Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Paikallaan kun ollaan ja selkä rikoksen tekijään päin ,niin tuollainen huitominen on verrattavissa puukotukseen tai muuhun ennalta arvaamattomaan voimankäyttöön, jota et voi nähdä etukäteen."

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tulosruudussa Saukkonen ainakin kertoi, ettei ratkaisumaalia voida valitettavasti näyttää teknisten ongelmien takia. Eli sitä ei ole missään tallessa.
Vaadin Järvelän päätä vadille ja vähän helvetin nopeasti. Onhan se nyt jumalauta oltava tilannehuoneessa nauhalla, miten muuten olisivat kelailleet mahd videotarkistusta.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos Markuksen asenne on se että sähkökatkolle ei voida mitään niin mies vaihtoon. Kaikki tärkeät järjestelmät on varmennettu UPS:lla tai varavoimalla. Markuksen asenteella ei yritystä pyöritetä.
No onhan se meillä tiedossa, että Autero antaa työntekijöidensäkin kuseskella vanhojen legendojen brändin päälle, joten ei tämä yllätä.
 
Saatana.

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Siis häh, ei muka mitään varajärjestelmää josta tuon maalin voisi jälkikäteen nähdä?
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
On muuten hyvä pointti. Jos olisi tullut kyseenalainen maali niin olisiko nähty mistään?
Jo se jos joukkueiden videovalmentajien yhteys on poikki, vaarantaa vakavasti joukkueiden oikeusturvan kun tuomarit ei nykyään itse hylkää enää yhtään mitään.

Kokonaan toinen juttu on se, miksi peliä jatkettiin kun sillä oli 0 katsojaa ja katkon aiheuttaja oli kuitenkin noin yksinkertainen ja nyt jo palautettu. Nämä tulee siis ihan amatöörillekin mieleen, en tiedä mitä esim tuolla Iltasanomien toimittajalla oli mielessä kun sai Auteron puhelimen päähän.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

markusst

Jäsen
Mikäli Gatoraden aitioiden omistajat olivat paikalla, niin pakostikin jollain nyt on oltava edes kännykkäkameran rullalla tuo maali. Tai olisiko TPS:n videokoutsilla oma kamera hallin katossa?

Harmittaa melko paljon tämä tilanne juuri nyt.
 
markku kusti

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mun mielestä tuo C-Moren katkos oli ihan looginen: kyllähän nyt maikkarin hockey night -kulta-aikoinakin saatettiin siirtyä uutisiin kesken finaalin jatkoerän, niin miksei sitten voi vaikka laittaa hetkeksi lähetystä välierän jatkoerässä poikki, kun ei ole uutisia mitä näyttää.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten muuten oltaisiin toimittu, jos tuossa jatkoilla olisi syntynyt epäselvä/kyseenalainen maali ja videolta ei oltaisi voitu tarkastaa? Onhan tämä ihan järkyttävä farssi ja olisi voinut johtaa valtavaan oikeusmurhaan.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Vittu Suomen YLIVOIMAISESTI isoimman pääsarjan välierä, ja oikeasti ei ole maaleja tallessa? Edes jollain varaluistimen varaluistimella?

Vittu syytä oliskin että Veikkausliiga ohittaisi tämän paskasarjan aikanaan, valitettavasti futiksen puolella taidetaan puuhastella ihan samalla tavalla.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Teemu Pulkkinen
No on se maali nauhalla turha hätäillä. Jos cmore muuta väittää niin kyllä tässä pidetään ihmisiä melko sinisilmäisinä. Kai tuo Turun päässä johonkin tallentuu myös. Ja tosiaan kyllä siellä on videokoutsilla viimeistään kuvaa...

Jos cmore väittää että ei ole maalia nauhalla niin saatanpa itsekin jaksaa jonkin reklamaation tehdä ihan vain siitä, että miten tyhminä he oikein asiakkaitaan pitävät...
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Irtisanoin koko paskan. Mitä tuosta turhaan maksaa kun ens kaudella pääsee halliin. Vieraspelit sit retrona radiosta.
 
̶A̶r̶i̶-̶P̶e̶k̶k̶a̶ ̶P̶a̶j̶u̶l̶u̶o̶m̶a̶ ̶u̶l̶o̶s̶ ̶S̶a̶m̶i̶ ̶T̶e̶r̶v̶o̶n̶e̶n̶ ̶u̶l̶o̶s̶ ̶T̶a̶p̶i̶o̶ ̶K̶o̶t̶o̶l̶a̶ ̶u̶l̶o̶s̶.Uusi aika alkaa.

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ei kai tuo voi olla niin typerä systeemi, ettei mitään jää narulle kameroiden päässä?
Molemmat joukkueet, eli TPS JA HIFK kuvasivat pelin omilla kameroilla (niin kuin kaikki joukkueet) ja siellä se maali on.
Eri asia sitten, antaako (pyytääkö) CMore/Telia niitä näyttää, koska heillä on oikeudet.
 
"Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan"
-Mika Eskola 15.2.2017, kun TPS:n kannattajat kritisoivat seuran jätettyä keskushyökkääjän hankkimatta playoffien alla. TPS tippui puolivälierässä.

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Mulla oli lähetys jäänyt päälle töllöön ja sieltä alkoi jossain vaiheessa kuvaa ja ääntä tulemaan kun CMOREn jengi valmisteli lehdistötilaisuutta, eivät ilmeisesti tienneet että lähetys pelaa taas ja hokivat että "tää jää kyllä autoon narulle" eli eiköhän se maalikin ole siellä autossa narulla, ei kyllä kiinnosta yhtään nähdä sitä mutta tepsiläisenä en huolehtisi, kyllä te sen klipin sieltä saatte.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Cmore lätkätiimi. Ykkösketjun hyökköyksenä toimii cmoren myyntitiimi, koska heillä on tulosvastuu tästä tuotteesta (ja hyvä ymmärrys miten kusettaa vastustajia ostamaab tuote)

Luottopakiksi lyödään Antero Mertaranta, joka ei tunnista yhtään liigapelaajaa ilman muistilappua ja tarvitsisi huollolta uudet silmälasit, joihin ei ole varaa koska hyökkäys ei tee tulosta.

Maaliin tulee jo 90 luvulla talenttinsa hukannut Mika Saukkonen.

Valmennuksesta vastaa Sihvonen, jonka meriitit valmentajana ovat kovemmat ja paremmat kuin kenenkään, koskaan ikinä ja jonka ymmärrys jääkiekosta vastaa skodacupin Saudi-Arabiasta ilmaisliput saaneen kaveriporukan ymmärrystä

Videovalmennuksesta vastaa Kepa 'megazoom' Pönttinen, jonka pääfocus menee siihen, että miten saada zoomattua vielä lähemmäksi.

Huollosta vastaa maikkarin tekniikkapuolen kaverit, koska heillä on raudanluja ammattitaito toimintavarmasta ympäristöstä.

Joukkueen sponsorina toimii Caruna, sähköä koko kansalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy