Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tero Koskiranta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana mirasane, 09.08.2008 klo 15.14.

 1. trap Jäsen

  Tero tehnyt tänään kahdessa ensimmäisessä erässä 1+1. Hienoa nähdä, että onnistumisia tulee, vanha piste-ennätys liigassa kohta jo tuplaantunut.
   
 2. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tero on ollut ehdottomasti yksi syksyn positiivisimmista yllättäjistä. Harmi vaan, että pelsumatsin pari komeaa maalia valuivat hukkaan. Ihan SaiPan oloinen kaveri jäällä nähtynä, eikä hullumpi muutenkaan, joten loistava hankinta. Ja mikä parasta, toinenkin sputnik-kausi tuloillaan.
   
 4. Nakkikastike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
  Odotuksiin nähden SaiPan paras pelaaja tähän mennessä. Onneksi kaverilla on tosiaan ensi kauden pahvi olemassa. Noilla otteilla miehestä on varmasti kiinnostunut jokainen liigaseura.
   
 5. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 6. theref Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka Koskirannan kisamatkasta ei kannata elätellä minkäänlaisia haaveita, tuo on todella hieno palkinto hyvin menneestä kaudesta.

  Upea homma kaiken kaikkiaan. Onnea matkaan Koskirannalle.

  Kenties tämä jälleen kerran näkyy ulospäin muille nuorille pelaajille tilaisuutena kasvaa SaiPassa.
   
 7. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aktivoidaan vanha ketju.

  Pisti silmään (korvaan) tämäniltaisessa lehdistötilaisuudessa, että Santanen kehui erityisesti Koskirantaa. Että kantaa laitureita reppuselässä illasta toiseen yhdessä Järvisen kanssa.

  Aika harvoin Santanen yksittäisiä pelaajia nostaa oma-aloitteisesti esiin. On tainnut tämänkin palstan Tero-kritiikit mennä ihon alle, ja pomo halunnut antaa julkista tunnustusta. Ihan hyvä veto Santaselta.
   
 8. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Terohan on oikeasti pelannut hyvin. McFarlandin kanssa kemiat eivät kyllä ole tpimineet ollenkaan mutta muuten vahvaa peliä. Ja keskialueen kiekollisessa pelissä Tero on oikeasti ollut todella hyvä.
   
 9. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  En ole koskaan tajunnut, mistä tää "paskaranta" - huutelu oikein on syntynyt. Siitä, kun ei kaveri olekaan jossain länsirannikon rantaruotsalaisten tampioiden silmissä noussutkaan ykkössentteriksi? Koskiranta on aina ollut ja tulee aina olemaan hyvän tason Liigan kakkossena. Ja on sitä nytkin.

  Vielä ymmärtäisin sen huutelun juurikin siellä, missä mistään ei mitään ymmärretä. Mutta että meidänkin porukoissa?

  Se ei ole Koskirannan vika, jos seurajohto näkee päiväunia miehestä ykkössentterinä. Järvinen on johtava hyökkääjä nyt ja Koskiranta on siinä, missä pitääkin. Hoitaa tonttinsa varsin hyvin. Vielä kun Koho saadaan mukaan täysikuntoisena, meillä on lopulta sentteriosasto varsin hyvällä tolalla.

  Vähän tuli itsellekin mieleen, että Sanni on käynyt vähän jatkoaikaakin lukemassa. Ja hyvä, että vähän antoi nimellistä kehua.
   
 10. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä minäkin tuuletan tämän tehdessä maalin Paskantaaa, vaikka pidän kaverin pelistä ja tykkään että pelaa SaiPassa hyvä pelaaja tää Paskaranta. :)
   
 11. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Koskiranta on niitä harvoja omalla tasollaan pelaavia pelaajia koko jengissä. Kyllä tuolla on monta heikompaa lenkkiä. Tero on pelannut paremmin kuin odotin.
   
 12. ElManazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
  Lainaus:
  En tiedä miten siellä venäjän rajamailla on tapana tehdä, mutta ainakaan täällä ei arvostettu Paskarannan tapaa harrastaa jääkiekkoa. TPS maksoi viime kaudella lähes koko miehen palkan, että Vaasan Sport suostui ottamaan miehen. Näin paljon Tertsiä ja hänen harrastustaan nostaa palkkaa tekemättä mitään arvostettiin läpi organisaation.
   
 13. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Itse on moista ole Terosta havainnut nyt enkä edellisellä SaiPan turneella. Liekkö sitten organisaatiossa joku hiertänyt jos pelaaminen ei maistunut?
   
 14. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eskolan mestaruuspuheet
  Paskarantahan oli vuosia Liigan parhaiten palkattuja pelaajia (senttereistä jopa siellä top5 joukossa). Helposti ymmärrettävää, ettei täällä päin riittänyt miehen esitykset. Hyvä, Jos SaiPa on tästä paskasta hionut timantin. Oisko se sitten Timanttiranta tästä edespäin?
   
 15. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  K
  Lainaus:
  Tuohan ei ole mikään ihme, onhan TPS kuitenkin pitkään ollut Suomen suurin vitsi organiaaationa. Viime vuosien tilinpäätölset ei yllätä.
   
 16. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Huudellaan hieman vieraisiin... Mielestäni Koskiranta on liigassa melko luotettava kahdensuunnan sentteri 2-3 ketjuun riippuen jengistä. Vetää tasaseen sen 0,5p/peli tahdilla. Tietenkin suonenvedoista johtuen on pystynyt pyytää parempaa liksaa?
   
 17. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Niin eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Turusta ilmeisesti löytyi sellainen jos top-5 liksaltaan ollut sentteristä liigassamme.
   
 18. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siinä on kyllä syynä vain TPS:n organisaation puuhastelijat jotka nähtävästi halusivat kaapata miehen hinnalla millä hyvänsä. Tekstitv on toki hyvä paikka skouttaukseen mutta silti jotkut mieluummin käyvät katsomassa pelaajia ja pelityylejä ennen kuin sopparia sorvaavat. Tai eivät ylipäätään lado mottipäisiä summia tiskiin.
   
 19. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Ihan täysin TPS:n (Ari Vuoren) tyhmyyttähän oli maksaa niin kovaa liksaa Koskirannalle. Tehtiin vielä jatkosopparikin eikä sekään mikään halpa ollut. Ykkössentterin liksa neljän kauden ajan 2-3 sentterin tasoiselle kaverille. Nauraen pankkiin jne..
   
 20. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Totuus on se ,että alkukaudesta Koskirannan sentteripeli oli aivan vitun hirveää hyökkäyssuuntaan ja varsinkin puolustussuuntaan. Nyt on kuitenkin löytänyt itselleen hyvän paikan kolmosketjussa, jossa on pelannut paljon paremmin. Itse toivon jokaiselle pelaajalle pelkkää hyvää, mutta Koskirannan alkukauden peli oli vain silmiinpistävän löysää, että se alkoi vituttamaan järjettömästi.
   
 21. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Itseänikin vitutti, kun SaiPassa ei yksinkertaisesti ole varaa löysäillä, eikä varsinkaan tässä tilanteessa. Parempaan päin kuitenkin menossa.
   
 22. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ymmärrän kyllä sen, että Tero Koskirannan otteissa varmasti on ollut parantamisen varaa ja fleguiluista ei kukaan pidä, eikä se palvele joukkuetta, mutta kamoon... kaikenlaiset "Paskarannat" sun muut halventavat nimiväännökset on äärimmäisen noloja. Joten toivoisin, älkää viljelkö moisia infantiileja juttuja täällä ja muuallakaan. Ei kukaan pelaaja ansaitse tuollaista osakseen, vaan kunnioitetaan ihmisten nimiä ja käytetään niitä sen mukaan.

  Hassuttelevat ja myönteiset lempinimet on mielestäni ok, mutta tuo Koskirannasta käytettävä nyt ei sitä osastoa edusta.

  Ei tässä muuta. Häirinnyt vaan jo jonkun aikaa, kun tuo on tuntunut monelle jääneen ihan vakituiseen käyttöön.
   
 23. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Raikas mielipide Tediltä! Ei nimitellä asiallisia pelimiehiä. Jos länsirannikon Jermut niin tekevät, niin sitten tekevät, mutta ollaan me SaiPajätkät lojaalimpia omillemme. En usko, että on ihmisenäkään mikään Tony Soprano, sillä kaveri on haluttu Lappeenrantaan ja SaiPan pukukoppiin. Ei muuta kuin kohti uusia pisteitä!
   
 24. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Ja lisättäköön vielä, että Koskiranta oli yhden sen yhden sekoiluvaiheen (parit pelikiellot peräkkäisissä peleissä), Sportin paras sentteri. Elikkä Koskiranta ei saanut lisänimeään ainakaan Sport-kannattajilta. Ilomielin oltaisiin pidetty Koskiranta täällä tälläkin kaudella, mutta aika nopeasti kävi vissiin selväksi, että se ei ole taloudellisesti mahdollista.