Teuvo Teräväinen – matkalla tähtiin

  • 525 088
  • 1 119

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hardt-Koivisto-Teräväinen kentälle ja vannon että maaliverkot alkaisivat soimaan. Jos Teuvoa on väkisin pidettävä sentterinä niin Koivisto edes sitten laitaan komppaamaan kunnes Moses palaa.

Ja Lahdelle peliätekeväksi sentteriksi Juhani Tyrväinen vai samettikäsi Mäki? Laitetaan nyt sentään sinne hyökkäyksen kahdelle ainoalle taitavalle pelaajalle seuraksi joukkueen potentiaalisesti paras maalintekijä eli Lahti-Teräväinen-Koivisto. Hardt voi pelata vaikka Tyrväisten kanssa tai Juhanin ja jonkun junnun kanssa, Lahti kun on selvästi Hardtia potentiaalisempi maalintekijä.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Selänteen tyyppiset pelaajat eivät pysty sopeuttamaan omaa pelaamistaan niin hyvin ympäröivien pelaajien ominaisuuksiin vaan heidän "tarpeisiinsa" on etsittävä sopivat palikat.

Selänne ei ole vain tuossa suhteessa paras tai edes kovin hyvä esimerkki, koska hänen tehonsa on melko vähän riippunut ympärillä olevien pelaajien tasosta. Esim. ainoan Hart Trophy finaalipaikkansa (muistaakseni 3.) Selänne keräsi kaudella, jolloin Paul Kariya oli pääosin sivussa, sentterinä oli Rucchin ja laituriparina tasoltaan ns. normaalioloissa 3-4 ketjun kavereita. Tottakai Selänne tähtipelaajana on saanut pakostikin myös pelata muiden tähtien kanssa, mutta enemmän Selänne on saanut kärsiä urallaan ympärillään olevasta taitovajauksesta, kuin saanut muilta apua.

Selänteen peli ei ole muutekaan esim. niin sentteristä riippuvaista kuin tyypillisen sniperin. Eikä Selänne ole tyypillinen sniper, koska hän on myös itse erinomainen pelintekijä. Hyvin avaava puolustaja on sellainen pelaajatyyppi, mistä Selänteen tyylinen pelaaja hyötyy eniten.

Mitä ketjun aiheeseen tulee, niin Teräväinen on toistaiseksi ollut vakuuttavampi kikkailijana (esim. 1 vs 1 harhautukset) ja maalintekijänä kuin klassisena pelintekijänä.
 
Viimeksi muokattu:
Voisin lyödä pitkän pennin vetoa, että mistään pelkästä sattumasta ei ole kyse. Kysymys on varmasti ollut siitä, että sen hetkinen valmennusjohto on miettinyt, että ketkä pelaajat pelaisivat yhteen parhaiten Selänteen kanssa. Valmentajat miettivät työssään aika paljonkin ketjukoostumuksia ja sitä kuinka jokaisen pelaajan vahvuudet saadaan parhaiten joukkueen käyttöön. Tätä kutsutaan valmentamiseksi. :)

Eittämättä osa jääkiekkovalmentamista on se, että Teemu Selänteen tasoisen jätkän rinnalle laitetaan mieluummin Paul Kariya tai Saku Koivu kuin Matt Cullen tai Juha Ylönen. En vielä ihan tälläkään perusteella osta sitä väitettä, että Selänne on enemmän riippuvainen sopivista pelikavereista kuin Granlund.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
En vielä ihan tälläkään perusteella osta sitä väitettä, että Selänne on enemmän riippuvainen sopivista pelikavereista kuin Granlund.
Missä olen suoraan tällaisen väitteen esittänyt? Olen todennut, että he ovat erilaisia pelaajatyyppejä.

Selänteen paras potentiaali tuli esiin Kariyan rinnalla. Sen hän on itsekin todennut sata eri kertaa.

Granlundin toistaiseksi uran parhaat suoritukset eivät ole olleet niin riippuvaisia vieressä olevista ketjukavereista.

Tähdennetään nyt tähän loppuun vielä, että Mikael Granlund ei ole parempi pelaaja kuin Teemu Selänne. Tuskin tulee koskaan olemaankaan. Mutta he ovat erilaisia pelaajatyyppejä, joista toisen (Selänne) parhaat ominaisuudet tarvitsevat täydentävän tekijän (Kariya) ja toisen (Granlund) ominaisuudet voivat olla jollekin toiselle pelaajalle (tällä hetkellä Pominville) se täydentävä tekijä.

Joko ymmärsit pointtini?
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Selänteen paras potentiaali tuli esiin Kariyan rinnalla. Sen hän on itsekin todennut sata eri kertaa.

Kyllähän Kariya ja Selänne tietysti hyötyivät toisistaan, mutta esim. Hockey News vuodenvaihteessa 97/98 julisti, että Selänne on (juuri sillä hetkellä) NHL:n paras pelaaja. Samaan aikaan Kariya kiukutteli siviilit päällä palkkakiistojen vuoksi, eikä ollut vielä pelannut matsiakaan koko kaudella.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Kyllähän Kariya ja Selänne tietysti hyötyivät toisistaan, mutta silloin kuin kanadalinen The Hockey News vuodenvaihteessa 97/98 julisti, että Selänne on (juuri sillä hetkellä) NHL:n paras pelaaja, niin samaan aikaan Kariya kiukutteli siviilit päällä palkkakiistojen vuoksi, eikä ollut vielä pelannut matsiakaan koko kaudella.

Olen todella pahoillani että ihmiset nyt takertuivat tähän Selänteeseen, eivätkä tajunneet jo ensimmäisestä viestistä asiaa, josta puhuttiin. Ehkä kirjoitusasuni on jotenkin epäselvä. Pyydän tietenkin myös Ville Peltoselta anteeksi, että otin Selänteen tähän esimerkiksi. Vituttaa muutenkin koko keskustelu kun joutuu ikään kuin Teemua, itse suurta idolia, vastaan argumentoimaan. Vaikka siitä ei edes ole kyse. Vaihtakaa kaikkiin keskusteluihin vaikka Selänteen tilalle Milan Hejduk ja Kariyan tilalle Joe Sakic. Jospa se pointti sitten alkaisi sieltä avautumaan, myös arvon Kirjoittelijalle.

Haluan kertoa senkin, että kummankaan pelaajatyypin tähti ei ole välttämättä toista huonompi. Ovat vain erilaisia. Tämä keskustelu on todella osoittanut sen, että Suomessa tämän dilemman tajuaminen ei ole kovin helppoa. Ruotsissa tähän tehtiin muutos reilu vuosikymmen sitten ja alettiin valmentamaan yksilöitä. Yksilöitä ominaisuuksineen ihmisenä ja jääkiekkoilijana. Kukin omilla vahvuuksillaan. Meillä vedetään kaikki saman viivottimen läpi. "Jos et heitä siniseltä päätyyn, niin istut loppumatsin. Jos et juokse kuupperissa 3000, istut penkillä." Ja niin meillä on läjä komaroveja, hartikasia, osaloita, tuomoruutuja, niklashagmaneja ja senttereinä pari pyyteetöntä ollijokista ja mikkokoivua...

Oli muuten hauska tilasto jossain vaiheessa viime kaudella kun joku oli laskenut vuoden 2005 jälkeen varattujen NHL-pelaajien NHL-maalit. Ruotsi vs. Suomi. Olisi kiva laskea mitä tuo on tällä hetkellä, mutta silloin se oli muistaakseni jotain 725-19... Aika järjettömän karua.

Mutta nyt takaisin Teräväiseen tässä ketjussa, kiitos.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Olen todella pahoillani että ihmiset nyt takertuivat tähän Selänteeseen, eivätkä tajunneet jo ensimmäisestä viestistä asiaa, josta puhuttiin. Ehkä kirjoitusasuni on jotenkin epäselvä. Pyydän tietenkin myös Ville Peltoselta anteeksi, että otin Selänteen tähän esimerkiksi.

Kyllä minä luullakseni tajusin pointtisi, yritin vain kohteliaasi huomauttaa, että Selänne oli huono esimerkki tuossa pointissasi.
 
Mutta he ovat erilaisia pelaajatyyppejä, joista toisen (Selänne) parhaat ominaisuudet tarvitsevat täydentävän tekijän (Kariya) ja toisen (Granlund) ominaisuudet voivat olla jollekin toiselle pelaajalle (tällä hetkellä Pominville) se täydentävä tekijä.

Eli johtoajatus on ilmeisesti se, että koska Selänne on enemmän maalintekijä ja Granlund pelintekijä, on Selänne riippuvaisempi sopivista pelikavereista. Joku voisi muuten sanoa, että Pominville nosti Granlundin tehot ihan toisella tasolle kuin Heatley, Brodziak tai Cooke. Ja on hyvin epätodennäköistä, että Pominville tekisi uransa kovimmat tehot Granlundin rinnalla. Eli kuka onkaan riippuvainen ja kenestä?

Itse sanoisin, että sekä Granlundin että Selänteen rinnalla on pelikaverin mukava kaunistella maalitilastojaan, mutta erona on se, että Selänteen rinnalla kaunistuvat myös ketjukaverin syöttötilastot, koska Teemu osuu maalipuiden väliin.

Tämä keskustelu on todella osoittanut sen, että Suomessa tämän dilemman tajuaminen ei ole kovin helppoa. Ruotsissa tähän tehtiin muutos reilu vuosikymmen sitten ja alettiin valmentamaan yksilöitä.

Tuskin se keskustelu Ruotsissakaan kovin helppoa olisi, jos otat esimerkiksi pelikavereistaan riippuvaisesta pelaajasta herran, jonka Hall of Fame -valinta on no-brainer, ja joka on osoittanut pystyvänsä tekemään kovaa tulosta kaverin kuin kaverin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Tuskin se keskustelu Ruotsissakaan kovin helppoa olisi, jos otat esimerkiksi pelikavereistaan riippuvaisesta pelaajasta herran, jonka Hall of Fame -valinta on no-brainer, ja joka on osoittanut pystyvänsä tekemään kovaa tulosta kaverin kuin kaverin kanssa.

Sulla on nyt joku tukko tuon Selänne-ajatuksen kanssa tai sitten kirjoitin epäselvästi. Tuossa vertailussa Ruotsiin puhuttiin ihan toisesta asiasta. Siinä yritin sanoa, että tämä koko viimeaikainen Teuvo-keskustelu tässä ketjussa on yksi esimerkki (kapeamielisemmästä) ajattelutavasta Suomessa. Sillä ei suoranaisesti ollut mitään tekemistä Selänteen pelaajatyypin kanssa.

Tarkoituksena oli hieman avarakatseistaa tätä keskustelua Teuvonkin ympärillä. Aika monen mielestä Teuvon pitää tehdä tätä ja tuota, että on hyvä sentteri. Suomessa moni valmentaja jo junioreissa alkaa ikään kuin muokkaamaan pelaajia ja joukkuettaan sellaiseksi kuin itse haluaa. Näin niitä robotteja tehdään. Suomessa pelisysteemeitä opetellaan ja noudatetaan orjallisesti aivan liian nuorena. Jos sitä ei noudata, niin se johtaa siihen, että pelaaja istuu penkin päässä, koska ei halunnut/osannut tehdä mitä valmentaja käskee. Juniorivalmennuksessa näin ei mielestäni pidä toimia. Ammattilaisjoukkueet aikuisissa ovat sitten asia erikseen.

Suomessa siis liian usein taitaviakin pelaajia pyritään rajoittamaan. Täällä kielletään olemasta individualisti. Suomessa "joukkueen etu" käsitetään useasti niin että pelataan mahdollisimman työteliäästi, luistellaan ja toteutetaan lainalaisuuksia. Ei kikkailua, ei rohkeita ratkaisuja, ei mielikuvitusta. Vaan sovittuja asioita. Ruotsissa ymmärrettiin ja tajuttiin, että joukkueen etua voi ajaa myös muilla keinoin. Antamalla vapauksia indivisualistin toteuttamaan itseään. Tämä taitelija voi olla niin hyvä kiekon kanssa, että annetaan hänen tehdä sitä, koska sillä tavalla hänestä onkin enemmän hyötyä joukkueelle. Suomessa ei naureskella, Suomessa tehdään töitä. Täällä ei "karlssonit" naureskele vaihdon jälkeen, perkele. Ruotsissa tajuttiin, että vahvuuksien löytäminen hyödyttää joukkuetta enemmän kuin yltiöorjallinen "yhteisten juttujen tekeminen." Koska kaikki ovat yksilöitä myös normaalissa elämässä. Joku on hyvä jossakin, joku jossain toisessa. Miksi Suomessa ei jääkiekossa osata ajatella niin? Onneksi tämä on pikkuhiljaa täälläkin muuttumassa.

Oli aivan uskomatonta, että viime kaudella esimerkiksi Petteri Sihvonen ja Esko Sepäänen toitottivat "asiantuntija"-statuksella tällaisen lauseen ilmaan: "Stephane Robidas on voittamisen kannalta merkittävämpi pelaaja kuin Erik Karlsson." Ymmärrän että kahden IFK-fanipojan oli vähän vaikeaa myöntää se, mutta kyllähän se myös kertoi siitä kuinka jääkiekosta täällä ajatellaan. Media työntää sitä ajatusta, junnuvalmentajat työntävät sitä, kyllä fanitkin silloin oppivat heidän tapansa ajatella lätkästä. Urheilulehden herrat olivat valmiita opettamaan Erik Karlssonia pelaamaan jääkiekkoa. Terve!

Ehkä Teuvonkin saisi parhaiten puhkeamaan kukkaan kun nuorta poikaa käsiteltäisiin hieman enemmän silkkihansikkain ja luotaisi hänen vahvuuksilleen sopiva ympäristö. Kun Suomessa yleisesti tämä opitaan, niin alamme ottamaan Ruotsia kiinni. Myös esim. jalkapallossa.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Pikkuisen kyllä hymyilyttää olla tällä hetkellä oikeassa ja n. 98% tähän palstalle kirjoittaneista oli väärässä. Nyt sen tajuaa jo meidän valmennustiimi, ettei Teuvosta ole sentteriksi. Aika monta peliä siihen tarvittiin, kun olisi voinut kysyä suoraan, vaikka sitten minulta :) Nyt ne kaksi sentteriä sisään.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi kokoonpano Lämsän kanihatusta ei ole mikään merkki taivaista Teräväisen
pelipaikan suhteen.

e: yhden typon poistin
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Pikkuisen kyllä hymyilyttää olla tällä hetkellä oikeassa ja n. 98% tähän palstalle kirjoittaneista oli väärässä. Nyt sen tajuaa jo meidän valmennustiimi, ettei Teuvosta ole sentteriksi. Aika monta peliä siihen tarvittiin, kun olisi voinut kysyä suoraan, vaikka sitten minulta :) Nyt ne kaksi sentteriä sisään.

Sun logiikalla voidaan varmaan todeta illan kokoonpanosta, että Dehneristä ei ollut pakiksi? Nyt niitä valoja päälle.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Teuvon tasainen pisteputki jatkuu. Omien laskujen mukaan edelliset 12 peliä on tuottanut tehopisteet 2+11. Vähintäänkin kelvollisesti. Tänäänkin lisäpisteet olivat lähellä pariin otteeseen, mutta esimerkiksi Antti Tyrväinen missasi ainakin viimeisessä erässä loistavan poikittaispassin maalin kulmalta.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Dimebag, kaikille on tullut jo hyvin selväksi mitä mieltä olet Teuvo Teräväisestä ja että sinulle "Jokerifanina" tuottaa suurta nautintoa jos joku oma pelaaja "epäonnistuu" mielestäsi. Onko sulla mitään kommentoitavaa seuraavaan faktaan: Teuvo Teräväinen, viimeiset 11 peliä tehot 2+11? Nopeasti tilastot tsekkaamalla näytti olleen erityisest matsin tasoitus- ja voittomaaleissa useasti mukana. Pistekeskiarvolla mitaten kantaa henkisesti kultapottaa päässään. En nyt oikein ymmärrä syytä jatkuvalle ininälle, jota pitää about 7 kertaa päivässä, pääasiassa tänne ketjuun, heittää tästä meidän junnutuotannon timantista. Eri asia jos alkukauden kuiva kausi jatkuisi edelleen. Tulipahan astuttua jonkun jullitrollin provoon, mutta helpotti.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko sulla mitään kommentoitavaa seuraavaan faktaan: Teuvo Teräväinen, viimeiset 11 peliä tehot 2+11?

Ei ollut minulle osoitettu, mutta kyllähän Teuvon peliä pitää arvioida pisteiden takaa. Kieltämättä muikeat bojot on äijä nakutellut viimeaikoina ja pelannut ikäisekseen veijariksi varsin hyvin. Ongelma on se että Jokerit tarvitsisi sitä parasta Teräväistä vaihdosta ja illasta toiseen ja peliesitykset heittelevät pelien sisälläkin vielä todella paljon. Teuvo hiihtää tällä hetkellä varjojen mailla 50minuuttia ja niiden 10minsa aikana taikoo maalipaikkoja kuin liukuhihnalta, joista sitten ketjukaverit onnistuvat yleensä ainakin kerran.

Tämähän ei ole edes hirmusti Teräväisen oma vika. Teuvo kärsii isosti siitä että Jokerit kääntää peliä hemmetin hitaasti. Kun vastassa on vastustajan träppi, ei siellä ole tilaa kikkailulle. Yleensä kun päästään vauhdilla vaikka 3 vs 3 tilanteeseen saa Teräväinen yleensä tarjoiltua vähintään kohtuullisen vetopaikan ketjukaverille.

Loistava pelaaja ja toivottavasti kauden rasitus ei vedä äijää piippuun.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Ongelma on se että Jokerit tarvitsisi sitä parasta Teräväistä vaihdosta ja illasta toiseen ja peliesitykset heittelevät pelien sisälläkin vielä todella paljon. Teuvo hiihtää tällä hetkellä varjojen mailla 50minuuttia ja niiden 10minsa aikana taikoo maalipaikkoja kuin liukuhihnalta, joista sitten ketjukaverit onnistuvat yleensä ainakin kerran.

Tässä on hyviä pointteja.

Teuvo on sellainen pelaaja, joka kiekon kanssa aina näkyvä pelaaja. Ja se ei tarkoita mitään jalkakyniä koko ajan vaan se näkyy valtavana haluna viedä peliä eteenpäin. Teuvoa harvoin näkee antamassa helppoa syöttöä lähimmälle kaverille, vaan hänen kiekollisessa tekemisessä lähes aina on tarkoitus yrittää luoda tilanne. Hän ei tyydy helppoihin ratkaisuihin ja tässä näkyy miehen kyky sekä halu ratkoa pelejä. Eihän niistä yrityksistä kaikki onnistu, ei edes Crosbylla, ja siksi monen silmään saattaa näyttää, että eihän se mitään saa aikaan.

Tietysti jos haluaa taas kerran Suomessa miellyttää valtayleisöä, niin sitten vaan heittelee sitä kiekkoa päätyyn sinisen kulmasta, eikä yritä mitään luovaa ikinä. Kuten nuo pistelukemat osoittavat, niin kyllä niistä vaan syntyy aina tilanteita, joista onnistutaan.

Monikoi matsin nähnyt tajusi sillä hetkellä mitä tapahtui, kun Teuvo napsautti upean ja nopean syötön matsin lopussa A. Tyrväiselle? Se oli mahtava oivallus. Noihin pystyy vain älykkäät huippuyksilöt, joihin Teuvo lukeutuu Liigassa, piste.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monikoi matsin nähnyt tajusi sillä hetkellä mitä tapahtui, kun Teuvo napsautti upean ja nopean syötön matsin lopussa A. Tyrväiselle? Se oli mahtava oivallus. Noihin pystyy vain älykkäät huippuyksilöt, joihin Teuvo lukeutuu Liigassa, piste.
Nimenomaan. Teuvo näkee kiekollisenakin kentän hyvin ja heittää näitä arvaamattomia syöttöjä hyviin paikkoihin. Kiekonkäsittely on pehmeää ja näyttäisi kuin veivaisi jotain sählypalloa, sen verran helposti kiekko tottelee. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että tänään ei ollut hyvä peli ja menetti kiekon liian usein. Sentterinä varmasti pelaa kauden loppuun, mutta välillä kevennetään kuormaa laiturina.
 

SuperStar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Syracuse Crunch
Moni tuntuu vannovan Teräväisen nimeen, mutta kaverista ei ole tällä hetkellä johtamaan joukkoja.

Miksi näin? Sentterinä ja varsinkin 1-2 kentän sentterinä ei tosiaan saa mitään kunnollista aikaan. Ei edistä peliä juurikaan ja muutamat hienot kikat/oivallukset pelissä ei isossa kuvassa auta. Hienot tehot Teuvolta viimeiseen +10 peliin mutta se ei kerro koko totuutta. Tuntuu kuin Teuvo olisi hukassa koko ajan. Omissa täysi lapanen, joka keskuhyökkääjältä on täysin väärin.

Mitä siis? Teuvoa on pakko peluuttaa laidalla (tänään oli laidalla...) kentässä jossa on sentterillä puolustus vastuu esim. Hahl (ensi viikolla kokonoonpanossa). Toinen vaihtoehto on Mäki niin surulliselta kuin se kuulostaakin.

Teuvosta ei ole vielä johtavaksi keskushyökkääjäksi liigassa, mutta laiturin tontti varmasti onnistuu huomattavasti paremmin.

PRO Teuvo, mutta oikeassa paikassa!
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Dimebag, kaikille on tullut jo hyvin selväksi mitä mieltä olet Teuvo Teräväisestä ja että sinulle "Jokerifanina" tuottaa suurta nautintoa jos joku oma pelaaja "epäonnistuu" mielestäsi. Onko sulla mitään kommentoitavaa seuraavaan faktaan:

Viimeiseen kuuteen peliin jäätävät tehot 0+4. Kyllä noilla irtoo vähintään marraskuun superpelaaja palkinto. Pisteistä ei sen enempää.

Fakta on, että Teuvo ei ole oikea mies sentteriksi. Teuvo ei pysty kantamaan joukkuetta. Edellisessä "SuperStarin" viestissä tuli hyvää faktaa tämän tueksi. En toivo epäonnistumista, mutta vituttaa, kun hukataan mies keskellä. Vituttaa myös nämä, jotka väkisin yrittävät vakuuttaa Teuvon olevan hyvä sentteri ja oikea mies meille ykkössentteriksi. Katsokaa, kuinka hyvin Teuvo piirsi ykkössentterinä jäähän piruetit. Ihanaa ja taidokasta. Sokeakin näkee ja tajuaa, ettei tule mitään ja laidassa on parempi. En tajua miten helvetin vaikeaa se on tajuta.
 

faro

Jäsen
Viimeiseen kuuteen peliin jäätävät tehot 0+4. Kyllä noilla irtoo vähintään marraskuun superpelaaja palkinto. Pisteistä ei sen enempää.

Jos tota tahtia vetäisi sen 60 peliä, syntyisi 40 pinnaa, joka on kelpo suoritus ykkös tai kakkossentteriltä. Esim. Viime kaudella ainoastaan yksi pelaaja meillä teki yli 40 pinnaa.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Jotenkin muistelen, että viime kaudella joku ei oikein onnistunut sentterinä. Jotenkin muistelen, että meillä oli viime kaudella vain yksi kädellinen "hyökkäävä" sentteri ja ihan hyvät pisteet.

Ehkä olen väärässä ja Teuvo on oikea mies johdattamaan meidät mestaruuteen leveillä harteillaan. On tuo sentteri tekeminen ollut oikein vakuuttavaa näiden kahden kauden aikana.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkä olen väärässä ja Teuvo on oikea mies johdattamaan meidät mestaruuteen leveillä harteillaan. On tuo sentteri tekeminen ollut oikein vakuuttavaa näiden kahden kauden aikana.

Älä jaksa. On eri asia sanoa että Teräväinen on pelannut hyvin ja omaa potentiaalia huikeuksiin, kuin uskoa että kundi vetäisi ykkössentterinä Jokerit tällä kaudella mestaruuteen. Ensimmäiset näkee sokeakin ja viimeiseen uskovat vain puusilmäisimmät fanboyt.

Lisäksi kaikki tietävät että Teuvosta saadaan tällä kaudella enemmän irti laidassa. Ei ole nuorukaisen vika että heitettiin johdon jättivirhearvion/hourailun takia altaan syvään päähän ilman kellukkeita. Toisaalta ei Teuvo ole ensimmäinen nuori jota laavakylvetetään.

Sulla on jäänyt levy jumiin ja sama laulu soi koko ajan. Uusia näkökulmia odotellessa...
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Viimeiseen kuuteen peliin jäätävät tehot 0+4. Kyllä noilla irtoo vähintään marraskuun superpelaaja palkinto. Pisteistä ei sen enempää.

Fakta on, että Teuvo ei ole oikea mies sentteriksi. Teuvo ei pysty kantamaan joukkuetta. Edellisessä "SuperStarin" viestissä tuli hyvää faktaa tämän tueksi. En toivo epäonnistumista, mutta vituttaa, kun hukataan mies keskellä. Vituttaa myös nämä, jotka väkisin yrittävät vakuuttaa Teuvon olevan hyvä sentteri ja oikea mies meille ykkössentteriksi. Katsokaa, kuinka hyvin Teuvo piirsi ykkössentterinä jäähän piruetit. Ihanaa ja taidokasta. Sokeakin näkee ja tajuaa, ettei tule mitään ja laidassa on parempi. En tajua miten helvetin vaikeaa se on tajuta.

Fakta on se että tämä on sm-liiga. Ei tuolla muillakaan jengeillä ole heittää joka osastolle ihan sitä mitä tarvitsisivat. Fakta on se että Jokereilla sentteri osasto on heikoin lenkki, sinne tarvitaan vahvistuksia, eri asia sitten millaisia vahvistuksia on saatavilla/mahdollista hankkia.

Ja mitä teuvoon tulee niin oma näkemykseni on, että tämä kausi tulee olemaan Teuvon kausi. Siinä mielessä että jokerit tulee joko kaatumaan tai menestymään Teuvon esityksistä riippuen, kova vastuu nuorelle sälille. Jokerit tarvitsee menstyäkseen jounikkuutta, taitoa ja kunnon pelintekijän. Ikävä kyllä suhtaudun erittäin skeptisesti ajatukseen että näitä ominaisuuksia saadaan liigaan ostettua, joten luulen että Teuvo tulee olemaan se kapellimestari joka ratkoo hyvin paljon keväällä kun aletaan menestyksestä pelaamaan. Jokereiden tämän hetken voisiko sanoa tärkein mies, johon on pystyttävä luottamaan, toivottvasti se kantaa hedelmää keväällä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Teuvo varmisti, ettei HIFK voittanut Jokereita edes pöytälätkässä, eli taika säilyi. Ja näin siis Jokerit saivat valita pukukopin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ja näin siis Jokerit saivat valita pukukopin.

Ja taika pitää myös tältä osin jatkossakin: Jokerit saa hutunkeitossa isomman kopin, mutta IFK voittaa klassikon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös