The Voice of Finland

  • 671 496
  • 2 823

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jätti kyllä vähän kylmäksi tuo eilinen. Biisivalintoja on ihan turha syyttää, kunnon artisti vetää vaikka Hanna Ekolaa niin että yleisö tykkää. Aika harva pystyi heittämään personaa kehiin ja käsijarrun pois päältä.

Ehkä nyt alkaa näkyä se ero siinä miksi nämä jannut kisaa kisassa ja neljä tyyppiä istuu taas tuomarien palleilla. Elastinen osaa laulaa yhtäpaljon kuin Ammu-vainaa, mutta veti silti ihan eri tason shown kuin yksikään kisaaja.
 
K

Kiekkokatsoja

Jokainen tuon kisan laulajista vois aloittaa/jatkaa keikkailua ihan millon vaan, eikä heidän laulussaan teknisessä mielessä paljon kritisoitavaa ole..

Voishan ne keikkailla, hyvinhän nuo laulaa. Covereita ei kauan kukaan kuuntelisi, ja omissa biiseissäkin on riskinsä karkoittaa yleisö.

Nythän ne vetää tuntemattomiakin biisejä, joihin on vaikea päästä mukaan. Joissakin biiseissä ei laulajan ääni pääse oikeuksiin. Kritisoin sitä, että kaikkia kehutaan taivaiseen asti, mutta osa kuulostaa samalta kuin olisi summittain juutuubista arponut minkä tahansa laulajan ja biisin. Osassa ei siis ole mitään mihin päästä kuuntelijana kiinni, kun sen kuulee ensimmäistä kertaa. Livenä kuultuna tilanne olisi hieman eri.

Esittäjille tutumpia biisejä, sellaisia joissa myös lauluääni pääsee esille. Ja tutuissa biiseissä pääsisi vertailemaan alkuperäiseen, ja onko laulaja siis saanut siihen jotain omaa lisättyä.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Elastisen aloitus näytti sen että noilla kaikilla on kyllä pitkän matkaa siihen tähteyteen ja loistavan show'n tekemiseen.

Harmi että oma suosikkini Sophie Aittola putosi, itselle tuo Nelli Petro oli aika HMV tässä ja olisin hänet vaihtanut joko Sophieen tai Anfisaan. Sophiella on aivan upea olemus ja ääni, todella mykistävää, mutta ei vain biisivalinta riittänyt. Myöskin oli yllätys miten tiukille Jesse Kaikuranta joutui, joten hänenkin kannattaisi ehkä siirtyä taas sille Minä ja Hän linjalle, yksi mitä hänelle mietin niin olisi ehkäpä joku Arttu Wiskarin Tuntematon Potilas tyyppinen veto..

Elastisen tiimistä oikeat henkilöt meni yleisön äänillä jatkoon. Mutta Tarun olisin vaihtanut Karoliina Kallioon, vaikka huono tekosyy tuo raskaus onkin niin sen ollessa noin pitkällä niin se on hieman hankalaa jatkoa pitäen, loppuun asti Taru kuitenkaan ei jatka todennäköisesti siis. Karoliina Kalliolla on kyllä Elan sanoin one of the kind ääni, mutta tuo biisivalinta meni täysin metsään. Tuossa sen näki että vaikka on kuinka tähti niin biisivalinta vaikuttaa tälläisessä skabassa todella paljon. Mikko Sipola ja Lauri Mikkola ovat taas Elastisen ässät, joiden uskon olevan aivan viimeisissäkin jaksoissa mukana.

Sophien tiputtua suosikkejani Jesse Kaikuranta ja Mikko Herranen. Kova on kyllä taso, huhhuh..

Hieman voisi kyllä sekoitella noita että ensi viikolla tiimeinä vastakkain voisivat vaikka olla Michael ja Elastinen, mutta ei se mitään. Näillä mennään. Ensi viikolla aloitetaan Michaelin show'lla? Kelpaisi kyllä.

Hauska tuo Monroen kommentti että niin se JP salo tippui viime viikolla että mistään ei voi olla varmaa.. noh itsehän hän sen tiputti..
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Taso on hiukan laskenut sitten ensimmäisen live-lähetyksen.

Tässä mun top4, muut tänään enemmän tai vähemmän surkeita.

1. Lauri Mikkola - Open your eyes
2. Eveliina Tammenlaakso - Respect
3. Anfisa Proskuryakova - Nobody's perfect
4. Aki Louhela - I won't let you go

Mikkola on stara. Voi jopa olla ainoa jolla on mahdollisuuksia koko kansan staraksi josta diggaa niin teinit kuin varttuneemmatkin. Huikea ääni ja osaa hiukan esiintyäkin.

Tammenlaaksossa näen liikaa teini-idolia ikänsä puolesta, joka tapauksessa huikea ääni ja kyky esiintyä tuon ikäiseksi. Tuntemus tällä hetkellä näin.

Anfisa lauloi hyvin. Pesi 6-0 vastaavaa genreä vetäneet Kallion ja Hammarastenin.

Louhela on hyvä. Mutta harrastan ikärasismia ja sanon että juna mennyt jo, en usko että äänestävät massat valitsee tälläistä jäbää ohi nuorempien ja valovoimaisempien.

Pari muuta kommenttia, Jesse pystyy laulamaan hyvin ja tunteella mutta suolapatsas olemus ei tehoa meikäläiseen enkä usko että tehoaa siihen äänestävään massaankaan loppupeleissä. Sipola on aika mitään sanomaton ja tylsä, äänessä ei mitään yksilöllistä puhumattakaan habituksesta ja esiintymisestä. Vähäsarja tulkitsee hyvin mutta mielestäni sopisi paremmin Tangomarkkinoille ja tämä oli kohteliaisuus.


_
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Anfisa lauloi hyvin.
Ehkä. Mutta jos lauluesityksen aloittaa karmaisevalla ryssätankeroenkulla, niin äänistä ei voi kuvitella saavansa kuin sen prosentin mitä venäläisiä Suomessa asustelee. Anfisa lauloi suomeksikin vähemmän murtaen kuin englanniksi.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ehkä. Mutta jos lauluesityksen aloittaa karmaisevalla ryssätankeroenkulla, niin äänistä ei voi kuvitella saavansa kuin sen prosentin mitä venäläisiä Suomessa asustelee. Anfisa lauloi suomeksikin vähemmän murtaen kuin englanniksi.

Mä en oikein tiennyt alkuun siitä esityksestä, että yrittääkö se vetää jotain jamaika-aksenttia vai onko muuten vaan sen kuuloinen. Todella häiritsevän kuuloista.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ehkä. Mutta jos lauluesityksen aloittaa karmaisevalla ryssätankeroenkulla, niin äänistä ei voi kuvitella saavansa kuin sen prosentin mitä venäläisiä Suomessa asustelee. Anfisa lauloi suomeksikin vähemmän murtaen kuin englanniksi.

Nyt piti oikein kuunnella uudestaan kyseinen kipale.
The Voice of Finland - Kaikki videot | Nelonen.fi

Tankeroenglanti? Eikös tuo pidäkin laulaa noin, en löydä tuosta aloituksesta mitään aksenttia ja en juurikaan mitään vikaa.

Tässä teille tankerojamaika-aksenttia Idolsista ja sama biisi. Tässäpä vasta karmaiseva biisin aloitus.
Idols - Katsomo - Ohjelmat - Idols

Nina Kähönen siellä puolivälissä.

Makuasioitahan nämä tietty, aksenttia tai ei niin Anfisa oli omasta mielestä laulutaidoiltaan kisan parhaimmistoa ellei paras ainakin tuota genreä esittämään. Kova väite että tuolla äänellä saisi vain venäläisten äänet.


_
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Aika vahvat värilasit tarvitaan, jottei tuo venäläinen aksentti särähdä korvaan Anfisan laulusta. Tuo on toisaalta melkeinpä ainoa miinus tässä muodollisesti erittäin pätevässä hyvä-äänisessä naikkosessa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikkola on stara. Voi jopa olla ainoa jolla on mahdollisuuksia koko kansan staraksi josta diggaa niin teinit kuin varttuneemmatkin. Huikea ääni ja osaa hiukan esiintyäkin.

On hyvä laulaja, ja on erittäin hyvä esiintyjä, mutta koko kansan staraksi en kyllä jaksa uskoa hänen nousevan. Jos soul-musiikki on sitä mitä Lauri haluaa esittää niin pitkä ja kivinen tie on koko kansan suosikiksi, koska ei tuollaiselle musiikille vaan oikein ole täällä markkinoita. Tällaisessa kilpailussa voi vielä pärjätä paremmin kuin ihan "oikeassa maailmassa" mutta en jaksa uskoa että edes tässä menee ihan terävimpään kärkeen.

Jos pitäisi veikata näistä jäljellä olevista kilpailijoista niitä kenellä olisi parhaat mahdollisuudet lyödä itsensä läpi levyttävänä artistina, niin kyllä se minun mielestäni menee akselille Sanna Säntti-Tanja Vähäsarja-Mikko Herranen-Jesse Kaikuranta. Tietysti paljon riippuu siitä minkälaisia biisintekijöitä ja biisejä saavat mukaan mutta tyylillisesti nuo ovat niitä joita suomessa on ehkä helpointa markkinoida. Sellaista ihan "teinisuosikkia" ei näissä kilpailijoissa välttämättä ole. Tämä ainoa mukana oleva teini-ikäinenkin vaikuttaa olevan musiikillisesti niin "vanha sielu" että uudeksi Anna Abreuksi ei välttämättä hänestäkään ole.

Kimmo Härmä on sitten mielenkiintoinen tapaus että persoonana hän on sellainen mikä vetoaa suomalaisiin, mutta musiikillisesti ainakin minulle on aika epäselvää mikä mies tuo Kimmo Härmä oikein on. Tähän asti on kuultu matalalla äänellä laulettua Elvistä, rouhealla rock-soundilla vedettyä Otis Reddingiä ja sitten vähän puhtaammin laulettua pop-rockia. Ja sen lisäksi Härmä on levyttänyt beat-iskelmää rautalankabändin kanssa. Että ota siitä sitten selvää minkälainen levy Kimmo Härmältä olisi tulossa kisan jälkeen...
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On hyvä laulaja, ja on erittäin hyvä esiintyjä, mutta koko kansan staraksi en kyllä jaksa uskoa hänen nousevan. Jos soul-musiikki on sitä mitä Lauri haluaa esittää niin pitkä ja kivinen tie on koko kansan suosikiksi, koska ei tuollaiselle musiikille vaan oikein ole täällä markkinoita.

Niin, mutta eikös jaksossa käynyt ilmi että tämä Open Your Eyes oli jokin Elastisen suosikkikipale. Itsekin ihmettelin valintaa joka suurelle yleisölle täysin tuntematon. Soulin puolelta Respect on jo huomattavasti tunnetumpi.
Kaksintaisteluissa Lauri jamitteli huomattavasti popimmalla Moves Like Jaggerilla ja hoiti homman himaan hyvin. Itse yritän jättää vähän sivummalle biisivalinnat ja kaivaa esiin sitä potentiaalia mitä mahdollisesti olisi staraksi, siihen perustan nämä mun pointit Laurista.
Toki tässä on mahdollisuus että paska biisivalinta koituu kohtaloksi, mutta nyt mielestäni kaikki on vielä täysin auki. Ei Lauri ole vielä profiloitunut mitenkään pelkäksi Soul-laulajaksi. Seuraava biisivalinta täytyy olla vähintään yhtä kaupallista kuin Moves Like Jagger jos aikoo äänestävään massaan vedota.

Jos puhtaasti musiikillisesti pitäisi itse päättää niin olen alusta asti itse ollut Herrasen joukoissa. Olen todistanut männä vuosina upeita cover-keikkoja Helsingin yössä jne. Mutta en jaksa uskoa että Herrasen "hahmo" ihan loppuun asti vetoaa yleisöön, ei löydy sitä lavastaraa tarpeeksi, valitettavasti.

_
 

d2uce

Jäsen
Jos puhtaasti musiikillisesti pitäisi itse päättää niin olen alusta asti itse ollut Herrasen joukoissa. Olen todistanut männä vuosina upeita cover-keikkoja Helsingin yössä jne. Mutta en jaksa uskoa että Herrasen "hahmo" ihan loppuun asti vetoaa yleisöön, ei löydy sitä lavastaraa tarpeeksi, valitettavasti.

Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle Herrasen "luonnonlapsi" olemus riittää. Mies on jatkuvasti innoissaan eikä tunnu jännittävän mitään. Viimeksikin huudatti spontaanisti yleisöä vielä vetonsa jälkeen ja sai juontaja-Smithinkin hieman hämilleen.

Vaikka tässä sitä parasta ääntä ehkä haetaankin, niin voiton ollessa yleisön päätettävissä, on biisivalinnoilla todella iso rooli skabassa.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Ja perjantain biisilista:

1. Antti Matikainen – Ohi Kiitävää

2. Saara Aalto – Barracuda

3. Kim Koskinen – Bed of Roses

4. Mikko Herranen – The Kill

5. Amanda löfman – Like a Prayer

6. Toni Hiltunen – Somebody to Love

7. Sanna Säntti – Kuunnellaan vaan taivasta

8. Kimmo Härmä – Hopeinen kuu


Koskinen tulkitsee taas erään minulle varsin hyvin maistuvan kappaleen ja Hiltusenkin biisivalinta on erittäin kovasti mieleen... Noh, onhan sielä niitä useampikin. Viime viikkoiseen verrattuna jopa tunnistan kaikki biisit. Herraselta odotan aika pysäyttävää esitystä. Härmän biisivalinta taasen kuulostaa aikamoiselta itsemurhalta. Kuinka tuosta voi saada aikaiseksi kiinnostavan esityksen? Tai noh, kyllähän sitä nyt kiinnostaa kuunnella, että minkälainen versio sieltä tulee, mutta mutta...
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Jos Aallon biisi on Heartin Barracuda, niin odottelen kyllä todella suurella mielenkiinnolla tuota esitystä! Voipi tulla kohtuu kova veto, ja varmasti Michaelilla suurehko osuus kappalevalinnassa. Myös Herraselta voi odottaa lähes varmuudella mykistävää esitystä. Ennakolta myös Hiltusen ja Koskisen biisivalinnat vaikuttaa kiinnostavilta. Muut, Härmä etunenässä, saavatkin sitten vakuuttaa meikäläisen perjantaina.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kim Koskisella sinänsä magea soundi, mutta jätkä vetää aika karmeasti epävireessä... Ihme ettei tuomarit anna noottia siitä. Paitsi eihän tuolla muuta tehdäkään kun silitellään päitä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ja perjantain biisilista:

1. Antti Matikainen – Ohi Kiitävää

2. Saara Aalto – Barracuda

3. Kim Koskinen – Bed of Roses

4. Mikko Herranen – The Kill

5. Amanda löfman – Like a Prayer

6. Toni Hiltunen – Somebody to Love

7. Sanna Säntti – Kuunnellaan vaan taivasta

8. Kimmo Härmä – Hopeinen kuu


...

Muutamia kommentteja yo. listasta:

- Saara on kappalevalinnallaan astumassa aika isoihin saappaisiin, mutten epäile hetkeäkään hänen teknistä suoritustaan. Kappale ei tosin ole iskenyt minuun oikein koskaan, vaikka onkin 70-luvun rokkia - silti mielenkiinnolla odotan.

- Matikainen, Herranen ja Säntti jatkavat valitsemallaan linjalla - Mikon kappalevalinta antaa odottaa paljon.

- Enpä olisi halunnut kuulla juuri Hiltusen vetävän ko. kappaletta. Tosin, vielä on epäselvää, onko se Jefferson Airplanen vai Queenin samanniminen mutta eri kappale - veikkaan jälkimmäistä...

- Haluaako Härmän Kimmo profiloitua Suomen Topi Sorsakoskeksi kappalevalinnallaan ja habituksellaan?

- Koskisen ja Löfmanin kappaleet ovat niiiiiiiiiiiin puhkikuluneita, ettei mitään rajaa, mutta toivon heidän kaluavan niistä silti omalla persoonallaan jotain irti.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Illan setti siis tässä.

1. Antti Matikainen – Ohikiitävää
2. Saara Aalto – Barracuda
3. Kim Koskinen – Bed of Roses
4. Mikko Herranen – The Kill
5. Amanda Löfman – Like a Prayer
6. Toni Hiltunen – Somebody to Love
7. Sanna Säntti – Kuunnellaan vaan taivasta
8. Kimmo Härmä – Hopeinen kuu

Sanna Säntti on varmasti elementissään kipaleessaan. Samoin Kim Koskiselta odotan hyvää vetoa tuon biisin myötä. Saara Aallon biisi voi olla aivan mieletön paukku.. tai sitten tuhnu vain.. yliluonnollisen hyvin saa onnistua, jos aikoo yleisön äänillä päästä turvaan.

En muista millon olisi perjantai-illan tvohjelmaa odottanut näin kovasti, kuin voice of finlandin livejä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvältä näyttää kyllä nämä biisivalinnat, ainakin paremmalta kuin viimeviikkoiset joista suurin osa ei ollut minulle erityisen tuttuja eivätkä muutenkaan edustaneet musiikkimakuani.

Äänen puolesta tuo Heart-biisi on aika ässävalinta Aallolle, mutta harmi vaan että on valinnut ehkä bändin historian tylsimmän biisin. Heartilta olisi löytynyt kyllä parempiakin biisejä minun mielestäni. Veikkaisin että laulusuoritukseltaan tulee olemaan aika rautainen veto, ja toivottavasti onnistuisi tällä kertaa olemaan hieman vähemmän teennäinen lavalla.

Kimmo Härmä jatkaa edelleen tuolla linjalla että jokainen biisi on ihan erilainen kuin edellinen ja todennäköisesti taas kuullaan ääneltäänkin täysin erilainen Kimmo Härmä kuin tähän saakka. Tämä sisältää myös ongelman kun kenelläkään ei varmaan ole oikein mitään käsitystä mikä on se Kimmo Härmän omin juttu. Uskoisin että tämänkin biisin handlaa hyvin, onhan hänellä kokemusta mm. rautalankaiskelmästä.

Herrasen biisivalinta kuulostaa myöskin hyvältä. Olen aina tykännyt tuosta biisistä, ja jos vaan kaveri selviytyy tuosta kertosäkeestä kunnialla niin on varmaan tulossa aika kovan luokan esitys.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Härmä hakee varmasti sellaista Kristian Meurmanin ja Lapin Kesän tyylistä knockouttia. Saaralla hieno biisi, saas nähdä saako siihen oikeanlaisen latauksen? Hienoa, että ainakin osittain lähtee mukavuusalueeltaan pois. Herranen voisi myös hieman laajentaa juttuaan, vähän samoilla taajuuksilla mennään taas. Jotain muutakin voisi mies luikauttaa kuin tätä nykyradiorockia.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Herrasen biisivalinta kuulostaa myöskin hyvältä. Olen aina tykännyt tuosta biisistä, ja jos vaan kaveri selviytyy tuosta kertosäkeestä kunnialla niin on varmaan tulossa aika kovan luokan esitys.

Aa nyt vasta tajusin mistä biisistä on kyse. Toivottavasti se tunne välittyy, kuten siinä musessa. Usko on kyllä kova, että onnistuu tässäkin.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Herranen voisi myös hieman laajentaa juttuaan, vähän samoilla taajuuksilla mennään taas. Jotain muutakin voisi mies luikauttaa kuin tätä nykyradiorockia.

Meinasin aikasemmin jo tarttua samaan. Viimeistään tämän biisin jälkeen on tämä puoli kaverista nähty. Helvetin hyvin on toki onnistunu.

Kaksi tuntinen jakso. Täyspitkät biisit kaikilla vai entistä enemmän lööperiä ja muita jorinoita? nähtäväksi vissiin jää...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan tuolta Herraselta kuitenkin vähän erilaistakin nähty, vaikka rock-musiikin parissa onkin tähän saakka menty. Mutta tuo alkukarsinnoissa lauletty Easy ja kaksintaisteluiden The Flame ovat nyt kuitenkin aika lailla eri tyylistä kamaa kuin tuo parin viikon takainen Time is running out tai tämä nyt kuultava biisi että ei nyt voi puhua että koko ajan kuultaisiin samanlaista häneltä.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuo Matikainen kyllä säväytä meikäläistä yhtään. Taas tuollainen tasapaksu veto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös