Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

The Greendogg – Josh Green

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana teroz, 17.02.2016 klo 15.39.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Josh Green kertoilee alkukesällä radiohaastattelussa ajatuksia Laineesta ja Puljujärvestä TSN 1290 -radiokanavalle.

  Green: Laine a bit more ready than Puljujarvi - Audio - TSN

  Keskustelu pyörii lähinnä SC -finaaleissa ja varaustilaisuuden ympärillä, ei varsinaisesti mitään KooKoo -sidosta.
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Green on palannut Kouvolaan! Saa nähdä olisiko jo kokoonpanossa ylihuomenna. Toivottavasti ja muutenkin hyökkääjien osalta ollaan jo nyt (!!) todella ohuella. Mukaan pitää pakosti ottaa yksi junnu Lukkoakin vastaan.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Näyttää jo paljon lupaavammalta. Näinköhän se kesän suunniteltua pidemmäksi venynyt omatoimijakso painoi? Oli miten oli, niin Green on muun joukkueen tyyliin parantanut reilusti otteita.
   
 4. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  On kyllä joo ja nyt koko kentän pelikin näyttää toimivan paremmin kun laidalla viilettää polku kone Terry ja rähmällään olija Kantola. Green nostanut selvästi tasoaan kuten muukin joukkue. Hyvältä näyttää.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Green näemmä ratkonut KooKoolle vieraissa erittäin tärkeät 3p. Tätä menoa kun jatkaa niin alkaa olla palkkansa arvoinen.
   
 6. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Jos maali per matsi tahdilla jatkaa, niin tuskin kenelläkään on valittamista. Ei se jalka kyllä kovinkaan rivakasti nouse, vaikka joukkue voittaakin. Aika hankala, kun pelataan jotain keskialueen trapia ja Greenin pystyy kiertämään vaivatta lähes jokainen pelaaja liigassa. Toinen asia mitä voisi treenata vielä on ne aloitukset. Aika surkeaa, kun lähes jokainen yv alkaa hävityllä hyökkäspään aloituksella.
   
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Green ei tosiaan ole mikään raketti luistimilla, mutta osaa kyllä ajoittaa ne spurttinsa juuri oikein, jotta pääsee sen pari potkua edelle. Sen jälkeen Hirveä ei pysäytetä kuin kampilla. Kuten Lukon puolustajat huomasivat taannoin.. Eilen oli kyllä poikkeuksellisen huono aloituksissa (33%), jossain vaiheessa taisi Kantola siirtyä aloittajaksi. Koko kauden tilastossa aloitusprosentti on kuitenkin yli 50%.

  Greenista huomaa, että vanne ei enää purista. Hjuumor is bäk ja tulosta syntyy!
   
 8. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kantola ja Greenhän välillä vaihteleva aloitusvuoroja. Tätä on nähty useissa otteluissa. Kantolaa käytetään yleensä joissain tilanteissa hyökkäyspään aloituksissa. Oliko se niin, että Kantola ottaa välillä hyökkäyspäässä oikean B-pisteen aloituksia vaiko toisinpäin?
   
 9. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eilen otti Kantola ainakin oikealta pisteeltä. Ainakin yhen voittikin.
  Onkohan siellä jotain pientä vaivaa vai mikä lie Greenillä on noissa aloituksissa.
   
 10. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Veikkaan suuremmaksi syyksi kätisyyttä. Kantola pelaa oikeelta kun taas Green vasemmalta. Ilmeisesti tämän takia aloittajaa vaihdetaan. Sama teesihän pätisi myös Virtanen-Savilahti duuoon.
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Thank you Josh!

  Ajattelin, että tästä olisi saatu monen vuoden "one more year" vedätys Teemu-tyyliin, mutta tällä mennään. Tänään vielä viimeiseen peliin maali. Upea pelaaja ja viime kaudelta jää hänestä varsinkin niin kova ammattilaisen mielikuva, että ei toista mieleen tule. Lisäksi kuten sanottu, niin viime vuonna hän kannatteli joukkuetta tavalla, jota ei ole järin usein historiassa nähty ja oltiin sentään liigassa. Tämä kausi ei sujunut optimaalisesti; liittyminen joukkuetreeneihin myöhästyi, loukkaantumiset vaivasivat pahasti ja jotenkin homma ei vaan rullannut viime vuoden tapaan - kapteeni oli vähän joukkueensa oloinen ja toisinpäin.

  Tästäkin huolimatta oli upeaa, että Josh valitsi Kouvolan ja että saimme hänet tänne pariksi kaudeksi. Onnea ja menestystä kaikkeen jatkon osalta ja vielähän hän jätti myös takaporttia auki pelaamisen suhteen.

  #12 Josh Green (KooKoo 2015-2017) 95 30+30=60
  We salute you!
   
 12. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kiitoksia Joshille! Kävi pyörähtämässä kaksikin kertaa fanien edessä, osoitti kädellä rintaansa ja nosti hattua. Oli hieno hetki. Onnea ja menestystä jatkossa, mitä ikinä mies tekeekin.
   
 13. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä kyllä. Iso käsi Joshille. Kaikin puolin loisto pelaaja ja uskomaton kaappaus Tampereelta Kouvolaan. Vieläkin täytyy ihmetellä, että mikä kumma miehen sai Kymenlaaksoon...nousijajoukkueeseen...vai oliko oikeasti Tappara halukas päästämään. Oli miten oli. Meidän voitto. Kaikkea hyvää jatkoon BIG GREEN! Ehdottomasti yksi KooKoon parhaista "löydöistä".
   
 14. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kyllä Greenillä oli sopimus katkolla eikä tietojeni mukaan olisi edes jatkettu, joten pääsi neuvottelemaan ns puhtaalta pöydältä. Ottajia olisi varmasti ollut muitakin, mutta Kouvola varmasti tarjosi parhaan paketin johon kuului mm jääaikaa, mammonaa, mainetta ja olihan hän kapteeninakin. Hieno oli kyllä mies kentällä nähdä. Varsinkin viime kausi oli huikea
   
 15. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko Greenin jatkosuunnitelmista kuultu mitään? Taitaa vielä nauttia lomailusta kotimaisemissa. Eurooppaan vielä...?
   
 16. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Jokunen viikko sitte (Huhtikuun alussa) Josh oli twiitannut linkin jostain Winnipegin hokiin keskittyneestä radio-ohjelmasta, jossa oli vierailemassa. Kuuntelin haastattelun silloin. Haastattelija sanoi Joshille jotain hänen eläköitymisestä, ja vahvasti Joshi halusi tuoda kyllä esille, ettei ole vielä eläkkeellä, että haluaa miettiä vielä. (En jostain syystä löydä haastattelua enää mistään)

  (Linkki nettisivulle josta haastatelu löytyi: Winnipeg Jets, Hockey News, Hockey in Winnipeg | Illegal Curve )
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Huh, keväästä 2014 saakka olen odottanut että mies lopettaa uransa ja Kärppien pinaamisen. Pelasi sitten Tapparassa tai KooKoossa, niin aina tämä mies tuntui varsinkin ylivoimalla parkkeeraavan itsensä sinne maalin eteen ja Kärppiä vastaan onnistui lähes aina maalinteossa. Onpahan yksi piikki lihassa vähemmän!

  No ei vaan, hieno pelaaja kyllä ja sellainen mitä jokaisessa joukkueessa pitäisi olla. Hyvä aloittaja ja hyvä maalintekijä, vahva keskikaistan vääntäjä.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Se on varmaankin kevät 2015, joka mielessä oululaista kaihertaa, koska tuolloin Green kurmotti Kärppiä kolmella finaalimaalilla ja kahdella lisää runkosarjassa.

  Lainaus:
  Kärpät vs. Green kokonaisuudessaan; 27 ottelua ja kahdeksan maalia.

  Green oli todella tärkeä pelaaja KooKoolle varsinkin ensimmäisellä liigakaudella, jolloin oikeasti otti jengin kannettavakseen pelillisesti ja näytti mitä on pelata ammatikseen. Tuon kauden jälkeen raapustelin:

  Lainaus:
  Todellinen ammattilainen ja hienoa, että kävi Kouvolassa.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Jotenkin muistin että 2014 olisi tullut myös samalla tavalla maaleja, mutta ei näköjään sitten. Mutta varmasti tuo 2015 on juurikin se mikä kummittelee varmaan ikuisesti mielessä, kahdessa ekassa finaalissa mies teki samanlaiset maalit eli kiekko viivasta maalille ja Green ohjaa "jotenkin" sen kiekon maaliin, toisessa maalissa ainakin muutti suuntaa jostain housuista tms.
   
 21. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Finaali 1, finaali 2 ja finaali 4.