.

Pudotukset meni kyllä niin oikein, että hymyilytti. Kirsi oli ihan kiva. Osaa laulaa, mutta ei ole loistanut missään vaiheessa. En tiedä miksi, mutta jotenkin mulle tulee sellainen kylmä fiilis joka kerta hänen esiintymistä seuratessani. Ikestä en sano mitään koska en ymmärrä kyseisestä musiikista yhtään mitään. Nytkin meinasin nukahtaa kesken esityksen vaikka se kestikin vain sen pari minuuttia. Tomas Höglund osaa kyllä laulaa, ei kahta sanaa, mutta jollain tapaa toi esiintyminen vaan on niin tyhmän näköistä, sorry vaan. Johtuneeko siitä, että Huey Lewis & TN:in originaali versio Power Of Lovesta vaan oikeasti on niin loistava ja energinen biisi vai mikä, mutta tämä Höglundin versio oli kyllä vaisu. Ei vaan irronnut. Oskusta tulee jotenkin mieleen viime vuoden voittaja Mikko Sipola ja yleisöäänestyksen "voitto" kertoo hyvin sen, että miehellä on suosiota kotikatsomoiden puolella. Mielestäni Oskua ei ole oikein missään vaiheessa nostettu voittajasuosikkien joukkoon, mutta nähdyn jakson perusteella ehdottomasti musta hevonen nro 1.

Laura ansaitsee lopuksi ihan oman kappaleensa. Tässä naisessa on sitä jotain! Eikä pelkästään laulutaidoista puhuttaessa : ) Jos on Osku musta hevonen nro 1, Laura vie naisten puolella saman tittelin. Ääni, tyyli, esiintyminen, persoona. Kaikki kolahtaa J.Hottiin. Viikko sitten todella yllätyksellinen ja onnistunut esitys ja myös Elämän Nälkä (vaikkakin Suvi Teräsniskan versiota ei kukaan eikä mikään voita) oli todella hyvä. Jos saisin Lauralle toivoa seuraavaan lähetykseen biisiä, niin heti tulee mieleen Sonja Lumpeen Ev-klassikko Eläköön Elämä. Lyön vaikka mitä vetoa, että toimisi paremmin kuin Mike Monroen arskat Logomon kirkkaissa valoissa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se, että hävisi yleisöäänestyksen kertoo hyvin, että parantaa pitää vielä ja vähän hakea uutta tyyliä, mikään megasuosikki Antti ei todellakaan vielä ole.
Vähän haiskahtaa siltä, että äänestäjät osaavat vaan taktikoida. Mitä turhaa kuluttamaan tässä vaiheessa rahojaan Antille tai Ingalle, kun sen tietää 99% varmasti että valmentajat valitsevat nämä kuitenkin joukkueisiinsa. Noin minä olisin tehnyt, jos äänestelisin tällaisissa kisoissa.
 

Da-Capo

Jäsen
Vähän haiskahtaa siltä, että äänestäjät osaavat vaan taktikoida. Mitä turhaa kuluttamaan tässä vaiheessa rahojaan Antille tai Ingalle, kun sen tietää 99% varmasti että valmentajat valitsevat nämä kuitenkin joukkueisiinsa. Noin minä olisin tehnyt, jos äänestelisin tällaisissa kisoissa.

Samoin ajattelin itsekin. Tätä tukemassa ovat myös takahuoneesta näytetyt barometrit, jotka käsittääkseni ovat ilmaisia äänestäjille ja joissa Railio pitänyt joka jaksossa kärkisijaa.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Lisäksi vielä tuomareille oli näköjään annettu ohjeeksi, että tanssikaa, hyppikää ja tehkää kaikkea tuon esityksen kohdalla jotta vain pääsisi itse laulajakin fiilikseen.

Naureskelin kotona tätä ja ihan ensiksi kävi mielessä että onko siillä tauolla otettu vähän miestä vahvempaa. Sen verran ihmeellisen oloista oli mm. Tähkän muuvit.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Suoraan sanottuna ihmettelin suuresti Elastisen valintaa. Höglund veti niin vihkoon kuin voi vaan vetää ja silti jatkoon. En ymmärrä. Höglund vaikuttaa minusta sellaiselta, joka laulaa uskomattoman hyvin ja kauniisti jonkun herkkistelybiisin, mutta ei kykene laulamaan sellaista kappaletta jossa on enemmän tempoa ja jossa pitäisi saada voimakkaampi ääni.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Biisivalinnat ennakoi jo tylsää iltaa, mutta enpä olisi uskonut näin karmeaan rimanalitukseen. Ensinnäkin, miksaajalle kenkää! Railion vedosta huomasi, että nyt ei ole kaikki vipstaakit kohdallaan ja sen huomasi kyllä muidenkin esityksistä.

Mutta ei se sitä muuta, että biisivalinta oli juuri niin perseestä, mitä ennakoinkin. Nyt on todellakin mietinnän paikka, että mitä seuraavaksi vedetään. Oskun jatkoonmeno kertoi sen totuuden, ettei virheisiin ole Railiollakaan varaa. Ja varmasti kannattajatkin tajusi sen, ettei ne tykkäykset auta paskaakaan ja hannailu/taktikointi saattaa kostautua.

Thuumas putosi maanpinnalle niin että mätkis plätkis. Omaa kyllä balladintulkinnan kyvyt, mutta yritti heikoin eväin ottaa entertainer-roolia ja esitys oli luokkaa facepalm.

Osku petrasi nyt isosti, oikeastaan ainoa varsinainen onnistuja. Ja ihan ansaittu jatkopaikka.

Mähösen putoaminen oli illan parasta antia. Kyllähän tuo kimitys aika lähelle alkuperäistä meni, mutta tuo loukatun ja maailman pahuutta vastaan taistelevan itsenäisen naisen roolin veto on aiheuttanut jo lähes oksennusimpulsseja. Joo joo, on sulla ollut vaikeaa, vittu tiedetään!

Tuon Ingan laulaminen saa minut miltei hakemaan vessasta partateriä. Järkyttävää. Piste.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kaikki oleellinen on sanottu eilisistä lauluesityksistä, mutta voisiko sen Khalifan Tean saada pikaisesti vaihtoon tuolta? Hävettävän huonoa juontoa viikosta toiseen. Sekoilee jokaisessa juonnossaan jollain tavalla ja ainoa, mitä muistaa sanoa oikein on äänestäkää, äänestäkää.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Kaikki oleellinen on sanottu eilisistä lauluesityksistä, mutta voisiko sen Khalifan Tean saada pikaisesti vaihtoon tuolta? Hävettävän huonoa juontoa viikosta toiseen. Sekoilee jokaisessa juonnossaan jollain tavalla ja ainoa, mitä muistaa sanoa oikein on äänestäkää, äänestäkää.

Tämä! Tuli eilen kyllä taas ihmeteltyä sitä säätöä. Kaikki juonnot päin vittua, hirveä sählinki meneillään koko ajan ja sitten se ylimääräinen WOW-mittari -säätö jota nähtiin taas. "Saataisko me näkyviin kellä on paras WOW-prosentti tänään? Aijaa ei saada, vai saadaanko, katotaan, TSÄDÄM... TSÄDÄM... okei ei saada no katotaan sitten twiittauksia..."

Teki mieli hakata päätä seinään kun näki tuota pelleilyä. Taas kerran juontaja on valittu pelkän naamarajan perusteella tuonne tekemään noita juontoja. Yhtään ei ole näemmä testattu verbaaliakrobatiaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
No mitä vittua? Eikai tuo jakso mitään täysin paskaa ollut? Älyttömän hienoja sovituksia biiseistä, joista muunmuassa Kukkurukuu ei ensimmäistä kertaa aiheuttanut minussa mitään vastareaktiota.

Inga Söder on todella kova laulaja ja kokoajan menee kylmät väreet, kun häntä kuuntelee. Railiolla huono biisivalinta. Ike on vetäny paremminkin, mutta silti tuo erityislisää tuohon kisaan äänellänsä.

Emilia Ekströmiltä kuullaan toivottavasti jotain voimakasta ja mahtipontista ensi perjantaina! Siinä olis symbioosi jota pitää kokeilla. Rohkeesti joku my heart will go on saatana! Näin ison legendan esittäminen saattaisi tällä kertaa olla riskin arvoinen.. Se on välillä niin maagisen voimakas se ääni.

Viihdyin!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kokeilin leikkiä VOF-biisivalintadiktaattoria ja etsiä sellainen biisi mikä toimisi kyseisellä artistilla mahdollisimman hyvin ja keräisi onnistuneen esityksen jälkeen ison määrän ääniä. Paljon mahtuu musiikkia maailmaan, melko selvä itsestäänselvyys, mutta tälläiseen listaukseen lopulta päädyin.

Emilia: Akvaario (Suvi Teräsniska)
Kaapo: This Is The Last Time (Keane)
Dennis: Kulkurin Kuu (Janne Tulkki)
Eve: Fighter (Christina Aguilera)

Ikenna: Gotham City (R Kelly)
Tomas: Wiseman (James Blunt)
Inga: If I Could Turn Back Time (Cher)

Laura: Kaunis Rietas Onnellinen (Kaija Koo)
Antti: Hunting High & Low (Stratovarius)
Osku: Tinasormus (Janne Hurme)

Suvi: Empty Room (Sanna Nielsen)
Christian: Are You Gonna Go My Way (Lenny Kravitz)
Gary Revel Jr: Daylight (Maroon 5)
Jone: Paper In Fire (JC Mellencamp)

Linkit vie YouTubeen ja musiikkivideoihin.

Artistit ja tähtivalmentajat, saa ottaa vinkeistä vaarin. Vastuuta en ota, mutta uskon silti näihin kuin vuoreen ; )
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ja yhä edelleen Tähkän tiimissä lauletaan vain ja ainoastaan suomenkielellä. Uskomatonta paskaa. Kaapo Kokkonen, Tehosekoittimen Kaikki Nuoret Tyypit. Ei helvetti. Ihme ettei saatu Jäätelökesästä vol kakkosta. Äijällä on tiimissä todellinen brittirokkari, rokkari joka on enemmän brittirokkari kuin moni oikea brittirokkari ja pistetään laulamaan Tehosekoitinta. Aargh!

"Kaapo itse halusi laulaa tämän"... Niin varmaan. Kaikkihan ne itse valitsee biisinsä. Ja minä olen rikas.

Täällä loput perjantain biisivalinnat. Linkki vie Nelosen sivuille.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Ja yhä edelleen Tähkän tiimissä lauletaan vain ja ainoastaan suomenkielellä. Uskomatonta paskaa. Kaapo Kokkonen, Tehosekoittimen Kaikki Nuoret Tyypit. Ei helvetti. Ihme ettei saatu Jäätelökesästä vol kakkosta. Äijällä on tiimissä todellinen brittirokkari, rokkari joka on enemmän brittirokkari kuin moni oikea brittirokkari ja pistetään laulamaan Tehosekoitinta. Aargh!

"Kaapo itse halusi laulaa tämän"... Niin varmaan. Kaikkihan ne itse valitsee biisinsä. Ja minä olen rikas.

Täällä loput perjantain biisivalinnat. Linkki vie Nelosen sivuille.

Hyi helvetti, Laurin voisi kyllä korvata ihan kenellä tahansa, aivan kammottava äijä.
"Mun tiimissä lauletaan suomeksi ja piste!"

Onneksi Maikkelin jengiläisillä (varsinkin Gary) on ihan hyvät biisivalinnat mutta tulee silti aika tuskainen jakso jälleen, kiitos Tähkän.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyi helvetti, Laurin voisi kyllä korvata ihan kenellä tahansa, aivan kammottava äijä.
"Mun tiimissä lauletaan suomeksi ja piste!"

Eikös se Tähkän tiimin lihava nuohooja kuitenkin laulanut viime kaudella etupäässä englanniksi?

On kyllä todella väsyneitä biisivalintoja ollut Tähkäläisillä.

edit: Joo Koskinen lauloi englanniksi aina, pl finaalin toinen biisi. Itseasiassa viimekaudella Tähkän laulajat lauloivat suorissa lähetyksissä yli 70% englanniksi.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyi helvetti, Laurin voisi kyllä korvata ihan kenellä tahansa, aivan kammottava äijä.
"Mun tiimissä lauletaan suomeksi ja piste!"

Itse en suomi-pop-iskelmää juurikaan kuuntele satunnaisia radiokuulemisia lukuunottamatta mutta ymmärrän Tähkän pointin Suomessa lauletaan suomeksi suomalaisille. Ihan ok että joku valmentajista puolustaa tätä näkökulmaa. Onhan annapuut, chisut, suviteräsniskat,jennivartiaiset jne jonkinlaisia esimerkkejä musiikista joka myy aika paljon ja uskon että myy kun teksti on helposti ymmärrettävissä. Sama on miehissä esim Samuli Edelmannin kohdalla. Nämä ovat selkeästi teksti edellä meneviä artisteja ja sitä Tähkä painottaa, vahvaa tulkintaa tekstistä, musa edellä menevät Tuomot, Jannat jne ovat sitten eri juttu, mulla taas löytyy ne levyt mutta voin suoraan myöntää etten muista mistä suurimmassa osassa biiseistä lauletaan mutta svengaavat hyvin.

_
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja yhä edelleen Tähkän tiimissä lauletaan vain ja ainoastaan suomenkielellä. Uskomatonta paskaa. Kaapo Kokkonen, Tehosekoittimen Kaikki Nuoret Tyypit. Ei helvetti. Ihme ettei saatu Jäätelökesästä vol kakkosta. Äijällä on tiimissä todellinen brittirokkari, rokkari joka on enemmän brittirokkari kuin moni oikea brittirokkari ja pistetään laulamaan Tehosekoitinta. Aargh!

Miten sinusta Tehosekoittimen Kaikki nuoret tyypit -biisi eroaa musiikillisesti brittirockin standardeista?

Kaapollahan on ihan toimiva englanninkielinen levyttävä bändi, jota ei ilmeisesti olla mitenkään hautaamassa, joten minusta on ihan luontevaa, että jannu yrittää tehdä omaa soolouraa sitten vähän eri staililla kuin mitä bändi vetää. Hauska sattuma on muuten myös se, että tuossa bändissä vaikuttaa Levy-yhtiön kataloogistakin takavuosilta tuttu kaveri.

Ai niin, ja eikös Kaapon aiempi bändi Voltas levyttänyt nimenomaan Levy-yhtiölle?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaapollahan on ihan toimiva englanninkielinen levyttävä bändi, jota ei ilmeisesti olla mitenkään hautaamassa, joten minusta on ihan luontevaa, että jannu yrittää tehdä omaa soolouraa sitten vähän eri staililla kuin mitä bändi vetää. Hauska sattuma on muuten myös se, että tuossa bändissä vaikuttaa Levy-yhtiön kataloogistakin takavuosilta tuttu kaveri.

Juurikin näin. Toisekseen, vaikka Kaapo on tullut enemmän tunnetuksi brittirockin esittäjänä, niin kyllä häneltä muunlainenkin materiaali menee komeasti. Kuten aiemmin tässä ketjussa mainitaan, niin tiedän Kaapon vuosien takaa, koska olemme viettäneet lapsuutemme ja nuoruutemme samalla paikkakunnalla. Vaikka emme mitään hyviä tuttuja olleet, niin pienellä paikkakunnalla on pienet piirit. Näin ollen Kaapon musiikillista kehitystä on tullut vähän kuin väkisinkin seurattua. Alunperin Kaapo oli nimenomaan RHCP-tyylisen funk-rockin esittäjä, ja erittäin luonteva sellainen. Siksi minulle tuo brittirock-suuntaus oli alunperin lievä yllätys, vaikka sekin Kaapolta luonnistuu.

Ja uskon edelleen, että tuolta kotimaisestakin materiaalista löytyy varmasti Kaapolle sopivaa kamaa. Tuo Tehosekoitin voi olla jo lähellä sellaista. Edellisen kerran kappale ei taas ollut minusta niinkään onnistunut valinta.

Toisekseen, veikkaisin, että Kaapo haluaa tehdä työtä nimenomaan musiikkibusineksessä. Sen verran kauan hän on siinä ollut mukana. Brittirockilla hän ei päässyt käsiksi suuriin rahoihin, mutta kotimaisella rockilla se saattaa onnistuakin. Monday Boxia Kaapon ei silti tarvitse kuopata, vaan se voi hyvinkin jatkaa olemassaoloaan Kaapon soolourasta huolimatta. Mikään ei estä sitä.

Ai niin, ja eikös Kaapon aiempi bändi Voltas levyttänyt nimenomaan Levy-yhtiölle?

Kyllä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Suvi ja Skid Rown balladi. En tiedä mitä odottaa, mutta paskan musamakuni toimesta kehun ainakin biisivalintaa loistavaksi.
 

Da-Capo

Jäsen
Juurikin näin. Toisekseen, vaikka Kaapo on tullut enemmän tunnetuksi brittirockin esittäjänä, niin kyllä häneltä muunlainenkin materiaali menee komeasti. Kuten aiemmin tässä ketjussa mainitaan, niin tiedän Kaapon vuosien takaa, koska olemme viettäneet lapsuutemme ja nuoruutemme samalla paikkakunnalla. Vaikka emme mitään hyviä tuttuja olleet, niin pienellä paikkakunnalla on pienet piirit. Näin ollen Kaapon musiikillista kehitystä on tullut vähän kuin väkisinkin seurattua. Alunperin Kaapo oli nimenomaan RHCP-tyylisen funk-rockin esittäjä, ja erittäin luonteva sellainen. Siksi minulle tuo brittirock-suuntaus oli alunperin lievä yllätys, vaikka sekin Kaapolta luonnistuu.

Kaapon ensi kertaa Voice of Finlandista bonganneena täytyy kyllä todeta, että ensivaikutelma koelauluista oli erinomainen, mutta siitä lähtien on menty alas kuin lehmän häntä ja tämä nykyinen suomipop-linja tulee olemaan myrkkyä jatkohaaveille. Kaapo on yksi kilpailijoista, joilla oli(si) valmis hahmo (kuten Elastinen tapaa sanoa) luotuna ja näin ollen omaa selkeästi jotain tarttumapintaa. Nyt kun lähdetään sooloilemaan tuonne haaleille "ihan jees"-vesille, niin pelkään pahinta.

Noh aika näyttää, mutta ehdottomasti toivoisin Kaapolle paluuta omaan habituksen mukaiseen genreensä.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mistä pilvenreunalta tää Emilia on pudonnut tähän kisaan? Aivan uskomaton. Tämä tyttö on jo nyt tähti ja siihen, että hän on yksi tämän maan kovimmista naisartisteista, siihen ei mene paljon aikaa.

17-vuotias, en usko.

Edit. No niin, mähän sanoin, Emilia on 18! ; )

Ja sitten tulee Suvi "sen toisen Aallon sisko" Aalto ja raiskaa Skid Row-klassikon. Teennäistä, niin teennäistä. Toiset on aitoja luonnostaan, toisten pitää esittää. Onneksi esittäminen huomataan ja sillä lähdetään tänään kotiin.
 
Viimeksi muokattu:

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Gary on kyllä sympaattinen hahmo, toivottavasti jatkaa!

Mulla tuli sitten taas Emilian esityksestä vaan vaivaantunut fiilis, katseli ties minne ja välillä vaan tuijotti kameraa. Karmee biisivalintakin.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Jos edellinen esiintyminen jätti Garylta toivomisen varaa, niin nyt kyllä lähti semmoinen laulanta, että eipä tältä kaudelta tule parempaa mieleen (no se Garyn battle on toinen huippuhetki).

Jonelle myös peukkua. Miehen ääni miellyttää ja Bon Jovi on eräs suurimmista suosikeista. Hyvinhän se yhdessäkin toimi.
 

Pekkis

Jäsen
No nyt taitaa Kaapo vihdoinkin lähteä tästä skabasta!

Ullakko, Eve ja Suvi onnistui, mutta Gary "Suomen Elton" veti illan täysin ylivoimaisen esityksen. Uskomattoman kova veto!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaapon ensi kertaa Voice of Finlandista bonganneena täytyy kyllä todeta, että ensivaikutelma koelauluista oli erinomainen, mutta siitä lähtien on menty alas kuin lehmän häntä ja tämä nykyinen suomipop-linja tulee olemaan myrkkyä jatkohaaveille.

Pakko vähän kallistua tälle linjalle. Tämäkään biisi ei toiminut minusta niin hyvin kuin olisi voinut. Syyttävä sormi osoittaa biisien valitsijaan... Olen edelleen sitä mieltä, että suomalaisistakin biiseistä löytyisi Kaapolle sopivaa materiaalia - jopa tunnetuimmistakin kipaleista, mutta nyt valitut eivät ole olleet sitä. Tämä Kaikki nuoret tyypit toimi kyllä paremmin kuin edellinen Irinan kappale, mutta ei silti riittänyt tarpeeksi pitkälle...

Kaapolla oli huono säkä kun valinta piti tehdä Paulan ja Laurin välillä. Michael olisi sopinut hänelle ehdottomasti parhaiten...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös