Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Teemu Turunen – kiekollista taitoa täynnä kuin Turusen pyssy

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 24.11.2016 klo 22.56.

 1. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Alkaa olla siis jo enemmän sääntö kuin poikkeus
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Saarisesta Turuseen eli aikavälillä lokakuu 2014 ja marraskuu 2018 HPK:n pelaajat ovat voittaneet siis neljästi. Samaan pääsee Kärppien pelaajat, mutta muilla joukkueilla vähemmän. Eli HPK:n miehet voittaneet enemmän kuin esimerkiksi tapparalaiset.
   
 3. Ralph Jäsen

  Teemu Turunen sai juuri 45 tehopistettä täyteen tällä kaudella. Hänestä tuli 32. pelaaja HPK:n Liiga-historiassa, joka on tuohon rajapyykkiin yhden kauden aikana yltänyt. Yhteensä nämä 32 pelaajaa ovat tehneet sen 43 kertaa. Turusta edellinen tämän tempun tehnyt oli Ville Viitaluoma kaudella 2012-13.

  - 50 pisteeseen on yltänyt 18 pelaajaa yhteensä 23 kertaa
  - 55 pisteeseen on yltänyt 11 pelaajaa yhteensä 15 kertaa
  - 60 pisteeseen on yltänyt kolme pelaajaa yhteensä neljä kertaa

  Turusella on nyt 45 tehopistettä 43 ottelussa, joten hän on matkalla 60 pisteen kauteen, jolloin nousisi hyvin harvaan seuraan. Teppo Kivelä on iskenyt vähintään 60 pistettä kahdesti, perättäisillä kausilla 1989-90 ja 1990-91. Tuolla ensimmäisellä kaudella siihen ylsi myös Igor Kuznetsov. Kolmas nimi on Tomas Vlasak, viimeisimpänä, kaudella 1999-00.
   
  Tattari, Ikävänkantaja, clayman ja yksi muu tykkäävät tästä.
 4. Avorayska Jäsen

  @Ralph Nää sun tilastot on huikeita.
  Äläny sano, että pidät ite jotain exceliä ja kaivat sieltä näitä?
   
 5. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  Mukavaa ajanvietettä ja kiintoisaa faktaa oppii visailun muodossa osoitteessa Sporcle.com. Joku englanninkielinen sivusto, jossa hakusanalla HPK saa arvuutella Kerhon alltime pistepörssin. Olisiko täälläkin tuosta joskus ollut puhetta. Tuolla sivustolla siis visoja vaikka kuinka paljon urheilun, maantiedon yms osalta.

  Useamman kerran tuon HPK:n tehnyt ja aina siinä joku ilmiselvä tahtoo unohtua.

  Otsikkoon liittyen on kyllä hävyttömän kova sainaus tämä Turunen. Ei olisi kalakuvasta uskonut kyllä kun aikoinaan sillä tätä hypeyettiin.
   
 6. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Jos jatkuu tähän tahtiin, niin aika hyvät saumat on MVP palkintoon. Toisaalta Leskinen on kyllä vahva kilpailija. Turunen johtaa liigan pistepörssiä ja johtaa joukkueen sisäistä pörssiä jopa 17 pisteellä. Samaten hän on jaetulla ykkössijalla hyökkääjistä tehotilastossa. Leskinen johtaa oman jenginsä pistepörssiä 11 pisteen erolla. Myös hän on jaetulla kärkisijalla tehotilastossa Lasun kanssa, mutta ero on siinä, että kyseinen kaksikko johtaa koko Liigan tehotilastoa.
   
 7. Kelloparho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallokerho
  Kysymys on enneminkin siitä, voittaisiko Kärpät runkosarjan ilman Leskistä. Voittaisivat, hyvin todennäköisesti. Olisiko HPK:n suora po-paikka realistinen ilman Turusta? Ei, ei missään nimessä.
   
  Tattari ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tuo Liigan Lasse Oksanen -palkinto ei kyllä varsinaisesti ole arvokkaimman pelaajan palkinto, vaikka sellaisen kuvan voisi palkinnon selostuksesta saada. Kyllä Turunen on ykkössuosikki palkinnon voittajaksi. Sehän jaetaan varsinaisesti parhaalle pelaajelle.

  Mun mielestä Turunen ei edes ole HPK:n arvokkain pelaaja.
   
 9. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Tämän kauden osalta omissa kirjoissani Turunen on Kerhon MVP (runkosarjan osalta). Larmi olisi muuten hyvin lähellä, mutta loukkaantui. Lisäksi joukkue on näyttänyt että pystyy voittamaan ilman Larmiakin. Larmi olisi voinut pari pistettä enemmän raapia näistä peleistä joista oli poissa, mutta enemmän ollaan hävitty tehottomuuteen. Ja kun mietitään tehottomuutta, niin mitä kausi olisikaan ollut ilman pistepörssiä johtavaa ja lähes parikymmentä pistettä joukkueen sisäistä pörssiä johtavaa Turusta. Aivan suvereeni MVP mielestäni tällä hetkellä siis.
   
 10. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Ilman Larmia saattaisi sijoitus olla syksyn otteiden perusteella 8-10. Lisäksi taitaa olla kevään poikia ainakin mitä ekaan kauteen tuli. Hankala kuitenkaan lauttaa näitä kaveruksia paremuusjärjestykseen. Toinen vähentää tappioita ja toinen lisää voittoja?
   
 11. Ralph Jäsen

  Ville Leskinen ajoi eilen Teemu Turusen etumatkaa pistepörssissä kahdella pisteellä kiinni ja se on nyt kaksi pistettä Turusen hyväksi. Leskinen tehnyt enemmän maaleja, joten tasapisteissä Leskinen on edellä. Ensi viikolla HPK:lla vastassa vieraissa KooKoo ja TPS, jolloin Turusella olisi paikka taas kasvattaa eroa, kun Leskinen on EHT:llä mukana ja häneltä jää Kärppien kaksi peliä väliin.

  Edellisen kerran Turunen on pelannut kaksi peliä putkeen pisteittä joulukuun alussa. Tällöin tuli kolmekin pisteetöntä peliä, 5. päivä Pelicansia, 7. päivä Kärppiä ja 8. päivä Sportia vastaan. Sitä ennen lokakuussa 10. päivä Sportia, 11. päivä Lukkoa ja 13. päivä Pelicansia vastaan. Syyskuussa oli vielä kaksi peräkkäistä peliä, 25. päivä Kärppiä ja 28. päivä Jukureita vastaan.

  Turusella ei siis ole tapana ollut pelata pisteettömiä pelejä putkeen. Toivottavasti keskiviikkona KooKoon vieraana ei tule toista putkeen.
   
 12. Ralph Jäsen

  Nyt se Leskinen ohitti Turusen. Olisiko aika Turusen herätä, jos tahtoo pistepörssin voittaa? Huomenna peli Porissa, jossa muistaakseni on Turunen usein onnistunut.
   
 13. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Turunen pitäis saada pois Leinon viereltä. Sitten voisi alkaa taas tulosta tulemaan.

  Kaikki munat samaan koriin: Turunen-Luce-Innala
   
  Tattari ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 14. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Tämä erityisesti yv:llä, Karjalainen tylyksi maskimieheksi ja Nikkilä (riskilläkin) viivaan. Voisi tulla tulosta.

  Ei liity suoraan Turuseen, mutta yv:llä voisi tosiaan kokeilla puolustajaa viisikon keskellä ja maalin edessä. Ihan niin kuin Kärpät on tehnyt tulosta ensin Kukkosen ja nyt Hakanpään kanssa. Viimeksi mainittuhan oli aikaisemmin Karjalaisen tapainen puuk... puolustava peruspakki, mutta tekee nyt tähänastisen uransa suvereenisti parhaita tehoja, kun on päässyt pelaamaan yv:llä ja lyömään vapaasti karoja sisään - niin kuin Kerhoa vastaan viimeksi. Karjiksessa voisi hyvin olla samanlaista potentiaalia.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 21.12
 15. Ralph Jäsen

  Ei tullut Turusen runkosarjasta jättipaukkua, "vasta" kolmossija pistepörssissä ja "vain" 54 pistettä, kun odotuksissa oli vähintään 60 pistettä ja pistepörssin voitto. Meno hyytyi pisteiden valossa selvästi runkosarjan lopulla. Mutta Telia arvioi Turusen Liigan MVP:ksi.

  Liigalive360°: Tässä on runkosarjan MVP!
   
 16. Ralph Jäsen

  Turusta saa huitoa mailalla naamaan ja Turusta saa käytännössä taklata päähän. Saahan siitä joo käytöskympin, mutta ei ulosajoa tai pelikieltoa. Jännän linjauksen Liiga antanut yhden pelaajan terveyden puolesta. Onneksi Turunen ei vielä ole loukkaantunut.

  Sitä voi vaan arvailla minkälainen haloo nousisi, jos iso paha Karjalainen ajaisi kultapoika Kakkoa päähän. Todennäköisesti yli kymmenen pelin pelikielto ja mediassa Karjalaista vaadittaisiin roviolle. Mutta kun kivan Tepsin hymypoika Sählä-Salonen ajaa tylsän HPK:n nobody-Turusta, se on melkolailla ok.
   
  Tattari, MarkoPalo, nakke-81 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Pakko oli katsoa tuo äsken uusintana, piti jo aiemmin. Salonen hyppää oikein ja osuu päähän. Lopuksi jäähyllä istuessaan ja odottaessaan sinne kaveria vielä näyttää kädellään filmausta (aka hyppyliikettä). Mitenhän Turunen tuossa filmasi. Ainoa hyppy oli Salosen taklauksessa.
   
  Kymppitonni tykkää tästä.
 18. Breivarin kikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito oranssi
  Hieman pelottaa jo valmiiksi, millaista menoa on Turussa tänään. Siellä on TPS:n puolella jo useammassa ottelussa ollu ylikiehumisen vaara. Saakohan ne tänään Turusen kokonaan pelistä pois.
   
 19. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Tuomiot annetaan sen perusteella kuka on kysessä. Turusta on kyllä ajeltu ihan huolella päähän ja nimenomaan tarkoituksella. Ei noi ole enää sattumaa, sen näkee jokainen. Tämähän vain alleviivaa sitä, että TPS:n leirissä ollaan epätoivoisia ja otetaan ne viimeisetkin keinot käyttöön.

  Eikä siinä mitään, kyllähän kovaa saa ja pitääkin pelata mutta selkeät ajojahdit ja vahingoittamiset ovat väärin. Kovat ja puhtaat taklaukset ovat hienoja mutta valitettavan harva niitä osaa ja ne lisäksi tulkitaan useimmiten väärin.
   
 20. BelajaSmert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Juu kyllä jonkinlainen tarketti Turunen ainakin viime pelissä oli.. lähes joka katkolla kun Turunen kentällä niin siinä oli joku tupsilainen hälle jotain mussuttamassa.. mistä lie ovat kääminsä Teemuun käräyttäneet? Kultainen potta tuskin kaikkea selittää
   
 21. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Just näin.

  Salonen näytti sukeltamismerkkejä ja Heikkinen mussutti, että aina kun pitää naamaa niin saa jäähyn, eli jo klassikoksi muodostunutta naamasta kiinnipitämistä.
  Yrjöttäviä jätkiä.

  Kun kerho voittaa ja Turunen huispaa tänään kostoksi tehot 3+2, sekä edellä mainitut TPS-puolustajat kolauttavat naamansa yhteen rännikiekkoa hakiessaan, niin puhutaan jo hyvin sujuneesta illasta.
   
 22. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kyllä sitä niin toivoisi, että rosterista löytyisi Jari Sailio tai jarisailio2. Olisi ko. puolustajilla vähemmän hauskaa.
   
 23. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Turusen ensi kauden joukkueesta mitään mitään huhuja liikkunut Hämeenlinnan juottoloissa?
   
 24. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  HIFK, aika varmaa huhua ellei jotain ulkomaanhommia tulisi.
   
 25. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Hieman haiskahtaa case Suomela.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.