Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

The Greendogg – Josh Green

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana teroz, 17.02.2016 klo 15.39.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Watkins on saanut oman vitsiketjunsa, mutta ihan tosissaan on aika avata ketju Josh Greenin osalta. Upea pelaaja ja upeaa että saimme jatkosopimuksen tehtyä!

  Nyt saa naattia ja keskustella miehen otteista. Olipa muuten jäätävä rystyhäkki eilen Kärppiä vastaan.

  Odotin hyvää tekemistä, mutta taso on kyllä yllättänyt. Tärkeä myös kopissa ja muutenkin nousijajoukkueen arjessa. Näiden otteiden kautta se ei ole one more year vaan a few more years!
   
 2. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Mun mielestä erittäin kyvykästä KooKoolta saada jatkettua hyvävireisen Greenin sopimus myös ensi kaudelle. Ottajia olisi ollut aivan varmasti jonoksi saakka.

  Joku tietysti sanoo tähän, että kuka tahansa saa pidettyä, kun tarpeeksi lappaa taaloja pöytään. Joo varmaankin, mutta en usko, että KooKoo olisi lähtenyt kilpahuutoon, vaan käytti muita apujaan / kykyjään hyväkseen.

  Loistava signaus pikkuseuralta!
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Olenkin ihmetellyt, miksi meidän osiossa ei pelaajille ole juuri ketjuja väsätty. No toki Watkins on ketjunsa ansainnut siitä ei ole kellään sanomista.

  Green tosissaan ylittänyt jopa omatkin odotukseni ja keikkuu Liigan pistepörssin kärkisijoilla ja mahdollisuuden ovat top-3:een. KooKoon tärkein YV-pelaaja mielestäni ja muutenkin kova tekijä. Ei se AV:llakaan huono ole. Toimistolle suuri kiitos tästä sopparista ja laatu varmasti seuraa laatua.
   
 4. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Jatkossa varmaan yksi suurimmista, jos ei jopa suurin syy tuo miehen (ainakin jatkiksen jutussa) mainitsema juttu että ovat koko perheen voimin viihtyneet tosi hyvin Kouvolassa, ja tykännyt olla joukkueessa joka parantaa kaiken aikaa. Varmasti ottajia olis ja olis ollut, mutta toisaalta kun kerran viihtyy ja ihan kohtuullisen pahvinkin varmasti saanut niin mikä ettei!

  ps.jälkeenpäin videolta nähtynä jo otteluseurantaketjusa joka suunnalta hehkutetun rystyn nähtyäni.. todellakin jäätävä suoritus! Helvetin hieno maali :)
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mahtavaa. Josh Greenin jatkosopimus KooKoon kanssa on todella loistava asia. Josh Green on tällä hetkellä liigan kuudenneksi paras pistemies 16+24=40 ja tulee aivan varmasti olemaan tärkeä pelaaja KooKoolle myös ensi kaudella. Greendog on todellakin yllättänyt tällä kaudella myös allekirjoittaneen. Tiesin, että kyseessä on hyvä pelaaja, mutta taso millä hän pelaa illasta toiseen on ollut yllätys. Kiitos KooKoo!

  KooKoolta kova kiinnitys ensi kaudelle – Josh Green jatkaa Kouvolassa | Kouvolan Sanomat
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2016 klo 16.08
 6. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Onnea Kouvola!
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Mutta eihän Kouvolassa pitänyt olla edes sopivaa Koulua Greenin pojalle . Näin ne asiat muuttuu. Nyt kuitenkin mies sanoo perheineen viihtyvän betonikaupungissa. Harmaa on uusi musta ja musta KooKoo on paras!
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taisi olla kauden alla melkein kaikilla pientä epäilystä siihen, miten Green jaksaa isoja minuutteja ja onko hänestä ainesta enää kärkikenttiin. Taso toki oli tiedossa, eli ei ollut floppaamisvaaraa, mutta pidettiin mahdollisena että jää kuitenkin sellaiseksi kakkos-kolmoskenttien konkariksi. Siihen peilaten todella hyvä kausi. Ja oletettavasti on ollut asiat täällä kohdillaan, koska suostui vielä jäämään. Tässä vaiheessa alkaa kuitenkin olla pelikaudet vääjäämättä vähissä, eli moni lähtisi kovimman tarjouksen perään.

  Mutta koska aloitetaan perikouvolalainen pessimismi ja aletaan taas miettiä, että mahtaako se jaksaa vielä ensi kaudellakin?
   
 9. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  "Lisää rahaa tai mun asiakas menee Ässiin". Hyvin neuvoteltu. Varmaan agentti syötti tuon Ässä-"uutisen" Sasha Huttuselle ;)
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  En usko, että KooKoo tosissaan on älyttömästi voinut palkkaa suurentaa. Jokainen tietää, että KooKoolla on hyvin rajhalliset resurssit. Toki ymmärrän, että kieli poskessa olet tuon kirjoittanut, mutta kaikki ei näitä vitsejä ymmärrä. Onhan se perheelle (lapsille) hyvä, että jotain jatkumoa asuinpaikassa on eikä lasten tarvi joka vuosi etsiä uusia kavereita. Kouvolassa kun pelaajille on järjestetty suht hyvät fasiliteetit hoidettu niin hallilla kuin myös hallin ulkopuolelle. Osaako kukaan muuten sanoa, että onko KooKoolla vielä asuntokiinteistöjä pelaajille? Ainakin aikoinaan omassa kotitalossani viereisessä rapussa asui vuodesta toiseen paljon KooKoon pelaajia. Vai onko ne kämpät vuokrattuja?
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toisaalta jos näin olisi ollut, niin tuskinpa Green olisi välittömästä Ässät-huhun jälkeen kiistänyt asiaa somessa.

  One more year – Green jatkaa Kouvolassa! | KooKoo
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mahtava uutinen tähän päivään. Nyt kun vielä saadaan sellaisia ukkoja rosteriin että Greenin peliaikaa saadaan vähän säästettyä niin jaksaa yv:llä hakata vieläkin suuremmalla innolla mustaa uuniin.
   
 13. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  LOISTAVAA! Tämä ei ainakaan heikennä ensi vuoden rekrytointeja. Olen todella tyytyväiski! Tätähän jo toivoinkin.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Palataanpa vielä Iltalehden uutiseen 21.1.2016. Iltalehden tietojen mukaan Ässät on tarjonnut Josh Greenille sopimusta, johon 38-vuotias Green on suostumassa. Jälleen kerran Iltalehden uutinen oli täysi ankka. Tämä tosin ei kenellekkään tainnut olla yllätys. Hyvä Sasha Huttunen, ei muuta kun uusia tietoja kehiin.

  Paras pelaaja jättää KooKoon - menossa Ässiin
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Aivan huikeaa KooKoolle Greenin jatko! Iso palanen kentällä ja kopissa. Näyttää hyvää esimerkkiä kaikille. Vielä hyvät tehot KooKoossakin siihen kylkeen. Kelpaisi.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei KooKoo ainakaan ennen omistanut mitään omia asuntoja. Tuskin urheiluseuran edes kannattaa tai olisi mahdollistakaan alkaa kiinteistösijoittaksi. Vaikka rahaa moiseen olisi, niin varmaan kuitenkin halvempaa ja kätevämpää hommata sellaiset vuokrakämpät mitä tarvitaan ja siksi aikaa kun tarvitaan. Omistusasunto ei kuitenkaan olisi käytössä kuin osa vuodesta. Lisäksi etukäteen ei voi tietää kuinka monelle pelaajalle tarvitaan kämppää: ketkä voivat asua kimpassa ja kuka tuo mukanaan perheen.

  Suomen Majoitusmestari on yksi KooKoon yhteistyökumppaneista.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei kai nyt sentään...

  Lainaus:
  Noh, turha piikitellä, koska kyllähän Greenin 20 minuutin peliaika ja sen jaksaminen, 40 pistettä sekä sijoitus pistepörssissä ovat varmasti yllättäneet kaikki. Kuten syksyllä jo kirjoitin:

  Lainaus:
  Veikkaan, että se suurin merkitys on juuri tuossa ammattimaisuudessa ja esimerkin näyttämisessä. Ei niinkään yllättävän kovissa pisteissä.

  Lainaus:
  Sanoisin, että vanha mies ei voi olla ainakaan KooKoon ykkössentteri eikä välttämättä edes kakkossentteri, etenkin jos Rajalaa peluutetaan keskellä...

  Pakko myös sanoa, että olen iloisesti yllättynyt, että valitsi KooKoon. Aikamoinen yllätys, koska pelivuosia ei enää liikaa ole ja KooKoo kuitenkaan tuskin on pelkällä rahalla pystynyt kilpailemaan. Ja kyllähän mm. nousubonusriita on vienyt seuramme maineen pelaajien keskuudessa. Green nyt ehkä vielä vanhana gubbena säälistä jatkaa, mutta turha sarjanousijan on tällä maineella mitään eklundeja tai haatajia houkutella.

  Lainaus:
   
 18. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Todellakin turha piikitellä, koska mies on itsekin todennut, että optimi peliaika on selkeesti vähemmän kuin tuo 20 minsaa. Ja kyllähän se pelaaminen etenkin syksyllä näytti isolla vastuulla paikoin kaikkea muuta kuin irtonaiselle, mutta hienosti Green on pystynyt pitämään kropastaan huolta ja taso on pysynyt tasaisena. Ammattilainen.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kysyn ihan mielenkiinnosta milloin tämä kommentti on annettu, koska nopealla googlauksella löytyi vain tämä juttu kuukauden takaa:

  KS: Green nauttii runsaasta peliajasta KooKoossa

  Lainaus:
   
 20. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jossain täällä Jatkoajassa pyöri linkki haastatteluun, joka oli tehty viime kesänä. Joku kanadalainen radiotoimittaja haastatteli Greeniä ja tuossa haastattelussa Green muistaakseni sanoi itse, että optimiaika olisi vähän alle 20 minuuttia. Täytyy etsiä se linkki..

  Yksittäisenä knoppitietona, Greenillä olisi vielä tällä kaudella mahdollisuus ylittää parikin merkkipaalua, 100 pistettä runkosarjassa (nyt 95) ja 50 maalia runkosarjassa (46 nyt). Kovat lukemat siihen nähden, että pelejä on kertynyt 143 ja rooli Tapparassa oli alempien kenttien voimasentteri.

  e. löytyihän se linkkikin radiohaastatteluun. Oli tuolla joukkueen rakentumisketjussa..
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2016 klo 08.08
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kommentti annettiin Tappara-aikana. Tuo @Minor linkkaama radiohaastattelu oli yksi, mutta muistelin, että oli sanonut samaa jossain kotimaisessakin mediassa.

  Onneksi nyt ollaan sentään alle 20 minuutissa vaikka peliajaltaan Green on toki TOP10:ssa. Varmasti kuitenkin mennään ihan tapissa.
   
 22. Teikel Jäsen

  Hieno pelaaja ja ihminen. Todellinen johtaja. Harmitti, kun kuulin jo viime keväänä, että Tappara ei tarjoa sopimusta Greenerille. Nyt harmittaa vielä enemmän. Olisi meinaan ollut puuttuva palanen Tapparan tämän kevään joukkueeseen. ONNEKSI OLKOON KOOKOO!
   
 23. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:

  Eiks 19min29s ole "vähän alle 20min" ? (joo joo vähän vaan nusasin sun pilkkujas.. :P)
   
 24. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  On se, vähän alle 20 minuuttia. =)
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Pakko sanoa, että kun tänään ehdin katsoa vain ensimmäisen erän, niin näin Greeniltä aivan tajutonta rystyn käyttöä. Ainakin neljä purkausta AV:lla ja kaikki meni päin vittua. Yksi meni omalle, mutta niin pieneen väliin, ettei siitä mitään hyötyä tai järkeä löytynyt. No koko joukkueen peli oli sekaisin, muttei Matt ainakaan esimerkillään näyttänyt hyvää mallia.