Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Tero Koskiranta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana mirasane, 09.08.2008 klo 15.14.

 1. Niksuli_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja Dallas Stars.
  Jep, ehdottomasti pitkää sopimusta sorvaamaan. Terosta ei välttämättä kehity tarkka-ampuja SM-liigaan, eikä huikea playmaker, mutta helvetin monipuolinen jokapaikan höylä kahteen ensimmäiseen ketjuun kyllä.
   
 2. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Terolla on jo soppari täksi ja ensi kaudeksi, eli ihan heti emme ole häntä menettämässä. Saattaa tosin olla, että jatkoa aletaan sorvaamaan jo tämän kauden aikana.
   
 3. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Etkös sinä tässä ketjussa aiemmin maininnut, että ensikaudesta on vain SaiPan optio? Toivottavasti se käytetään ja Tero viihtyy ja muokataan se vaikka muodoksi 2 tai 3 kautta. 2 lienee todellisempaa.

  Olettaen tietysti, että miehen tahti jatkuu hyvänä läpi kauden.
   
 4. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Juu, ensi kaudesta on optio, eli mielestäni voi huoletta puhua, että löytyy soppari ensi vuodestakin, kun se kerran on seuran optio.
   
 5. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Ja kaverihan painaa juurikin nyt piste per peli tahtia SM-liigaa SaiPan paidassa. Kun aikanaan sopimus julkaistiin, tuumin muistaakseni että ihan hyvä saada tällainen kovaa luisteleva energiapakkaus tuohon muiden jatkoksi...

  En nyt ihan äkkiä olisi osannut arvata, että Koskiranta johtaisi SaiPan pistepörssiä...
   
 6. Niksuli_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja Dallas Stars.
  Huh, mieshän on aivan huikeassa iskussa. Se maali (ei tyhjiin tehty :D) oli osoitus että viimeistely onnistuu, sen verran hienosti veti takanurkkaan. Ja sai ansaitusti vetää viimeisen tyhjiinkin.

  Nyt vain peukalot pystyyn että vire säilyy läpi kauden.
   
 7. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Tuossa runsas kuukausi sitten toivoin Koskirannasta Pihlströmin tavoin esiin nousevaa kykyä, näin näyttää nyt olevan käymässä, hyvä niin, tätä SaiPa tarvitsee.
  Koskirannan pelityyli ei ole mitenkään näyttävää, tehokasta kylläkin ja mikä parasta, maalille meno ja röyhkeys ovat huippuluokkaa.
  Ihmettelen että Terolla ei ollut käyttöä Bluesissa.

  Hyvää jatkoa vain pojalle ja jatka samaan malliin!
   
 8. theref Jäsen

  Lainaus:
  Tuo sama pistää silmään tännekin. Koskiranta ei ole mikään loistelias pelaaja oikein millään osa-alueella, ei ole valtavan näyttävä, mutta tehokas näkyy olevan.

  Röyhkeyttä piisaa, ajoitukset ja sijoittuminen ovat kohdallaan ja asenteesta homma ei jää kiinni. Ja se mikä pistää silmään, Koskiranta todellakin uskaltaa haastaa vastustajaa kiekollisena. Koskirannan kohdalla voisi sanoa, että liitto SaiPan kanssa on varsin toimiva. SaiPa sai potentiaalisen pelaajan joka halusi lisää peliaikaa.

  Kyllähän Koskirantakin kovia oppirahoja makselee. JYP-pelissä kiekko katsomoon ja JYP ylivoimalla tasoihin. Vituttihan se Teroa hetken, mutta jatkoajalla kävi viskaamassa voittomaalin.

  Kuopiossa menetti kiekon omalla alueella ja KalPa nousi tasoihin. Noh, Tero päätti seuraavassa pelissä hoitaa joukkueelle pisteet takaisin.

  Koskiranta on kuitenkin kokematon pelaaja ja virheitä sattuu. SaiPassa tuollainen onneksi sallitaan ja pelaajaa ei penkitetä heti.

  Silmään ei voi olla sattumatta kahden edellisen kauden 71 liigapeliä Bluesissa tehoilla 2+5. Nyt SaiPassa 7 peliä ja 4+3. Eivätkä nuo Mestis-statsitkaan mitään huippuluokkaa ole olleet.

  Nyt kävi kuitenkin näin ja tässä vaiheessa voinee sanoa, että ainakaan tällä hetkellä kaikilla on kivaa.

  Lainaus:
  Bluesin joukkuetta kun katsoo, niin rooli siellä olisi väkisinkin jäänyt taas varsin pieneksi. Onneksi osa pelaajista ajattelee järkevästi ja oman kehityksensä kannalta, verrattuna kenties hieman suurempaan palkkapussiin.
   
 9. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Kun esityksiä Bluesista viime kaudelta katsoo niin kyllä laskin Töykkälän ja Sallisen Koskirannan edelle Blues-senttereistä, samoin Miettisen. Toki viimeksimainittu on kyllä laidallakin aika paljon esiintynyt. Joten siinä mielessä en hirveästi nähnyt käyttöä hänellä. Tai no, nimenomaan kun noihin kahteen ensiksi mainittuun vertaa, niin kaksi muuta ovat parempia puolustavaan rooliin kuin Koskiranta. Hyökkäyssuuntaan esitykset olivat aika tasaisia koko kolmikolta.

  Sikäli hän on kyllä yllättänyt minutkin, että tehoja on tullut jo noin paljon. Kyllä sen osasi odottaa että hän tehoilee enemmän kuin mitä Bluesissa sai/olisi saanut tällä kaudella aikaan.
   
 10. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Taitaa olla SaiPalta aikamoisen hyvä kaappaus. Lyömässä itseään läpi tällä kaudella? Toivotaan. Näillä otteilla toivotaan että jatkuu ja toivotaan myös, että jatkaa SaiPassa ensikaudellakin.
   
 11. emz1 Jäsen

  Lainaus:
  Edelleen: optio on SaiPalla ja Koskiranta jatkaa SaiPassa ensi kaudella jos SaiPa niin haluaa.
   
 12. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Aivan, aivan. Yön tumuissa unohtui taas. =)

  Hieno asia ja toivotaan, että sopimusta sorvataan samalla pidemmäksi. Selkeä potentiaali olla ykkös- tai kakkosketjun miehiä.
   
 13. Kapo Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi jos Koskiranta ei halua. Optioilla voi pyyhkiä persettä jos pelaaja ei halua jatkaa. Tosin, en näe mitään syytä miksi Koskis ei jatkaisi Saipassa kun noin hyvin kulkee.

  Onkos Tero pelannut laitaa vai sentterin tointtia? Jostain SaiPan otteluketjusta bongasin että Kohon laidalla, onko vakiopaikka siinä? Kyllä sylettää taas katsella Uhlbäckin Jaskan jäätyilyä nollatehoilla ja ainakin tuplaliksalla Koskikseen verrattuna.
   
 14. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:

  Kyllähän Koskiranta Kohon laidalla pelaa. Heti kun Koskinen saatiin saikulta takas ja KKK-ketju (Koskinen, Koho, Koskiranta) uudestaan kasaan alkoi tapahtumaan. Harkkamatseissa jo näytti tehoja jotka ilokseni myös sarjassa näyttäisivät melko kovilta.
   
 15. theref Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuten mirasane tuossa kirjoittelee, Koskirannan sopimuksen optio on siis SaiPalla joten tällä hetkellä voinee huoletta sanoa Koskirannan jatkavan SaiPassa ensi kaudellakin.

  Lainaus:
  Koho sentterinä, Koskinen ja Koskiranta laitureina on ollut yhdessä pelatessaan SaiPan toimivin ketju. Pelasi myös nelosen keskellä kun loukkaantumiset sotkivat pakkaa, mutta kuten sanottua, laiturina parhaat pelit.
   
 16. Nakkikastike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
  Helvetin hyvin on Tero aloittanut. KKK-ketju on tällä hetkellä erinomainen. Toimii hyvin molempiin suuntiin. Koskiranta oli hyvä ja tehokas jo treenipeleissä joten jotain toiveita kaverin onnistumisesta myös liigapeleissä saattoi toivoa ja odottaa. Mies on tällä hetkellä SaiPan kultakuuppa ja pistepörssin yhdestoista. Ei huono suoritus kaverilta joka sai sopimuksen try-outin kautta pieneen ja piskuiseen SaiPaan. Toivotaan että jatkaa hyviä otteitaan ketjunsa kanssa ja pystyy pelaamaan tasaisen kauden lappeenrannassa.
   
 17. Wilson- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Hienoa huomata, että Tero on saanut uralleen nostetta SaiPasta. Kuka ollisi uskonut Teron johtavan pistepörssissä molempia Immosia ja kantavan kultaista kypärää! Vielä kun lisätään siihen koko ja asenne niin Tero on takuulla muutaman kauden päästä vakiokalustoa jokaisen seuran ykkösketjussa.
   
 18. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  No, tämä toinen Jarkko Immonen ei ole runkosarjassa pelannut peliäkään, joten ei sinänsä ihmeellistä jos Koskiranta johtaa pisteissä. =)
   
 19. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:

  Aika kova agentti saa olla, että neuvottelee jätkälle paikan jokaisen joukkueen ykkösketjuun. Tero on sen verran vaatimaton, että uskon yhdenkin riittävän.

  Mutta muuten voin sanoa, että tuntuu todella mukavalta nähdä onnistumisia näiltä meidän vanhoilta junnuilta. Tuntuu vaan, että kenet tahansa SaiPaan täältä laskee, siellä alkaa sitten peli kulkemaan tehojenkin valossa.
   
 20. Wilson- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Niin. Mahtumisesta ykköseen puhutaan. Ei pelaamisesta. ;)

  Tekisiköhän Töykkäläkin läpimurros muillakin kuin duunariosastolla SaiPassa?
   
 21. Jääkuutio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues ja Bruins
  Hienoa, että Terolla kulkee. Ollut jo junnuajoista jotenkin sympaattinen pelaaja. Ennen viime kauttahan Tero pelasi harkkamatseissa todella hyvin, mutta jostain syystä lento ei sitten jatkunut liigassa.
   
 22. Sartar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idän Suuret muinaiset
  Näyttäisi siltä että Teron liito loppui lyhyeen. Ei enää saa paikoista sisään ja muutenkin näyttäisi menevän höntyilyksi.

  Mies on onneksi nuori ja omaa hyvää asennetta ja uskonkin että peli nousee taas hyvään kuosiin, ei silti että se nyt missään vaiheessa täysin surkeaa olisi ollutkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2008 klo 14.01
 23. Aksu Jäsen

  Lainaus:
  Millä tavalla Teron peli on mennyt höntyilyksi? Tarkempaa analyysia, kiitos!
   
 24. Sartar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idän Suuret muinaiset
  Sellaista O-P ryntäilyä vailla taklauksia. Yrittää liikaa vailla ajatusta.
  Selvensikö yhtään? Seuraappa itse tarkemmin ensi pelissä. Eihän se koko peliä höntyile jos sitä luulet tarkoittaneeni.
   
 25. Aksu Jäsen

  Lainaus:
  Olen seurannut Koskirannan kaikki pelit tällä kaudella eikä mielestäni viime peleissä ole isoa eroa alkukauden suorituksiin. Painaa samalla tavalla, kääntää ja vääntää. Pelaa nimenomaan asenteella, jossa ei ole mitään valittamista. Jossain vaiheessa ykköstykkien tökkiessä Koskiranta onnistui, nappasi kultakypärän ja nyt on palattu normaaliin tilanteeseen. Ja noilla esityksillä on satavarmaa, että onnistumisia tulee jatkossakin, mutta vain luonnollisempaan tahtiin.

  Mielestäni Kohon kentällä on touhussaan erittäin paljon ajatusta joka pelissä. Tärkein tehtävä on pysäyttää vastustajan ykkönen, ja siinä he ovat onnistuneet erinomaisesti. Välillä tulee pisteitä ja välillä ei. Paikkoja tulee koko ajan, ja sillä kiekkokokemuksella mikä minulle on väittäisin sen olevan erittäin positiivinen signaali kentän otteista.