Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Teemu Ramstedt SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 31.05.2019 klo 10.20.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Avataas herralle oma ketju, että saadaan spekulaatiot herrasta omaan osioon. Sopimus on siis kauden mittainen ja pelipaikka löytynee Zabon rinnalta ykkösketjussa, kun siitä hyvää näyttöä on jo HIFK:n ajoilta. Mielenkiintoista nähdä mille tasolle vuoden tauon jälkeen Ramstedt pystyy palaamaan. Ja SaiPan kannalta olennaista, että kuinka nopeasti pelituntuma löytyy.

  Uratilastot:
  https://www.eliteprospects.com/player/7799/teemu-ramstedt

  Soppariuutinen:
  https://saipa.fi/fi-fi/article/uutiset/teemu-ramstedt-saipaan/6524/

  Sopparin julkistaminen Youtubessa:
  31.5.2019 Teemu Ramstedt SaiPaan

  Ramu on ahkera twitterissä, joten tili kannattaa ottaa seurantaan.
  https://twitter.com/teemuramstedt

  Ramun sairaudesta ja väliin jääneestä kaudesta saa aika hyvin kuvaa lukemalla seuraavat artikkelit.
  https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000001159140.html
  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006093206.html
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019 klo 11.22
  Individual ja ahal tykkäävät tästä.
 2. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ensinnäkin: Teemu ei asettanut itselleen itselleen tavoitetta tälle kaudelle pelituntuman puutteen takia, mutta ei pitänyt sitä ongelmana kun on tehny taustalla fysiikkavalmentajan kanssa töitä tämä asia huomioiden. Lisäksi pitänyt kuntoa yllä polkemalla v. 2019 aikana jo 2000km määrän pyörällä + talvella sisällä lisää.

  Toisena: perhe muuttaa Lepraan mukana.

  Kolmantena: miehestä tuli jotenkin tosi seesteinen olo. Puhui innostuksesta kiakkoon ja halusta päästä näyttää Zaborskyn rinnalla. Kumpikin harrastavat viel pyöräilyä joten on jotai muutakin puhuttavaa ku jääkiekko.

  Neljäntenä: mulla o todella hyvä kutina tästä. Omalla kalatermillä kutsuisin tätä 16.4 kilon vonkaleeks. Taidan avata oluen tän kunniaks.

  Sopimuksen pituus ei oo mulla vielä selvillä tätä kirjoittaessa. Tietääks kukaa?
   
  mayra, ahal & Daywalker-75 tykkäävät tästä.
 3. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Voisalmenpoika sanoi striimin lopussa sopimuksen olevan yksivuotinen. Mahd. optiosta ei tietoa.
   
 4. Mjarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Helkutin hieno homma ja tervetuloa!
   
 5. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Yksi vuosi.
   
 6. Bacon Jäsen

  Ensi kaudella hyvät tehot tiskiin ja siitä isompiin seuroihin vuolemaan euroja ja SaiPalle luu käteen.
   
 7. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sytyn kyllä äijän realismille.

  Varovaisen positiiviset fiilingit Ramusta. Jos homma ei onnistukaan, niin sitten sentteriosastolla on isoa tonttia täytettävänä. Sehän se riski tässä on. Mutta antaa Ramun näyttää!
   
 8. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Jees. McIntyre + Kunyk tuli kumpiki vuoden sopparilla, ei muistaakseni optioita. Jäivät silti viel toiseks vuodeks.


  Teemu sanoi, että he tekevät perheenä päätöksiä, joten muistakaa tervehtiä vaimoa S-marketissa kun näätte. Eihän näistä viihtymiskysymyksistä koskaan tiedä. Onnellinen oon jo yhdestä kaudesta joten en nillitä sopimuksen pituudesta, kun arvelin sen olevankin 1+0.
   
  YksiKuppiTeetä tykkää tästä.
 9. Kuntz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ramstedt ja Zaborsky SaiPan syömähampaina 2019-2020. Uskotteko kotona? Tähän vielä huhuttu Persson niin meillä on paperilla erittäin kova ykkösketju.

  Ramstedtin hankinnasta todella positiivinen fiilis täälläkin mm. juuri nimimerkki Kunnonjykitin yllä mainitsemista syistä. Peleistä vapaa kausi on mahdollistanut fysiikkaharjoitusten painotuksen eri tavalla kuin normikaudella ja siitä hän itse mainitsikin. Kotiasiat ovat kaikesta päätellen nyt kunnossa ja perheen muuttaminen Lappeenrantaan on hyvä juttu. Henkilökohtaisen plussan annan Teemulle vielä avoimuudesta tuon perussairaudensa kanssa. Itseltä löytyy sama diagnoosi ja onhan tuo kannustavaa nähdä kohtalotovereita tällä tasolla haasteista huolimatta.

  Pelituntuman löytyminen, yhteistyö ketjukavereiden ja valmennuksen kanssa sekä sitoutuminen SaiPaan ovat nyt avainasemassa. Jos Zabon kanssa homma toimii, niin ehkä toiveita on lisävuodestä tähän soppariin. Tosiasia on kuitenkin, että ilman välivuotta SaiPalla ei olisi kyseiseen herraan olisi ollut juurikaan mahdollisuuksia, joten annetaan nyt näyttöpaikka!
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mutta se luu jäisi tässä tapauksessa käteen yhden herkullisen kauden jälkeen. Ei huono diili mielestäni.

  Herkullisia ribsejäkin syödessä jää pelkkää luuta käteen, mutta fiilis on hyvä.
   
  MarkoPalo, tonir, jalperi ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 11. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Tolla kokoonpanolla on paperilla hankala odottaa mitään kovin herkullista kautta. Näkisin, että tässä rakennetaan palikoita kautta 20-21 varten. Senkin takia olisi hyvä ollut olla Ramulla jokin 1+1 sopimus. Toki mieli saattaa muuttua, jos Koskirannan Jarno tekee paluun tänne.
   
 12. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Taitava pelaaja, jonka tehopisteet riippuvat paljolti ketjukavereista.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuskinpa siellä toimistolla tähtäillään pelkästään myöhempiin kausiin, koska jos tähtäiltäisiin, niin Ramulla olisi pidempi sopimus tai ei sopimusta ollenkaan. Tulevaisuuttakin toki ajatellaan, mutta kyllä tämä hankinta mielestäni kertoo siitä, että ensi kaudellakin tähdätään hyvään tulokseen.

  Pessimisti ei pety, mutta kyllä SaiPalla on mahdollisuudet onnistua ensi kaudella. Zabo ja Ramu ovat erinomaisia kavereita tulosvastuuseen ja he pystyvät vetämään koko joukkuetta parempiin suorituksiin.
   
 14. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  McIntyren sopimus oli mallia 1+1.
   
  kunnonjykit tykkää tästä.
 15. atsku Jäsen

  Kappas, nythän on kummat ajat SaiPassa, laiva on kääntynyt parempaan suuntaan. Tervetuloa Ramu!

  Ramstedtille tuo mukavan lisän Lprssa oleiluun se, että hallin vierestä löytyy iso tekojää. Mies on jääpalloilijataustan omaava ja pelasi taannoin myös pari matsia Hifkissä Bandyliigaakin. Miestä tullaan näkemään vapaa-ajalla ihan varmasti ison jään puolella tavalla tai toisella. Veiterän kannattaisi ottaa nyt medianäkyvyys irti ja kysyä Ramua vaikka johonkin tapahtumaan mukaan, vaikka sitten pelin avaajaksi Veiterä- Hifk matsiin tms.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019 klo 20.33
  jalperi tykkää tästä.
 16. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Individual tykkää tästä.
 17. HNaski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Huikea uutinen! Kaveri on pitänyt kuntoa yllä pyöräilyllä, joten suurin kysymysmerkki on pelirytmiin pääsemisessä. Mielenkiintoista oli myös maininta perheen muuttamisesta Lappeeseen, onko Ramulla haluja pysyä kauemminkin SaiPan riveissä muttei SaiPa uskaltanut pidempää sopparia antaa välivuoden takia?
   
 18. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Näen tässä samanlaista high risk high reward tyyppistä tapausta, mitä Lucenius oli viime kaudella. Sillä erotuksella että Ramun palkka on aina 100k enemmän, joten enemmän high risk rahallisesti. Perheen muutto mukana on iso asia viime kauden tilanteen kun ottaa huomioon ja onhan Lappee sentään kaupunki verrattuna vaikka Rauman kalastajakylään.
   
  Mctavish85 tykkää tästä.
 19. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Lainaus:
  Tuskin on 100k enemmän, kun viimekausi pelaamatta. Eiköhän SaiPa ole tehnyt taloudellisesti järkevän sopimuksen. Olen monesti ihaillut SaiPan taloudellista toimintaa, tuntuu niin järkevältä.
   
 20. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Kyllä minä tämän hankinnan lähtökohtaisesti plussan puolelle pistän. Pientä pelkoa on kuitenkin, että miten on välivuosi vaikuttanut ja miten hoituu oman pään peli? Eli vähän samoja ajatuksia kuin mm. Barneylla on. Eiköhän kuitenkin tee Zabon kanssa pisteitä, jos ottavat omiin yhden, mutta tekevät kaksi, niin homma ok :-)

  Nyt on tosiaan hieman "epäsaipamaisia" hankintoja tehty Zabon ja Ramstedtin myötä. Eikä siinä mitään, ehkä ihan hyvä välillä näin, että on muutama valmis pelimieskin rosterissa. Ja on myös niin, että joukkueessa pitää olla pelaaja/pelaajia, joita jengi haluaa tulla kattomaan. Viime kauden joukkuehan oli hyvin tasapaksu, ei siellä oikein ketään niin kiinnostavaa pelaajaa ollut. Joukkuueessa pitää olla joku viivapommittaja, maaalintekijä, "McIntyre", kovia pommeja pelistä toiseen jakava taklaaja, joku vastustajan ärsyttäjä tms...Nyt lähtökohtaisesti maalintekijä ja koviin pisteisiin pystyvä sentteri löytyvät. Uskon kiinnostavan yleisöä. Toki tulosta pitää tulla myös ja uskon, että eiköhän sitä tulekin.

  Tästä samasta asiasta oli Markkanenkin maininnnut, että vähän jäi viime vuoden jengi tylsäksi (ja suht olematon pelitapa varmaa vaikutti myös), vaikka kotona voittoja tuli, niin yleisöä se ei houkuttanut. Olen tästä täysin samaa mieltä Markkasen kanssa.
   
 21. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Luuletko oikeasti että mies, joka julkisesti on sanonut menevänsä rahan perässä, koska ura on lyhyt, tekisi Lappeenrantaan! edullisen sopimuksen? No way Jose. Kyllä siellä mennään suuruusluokassa 200k palkalla, ja mikäs siinä. Saipalla on akuutti pelaajapula kärkimiehistä, ja viime kaudelta on äijää poistunut sitä tahtia että pariin isompaan nimeen onkin varmasti lyödä hillot kiinni kuten Zaborsky ja Ramstedt. Mutta niissä on samalla kiinni se 30-40 % koko jokkueen pelaajabudjetista (eli yhteensä 300 - 400 k välillä), jos se budjetti on sen n. 2 miltsiä.
   
 22. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Lainaus:
  Ei kyllä saa 200k palkkaa. En usko, että SaiPa moisia palkkoja maksaisi, kun äijä tosiaan kauden pelaamatta ja terveydentila on mitä on.
   
 23. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Luuletko oikeasti että seura mikä on ehkä koko liigan paras taloudellisesti jos suhteuttaa markkinapaikkaan niin tarjoaisi vuoden pelaamatta olevalle kiekkolijalle 200K? Jos onnistuu täällä ja suostuu jäämään toiseksi sesongiksi niin ehkä sitten se 200K on realismia.
   
  jalperi tykkää tästä.
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itsekin veikkaan sopparin olevan luokkaa 100k€. Isot seurat olisi voinut Ramulle tarjota saman tai ehkä vähän enemmänkin, mutta lähtökohtaisesti rooli olisi ollut joku 3. sentteri.... SaiPassa on peliaikaa tarjolla aika 100% varmasti. Tästä syystä helpompi lyödä CVseen kovat näytöt Lappeenrannassa kuin vaikka Helsingissä. Ramulla on varmaankin tavoitteena tykittää tarpeeksi pisteitä, että saisi parin vuoden kunnon pahvin Sveitsiin, Saksaan tai jonnekin ulkomaille.

  Mielenkiintoista nähdä, kuis Ramun käy. Ei oo mikään ihan varma nakki, mutta voi olla kyllä kova kaveri pienen seuran mittakaavassa...
   
 25. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Ei maksa SaiPa 200Ke Ramulle. Toki ei millään erkkapalkallakaan pelaa. "Valistunut" arvioni on, että palkka on 120-150Ke. Ehkä tuo 120Ke lähempänä totuutta.