Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Tero Koskiranta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana mirasane, 09.08.2008 klo 15.14.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Aloitetaan nyt Terolle oma ketju. Eli Tero siis hakee tryoutin kautta paikkaa joukkueesta ja ainakin ensimmäisen ottelun perusteella näyttää paikan myös ansaitsevan. Pari syöttöä Ilves-ottelussa oli enemmän mitä odotin, koska Koskirantahan pelaa itselleen entuudestaan tuntemattomien pelaajien kanssa. Koskirantaa ei edes ensisijaisesti hankittu pistemieheksi, joten pisteet ovat vain positiivista plussaa.

  Jos Koskiranta joukkueeseen jää, niin toivottavati hänen kanssaan tehdään pidempi soppari kuin vain se yksivuotinen. Läpimurron tehdessään muuten joku on heti kuppaamassa häntä pois kauden jälkeen. Käsittääkseni Koskiranta on ainakin suullisesti sopinut olevansa valmis jäämään Saimaan rannalle useammaksi vuodeksi, koska näkee SaiPan hyvänä paikkana kehittyä pelaajana. Hyvä niin, sillä Tero on hyvin SaiPan näköinen pelaaja.
   
 2. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Ja näköjään Koskiranta on jatkanut pistetehtailuaan ja syöttänyt SaiPan ekan maalin tänään.
   
 3. d00b Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tulee saamaan sopimuksen 100% sen verran mallikasta tuo toiminta ollut. Oli oikein ilo katsella.
   
 4. ElBimbo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  E-S turnauksen näyttöjen perusteella pelipaikka löytyy SaiPasta. Janne Kolehmainen tyylinen pelaaja Kolea paremmalla luistelutasapainolla. Taklaukset jäivät vielä vähiin turnauksen otteluissa, kuten muiltakin SaiPan hyökkääjiltä.
   
 5. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Hienoa kuulla, että kaveri on vakuuttanut otteillaan. Pelaajia tarvitaan ja mieluusti niitä vahvistuksia juuri. Ei todellakaan haittaisi, jos tässä olisi sellainen. Tehoja ei uran varrella ole tietysti niin tullut, mutta sehän ei meinaa, etteikö niitä voisi tulla jatkossa. Onneksi maisemanvaihdokset voi tehdä joskus hyvää ja tuoda esiin sen potentiaalin.
   
 6. bombay Jäsen

  Kaveri meni siellä muiden mukana, mutta ei tietenkään vielä esitänyt mitän ihmeellistä, koska ei ole treenannut joukkueen mukana vielä yhtään.
  Hyvä pelaaja kahteen alempaan ketjuun kokonsakin puolesta.
  Nelosen laiturina on varmasti hyvä tsempparina ja taklaajana. Pisteet plussaa.
   
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin liigassa tehoja ei suuremmin ole tullut, mutta eipä mies ole varmaan juurikaan pelannut sellaisessa roolissa, että niitä olisi suuremmin odotettukaan. Hyvin mahtuu SaiPaan tuomaan leveyttä kolmos/nelosketjuun. Ja saman tien voitaneen lopettaa puheet Jaskan jatkosta, toivottavasti..:)
   
 8. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  SaiPan neljässä tehdyssä maalissa Koskiranta on ollut kolmessa mukana. Tästä voidaan vetää johtopäätöksiä, että maalitilanteiden rakentelussa ollaan oltu tuloksellisesti mukana.

  SaiPaan tulee Koskirannan mentävä suuri aukko, mikäli sopimusta ei synny. Kaiken järjen mukaan asian pitäisi kuitenkin olla melko selvä.
   
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Hieno homma, että Teron peli kulkee. Vähän ihmetyttää se, että Blues ei tarjonnut jatkoa. Vai halusiko Tero pois, kun riittävää peliaikaa ei pystytty lupaamaan? Joka tapauksessa toivotan Terolla onnea ensi kauteen. Eiköhän se ratkaise ainakin yhden kisapuiston pelin kotijoukkeelle, kun vastassa on kasvattajaseura.

  Toporowski ja Tarkki sekä Bluesin A:ssa pelanneet Immonen, Lappalainen, Koskiranta ja Tuominen nostavat SaiPan kiinnostavuutta huomattavasti.
   
 10. Streider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Hartford Whalers, Deutschland
  Eilen tuli nähtyä Koskiranta ensimmäistä kertaa SaiPan paidassa Pelicansia vastaan, ja oli kyllä erittäin mukavaa seurattavaa. Pelasi tilanteet loppuun asti, meni tilanteisiin aina täysillä ja taklasi. Mitään negatiivista on vaikea löytää, erittäin positiivinen yllättäjä ja noilla otteilla jatkaessaan ja kehittyessään vielä, tulee olemaan kova tekijä. Miehestä on jo tällä hetkellä todella paljon iloa SaiPalle, toivon suuresti että pysyy ehjänä ja pelaa hyvän kauden SaiPan paidassa ja saa jatkoa siellä pitkäksi aikaa.
  Eilisen harjoituspelin kolmoskenttä Pyymäki-Koho-Koskiranta oli omaan silmään mukavinta katsottavaa Easton-turnauksessa. (muutaman erätauolla nähdyn naisen jälkeen..)
   
 11. Niksuli_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja Dallas Stars.
  Koskiranta rankoi JYPiä kahdella maalilla. Toinen läpiajosta rystylle ja toinen rankkarista, jäi voittomaaliksi. Jatkaisi nyt perkele samaa tahtia liigassakin.
   
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Ja tässä vaiheessa on kiva kertoa, että Koskirannan sopimuksessa on myös SaiPan optio kaudelle 2009-2010.
   
 13. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Olisipa kyllä loistavaa, jos Koskiranta olisi samalainen tapaus kuin Pihlström, mahdollisuuden saadessaan käyttäisi sen hyväkseen, sitä nimenomaan SaiPa tarvitsee.
  Näyttöhaluinen nuori onnistuessaan ja ilmoitettuaan, että jatkokin täällä on toiveena, on lottovoitto SaiPalle.

  Ei muuta kuin rytyä pyttyyn, niinkuin eräs Iskelmäradion tunnettu urheilupersoona tapaa sanoa.
   
 14. jani#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Poissa.
  Tertsi II....

  Koskirannassa teille on seuraava Jarkko A.Kyllä perkele harmittaa , että Blues päästää näitä Koskirantoja ja Immosia maakuntaan.Koskirantaa olen seurannut tarkasti aina,kun mies on jäälle päässyt ja oma mielipiteeni on että kaveri on kiekollisena todella taitava ja pelirohkea.Jo Heikkilän aikana kummastelin kun ei kaverille peliaikaa lohjennut ja viimekauden alussa olin aivan varma, että nyt Tero saa todellisen näyttöpaikan, vaan eipä saanut.Noh, tervetuloa vaan takaisin tulevaisuudessa, ehkä Jarkko A. :n kanssa samalla kyydillä... ;)
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Jos näin todella on, niin ihmetyttää miksei SaiPa ole tätä uutisoinut.
   
 16. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Ilmeisesti kyse on puhtaasta vahingosta.
   
 17. Aksu Jäsen

  Lainaus:
  Nettisivujen toimitus ottaa piikkiinsä nöyränä...
   
 18. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Itse asiassa vika taitaa olla toimistolla, koska muistelisin, että alkuperäisessä tiedotteessa oltaisiin puhuttu vain vuoden pahvista.
   
 19. theref Jäsen

  Lainaus:
  Joo. Tulee takaisin samalla kyydillä kuin Pihlstömkin olisi tullut.
  Kaikki tiet eivät vain johda takaisin "kasvattajaseuraan"...

  Enkä sano että jatkaa koko loppu-uraansa SaiPassakaan.
   
 20. Iippo31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monta
  Lainaus:
  Uskon ettei Jarkko Immonen enää halua palata takaisin Bluesiin, koska ei saanut siellä mahdollisuutta. Pihlström teki täysin oikean ratkaisun valitessaan kerhon ja uskon Koskirannan myös valitsevan aikanaan jonkun toisen seuran jos jatkaa liigassa samaan malliin.
   
 21. Kapo Jäsen

  Paskaako sitä enää murehtimaan Teron lähtöä. Holtari ja valmennusjohto katsoi että riittävää roolia ei ole antaa. Koskis teki oikean päätöksen ja lähti hakemaan roolia muualta. Meikäläinen ainakin liputtaa ihan täysillä Koskirannan läpimurron puolesta, vaikka sitten SaiPassa.
   
 22. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Tulkoon vaikka keitä Nabokoveja joukkueeseen, mutta Tero on tulessa! Meni iskemään avausmaalin SaPKoa vastaan. Kyllä on Koskiranta harjoitusotteluissa SaiPan pörssissä ypöyksin kärjessä. Toivotaan vaan, että tahti jatkuu sitten varsinaisessa sarjassakin. Toivotaan samalla, että muutkin alkaisivat herätä..
   
 23. TomoS1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Anaheim, Florida
  ei voi kun ihailla Teroa, tuli Lappeenrantaan peliajan perässä ja taitaa Tero tehdä läpimurron ensikaudella! 3+3 harjoituspeleissä kertoo kuinka liekeissä Tero on.
   
 24. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Koskirannalla nyt toistaiseksi tehot 2+1 ja viisi peliä pelattuna. Tänään yksi maali Ilvestä vastaan. Saldo ei ole yhtään hullumpi, mutta millaiset on miehen otteet olleet muuten? Pelejä nähneet osaavat varmaan sanoa.

  Toivottavasti on tehokas kausi luvassa ja Terosta olisi tärkeäksi runkopelaajaksi. Tälläisiä "löytöjä" kyllä tarvitaan ehdottomasti.
   
 25. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Koskiranta on pelannut helvetin hyvin. Jatkuvasti oikeita ratkaisuja jäällä. Kerran kiekko hölmösti katsomoon, joka saattoi maksaa JYPiä vastaan pisteen, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Ja paikkasihan Tertsi tuon kiekko katsomoon -jäähynsä jatkoaikamaalilla samassa matsissa.

  5 vuoden sopimusta käteen.