Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Teemu Ramstedt SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 31.05.2019 klo 10.20.

 1. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Niin no monesti se perheellisillä kiekkoilijoilla on aika sama missä vuoden tai pari viettää, varsinkin jos on perhe mukana. Fokus on aika pitkälti kiekossa ja omassa perheessä. Naiset löytävät seuraa toisista kiekkoilijoiden naisista ja muksut tulevat perässä.

  Jollekin nuorelle hulivilille merkkaa enemmän se valojen määrä ja kirkkaus. Lappeenrannassakin Saimaa jäätyy talvella ja lehdet putoavat puista. Raumalla meri jäätyy joskus ja harmaata on. Hämeenlinnassa Vanajavedellä ei purjehdita ja loskaa on joka paikassa. Ilonat, Vaakunat, ja Dominot on nähty nopeasti.

  Mutta mielenkiintoista on nähdä Ramu taas tositoimissa. Toivottavasti onnistuu.

  Edit. Viestiä korjailtu.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019 klo 14.24
  ahal ja Individual tykkäävät tästä.
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Erittäin todennäköisesti näin. Ei välivuoden pitänyt kiekkoilija voi kovin hurjaa palkkaa odottaa.

  Todennäköisesti hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti, mutta toki hieman epävarmuustekijöitäkin on.
   
 3. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kyllä se 150k on minimi millä on irronnut, Zaborskylle samanlainen lappu niin se on 300k kiinni kahdessa miehessä ja 30% budjetista.
   
 4. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Näköjään pienellä budjetilla lähtee SaiPa kauteen, mikäli ovat vain miljoonan varannut palkkoihin.
   
 5. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Mistä tämä tieto SaiPan pelaajabudjetin puolittumisesta miljoonaan euroon?

  E. Hitaus on syvyyttä.
   
 6. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Erikoista tuo hämeenlinnalainen talousmatematiikka. Toivottavasti HPK:n toimistolla on prosenttilaskut paremmin hallussa... :)
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ferriksen linkkaamissa jutuissa kerrotaan rehdisti, mistä Teemunkin sairastamassa, yhä yleistyvässä, IBD-sairaudessa on kyse. Olennaista on ymmärtää, että ko. sairaus on elinikäinen ja sen luonteeseen kuuluvat olotilojen vaihtelut. Lääkityksestä huolimatta. Joskus voi tulla ns. akuuttivaiheita, jotka vaikuttavat myös päivittäiseen tekemiseen. Teemu kertoi, että kahtena keväänä hän on pelannut myös akuuttivaiheen aikana, mikä on saattanut näkyä tuloksissa. Itse tietää toki parhaiten, miten paljon. Tämä vaan pohjaksi tuleviin koitoksiin talven varalle, jos tulee iltoja ettei putki kulje tms. Mutta olihan asia tiedossa jo mm. keväällä 2016 Hifkissä. Ja silloin kulki.

  Päivän Satakunnan Kansassa oli juttua samasta aiheesta, ja siinä nuorehko mies kertoi, että akuuttivaihe on kiusallinen, kun usein pitää päästä nopeasti vessaan. Oli sitten missä tahansa.
   
 8. FinnPete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Remulle on kai merkitty paikka kaupungin päähän. Tämä oli puolivitsi vain, joskus oma pissihätäkin on ihan niin ja niin lähellä ettei kastu vaatteet. Jos Remu laittaa SaiPalaisena haasteita kyseisen ominaisuuden omaavien henkilöiden tukemiseen niin oon mukana 20€.
   
  ahal tykkää tästä.
 9. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Joo, myönnetään, tuli tässä muiden töiden ohessa hiukan laskettua pieleen kun huolimattomasti laskin. Aiemmin tosiaan sitä 2 miltsiä ajattelin budjetiksi.
   
 10. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Kuten täälläkin on jo puhetta ollut ni hieman ihmetyttää miten mies joka julkisesti on kertonut juoksevansa sinne mistä saa eniten rahaa päätyy SaiPaan? Luulen että tarjouksia on satanut muualtakin eikä tuo pelaamaton kausi vaikuta niin paljon kuin on annettu ymmärtää. Ei se ammatti vuodessa unohdu.

  Kenties iso rooli selkeänä ykkössentterinä kiehtoo? KHL saisi rahaa mutta onko mieluisaa matkata pitkin Siperiaa 7min peliajalla vaikka ruplia tilille kiliseekin. Ei hän halvalla tänne tullut, mutta en myöskään usko mottipäiseen ja siihen etteikö IFK tai TPS olisi voinut tarjota vähintään samaa.

  Hieno juttu kuitenkin. Nyt vain luistimet jalkaan ja tatsi kuntoon ennen syyskuuta. McIntyren ja Raun tehokkuus toiveissa kun Ramu Zapon ja herra X keskelle pääsee.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019 klo 14.43
 11. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ramstedt on ainakin hyvin aktiivinen kirjoittelija somemaailmassa. Saa nähdä muuttaako se myös SaiPan toimintaa mediassa ja somessa avoimemmaksi ensi kaudella. Toivottavasti ensi kaudella ei lähdetä yhtä hiljaisella tiedotuspolitiikalla mm. loukkaantumisten suhteen. Ei näitä aktiivisia somekirjoittelijoita muutenkaan ole SaiPan joukkueessa liikaa.

  Kyllä Ramstedtin ratkaisuun valita SaiPa vaikutti myös varmaan se, että vaikka hän KHL:stä olisi saanutkin tarjouksia niin tuskinpa Ramstedtin perhettä kiinnosti lähteä tässä elämänvaiheessa Venäjälle. Eiköhän SaiPassa kiinnostanut myös mahdollinen ykkössentterin rooli.
   
  juice71 tykkää tästä.
 12. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä hän sitten laskelmoi ja sijoitti vuoden SaiPaan, arvelee tekevänsä kovemmat tehot ehdottomana ykkössentterinä kuin vaikka isossa seurassa kakkos-kolmosketjussa, saa näin kivasti pelituntuman takaisin ja kuten julkkarihaastattelussa toteaa uskovansa pelivuosia olevan vielä reippaasti niin siitä on hyvä tehdä sitten niitä huippudiilejä Keski-Eurooppaan.

  Jostain syystä en ole tämmöisen mahdollisen laskelmoinnin vuoksi edes kovin tyrmääntynyt, sillä tällaisessakin skenaariossa hyötyjinä on molemmat tahot - seura ja pelaaja. Vuoden kuluttua hyvästellään Ramu ja ja otetaan tilalle taas astetta kovempi ykkössentteri. Näin tämä tytöt etenee.
   
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 13. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Mie olen kyllä todella tyytyväinen Ramstedtin hankintaan. Näitä kiekolla taitavia pelaajia pelaa niin pirun harvoin keltamustissa. SaiPalaiseen DNAhan kuuluu, että koohotetaan kenttää tuhatta ja sataa, mutta lopulta kun kiekon kanssa pitäisi tehdä jotain, niin kädet jäätyvät täysin.

  Olen aivan varma, että tällä palstalla tullaan ensi kaudella manaamaan sitä, että Teemu ei luistele täysillä alaspäin, ja kuinka laiska pelaaja hän on. Omasta mielestäni menestyvä joukkue koostuu näistä kiekkotaitureista, joilla on hieman erivapauksia, ja sitten taistelijoista esim eme, micce.
   
 14. 17Kovalchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & kahvakiekko
  Nimenomaan todella hyvä että hankitaan välillä muitakin kuin hmv-osaston ukkoja. Sytyn!
   
  Individual tykkää tästä.
 15. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Nyt oikeastaan itse alan vasta käsittämään minkälaisen kaappauksen toimistomme teki. Ramstedt on pelannut parhaan kautensa Liigassa 2015-16, jolloin saldoksi muodostui 8+44=52 & +14. Mikä tästä tekee niin hienoa? Sen kauden HIFK:ssa toisiksi eniten pisteitä teki eräs Tomas Zaborsky, 27+21=48 & +17. Kolmantena IFK:ssa oli tuolloin Robert Leino 33 pisteellä, joten voisi kuvitella että tällä meidän parivaljakolla natsaa "ihan kivasti" yhteen peli. Tämähän on se sama kausi kyseessä jolloin Rau vei Zabon nenän edestä maalipörssin voiton 28+18=46 ja McIntyre tuli Liigan pistepörssissä toiseksi saldolla 16+40=56.

  Onhan näissä molemmissa hankinnoissa pieniä kysymysmerkkejä, mutta milloin viimeksi SaiPa on kalastanut tällaisia vonkaleita? Entä tällaisen valmiin tutkaparin? Ei milloinkaan. Toimisto hankki meille uuden ja valmiin "McIntyren ja Raun". Siihen vielä kolmaslenkki niin ai että. Tuossa toki voisi toimia myös Nikon laukaus, joihin Ramu tarjoo huippupaikat ja Zabo ohjaa maaliin. Kakkosketjuun hankittaisiinkin sitten tekijämies Saaren ja Oksasen tueksi ja mentoriksi?
   
  redpecka ja Individual tykkäävät tästä.
 16. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olisko 11 vuotta sitten kalasteltu Toporowski ainoa tämän kategorian vonkale SaiPan historiassa? Zaborsky voitaisiin laskea Toporowskin verrokiksi, ja nyt sitten Ramstedt siihen lisäksi.
  Shayne Toporowski at eliteprospects.com
   
  Spitfire ja Individual tykkäävät tästä.
 17. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä:

  Topo = Zabo
  Nabo = Ramu

  Nabokov (RIP) oli jonkin sortin arpa, Venäjän Gretzky, ykköskierroksen varaus, mutta ei oikein ikinä lähtenyt ura toivotulla tavalla käyntiin vaikka hyviä tehoja änärissä tekikin, jäiköhän se luistelusta sitten loppujen lopuksi kiinni. Taitava heppu kumminkin.

  Ramuun liittyy myös hiukan riskiä, ei ole hö edes NHL-varausta, mutta on osoittanut kumminkin olevansa ihan Liigan eliittiä.

  Eli kyllä tässä tänä keväänä eletään selkeästi SaiPan historian kovinta aikaa nimimiesten hankintojen osalta.
   
 18. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olen oikein tyytyväinen Ramstedtin sopimukseen! Tullee tekemään hyvin pisteitä, koska todennäköisesti pelaavat Zabon kanssa jokaisessa erikoistilanteessa. Jääaikaa ja mahdollisuuksia näyttää tullaan antamaan niin paljon, kuin jaksaa ottaa. Henkilökohtaisesti odotan sekä Ramstedtilta että Zaborskyltä 50 tehopisteen kausia. Siinä vanavedessä voi muutama muukin breikata Liigaan.