Teemu Selänne – liikemies & some-vaikuttaja

  • 701 912
  • 3 544

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mua jotenkin masentaa, että joka kerta kun Teemu on nykyän uutisissa, sitä ymmärtää paremmin että ihminen sekin vain on. Tykkäsin paljon enemmän siitä supertähdestä, joka teki mainetekoja ja jota ihailtiin ihan yhdessä tuumin. Tää on varmaan niitä juttuja minkä takia sanotaan, että älä tapaa sankareitasi. Twitterin ja klikkimedian aikana ne on valitettavasti pakko tavata.

Video oli hauska, eikä siitä kenenkään pitäisi mieltään pahoittaa. Mulle ei tullut edes mieleen, että siinä olisi yritetty jotain känni-efektiä saada aikaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Selänne osoitti pienuutensa, jos tuosta oikeasti suuttui. Ei yhden parodiavideon pitäisi maan suurimman lätkätähden brändiä niin paljon kolhia. Nyt video saa oikein mukavasti julkisuutta. Luultavasti se olisi äkkiä unohdettu, jos Teemu tai mikä lie asianhoitaja ei olisi älähtänyt.

Itse video oli kyllä aika outo. Silti siitä ei saa kunnianloukkausta millään. Ehkä alkoholismiin viittaaminen olisi voinut jo täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit, mutta ei tuosta videosta löydy mitään selvää vihjettä siihen. Jos Teemu on sellaisen löytänyt, niin se on vain hänen omassa päässään. Siitäkin huolimatta, että monelle miehelle alkaa tunnetusti kuppi maistua, jos vaimo ja lapset lähtevät.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täyttääkö video kunnianloukkauksen määritelmän? Ei. Oliko video hauska edes nimeksi. Ei. Paljon melua tyhjästä. Luulisi, että Teemukin vähän aikaa harkittuaan ymmärtää, että tällaiset videot on vain osa julkisuuden tuomia varjopuolia.

Tässä omatkin ajatukseni keissistä. Ehkä aluksi nauratti hieman hyvä imitaatio, mutta ei tuossa muuten kauheasti hauskaa ollut. Mutta että kunnianloukkaus...
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
On tämä show ollut arvattavissa jo vuodesta 2007 lähtien, kun finnish flash aloitti jokavuotisen "lopetanko vai en" - saippuaoopperan. Kun muut Teemun kotimaan kiekkoaikalaiset Sakusta, Koivusta ja Lehtisestäkin lähtien ovat pystyneet lopettamaan urat vähäeleisen tyylikkäästi kertalaakista suoraan taustalle, on Teme osoittanut yhä vahvemmin uran jälkeen tätä omaa luonnettaan eli spottivalot vain kirkastuvat ympärillä. Skandaalia ja kohua kerrasta toiseen, vittu kun ei eletä enää teksti tv 235 - ajassa, kun Selänteestä näki vain yön NHL- tehot ysärin lopussa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jos Teemulla olisi enemän huumoripuolelta ymmärrystä ironiaan niin ei ehkä reagoisi ihan näin voimakkaasti. Kaikkihan me tiedetään, että Selänne on eräs kovimmista huippu-urheilijoista tässä maassa ja on antanut korvaamaatoman panoksen lätkän eri sarjoille ja joukkueille.

Se, että on paljn kotoa pois ja muu perhe on tällöin ilman isää sekä aviomiestä ei tosielämässä ole niin ruusuinen asetelma. Tosin rahallistakin korvausta on tullut, joka vaikuttaa positiivisesti ns suruun. No, jos sitten parodioidaan asiaa niin se on toinen juttu. Ja tästä kai nyt tämä myrsky vesilasissa onkin syntynyt. Onhan? Mulla on Teemusta hyvä käsitys enkä niin seuraa kaikkia otskoita mutta mulle tämä äijä on aina erittäin korkealla kun puhutaan maamme urheilueliitistä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Todella mauton video minun mielestäni.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Ymmärrän Teemua ja reaktiota. Yleensäkin kun pitää perhe (lapset) ottaa mukaan näihin parodioihin niin mennään jo huonon maun puolelle...
Juurikin näin. Kyllähän siitä varmaan olisi saanut hauskojakin sketsejä aikaiseksi varsinkin kun tuo kaveri imitoi aika hyvin, mutta kyllähän näköjään täälläkin jotkut tykkäsivät....
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuten kirjoitinkin tuonne Mille naurat juuri nyt -ketjuun, niin paremmat jutut kyllä pitää keksiä jatkossa, jos noita parodiavideoiden tekemistä jatkavat. Minulta meni se juju vähän ohi, jos sellainen oli. Sinänsä ihan hyvin imitoitu.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai nuo jutut liittyneet todellisuuteen millään tavalla? Vaikea ymmärtää, että Teemu otti nokkiinsa, jos nuo jutut ovat silkkaa vitsiä, niin kuin niiden oletan olevan. Hyvin muuten imitoi. Ei jutut ehkä itsessään olleet kovin hauskoja, mutta imitointi meni niin nappiin, että jos olisi jotain uskottavampaa juttua, niin saattaisi mennä jopa läpi. Pelkkä puhe siis.
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kuten kirjoitinkin tuonne Mille naurat juuri nyt -ketjuun, niin paremmat jutut kyllä pitää keksiä jatkossa, jos noita parodiavideoiden tekemistä jatkavat. Minulta meni se juju vähän ohi, jos sellainen oli. Sinänsä ihan hyvin imitoitu.

Video ei tosiaan ollut lainkaan hauska, mutta tästä reagoinnista voi tulla. Joko Selänne on asiasta täysin tietämätön tai sitten tähdellä on tylsää asua osavaltiossa, jossa kukaan ei häntä tunne. Ketä ylipäätään kiinnostaa ex-jääkiekkoilijan jääkiekkoon liittymättömät asiat. Teemu on suomalaisen jääkiekkoilun Danny. Molemmilla on ollut kulta-aikansa, mutta nykyään ei voi muuta kuin sääliä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Video oli outo. Ehkä olisin itse ollut vain hiljaa mutta tavallaan ymmärrän Teemua kun video tekee pilaa hänen vaimostaan ja lapsista.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kun muut Teemun kotimaan kiekkoaikalaiset Sakusta, Koivusta ja Lehtisestäkin lähtien ovat pystyneet lopettamaan urat vähäeleisen tyylikkäästi kertalaakista suoraan taustalle, on Teme osoittanut yhä vahvemmin uran jälkeen tätä omaa luonnettaan eli spottivalot vain kirkastuvat ympärillä.
Tässä tulen Teemua hieman vastaan. Kukaan suomalainen jääkiekkoilija ei ole ollut toistaiseksi Teemun veroinen. Se, että Saku Koivul ei ole tällaista arpapeliä pelannut on varmasti osaltaan kiinni myös siitä, että hänelle ei mediassa ikinään ole tarjottu samanlaista tilaa. Siinä missä Saku (no offence) on syöpäänsä lukuunottamatta ollut medialle HMV, on Teemu aina kiinnostanut. En siis lähtisi vertaaman kavereiden uraa keskenään. Se, että Teemu on virallisen lopettamispäätöksensä jälkeen esittänyt suurta typeryyttä on sitten toinen asia, mutta olisiko Saku edes mediaa samassa määrin kiinnostanut. No ei helvetissä. Ei uran aikana, ei edes syöpää kärsivänä taikka sen voitettuaan ja uran päätettyään.

On vain yksi Teemu Selänne. Nyt odotamme, että Laine astuu hänen luistimiinsa. Hassuttelun aiheita olisi jo nyt jos hassuttelemaan haluttaisiin ryhtyä. Esimerkkinä se, että täysi-ikäinen mies ei osaa huolehtia itsestään ja pyykeistään. Jos edellä mainitut edes niitä noloimpia asioita olisi.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ja ihan yhtenä mielenkiintoisena pointtina. Tämähän saattaa jopa vähän osua Teemuun. Ei hän mikään Family Guy ole koskaan ollutkaan. Ties vaikka vähän isompia kiviä pellossa ja videon ajoitus oli täydellinen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tässä tulen Teemua hieman vastaan. Kukaan suomalainen jääkiekkoilija ei ole ollut toistaiseksi Teemun veroinen.
Jari Kurrilla voisi olla sanansa sanottavana tähän, olkoonkin että itsekin pidän Teemua kaikkien aikojen parhaana suomalaisena jääkiekkoilijana. Kurri nyt ei sinänsä ole ihan validi vertailukohta koska teki uransa käytännössä aikana ennen internetiä, ihan sitä loppu-uraa lukuunottamatta.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Teemu Selänne ois voinut käydä kesän Suomessa ja jäädä pysyvästi Californiaan. Vai jäikö se? Samalla ois pitänyt tiukan linjan siihen, mitä Suomen suuntaan antaa tietoja ja haastatteluja. Onhan toi nyt tehny itsestään ihan vitun speden vesineen, muine paskatuotteineen, valavuorella ja kyynelehtimällä mediassa. Kasvattais munat tai jotain.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Itsehän repeilin tuolle videolle ihan huolella. Tosin katsomisen jälkeen mietin, että olinko ilkeä vai johtuiko se siitä, että parodiahahmo on täydellinen vastakohta Selänteen julkiselle kuvalle, jossa on siis aina hyvä meininki!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllähän Selänne on aina varjellut ja luonut julkisuuskuvaansa hyvin tarkasti.
Ei kyllä uskoisi, kun kuuntelee/lukee Teukan aivopieruja mediasta. Minusta se julkisuuskuva on laskenut askel kerrallaan joka kerta, kun Teukka on avannut suunsa uransa päättymisen jälkeen. Ja niin kävi jälleen kerran. How low can you go?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Voi Teemu! Jos pyörii julkisuudessa niin kaikkee voi tulla. Lisäksi jos tuo perheen julkisuuteen, niin kaikkee voi tulla heillekin. Tuomitsisin videon jos Teemun perhe ei olisi tuotu julkisuuteen missään vaiheess, mutta nyt on eri asia. Taitaa käydä straisandit tässäkin asiassa: netissä on jotain jota stara ei halua muiden näkevän, haastaa homman oikeuteen, jolloin asia saa media huomiota ja voilá, kaikki käy sen katsomassa.

Voimia Coto De Cazaan ja Broljekset kiittää mainostamisesta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Todennäköisesti tuo video päätyy myös rapakon taakse Teemun entisten pelikamujen katsantoon. Mitähän he tuosta ajattelevat? Jotenkin tuntuu, että moni nauraa kippurassa. Kissakin oli Grezky...kitty, kitty, kitty...tuu takas.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.

Morgoth

Jäsen
Voi Teemu! Jos pyörii julkisuudessa niin kaikkee voi tulla.

Itselleni on mysteeri, että ihan fiksutkin (ei välttämättä #8) ihmiset kuvittelevat voivansa aina hallita julkisuutta ja nauttia aina vain sen hyvistä puolista. Sama kuvio on toistunut kuitenkin jo vuosikymmeniä ja joillekin se on edelleen aina yhtä suuri järkytys/yllätys.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Uran aikana Selänteen suhde julkisuuteen oli paljon ongelmattomampi, kun hänen ei tarvinnut puhua juuri muusta kuin jääkiekosta, eikä hänellä kauden aikana paljon aikaa muulle ollutkaan. Varmasti myös joukkueen viestintä piti huolen siitä, että pelaajat esiintyvät julkisuudessa vain myönteisissä yhteyksissä.

Nyt tilanne on toinen. Teemulla on liikaa aikaa, eikä hänen peräänsä taida katsoa kukaan. Tietysti ympärillä pyörii kaiken maailman asianhoitajia, mutta näiden viestintäosaamisesta en ole kovin vakuuttunut, kun Teemu päästetään höpisemään asioista, jotka eivät ole hänen ns. ydinosaamisaluettaan.

Ja kohta tulee taas kesäkin, mikä tarkoittaa Teemulle kaikenlaista rientoa kotimaassa. Suomalainen media on vuosikaudet uutisoinut kohteliaasti lähinnä Teemun golfin- ja tenniksenpeluusta, vaikka uutisen aihetta olisi tainnut olla paljon muuhunkin. Tämän suojelun syy on tietenkin se, että Teemu on lehdille niin arvokas, ettei häntä sovi suututtaa.

Mutta jos Teemun media-arvo alkaa uran jälkeen vähitellen laskea, niin suojelu voi loppua. Teemun kannalta on huolestuttavaa, että suunta on roskajulkisuuteen päin. Tätä menoa kulissit romahtavat vielä näyttävästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös