Ilmoitukset

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Noppafemma Jäsen

 2. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eli näinköhän kävi, että se 20M kaudesta tarjonnut operaattori oli Telia?
   
 3. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Elisan kaapeliin tätä lienee turha odottaa. Paska homma.
   
 4. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Kyllä se näin on, mielenkiinnolla odotan huomista tiedotustilaisuutta Telialta.
   
 5. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Joo. Tulee nelosta vielä ikävä.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Periaatteessa aivan sama kuka se yhteistyö- ja tv-kumppani on, kunhan vaan voin saada pelit ilman sen suurempia nettikikkailuja näkyvlle omaan televisiooni. Pakkohan sen on olla mahdollista tästäkin huolimatta, pakko?
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Pakko näkyä Elisalla ja Dnalla. Pakko.
   
 8. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Jos hinnasta pääsevät Telian kanssa sopuun, niin varmasti näkyvät. Se nyt vaan on aika epätodennäköistä.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Niin voihan se olla että Telia perustaa oman tv-kanavan, ja pelejä näytetään sen/niiden välityksellä.
   
 10. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  No onhan nyt toki. Mutulla sanoisin, että tuo aiheuttaisi ihan järkyttävän määrän persnettoa, jos ei saisi Elisan ja DNA:n kaapeliin kanavia tilattua.

  Itsellä on Elisa Viihde. Vuosi sitten otin sisään kahden vuoden pahvilla, joten saan onneksi hätätapauksessa paketin irtisanottua.
   
 11. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Varmaan netin kautta näkyy, mutta ei kaapelissa. Tämä on oma arvaus ja perustuu, no tuskin kilpailijat lähtevät maksamaan Soner.. Telialle TELIA SPORT -kanavista. Toivottavasti olen väärässä.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Tää olisi kyllä grande catastrophe. Ei voisi vähempää kiinnostaa maksaa herran vuonna 2018 jostain nettistriimistä. Sen verran Sanoma on mut mukavoittanut, että ainoa vaihtoehto on saada pelit suoraan televisioon ilman mitään kikkailuja.
   
 13. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Ei mikään kaupallinen toimija ole niin tyhmä että rajaa mahdollisesti maksavaa asiakasta tuotteen ulkopuolelle, ei ainakaan Suomen kokoisilla markkinoilla. Hinta voi toki olla eri riippuen operaattorin muusta asiakkuudesta.
   
 14. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Veikkaan Telia tekevän pahasti tappiota jos eivät näytä.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Eihän siitä montaa vuotta ole kun Urho TV:n kautta ainoastaan Soneran asiakkaat saivat kaikki pelit telkkariin näkyville, muiden jäädessä nuolemaan näppejään. Noh, toisaalta ehkä se "niin tyhmä" kuvastaa Urho TV:tä kun muistelee miten se tarina päättyi...
   
 16. Kekkos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joo sama pelko perseessä.. Tyyliin joku 60-70% asiakkaista ois täysin vailla mahdollisuutta ottaa kyseinen son.. Telia viihde tjsp ja hallille kun tulee matkaa se 400km suuntaan ni kulut hivenen pomppaa. Toisaalta kai nuo jotain on näistä aiemmista farsseista oppinu
   
 17. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vuosikausiin en ole kaapelin kautta kanavia katsonut, vaan kaikki tulee ruudulle netin kautta. Jos tässä painotutaan enemmän netin suuntaan, niin se on minulle kaikin puolin täysin ok, vaikkakin alkuunsa Telia kyllä ottaa siinä takkiin.

  Nettistriimaus on nykypäivää, eikä se vaadi mitään ihmeellistä kikkailua. Itse katson netistä kaiken juuri siksi, että se on yksinkertaista ja helposti hallittavaa. Kanavien kanssa kikkailu tuntuu todella kankealta ja vanhanaikaiselta nykyään.

  Kunhan kaikki pelit näytetään ja tuotannon taso on vähintään samoissa Nelosen kanssa, niin kaikki hyvin. Jännä nähdä miten lopulta käy..
   
 18. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Kyllä nettistriimien katselun pitäisi olla ihan tätä päivää. Ehkei kaikkein vanhimmalla väestöllä, mutta kyllä muuten luulisi läppäri+hdmi tai vaikka puhelin + chromecast löytyvän kotoa isolta näytöltä katseluun.

  Tosin, nettistriimin pitää sitten AIDOSTI olla HD-laatuinen jos netin nopeus riittää, eikä tuollaista Ruudun parhammillaan 720p laatuista suttua.
   
 19. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Joo on ehkä helppoa jne. (ei edes ole vrt. tv:n käyttö), mutta kuvanlaatu ei striimeissä yllä ainakaan vielä kaapelitv:n tasolle. Resoluutiot voi olla kunnossa, mutta joka tapauksessa kuvaa joudutaan vähän pakkaamaan ja se ei näytä hyvältä.
   
 20. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Alla Telian fb-päivitys:

  SUOMEN KIEKKOKANSA, TERVETULOA MEILLE!

  Rakentaessamme uutta Teliaa, tiesimme, että haluamme jatkossa olla aidosti lähempänä ihmisiä, mukana asioissa, joille sydämemme sykkivät. Lätkä, jos mikä, on meidän suomalaisten sydämenasia. Ja niinpä voimmekin nyt ilolla kertoa, että Teliasta tulee Liigan uusi mediakumppani ja koti alkaen kaudesta 2018-2019.

  Olemme innoissamme ja samalla nöyriä lähtiessämme rakentamaan kansallislajistamme vielä innostavampaa kokonaisuutta meille kaikille. Liiga-halleissa, kotisohvalla ja missä milloinkin olemme. Haluamme rakentaa uudenlaista yhteyttä Suomen suosituimman urheilusarjan, Liigan, sen fanien, pelaajien, seurojen ja junnujen välille.

  Yksityiskohtia on paljon, eikä kaikki ole vielä valmistakaan, mutta kerromme huomenna perjantaina 5.5. lisää yhteistyön sisällöstä, ja siitä, mitä kaikkea suunnittelemme tekevämme Liigan ympärillä tulevina vuosina.

  Liigan uusi koti on Telia
   
 21. sinikettu Jäsen

  Lainaus:
  Eikö se mene just toisin päin. Jos herran vuonna 2018 pitää saada lätkä näkymään suoraan televiissioon, on se aika vanhakantaista meininkiä. Netin kautta homma on yleisesti ottaen halvempaa, sitä voi siirtää paikasta toiseen ja vitosen piuhalla HD-tason kuvan saa saa siirrettyä televiissioon missä tahansa.
   
 22. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Paskapuhetta. Nykypäivän nettistriimit ovat yleensä täysin riittäviä laadultaan. Itse katson striimit 117" screeniltä ja kuvanlaatu ei häiritse isosta kuvasta huolimatta lainkaan. Kaapelitv:n kuvanlaatua ylistetään usein aivan liikaa.
   
 23. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nelosen/Sanoman tuotanto on ollut niin timanttista, että noinkohan taso säilyy enää Telian aikakaudella. Ottelut saadaan varmaan ruutuun kaikille halukkaille, siitä ei epäilystäkään. Mutta kaikki muu onkin sitten hyvin ison epäilyksen alla, kunnes toisin todistetaan. Itse en jaksa millään uskoa, että pystyisivät tuottamaan yhtä laadukasta tavaraa, mitä on Neloselta/Sanomalta nähty. Valitettavasti.
  Nelonen/Sanoma laittoi riman tuotannon suhteen tosi korkealle ja siihen tullaan väistämättä vertaamaan. Ei tästä puutu enää muuta kuin se, että joku Iltalehti rupeaa tekemään yhteistyötä Telian kanssa, niin saadaan mm. Silvennoinen, Solmunen ja fani-Pekka ruutuun esittelemään "upeita ja uskomattoman asiantuntevia" näkemyksiään.
   
 24. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Tuntien Telian osaamisen missään verkkopalveluun liittyvässä odotan kauhulla tulevaisuutta. Pätkivä 480 kuva? Vain Telian asiakkaille.
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos nyt tarkkoja ollaan, niin 720p on nimenomaan se aidon HD:n resoluutio. Tarkkuudeltaan se on täysin riittävä, mutta resoluutio ei itsessään toki kerro laadusta vielä kovinkaan paljoa.