Teuvo Teräväinen – matkalla tähtiin

  • 525 091
  • 1 119

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Teuvo nyt vittu herätys!!!
Jos et ole huomannut niin 13.9.2012 alkoi Sm-liigan kausi mallia 2012-13. Uskomatonta surffailua ollut koko alku kausi. Viime kauden jälkeen odotukset taisivat nousta liian korkealle. Jos joukkue ei kärsisi niin pahasta injury-listasta niin komennus Vantaalle voisi tehdä hyvää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Teuvo nyt vittu herätys!!!
Jos et ole huomannut niin 13.9.2012 alkoi Sm-liigan kausi mallia 2012-13. Uskomatonta surffailua ollut koko alku kausi.

Jokerit on pelannut nyt 2 peliä, joten vaikka Teräväinen onkin ollut aika vaisu niin tällainen kohtuuton kritiikki on mielestäni vielä tässä vaiheessa täysin turhaa. Jos Teuvo oli IFK-pelissä todella näkymätön, niin KalPa-pelissä tuli jo hyviä oivalluksia muutama. Kyllä se siitä pikkuhiljaa.
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
Joo kyllä se vaatii muiltakin herätystä, kuin vain Teuvolta. Väkisin vaikuttaa nämä lukuisat poissaolot Teuvon peliesityksiin ja nyt kun ei ole ollut se kantava voima ketjussaan, eikä kukaan muukaan ole ottanut sitä viittaa, niin hieman kestää päästä vauhtiin.

Tosin Teuvon pitäisi ottaa sitä roolia nyt, kun siihen on todellinen mahdollisuus ja joukkue tarvitsisi sellaista. Laidalla kokeilu ei ainakaan huonontaisi asioita.

Mutta vielä on kautta jäljellä muutama hassu peli..
 
Viimeksi muokattu:

Schadowan

Jäsen
Suikkanen taisi mainita hieman ivallisesti ennen kauden alkua, että hypen perusteella Teräväinen on tainnut kasvaa kesän aikana Sm-liigan huippupelaajaksi. Veikkaajassa ennustetiin, että Teuvo tekee 40 pistettä ja kipparoi onnistuneesti kakkoskenttää. Odotukset ovat aika huikeat ja se kyllä näkyy Teukan pelissä.

Henkinen lukko on helevetin suuri, ainakin kahden ensimmäisen pelin perusteella. Otsikot ovat takaraivossa ja peli on sen näköistä. Eilisessä Kalpa-pelissä Teräväinen ei uskaltanut oikein tehdä mitään. Muutama tuttu väläytys tuli yv:llä, mutta muuten hyvin puolittaista suorittamista.

Jokainen urheilua (edes jossain määrin vaativalla tasolla) harrastanut tietää, kuinka perseestä tuollainen tilanne on. Jotenkin sieltä kuopasta pitää vain itsensä kaivaa ja palata omalle tasolleen. Tällä hetkellä näyttää vain siltä, ettei Teräväinen uskalla edes yrittää mitään hänelle luontaisia ratkaisuja, mikä on aika huolestuttavaa. Esimerkiksi Filppula pelaa ihan päin persettä, mutta sentään yrittää niitä no-look passeja jne, jotka kuuluvat hänen pelityyliinsä.

Ässien Armialla kesti viime kaudella 2-3kk päästä normaalitasolleen. Onneksi valmennuksella oli malttia ja loppukaudesta Armia olikin jo normaali oma itsensä. Toisaalta saattoi siellä pari peliä olla, jossa Joel ei kokoonpanoon mahtunut.

Katsellaan nyt rauhassa, miten pelit etenevät. Enemmän olisin huolestunut T. Pulkkisen umpisurkeista suorituksista. Liike on parantunut, mutta kiekolliset ratkaisut eivät. Ja koko aika ollaan perseellään siellä jäällä.. Ei näin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teräväisen kahdesta tämän kauden ekasta liigapelistä voi tehdä pari huomiota:

- Keskushyökkääjän paikka ja askelmerkit ovat vielä hakusessa. Eilen KalPaa vastaan muistan parikin tilannetta joissa Teuvo ei oikein tiennyt mitä tehdä kun pakki ei antanut nopeaa avausta lapaan vaan lähti kuljettamaan omasta päästä. Tähän kun lisätään kasvanut puolustusvastuu, niin ei ihme jos peli ei ole yhtä vapautunutta kuin viime kaudella laiturinpaikalla yhdessä Eavesin/Hahlin kanssa. Teräväisestä kasvatetaan sentteriä ja niitä oppirahoja tässä maksetaan isosti.

- Teuvon kaltainen taikuri tarvitsee vain vähän tilaa ja aikaa, mutta niitä ei ole tarjolla jos laitureista kumpikaan ei kykene näitä luomaan. Vaikka Pulu onkin nyt speed-Pulu niin Ruudun paluu ketjun vasemmalle laidalle on kyllä iso juttu. Ruutu kun osaa myös rauhoittaa peliä ja voittaa laitakahinoita.
 
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Hyviä pointteja yllä koskien Teuvon otteita. Missään nimessä ei oo minkäänlaisesta löysäilystä tai leijumisesta kyse. Jos tuossa sentterin roolissa ei millään ala peli sujumaan nii toivottavasti pääsee laidalle takaisin, mutta ei toki nyt vielä luovuteta. Pulua ja Teukkaa vois myös kokeilla eri ketjuhin. Menevät jotenki hukkaa yhdessä koska tykkäävät pitää paljon kiekkoa ja hakevat mielellään vapauttavia kuningas passeja, mutta tuntuvat hakevan huonosti paikkaa sillon kun kiekko ei ole omassa lavassa ja jäävät surffailemaan väljemmille vesille. Varsinkin Pulu surffailee kiekon kanssa välillä miten sattuu ja tarvisi suoraviivaisemmat kaverit jotka tekee duunia ja pelaa kiekkoa Pulun kautta.
 

Tuuppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hokki
Tällä hetkellä Teuvo tuntuu pitävän kiekkoa sillon, kuin tarvitsisi laittaa passi eteenpäin ja syöttävän, kun pitäisi pitää kiekkoa. Mistä tämä sitten johtuu, niin siihen on varmaan monta syytä, kuten esimerkiksi suuret odotukset ja henkinen köykäisyys käsittelemään odotuksia, kun homma ei lähtenytkään sormia napsauttamalla skulaamaan odotuksien tasolla. Tämä kuitenkin osoittaa sen, että paljon on töitä edessä, jotta Teuvo pääsee tasolle, jolla häikäistään jo tällä kaudella tasaisella tahdilla. Ilmeisesti Tampereen Barkov näin jo tekee, niin miksei meidänkin Teuvo. Suurten talenttien vaan pitäisi tehdä tämä helpommin, kuin Teuvo tällä hetkellä tekee.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teuvon kohdalla odotuksetkin on ehkä kasvanut liian suureksi. Ja tämä ei mitenkään voi olla vaikuttamatta pelaajaan itseensäkin. Tässä mielessä on varmasti Teukan kehityksen kannalta loistavaa, että V.Filppula liittyy joukkueeseen. Pääsee meidän nuori timantti näkemään läheltä miten NHL-ammattilainen valmistautuu peleihin yms. Uskon, että tästä on Teuvolle vielä iso hyöty. Mutta tärkeintä nyt on, että annetaan kaverille aikaa. Potentiaali on kuitenkin huikea. Sen näytti jo viime kausi ja etenkin playoffsit. Odotellaan rauhassa. Kyllä se Teuvo sieltä tulee.

Täytyy myöntää kyllä, että itselläkin ehkä odotukset kasvoi liian korkeiksi loistavan viime kauden myötä. Mutta vaikka Teukka ei kaikkia odotuksia täyttäisikään, niin silti katselen mielummin oman juniorituotannon hedelmiä hölmöilemässä, kuin jotain "hancockia" isolla rahalla, jos pointti tuli selväksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Teuvon kohdalla odotuksetkin on ehkä kasvanut liian suureksi. Ja tämä ei mitenkään voi olla vaikuttamatta pelaajaan itseensäkin. Tässä mielessä on varmasti Teukan kehityksen kannalta loistavaa, että V.Filppula liittyy joukkueeseen.

Muutenkin nämä NHL starat vievät liian huomion pois Teuvon otteista, joten hieman enemmän saanee olla rauhassa. Hyvä niin. Nyt vaan Teukalle kovaa treeniä, niin saa muut kiinni. Vaikea Draft vuosi takana, eikä kesällä ole kerennyt treenata niin paljoa, kuin olisi tarvinnut tai halunnut. Hyvä tästä vielä tulee; ei ne taidot mihinkään katoa!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
- Keskushyökkääjän paikka ja askelmerkit ovat vielä hakusessa.

Tuo on tavallaan totta. Kaikki liigaottelut ja tasan nolla harjoitusottelua nähneenä Teuvo vaikuttaisi tällä hetkellä olevan jonkinlainen sentterin ja laiturin hybridi: tekee kentällä vähän kaikkea, mutta ei oikeastaan mitään. Tuo on sinänsä aivan ymmärrettävä juttu, sentterin rooli liigassa on kuitenkin sen verran haastava ja erilainen verrattuna junnupeleihin ja liigalaitureihin. Askelmerkkien kanssa sekoilun ja ongelmat ajoituksen kanssa voin vielä hyväksyä osana niitä oppirahoja, jotka täytyy maksaa Teuvon ajamisesta vakituiseen sentterin rooliin.

Sen sijaan olen pettynyt siihen, miten Teuvo toimii muilta osin. Pienessä tilassa hän riplaa ja räplää nyt aivan liikaa ja esimerkiksi syöttölinjojen suhteen ollaan aivan toisessa pisteessä kuin viime kauden loppupuolella. Mä väitän, että nuo eivät ole seurausta eri pelipaikasta tai askelmerkeistä, ne ovat seurausta fyysisestä ja/tai henkisestä lukosta.

Eniten on alkanut arveluttamaan Teuvon fysiikka. Mies nousi nopeassa ajassa B:n harrastelijasta liigan parrasvaloihin. Sen jälkeen on tullut leiriä ja turnausta milloin missäkin, fyysisesti vaativampia pelejä ja ammattimaisempaa treeniä. Onko nuoren pojan kroppa pystynyt vastaamaan tähän toivotulla tavalla vai onko nyt päällä ylikuntotila? Jos kroppa ei ole tottunut ammattimaiseen treeniin ja energiaa menee vielä muihinkin asioihin (mm. pituuskasvu) niin kroppa saattaa tehdä tenät. Periaatteessa mitään ei ole rikki, mutta kropassa on kokoajan pieni väsymystila ja kaikkea ei saa irti.

Tuollainen fyysinen tila yhdistettynä sitten paineiden kasvuun voi aiheuttaa pahaakin jälkeä pään sisällä. Kokoajan täytyisi tulla tulosta, mutta homma ei toimi. Kun homma ei toimi, niin yritetään kahta kauheammin samalla tavalla ja mennään vielä pahemmin kipsiin itseluottamuksen kadotessa.

Toiveena olisikin, että Jokerit ottaisi nyt pienen aikalisän Teräväisen kanssa ja koittaisi saada lukot auki. Jos kyseessä on vain henkinen lukko, niin viedään mies vaikka Viroon vetämään ensimmäiset lailliset kännit ja panemaan paikallisia ilolintuja. Jos kyseessä on fyysinen lukko, niin laitetaan maan parhaat auttajat hommiin ja pistetään Teuvo kuntoon. Viime Vuonna Pulu tuli nuorten kisoista täysin toisena miehenä takaisin, tänä vuonna Teuvon kanssa ei samaa virhettä saada tehdä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eniten on alkanut arveluttamaan Teuvon fysiikka. Mies nousi nopeassa ajassa B:n harrastelijasta liigan parrasvaloihin. Sen jälkeen on tullut leiriä ja turnausta milloin missäkin, fyysisesti vaativampia pelejä ja ammattimaisempaa treeniä. Onko nuoren pojan kroppa pystynyt vastaamaan tähän toivotulla tavalla vai onko nyt päällä ylikuntotila? Jos kroppa ei ole tottunut ammattimaiseen treeniin ja energiaa menee vielä muihinkin asioihin (mm. pituuskasvu) niin kroppa saattaa tehdä tenät. Periaatteessa mitään ei ole rikki, mutta kropassa on kokoajan pieni väsymystila ja kaikkea ei saa irti.

Erittäin painavaa asiaa, johon harvemmin kiinnitetään huomiota. Kun nuorella urheilijalla treenimäärä kasvaa, ja samaan aikaan energiaa kuluu luonnolliseenkin kasvamiseen aiempaa enemmän, olisi ensiarvoisen tärkeää, että myös urheilijan nauttima ravinto ja lepo kasvavat samassa suhteessa. Nyt en puhu Teuvosta, mutta tämä puoli monesti unohtuu. Syödään edelleen mitä sattuu ja vatkataan pleikkaria/notkutaan kaupungilla yömyöhään, vaikka treenimäärät kasvavat rajusti. Tästä seuraa hyvin nopeasti tilanne, jossa urheilija menee seuraaviin treeneihin ilman, että edellisistäkään on palauduttu, ja kehitys tyssää tai menee jopa takapakkia. Tällöin myös pää menee helposti jumiin, kun kovasta harjoittelusta huolimatta kehitys ei etene. Samoin loukkaantumisriski kasvaa, kun kroppa käy ylikierroksilla ja toisaalta väsy heikentää keskittymistä. Tämä se ylikuntotila kai itseasiassa on. Kehitys tapahtuu nimenomaan palautumisen aikana, ei harjoituksen.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä ollut selkeesti pettymys Teuvolta kauden alku.
On, mutta tänään oli Pulun kanssa kuitenkin kauden parasta peliä. Selvästi näkyy tuska tehottomuuden takia, mutta kentällä tulee myös hyviä ratkaisuja. Valmennus antaa luottoa ja hyvä niin, sillä vaikka Jatkoajassa joka toinen kirjoittaja laittaisi pojat Mestikseen, ei reaalimaailmassa ihan niin kannata toimia. Teräväisen kohdalla ennen kauden alkua mielessä olleet pelot ovat toteutuneet aika pitkälti, mutta toivotaan, että peli aukeaa syksyn mittaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen samaa asiaa korostan, mitä jo harjoituskaudella. Teukka pelaa väärällä paikalla miesten peleihin. Heinon tai Hahlin laitaan ja tulosta alkaa syntymään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Minusta tuntuu että Teräväinen on matkalla sammuneeksi tähdeksi, mutta eikös sammuneesta tähdestä tule sopivissa olosuhteissa musta-aukko ja sinne Teräväinen näyttää suunnistavan. Missä on se viime kaudella nähty teinisensaatio? Tämä nykyinen on ainakin hukannut kaiken taitonsa ja pelisilmänsä. Teuvo tekee vain vääriä ratkaisuja kentällä ja mikään ei tule selkärangasta.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Pari peliä oon nähnyt, ja tämän kaverin paikka olisi penkin päässä, A-junnuissa, tai ainakin jossain ihan muualla kuin minkään yli 2min pelaavan ketjun sentterinä. Ei ammattilaissarjassa peliaikaa noilla näytöillä.
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
Minusta tuntuu että Teräväinen on matkalla sammuneeksi tähdeksi, mutta eikös sammuneesta tähdestä tule sopivissa olosuhteissa musta-aukko ja sinne Teräväinen näyttää suunnistavan. Missä on se viime kaudella nähty teinisensaatio? Tämä nykyinen on ainakin hukannut kaiken taitonsa ja pelisilmänsä. Teuvo tekee vain vääriä ratkaisuja kentällä ja mikään ei tule selkärangasta.

Sinä olet matkalla sammuneeksi tähdeksi.

On toki aiheellista kritisoida Teräväistä, koska kaikkihan sen näkee, että homma ei kulje. Käsittääkseni mukaan peli ei ole kulkenut toivotusti koko kesänä tiettyjen asioiden takia. Joka tapauksessa Teräväisen lahjakkuus ei ole minnekkään kadonnut. Sen lahjakkuuden on huomannut jokainen jokerifani, Chicago Blackhawksin organisaatio ja moni muu. Neljä peliä on kuitenkin vasta pelattu ja asiat voivat muuttua moneen kertaan. Kyllähän se Porin Joppekin rypesi vähän aikaan pohjalla, mutta sieltä se vain nousi. Teuvon esityksiin varmasti vaikuttaa joukkueen ja varsinkin oman kentän peliesitykset. Jokainen siinä kentässä syö toistensa peliä. Kun yksi ei onnistu, eikä muutkaan pysty ottamaan kantavaa viittaa, niin koko homma romahtaa. Tämän takia pitäisi äkkiä hakea uusia variaatioita, niin Teräväisen kuin Pulkkisenkin rinnalle.

Millä tavalla Teräväinen on edes tähti vielä? Viime kausi oli tulokaskausi ja 18 tehopinnaa 40 ottelussa ja hyvin menneet pleijarit + vuoden tulokas titteli. Sai vielä hyvän varauksenkin. Ei silti tee miehestä tähteä. Hän on vasta matkalla sinne kuten ketjun otsikkokin osaa kertoa. Jotenkin haisee provo koko viestissäsi, mutta sai ainakin minut kirjoittamaan, joten väliäkös tuolla.
 

MiksuMan

Jäsen
Toisessa ketjussa Mairouhin kanssa eri mieltä, mutta tässä ketjussa samaa.
Ei Teräväinen nyt mikään timantti ole, vaikkakin todella hyvä ja hieno pelaaja. Alkukausi on mennyt vähän unessa, mutta mitä sitten. Kausi on pitkä. Kyllä Teuvo sieltä tulee ja jos ei tule niin sitten ei vaan tule. Ihmisiä me kaikki ollaan.

Mitä te Teuvon dissaajat odotatte nyt tältä kaverilta, että hän tekee joka pelissä 2+2 ja pelaa kuin viime vuonna pleijareissa...
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen Teräväiseltä + ketjulta hiukan piristystä kolmannessa erässä. Ymmärrän hyvin että Teuvosta leivotaan sentteriä, mutta mielestäni edelleenkään Pulkkinen ei ole optimilaituri siihen kenttään. Ja jos ajatellaan puhtaasti Jokereiden etua niin kyllähän Teuvon pitäisi tällä hetkellä skulata laidassa.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Mitä te Teuvon dissaajat odotatte nyt tältä kaverilta, että hän tekee joka pelissä 2+2 ja pelaa kuin viime vuonna pleijareissa...

Tekisi nyt edes 0+1 johonkin matsiin niin aletaan sitten odottelemaan niitä 2+2 tehoja. Kakkosketjun sentteriltä odotetaan vastuunkantoa ja ratkaisuja, mitään tälläistä ei ole vielä ollut edes havaittavissa Teuvolta. Sarjakärkikin menee 12 pisteen päässä niin eiköhän ole aika siirtää Teuvo laitaan pienempään rooliin ennenkuin pleijaripaikkakin karkaa jo käsistä. Muutoksia on pakko tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Teräväinen on aivan huikea pelimies ja ei kannata nyt alkukauden perusteella ruveta manailemaan nuorukaisen tehoista. Nuori kaveri jolla varmasti kovat omatkin odotukset ja sen myötä paineet onnistua tällä kaudella ovat suuret. Tämän lisäksi ei varmasti tämä kyseinen kausi ole muutenkaan kovin helppo, kun te kannattajatkin odotatte pojalta paljon ja jotkut jopa liikaakin.

Teräväinen herää vielä aivan takuulla hyvään lentoon kunhan kausi tästä etenee! Muutama onnistuminen vaaditaan tällä hetkellä nuorukaiselle eikä muuta. Itse mielenkiinnolla seurailen tämän nuorukaisen otteita ja olen varma, että sieltä ihan mukavat tehot tullaan kauden päätteeksi kirjauttamaan. En kuitenkaan odottaisi liikoja vielä tällä kaudella, vaikka potentiaalia onkin tehdä jo tänä vuonna kovat tehot kaiken mennessä nappiin.

Upea ja huikea nuori kaveri, joka tarvitsee vain aikaa ja sitähän nuorella miehellä on. =)
 

Filosofem

Jäsen
Oliko se nyt Jatkoajan ja jonkun printtimedian haastattelussa ennen kauden alkua, kun Lämsä sanoi, että ainakin alkukausi tulee olemaan Teuvolle vaikea. Kesällä on ollut paljon henkistä ja fyysistä rasitusta, joka näkyy pojan otteissa.

Tietenkään ongelman syy ei millään tavalla poista itse ongelmaa: Teräväinen ei pysty ainakaan tällä hetkellä johtamaan kakkosketjua. Ei hänen pitäisi ehkä johtaa mitään ketjua, vaan pelata laidalla. Tosin olen pelien aikana kiinnnittänyt siihen huomiota, että Teräväinen ottaa aika hyvin aloituksia.

Toivottavasti tilanne helpottaa kun Ruutu ja Hahl palaavat kaukaloon.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samoilla linjoilla parin edellisen kanssa. Ei näiden nuorten junnuikäisten lupausten harteilla voi olla kannatella joukkuetta ja omalla panoksellaan ailahtelevaa joukkuetta. Monesti nuorilla kundeilla se menee juurikin niin, että kun jengi on liidossa niin myös nuoret lupaukset loistavat, mutta kun koko jengi vetää perseelleen, vajotaan ensimmäisten joukossa heikommalle tasolle.

Teräväinen on 18-vuotias ja pelannut muutamankymmentä peliä miesten tasolla, ikinä. Vaikka peli kulki viime kaudella oikein hyvin, ei Teräväisellä ollut oikeastaan minkäänlaista vastuuta joukkueessa, kaikki onnistumiset olivat bonusta sen päälle, että jätkä ylipäätään oli ringissä mukana. Nyt mies on heitetty laidasta sentterin tontille, pyöritelty isoissa otsikoissa valtavilla odotuksilla, ensimmäistä kertaa pitäisi oikeasti saada tällä tasolla onnistumisia, ympärillä pelaa matsista riippuen vähän eri jätkät, ainakin toisella puolella. Jne jne. Siinä on aika paljon käsiteltävää uransa aivan alkutaipaleella olevalle kaverille. Lisäksi jos mietitään Pulkkista Teuvon ketjukaverina, niin vaikka Pulu lahjakas jätkä onkin, niin ei ole ainakaan vielä pelaajatyypiltään sellainen takuuvarma suorittaja, että pystyisi omalla panoksellaan kannattelemaan toista nuorta jätkää vanavedessään.

Ei Teräväistä pidä neljän pelin jälkeen mihinkään KiVaan tai A-junnuihin vielä työntää ja antaa sitä myöten kolausta itseluottamukselle. Onkin hyvä, että esim. Lämsä tuntuu olevan varsin hyvin perillä nuorten pelaajien kehittymisestä ja mielenliikkeistä. Odotellaan Rudia, Hahlia ja kumppaneita tuohon vaihtoehdoiksi ympärille (pelasi Teuvo sitten laidassa tai keskellä), ja katsellaan viidentoista-parinkymmenen pelin jälkeen, että alkaako touhussa tapahtua muutosta. Väläyksiä potentiaalista näkyy vaihtelevista otteista huolimatta joka matsissa, kun malttaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin niihin pelkkiin virheisiin TT:n pelaamisessa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

itse vähentäisin Teukan kuormaa. Siirto laitaan esim Filppuloiden kanssa jos heitä on nyt väkisin peluutettava samassa ketjussa. Nokka Jalonen osasi pelata hyvin Granlundin kanssa nyt on hieman sama tilanne. Kuorman helpotusta ,hieman onnistumisia ja homma tulee kääntymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös