Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 515 377
  • 21 783

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aina kun Hölö on maininnut tuomaritoiminnasta jotain, lehdistötilaisuudesta on äänet puuttunut koko illan ajan. Seuraavana päivänä on äänet ilmestynyt sitten. Sama ilmiö toistui jo viime kaudella.
Melkeen väittäisin edelliskerralla käyneeni parin päivän ajan tarkastamassa, mutta ei ollut ääniä tullut. Ja nyt en kuollaksenikaan muista mikä peli se viimeksi oli? Muistatko sinä? Mielelläni kävisin katsomassa. Tais olla kotipeli.
 

burekowski

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Omalla kohdalla MTV Katsomo koitunut ongelmalliseksi jos koittaa katsoa pelejä jälkilähetyksenä. Käytössä Chromecast + iPad yhdistelmä.
Ensin pitää kelata lähetyksen eka vartti ja vasta sitten yhdistää Chromecast, jostain syystä siinä vaiheessa kun jakaa näytölle ei pysty kelata lähetystä ollenkaan. Näin ollen sitten erätaukoa ei pysty kelaamaan, mutta sitten kun kytkee Chromecastin pois siirtyy laite automaattisesti livelähetykseen... Eli varmaan pitäisi sitten vaan laittaa koko lähetys pois päältä ja kelata tokan erän alkuun. Cmore:n appilla ei vastaavaa ongelmaa koskaan ollut.
Turhauttavaa kun koittaa tulospiilosta katsoa pelejä.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Eikös tuon kahden lähetyksen pyörittämisen samaan aikaan pitänyt loppua jo? Tuli isäukon kanssa eilen ainakin MTV Katsomon kautta pyöritettyä Lukko-Sport matsin viimeinen erä kokonaan...
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Katellu samsungin pari vuotta vanhalla 65" älyteeveellä sujuvasti sekä cmoren että mtv apeilla, aika samaa kauraa. Nykyinen toki vähän riisutumpi malli toistojen ym suhteen, kuva saattaa olla inan parempi eli ei. Mulla ollu kyllä jo kuukausi sitten välillä katsomo ja välillä cmore käytössä. Omppu tv:llä myös välillä. Samoja paskoja aikalailla muttei mulla mitään nykimistä ole, ellei puhuta siitä että kameran käännöissä ruutunopeus on tyypillisen heikkoa. Niin ja tuo liven taakse kelailu on huonompi ehottomasti, toimiiko ollenkaan.
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Nykiikö muilla HPK-Ilves ottelu?
Täällä vaihteeksi kiekon liike näyttää mustalta katkoviivalta, kyllä tämä Katsomo on niin paska verrattuna Cmoreen!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hämmentävää. Tein pikatestin sekä LG:n appilla että iPhone+Chromecastilla. Kummallakin pystyi aloittamaan lähetyksen alusta, mutta kuitenkin siirtymään johonkin kohtaan alun ja live-hetken välillä. Luurin appilla ihan normaalisti liukusäätimellä, LG:n magic remotella sillä pointterilla klikkaamalla aikajanaa. Tosin aikajanasta ei näe, mihin kohtaan siirtyy, mutta kuitenkin pystyy siirtymään.
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Testasin piruuttaan streamata puhelimesta appleTV:een, nykiminen loppui siihen. Eli tuo television katsomo-sovellus on se heikoin lenkki.
 

Paloposti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen kanssa miettinyt voisiko nuo kuvaongelmat olla enempi TV-äppien ongelma. Itsellä kotona ollut kuva Katsomossa joka kerta priimaa, katselen joko PCn selaimella tai puhelimen äpillä. Kuvanlaatu taitaa olla piirun verran Cmorea parempi.

Mutta kun sporttibaarissa käynyt kaverien kanssa oluen äärellä Mestarien Liigaa katselemassa, niin heidän jokaisessa töllössä kuva on terävä mutta nykivä. Ja lisäksi päämatsi joka kankaalle ammuttu on ollut suttuinen ja nykivä. En ole vielä saanut aikaiseksi kysyä mikä on tykin kuvalähteenä. Samassa paikassa ei ollut ongelmia kuvan kanssa Cmoren aikana.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jeesuksen perse sentään en muistanutkaan, kuinka tärykalvot puhkaiseva ääni tällä studiossa olevalla naisella on. Aivoissahan ei tuntoa tunnetusti ole mutta olen varma, että tunsin kipua.
Jasittenkunsevieläpuhuumonotonisellaäänelläpitämättämitääntaukoja... Ei vaa pysty kuuntelee.
 

rs2681

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi
Itsellä ainakin toiminut moitteettomasti PC:llä selaimella katsoessa. Kuvanlaatu ei mikään paras ole, mutta ihan kohtalainen.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun on joutunut käyttelemään tuota katsomon sovellusta hitusen enemmän, niin täytyy kyllä todeta, että on kyllä kaikilta osiltaan niin paska kuin vaan voi olla. Siinä ei siis toimi vähäisinkään järjellinen juttu. Ohjelmahalu on jåykkää, kun pääset ohjelmaasi, niin jos joudut palaamaan takaisn, niin tarjoaa valikossa uusinta jaksoa, eikä sitä missä olet menossa.

Kelaaminen täyin mielipuolista puuhaa, ja reagoi aivan helvetin hitaasti mihinkään käskyihin. Puuttuvat profiilit ja herra ties mitä. Tuosta sovelluksesta ei nyt vaan pysty sanomaan mitään kaunista. Täyttä kuraa, ja ei voi oikein mitenkään ymmärtää, ettei tätäkään muutosta saatu tehtyä kunnolla. Ensin valmis softa, tai sitten oikeudet samaan sovellukseen cmoren kanssa, mutta ei. Toivottavasti eivät ole joutuneet maksamaan tästä sovelluksesta jollekin, sillä koodaajna pitäisi kyllä hyvittää tämä katsojille ihan itse.

Edit. Miten saatanassa on voitu päästä tällaiseen suoritukseen palvelun laadussa, ei ymmärrä.

Tosta sovelluksesta -ainakin mun telkassa- puuttuu myös se "jatka katselua" osasto. Eikä osaa aloittaa seuraavaa jakosa autommaattisesti sarjoista, vaan pitää aina uudelleen selata oikean jakson kohdalle.
Miten hemmettissä toi on saatu noin paskaksi? Siinä ei siis ole mikään muu osa-alue kunnossa, kuin että kuva näkyy, ja toisilla ei välillä kuulema sitäkään. Tekstitikin muuttuivat joksikin kokoa jätti ja tungettu harmaaseen laatikkoon? Mikä saakelin vaippapaviaanin pojanpoika tän oikein on koodannut???!!!
Lainataan itseäni, koska näemmä olen idiootti. Jatka katselua siis vastoin ilmoitustani onkin olemassa. Tosin se koskee -ainakin minulla- vain etusivulta käynnistettyjä ohjelmia. Eli jos haen ohjelman erikseeen, tai vaihtoehtoisesti se on esim siellä "Oma lista" kohdassa, niin ohjelman käyynistäessä, se ei ensinnäkään osaa käynnistää seuraavaa jaksoa suoraan, vaan se pitää listalta ensin etsiä ja erikseen käynnistää, eikä se myöskään mahdollisesti kesken jäätyään jää siihen "Jatka katselua" kohtaan. Mutta ehkäpä joskus joku hiffaa tämänkin tuolla uudella todella ketterän oloisella alustalla, ja korjaa tämän helvetin typerän yksityiskohdan.

Lisäksi ohjelma tuntuu reagoivan niin hitaasti noihin valintoihin, että hermon mennesssä -kuten meikäläisellä meni- kun alat tökkimään namikoita toiveissa saada jotkain liikettä aikaiseksi, se jossakin kohtaa pääsee kiinni siihen mitä olit valinnut, ja esim itsellä tuo sörkkiminen johti ohjelman katkeamiseen.

Miten hemmettissä uusi moderni ja kaikessa parempi alusta voi olla noin helvetillisen huono reagoimaan painalluksiin. Ei saakeli voi olla niin, että aina joutuu ostaa uudemman telkkarin, että saa hommat toimimaan. Joku järki siihen hommaan nyt kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Ei tuota Anniksen ääntä voi kuunnella. Meni mutelle heti kun avasi suunsa.

Kyse ei ole siitä että nainen ei sopisi asiaan. Änärissä Cassie Campbell ja Jennifer Botterill on ihan hyviä kommentaattoreita. Vähän samaa vikaa kun Anniksella mutta ei läheskään tuossa mittakaavassa.

Btw, ääntä voi muuttaa. Vaatii vaan vähän työtä sen käytössä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös