Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Teemu Turunen – kiekollista taitoa täynnä kuin Turusen pyssy

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 24.11.2016 klo 22.56.

 1. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Jos Palve, Vesalainen ja Lehtivuori jätti isoja aukkoja paikattavaksi, niin tästä tulee jäämään melkonen monttu.

  Mutta tämä kausi on niin nuori, että tässä alkaa kasvaa nälkä syödessä. On meillä kova äijä jengissä, eikä se edes ole ainoa.
   
 2. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tuo Turusen esityö Nenosen maaliin oli aivan tajuttoman hieno. Haki itselleen vetopaikkaa, mutta huomasi että väylä ei ole auki, joten käänsi vedon pois ja sitten rystysyöttö jonkun 7 pelaajan läpi suoraan lapaan.

  Kun on kuuma niin on kuuma!
   
 3. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
 4. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  Noh, onhan tähän varautunut jo sen verran ettei nyt hirveästi pistä vituttamaan. Toki tässä on vaara käydä IFK:lle vielä "suomelat", mitä en pitäisi yhtään epätodennäköisenä. Nautitaan nyt kun vielä voidaan.
   
 5. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ihan ymmärrettävää. Kaveri on Helsingistä kotoisin, ja nyt nousujohteinen ura mahdollistaa siellä pelaamisen, niin on ihan ymmärrettävää, että tarttuu tuohon. Ja saattaa toki jatkaa vielä isompiin ympyröihin, kuten täällä todettiin.
   
 6. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Odotettua ettei jatka täällä. Kovassa iskussa on Turunen ja nautitaan hänen pelistään nyt vielä tämä kausi, kun voidaan. Menetys on tietysti iso mutta ei jäädä tätä isommin nyt voivottelemaan. Luotan, että ensi kaudelle saadaan iskukykyinen joukkue koottua.
   
 7. lartama24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Jäähonka, HIFK
  Sitten vain toivomaan ettei tavata IFK:ta play-offeissa. Terv. "jokerit ja varjojen maa 90-luvun playoffeissa"
   
 8. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Jäitä hattuun. Tiedossahan se on ollut, että Turunen siirtynee ensi kaudeksi muihin maisemiin. Näillä otteilla ei myöskään välttämättä Liigassa jatka, oma vahvin veikkaus ensi kauden seuraksi on Jokerit. Eiköhän noissa mahdollisissa muista liigajoukkueista tulevissa sopimustarjouksissa ole ulkomaan pykälät, joten eipä ole välttämättä HIFK:ssakaan ensi kaudella.

  Emil Larmi sen sijaan voisi mielestäni hyvinkin olla ensi kaudella HIFK:n ykkösveskari. Kertoi avoimesti jo kesällä, että seuraavaksi kaudeksi pyrkii isompaan seuraan. Onnistunut kausi Helsingissä poikisi isolla todennäköisyydellä sopimustarjouksia KHL:stä ja SHL:stä.

  Pennasen aikana on ollut hienoa jatkumoa johtavista hyökkäyspään pelaajista:
  Kapanen -> Manninen -> Palve -> Turunen -> Innala?
   
 9. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Ei vituta, että lähtee, koska se oli toki tiedossa. Vituttaa kuitenkin, jos joutuu katselemaan jossain HIFKissä. Sitä en kyllä usko minäkään - eiköhän Jokerit vedä välistä. Itse asiassa pitäisin tyhmänä Jokereilta, jos eivät tarjoa sopimusta KHL:ssä tuloksentekoon pystyvälle omalle kasvatille.
   
 10. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ei tässä nyt varmaan kukaan kuvitellut Turusen jatkavan. Kolmas kausi jo menossa meillä ja nyt tuli odotetustikin todellinen breikki tällä kaudella. Ponnahduslauta on siis käytetty ja on aika edetä uralla. Larmin kanssa tosiaan käy lähes varmasti samoin.

  Ja sitten ne hyvät uutiset. Pelaavat kuitenkin loppukauden vielä meillä ja tämä kausi menee nyt koko joukkueella hienosti ja nousujohteisesti. Viime kaudellahan meiltä jäi näkemättä, mihin silloin breikanneet Palve, Vesalainen & Lehtivuori olisi Kerhon johdattanut, kun ei päästy pelaamaan pudotuspelejä.

  Kuten on aiemminkin täällä puhuttu, niin menestys tulee aina vaatimaan Kerholla sitä, että pelaajat ottavat isoja kehitysaskeleita juuri sen menestyskauden aikana, eikä sitä edeltävällä kaudella. Muuten ehtivät karata muualle.
   
 11. Rolf Paski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
  IFK alkaa profiloitua uudeksi Jokereideksi. Ostetaan pistepörssin parhaat äijät, mutta silti ei pärjätä.

  Ilves veti kovan ässän hihastaan. Teki jatkot kaikkien tehoäijien kanssa. Kerho ei pystynyt samaan. Samoilla resursseilla kuitenkin pelataan. Toki jos taas lähelle 300k lappuja IFK on heiluteltu, niin ei edes kannata. Pitäkööt sillä hyvänänsä...
   
 12. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  Voihan tuolla Ilvekselläkin olla ties mitä julkistamattomia Örebro-pykäliä... Toki noista tehomiehistä Ruotsalainen taitaa olla matkalla taalakaukaloihin. Ainakin kiinnostusta on tainnut olla.

  Mutta se OT:sta ja takaisin Turuseen. Kyllä Teme vetää huikeaa kautta ja olihan tämä nähtävissä ettei ensi kaudella Kerhossa pelaa. Toivottavasti pääsisi vielä isompiin ympyröihin kuin Nordis, ansaitsisi sen kyllä.
   
 13. Nigi Jäsen

  Tällä tahdilla ei pelaa Liigassa ensikaudella.
   
 14. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Huh. Jotenkin näen muuten nyt sekä Turusen että Larmin Jokereissa, (vaikka ehdin jo toisessa ketjussa veikkailla Turusen ainakin ensi kauden pelaavan HIFK:ssa). Larmihan kävi jo Leijonissa Marjamäen tsekattavana!
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Larmihan sanoi haluavansa juuri ulkomaille. Toisinsanoen Pohjois-Amerikkaan, sinne tie vienee.
   
 16. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Miksi Larmi saisi paremman ponnahduslaudan ulkomaille pelaamalla vielä yhden kauden HIFK:ssä? Eiköhän se tie ole auki ihan suoraan Kerhostakin. HIFK ja isot valot voi yhtälailla olla takapakkia uralle, siellä osataan kusta asiat ihan ammattitaidolla. Sama juttu Turusen kanssa, jos siellä ens kaudella pelaa.
   
 17. Ralph Jäsen

  Toisin kuin Turunen, Larmi olisi voinut lähteä jo nyt kesällä Pohjois-Amerikkaan, mutta vielä yksi kausi Liigassa rajattomalla vastuulla oli näemmä päätös. Joten miksi vielä pelaisi yhden lisää, varsinkin uudessa jengissä, jossa avauskausi saattaisi olla vaikea.
   
 18. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Sain siitä Larmin haastattelusta kuvan
  - haluaa ulkomaille
  - Liiga ei ole ykkösvaihtoehto, vaikka isossa seurassa saisi ehkä enemmän näkyvyyttä
  Eli, jos ei mitään kiinnostavaa tulisi ulkomaille tarjolle, niin vuoden jatkot vaan Kerhoon. Ei nuorella kaverilla ole kiirettä, jos vain vielä kehittyy ja menee eteen päin Hämeessä. Sponsoreilta hieman lisäapuja, ja Kerhon osakkeita nippu kaupantekijöiksi >hymiö+peukku<
   
 19. Ralph Jäsen

  "Olet Jokerien kasvatti"
  "Vieläkö kutkuttaa pelata joskus Jokerien paidassa? – Totta kai."
  "Miten olet helsinkiläisenä viihtynyt Hämeenlinnassa?"

  Ja kaiken keskellä HIFK-siirtohuhun yhteydessä kysytään "mikä Helsingissä houkuttelee?" Olipas tyhmästi muotoiltu kysymys. Turunen ei huhua tietenkään voi, eikä kommentoinut mitenkään, mutta olisi voinut vastata "en tiedä huhusta, mutta olen helsinkiläinen, joten se Helsingistä houkuttelee".
   
 20. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  mailanmittaaja tykkää tästä.
 21. Letang58 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei näitä liikaa ole HPK:lle osunut, toki nyt viime kausina alkanut napsua.

  Helmikuu 2009 – Jussi Makkonen, HPK
  Lokakuu 2014 – Jesse Saarinen, HPK
  Joulukuu 2016 – Mathias Porseland, HPK
  Tammikuu 2018 – Oula Palve, HPK
  Marraskuu 2018 - Teemu Turunen, HPK
   
 22. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kun sarjassa on 15 joukkuetta, niin tasaisella kaavalla olis noin kerran kahdessa vuodessa osumatodennäköisyys, eli nyt menee ihan hyvään tahtiin. Larmi tulee seuraavan kuitenkin ottamaan.

  Mika Pietilän muistan ainakin napanneen tämän palkinnon Kerhon paidassa 90-luvun lopulla, eil tie on raivattu Kerholaiselle maalivahdille.
   
 23. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Ulkomuistista heitettynä Pietilä voitti kuukauden pelaaja -palkinnon tammikuussa -96. Eikös myös Andrew Verner napannut saman pokaalin kerran seuraavalla kaudella?
   
 24. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Oikein muistat. Myös eräs Pasi Nurminen on tuon pokaalin myöhemmin napannut.