Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse tykkään Reunasen pelistä. Tekee yllättäviä ja luovia ratkaisuja sekä rohkea pelaaminen hyökkäyssinisellä on hienoa katsottavaa. Lämärikin lähtee tulisesti ja vähän ihmettelen, ettei tuon enempää maaleja tehnyt. Tottakai virheitäkin sitten tulee ja oman pään pelissä puutteita. Kokonaisuudessaan niitä pelaajia, jota voittokulussa hehkuttaa, mutta tappioputkissa kikkailunsa saa vaan kahta kauheamman vitutuksen ylös.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tämä ei ole kritiikkiä Tarmoa kohtaan, mutta pakko sanoa, että Heikkisen vierellä jopa meikäläinenkin näyttäisi varmaan hyvältä puolustajalta. Tuli taas lauantaina seurattua tämän pakkiparin toimintaa ja kyllä Bono tekee hommat Tarmolle aika helpoksi. Pakkipakit tulee tarkasti lapaan hyvään positioon ja putsaa maalinedustaa, kun Tarmo juoksee kiekon perässä.

Ei siinä, kyllä Reunanen itsekin on hyvin pelannut. Vuosi sitten paransi vielä peliään pudotuspeleihin. Toivotaan samaa trendiä tällekin vuodelle.
 
Poterossa.

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Brent Burns
Mahtoikohan Tarmon peluutus olla valmennukselta ihan suunniteltua itseluottamuksen nostatusta. Vaikkakin omasta mielestäni Tarmolla ei itseluottamuksen kanssa ole ollut juurikaan ongelmia
Sanoisin että Tarmon suuri vahvuus on juuri itseluottamus. Suurin heikkous sen sijaan on liiallinen itsevarmuus.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy