The Voice of Finland

  • 671 429
  • 2 823

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Paulan joukkueeseen tiensä raivannut oululainen Tanja Vähäsarja säväytti myös upealla äänellään.

Oli kyllä tosi huikea ja tuli suorastaan kylmiä väreitä tuosta.

Muutenkin ollut ihan kiinnostavaa katseltavaa ja ennenkaikkea kuunneltavaa. Toki itseä kauheasti nuo ns. ammattilaulaja innosta, mutta toisaalta kiva oikeasti nähdä että ääni ja laulaminen merkitsee, ainakin jotain, toisin kuin Idolsissa. Sitä en ole useaan kauteen enää jaksanut katsella, kun suurin osa kärjessä olleista aristeista ovat olleet suorastaan heikkoja laulajia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kieltämättä tuon Vähäsarjan ääni miellytti minunkin korvaani, vaikka tuollainen puhdas iskelmäsoundi ei varmaan tässä kisassa pitkälle viekään. Mutta tosi kauniisti ja puhtaasti soi ääni ja tuo versio oli minusta kokonaisuutena parempi kuin Teräsniskan alkuperäinen. Toivottavasti joku iskelmätuottaja/-biisintekijä iskee kyntensä tuohon tyttöön jos ei tämän kilpailun kautta ura urkene, tuolla tanssilavoilla pyörii varmasti paljon huonompiakin laulajia.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Huh, olipa tuo Hard to Handle kova veto. Löytyykö joltain vedonlyöntisivustolta kohdetta, jossa voisi veikata voittajaa? Olisin valmis sijoittamaan tuohon Kimmo Härmään tukun rahaa, sen verran vakuuttava kaveri kyseessä. Ihmeitä saa tapahtua, jos tuo sälli ei ole TOP 3:ssa.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Huh, olipa tuo Hard to Handle kova veto. Löytyykö joltain vedonlyöntisivustolta kohdetta, jossa voisi veikata voittajaa? Olisin valmis sijoittamaan tuohon Kimmo Härmään tukun rahaa, sen verran vakuuttava kaveri kyseessä. Ihmeitä saa tapahtua, jos tuo sälli ei ole TOP 3:ssa.
Oli kyllä erinomainen veto. Ei tämä Ilmokaan kyllä kauheasti Härmälle hävinnyt, jos ollenkaan. Härmä kyllä voittajasuosikki.

Tuo Akselinin tyttö kelpaisi minulle. Aika kissa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuo Akselinin tyttö kelpaisi minulle. Aika kissa.

Veikkasin "ääni ratkaisee"-jaksojen jälkeen yhdeksi voittajaehdokkaaksi, mutta tuossa äskeisessä esityksessä jatkopaikka meni kyllä mielestäni oikealle naiselle. Akselinin esitys oli mielestäni hieman "mä tiedän että mä olen hyvä"-laulua ja liikaa oli myös maneereja mukana. Sitäpaitsi Valerie oli parempi.

Vedot 1 ja 3 olivat aika tasapaksuja. Sen sijaan 2,4 ja 5 tosi hyviä. Vähäsarjankin olisin voinut tiputtaa (se toinenkin oli hyvä), mutta tällä kertaa meni näin.

EDIT: Otetaan pois, kun jotenkin meni ohi tuo että Kimmo olikin Michael pumpussa. Joku varmaan ehti jo kommentoidakin? Ehkä (Tähkällä on kyllä vahva pumppu kasassa.)
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ohhoh! Olipas Akselinilla isot tissit! Eikä enemmälti ruma muutenkaan. Saatanan Tähkä kun meni sitten pudottamaan tuon Heidin, lauloikin minusta paremmin kuin tuo Valerie vaikka eipä tuolla sinänsä mitään merkitystä tässä tapauksessa.

Muuten on ollut minusta aika aneeminen jakso tähän asti. Tuo Michaelin pari jäi näkemättä mutta kaikissa muissa pareissa ollut aika keskinkertaisia esityksiä. Elastisen eka parissa se jantteri vei ihan 100-0 vaikka ei sekään ihan huippuesitys ollut, ja biisi oli ihan paska. Tähkän eka pari oli sellaista piipitystä että molemmat olisi joutanut tippua, tuo Nelli oli iso pettymys koska odotin että hän olisi mennyt tässä kisassa pitkälle. Paulan parissa Johannalla ei oikein pysynyt laulu kasassa ja Tanjan ääni on tosi hieno mutta nyt tuli ihan liikaa tangovibraa tuohon biisiin. Se lopun stemmalaulu kuulosti kyllä tosi hienolta ja on ollut tähän asti parasta mitä tässä jaksossa on kuultu. Ja tuo tis...Heidi vs. Valerie -pari tulikin tuossa ylempänä jo käsiteltyä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No nyt tulee kunnon meininkiä! Hienosti tykittää kyllä siskokset ja vaikea olisi päättää tuosta jatkaja. Ehkä Bettina vei tuon niukasti, mutta nuo siskokset kyllä muodostaisivat aika toimivan duon koska äänet sopii hienosti yhteen.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Olipas kovaa kamaa tämä siskosten veto! Kumpi tahansa olisi voinut voittaa kisan. Kimmo Härmä oli rokkidiggarina kyseistä kappaletta jatkuvasti luukuttavana yliveto.

Kova on taso!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt katsoin tuon Michaelin parinkin mikä jäi näkemättä, ja olihan tuo aika selkeästi illan ykköspari Hammarstenin siskosten ohella. Tämä punahousuinen "huonekalukauppias" lauloi tosi komeasti ja olisi varmaan mennyt melkein mistä tahansa muusta parista heittämällä jatkoon, mutta olihan tuo Kimmo Härmän laulu ja ennen kaikkea esitys niin jumalattoman kova että ei vaan riittänyt. Paska tuuri kaverilla että tuli noin kova pari.

Paska homma myös se että Hammarstenin siskoksista toinen joutui lähtemään, molemmat oli niin hyviä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Mike Monroe on kumma jätkä. Kukaan muu mies Suomessa ei voi pukeutua noin näyttämättä homolta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tuo Sophian tippuminen oli kyllä iso yllätys joten hienoa että sai uuden mahdollisuuden, tosi hieno ääni gimmalla. Ja olihan tämä jakso jälleen täyttä rautaa, Kimmo Härmä.. wau. Ei minusta ollut kukaan tänään huono. Tosin tämä Selja vs en muista nimeä, oli aika HMV pari itselle.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Katsoin sitten Ruutu.fi-sivustolta tuon tämän päiväisen jakson. Ärsyttää pahasti tuo Heidi Akselinin tiputus - helvetin iso moka Tähkältä. Yksi suosikeista oli Akselin, vaikka joutuikin nyt laulamaan paskan viisin. Huh.
 

d2uce

Jäsen
Vähän ihmettelin, että valmentajat laittoivat ennakkoon kovempia laulajia vastakkain heikentäen näin jengiään. Toki pisteet Elastiselle, että tiputti suorilta toisen ärsyttävistä turkulaisista. Lauloivat kyllä helvetin hienosti, mielestäni jakson paras suoritus.

Tähkältä mielstäni moga laittaa Heidi ja Valerie vastakkain. Valerie oli tuossa parempi, mutta sinne meni samalla hyvä laulaja ulos heti kättelyssä. Sama tilanne Härmän ja härskin huonekalukauppiaan välillä. Tätä menoa sieltä pääsee jatkoon ynnämuu-osaston karaokelurittelijoita, kuten vähän kävi siinä Tähän toisessa parissa jo. Toki luottoa on ukulele-gimmaan, että vetää paremmin, kun pääsee enemmän mukavuusalueelle.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tähkä teki minusta väärät valinnat, muuten valinnat menivät oikein. Ei sillä, että huonot laulajat olisivat jatkoon päässeet mutta minä vaan olen rakastunut tuohon Nellin "lammasvibraan", ja Akselin puolestaan nyt vaan oli rinnan mitalla parempi vaikka hieman oman arvonsa tuntevalta vaikuttikin.

Tämä Hölmö Rakkaus -pari oli minusta tasapaksuin, tämä Tanja voitti lähinnä sillä loppukiekaisullaan. Tangovibra ärsyttää täälläkin.

Kimmo Härmä oli mahtava, eikä ollut paljon huonompi tämä Ilmokaan vaimikäsenytoli. Härmältä miellytti sellainen "I don't give a fuck" -tyyppinen esiintyminen. Pääseekö tästä muuten mitään "lucky losereita" jälkeenpäin jatkoon, vai onko tämä ihan raakaa peliä Ranualla?

Illan huonoin laulaja, jopa huono, oli tämä ensimmäisen parin nainen, Henriikkako se oli? Jossain revittelykohdassa vihlaisi oikein korvasta kun veti niin nuotin vierestä kuin vain voi. Tämä mies puolestaan lauloi rennosti, puhtaasti ja revitellen, tämäntyylistä laulajaa Suomessa ei taida tällä hetkellä oikein ollakaan.

[Nolla-analyysi]Turkulaissiskoksilta kovaa settiä. Molemmat lauloi upeasti mutta Isabella vielä paremmin.[/Nolla-analyysi]
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Vähän ihmettelin, että valmentajat laittoivat ennakkoon kovempia laulajia vastakkain heikentäen näin jengiään.

Elastisella ja Monroella on melkeinpä pakko laittaa näitä kovatasoisia laulajia vastakkain, koska sen verran kovia laulajia molemmat ovat onnistuneet saamaan riveihinsä. Monroen tiimiä olen seurannut vähän tarkemmin ja voisin kuvitella avausjaksossa esiintyneen trion (Mikko Herranen, Krista Siegrids ja Toni Eurasto) pääsevän jatkoon, jonka lisäksi viimeisessä jaksossa esiintynyt Saara Aalto on myös melko varmasti jatkossa. Tämä toki siinä tapauksessa, että Monroe ei laita näitä vastakkain. Siitä viimeisestä jatkopaikasta käydään varmaan aika kova kamppailu, "Suomen Jon Bon Jovi" JP Salo on mielestäni aika vahvoilla edellyttäen tietenkin sitä, että vastaan ei tule ketään tuosta edellämainitusta kvartetista. "Huonekalukauppias" on vetänyt kisan aikana jo kolme erittäin kovaa esitystä (It's a Man's World, Whole Lotta Love ja Hard to Handle), joten miehen putoaminen harmittaa itseä jonkun verran. Tuolla äänellä ja laulutaidolla luulisi kuitenkin menestyvän hyvin, joten toivottavasti miestä kuullaan jatkossakin. Levy tilaukseen jne.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rehellisyyden nimissä Bettinalla on mielestäni hieman parempi ääni ja yllätyin kuinka hyvin hänkin heittäytyi messiin, mutta jatkoa ajatellen Isabellalla lienee kokonaisuus paremmin hallussa.

Minä vähän luulen että nuo siskokset toimisi paremmin juuri duona kuin soolona, koska äänet täydentävät sopivasti toisiaan. Tuolla Bettinalla on täyteläisempi ja pehmeämpi ääni mutta Isabellalla on enemmän voimaa ja "munaa" äänessään. Ja onhan tuo Isabella parempi esiintyjä kuin siskonsa.
 

d2uce

Jäsen
PS. Tähtivalmentajien neuvonantajat muuten hyviä, mutta Olli Herman... Jotain rajaa.

Yllätyin siitä, kuinka kovia nimiä valmentajat olivat saaneet mukaan. Jos mukaan lähtee Lasse Kurjen ja Riku Mattilan tasoisia jätkiä, niin mistä ihmeestä Tähkä on naarannut mukaan Olli Hermanin?
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Isabellalla on enempi kokemustakin tuosta esiintymisestä ja pienoista koulutusta myöskin takanaan, kun Bettina taasen on enempi vetänyt noita dj- keikkoja.

Bellan pääsy jatkoon ei ollut mikään yllätys, kyseinen nainen on tuttu minulle lukio-ajoilta ja sen verran yritystä hänellä on aina ollut että ajattelin jossain vaiheessa hänenkin lyövän itseään kunnolla läpi. Idolsissa kun ei oikein vielä lähtenyt. Sen verran sisäpiiritietoa, että siskokset olivat itsekkin hivenen vittuuntuneita kun heidät vastakkain laitettiin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös