Ilmoitukset

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki LeeCleef osoittautui jo aiemmin palstalta kenkää saaneen nimimerkin uudeksi nimimerkiksi. Myös uusi nimimerkki pääsi ulkoruokintaan vanhan nimimerkin seuraksi .

Nimimerkki Knutsenin henkilökohtaisuus otteluseurannasta on palkittu viikon kakulla.

Sulje ilmoitus

Tarinoita Viikingeistä eli Vikingarnasta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 11.01.2017 klo 18.46.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1982 ja 1983 osalta olen löytänyt pari uutta ottelua kullekin vuodelle Vikingarnan suhteen. Ottelut pelattiin Sisu Teamia ja Tsekkoslovakian B-maajoukkuetta vastaan.

  Vuoden 1982 uudet ottelut olivat osa kauan kadoksissa olleita ja etsimiäni Sisu Teamin otteluja vuodelta 1982 juurikin Jorma Thusbergin tai Hiljaisen Ukonilman Päävalmentajakauden 1982-1983 ensimmäiseltä vuodelta. Laitan niistä muista runsaista aiemmin sanotuista, löytämistäni uusista Vikingarnan otteluista Neuvostoliiton A ja B-maajoukkuetta vastaan tiedot lähipäivinä ja vasta tuohon suureen päivitysviestiin Vikingarnan ottelujen osalta sitten tiedot tulevat paljon myöhemmin.

  Tässä kuitenkin nuo vuoden 1982 ja vuoden 1983 uudet Sisu Teamia ja Tsekkoslovakian B-maajoukkuetta vastaan pelattujen ottelujen tulokset:

  1982

  17.3.1982 Vikingarna-Sisu Team 5-3 (Ottelu pelattiin Norrköpingin Jäähallissa.)

  19.3.1982 Vikingarna-Sisu Team 12-3 (Ottelu pelattiin Tukholman Jäähallissa.)

  1983

  17.12.1983 Vikingarna-Tsekkoslovakia B 4-2 (Ottelu pelattiin Mariestadin Jäähallissa.)

  18.12.1983 Vikingarna-Tsekkoslovakia B 4-6 (Ottelu pelattiin Trollhättanin Jäähallissa.)
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1991 Vikingarnan otteluihin on tullut lisäystä yksittäisen Ranskan A-maajoukkuetta eli Jääkukkoja vastaan käydyn pelin verran. Keskimäärin tässä ottelussa Vikingarna käytti nk. Perusmiehistöään, mutta tämä ottelu oli Peter Popovicin ensimmäinen esiintyminen Vikingarnan paidassa ja myöhemmin Popovic pääsi pelaamaan myös Tre Kronorin paidassa ensi kerran marraskuussa 1991 kun Tre Kronor oli Deutschland Cupissa eli Saksa Cupissa 1991.

  Popovic kuului enimmäkseen Vikingarnan oheismiehistöön ja ilman nk. Perusmiehistön loukkaantumisia Popovic ei olisi edes päässyt pelaamaan Timo Timppa Lahtisen tai välillä myös Conny Evenssonin valmentamaan Vikingarnaan sinä vuonna.

  Toki nopeasti Popovic pystyi vakuuttamaan otteillaan puolustuksessa koska ilman jonkinlaista todella kovaa näyttöä ei olisi Tre Kronorkaan häntä kyllä peluuttanut pitkään. Sittemmin uraa tuli NHL:ssäkin Popovicille.

  Joka tapauksessa tässä kuitenkin ottelun tulokset Vikingarnan osalta Jääkukkoja eli Ranskan A-maajoukkuetta vastaan:

  19.3.1991

  Vikingarna-Ranska 6-4 (Tämä ottelu pelattiin Megeven Jäähallissa Ranskassa ja tämä oli Vikingarnan edellinen ottelu jo ennen aiemmin merkittyä Norjan Kiertuetta sinä vuonna.)
   
 3. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vikingarnan pelaamiin otteluihin ja otteluturnauksiin vuodeksi 1974 tulee täydennystä vuoden 1974 Riika Cupin muodossa. Vikingarnan osalta turnaus meni vaihtelevissa merkeissä ja nöyryyttävintä sille oli hävitä Kanadan Seuramaajoukkueelle todella pahoin maalein 2-10.

  Ruotsin jääkiekkopiireissä asiasta kohistiin pahasti ja sen kyseisen ottelun pelaajia haukuttiin epäkelvollisiksi pelaamaan Tre Kronorin paidassa Innsbruckin Talviolympialaisissa 1976 tuon ajan oletuksen mukaan mikäli tuollaiset otteet jatkuisivat silloisessa lähitulevaisuudessakin. Vikingarna kohtasi tietenkin Sisu Teamin eli Suomen B-maajoukkueen, Neuvostoliiton B-maajoukkueen, Tsekkoslovakian B-maajoukkueen, tuon ajan Kanadan jääkiekollisen tilanteen vuoksi poikkeuksellisesti Kanadan Seuramaajoukkueen ja lisäksi vielä Yhdysvaltojen B-maajoukkueen.

  Pitkään eri ruotsalaislehtiä selaamalla sieltä täältä löytyivät kaikki Vikingarnan ottelut tuloksineen ja samalla turnauksen loppusijoitukset mukaan lukien joitakin muita pelituloksia ja mikäli vain onnea on matkassa niin lähipäivinä pitäisi löytyä loputkin Riika Cupin 1974 lopputulokset. Harmittavasti kuitenkaan päivämääriä ei selvinnyt edelleenäkään joten se Riika Cup 1974 lienee pidetty aivan vuoden 1974 alussa tai vuoden 1974 lopussa.

  Tässä kuitenkin Vikingarnan tulokset Riika Cupista 1974 jonka jälkeen kerron vielä turnauksen loppusijoitukset joidenkin muiden pienkommenttien myötä:

  Riika Cup Neuvosto-Latviassa 1974

  Vikingarna-Kanadan Seuramaajoukkue 2-10 (Vuonna 1974 Riika Cupissa mukana ollut Kanadan Seuramaajoukkue Kanadan B-maajoukkuetta vastanneena joukkueena oli koottu Manitoban Brandonin, Winnipegin ja Nova Scotian ja Ontarion Bloomingtonin alueitten seurajoukkueista ja niiden pelaajista ja kovimmiksi oltiin nostettu arvioissa juurikin Winnipegin alueen pelaajat. Ruotsin Jääkiekkoliitossa tämän ottelun lopputuloksesta ei ilahduttu ja järkytys Ruotsin kiekkopiireissä oli suuri kun ennakkoon kovinkin hehkutettu joukkue floppasi uskomattoman pahasti...)

  Vikingarna-Yhdysvallat B 7-3

  Vikingarna-Sisu Team 9-4

  Vikingarna-Neuvostoliitto B 2-6

  Vikingarna-Tsekkoslovakia B 2-2

  Riika Cupin 1974 voittaja oli Neuvostoliiton B-maajoukkue joka voitti kaikki pelinsä joskin oli äärimmäisen pitkään hävitä ottelunsa sensaatiomaisesti pelannutta Kanadan Seuramaajoukkuetta vastaan kunnes viime hetkellä voitti pitkään tappiolla oltuaan ja pikaiseen tasapeliin nousemisen jälkeen sen aivan ottelun loppumetreillä maalein 4-3 ja jonka jälkeen voitosta huolimatta sen pelaajat lievästi sanottuna saivat melkoista huutia pelaajakohussa jossa mukana olleita Neuvostoliiton B-maajoukkueen pelaajia haukuttiin rajuin sanoin jopa kurittomiksi äpäriksi asti ja varsinkin jotkut lahjakkaat neuvostopelaajat B-maajoukkueesta olivat itkun partaalla niin päävalmentajansa kuin isänmaansa lehdistön läksytyksen jäljiltä.

  Monet aidosti heistä pelkäsivät jopa koko haaveensa Punakoneessa pelaamisesta murentuvan vain yhteen karmeaan otteluun muutoin oikeastaan jälleen kerran melko virheettömässä turnauksessa.

  Mukana oli myös turnausta tarkkailleen Punakoneen eli Neuvostoliiton A-maajoukkueenkin johtoa soppaa hämmentämässä taustalla, voitosta huolimatta Neuvostoliiton B-maajoukkueen suoritusta ei vain sinänsä voinut käsittää ja sitä pidettiin monien mielestä heikoimpana Neuvostoliiton B-maajoukkueen otteluna moniin vuosiin ellei yli vuosikymmeneenkin neuvostolehdistössä ja Kanadan Seuramaajoukkue oli sensaatiomaisesti vastoin odotuksia koko turnauksen toinen vaikka sen monien mielestä piti jäädä viimeiseksi jopa hyvinkin reilusti tai olla vain ehkä toiseksi viimeinen turnauksessa.

  Vikingarna oli kolmas, Tsekkoslovakian B-maajoukkue oli neljäs, Sisu Team oli viides ja toiseksi viimeinen ja järkyttävästi varsinkin sille itselleen Yhdysvaltain B-maajoukkue oli kuudes ja viimeinen turnauksessa jossa sen piti olla ainakin neljäs alustavasti ja mieluusti sitä sijoitusta paremmallakin sijalla piti olla ja mikäli ei sitten sillä sijalla niin ainakin edes viidennellä ja toiseksi viimeisellä sijalla olisi pitänyt olla turnauksessa mitä se ei tietenkään ollut. Yhdysvaltojen B-maajoukkue hävisi murheellisesti jokaisen ottelunsa. Nöyryytyksistä pahin ei tullut edes Neuvostoliiton B-maajoukkuelle toisin kuin mitä edes neuvostolehdistö ounasteli.

  Päinvastoin, pahin nöyryytys oli tappio Kanadan Seuramaajoukkueelle turnauksen aikana peräti maalein 3-9.

  Ehkä parhaimman pelinsä Yhdysvaltojen B-maajoukkue pelasi Sisu Teamia vastaan pelaamaansa ottelua huomioimatta Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan johtamalla pitkään maalein 1-0 ja lopulta häviten pitkän taistelun jälkeen maalein 1-3 jonka olisi pitänyt hieman herätellä B-Punakonetta, mutta ei herättänyt ennen kuin Kanadan Seuramaajoukkue iski B-Punakoneen kanveesiin kuin varkain johtamalla pitkään sitä vastaan. Tappioasema oli pahimmillaan 0-3 Neuvostoliiton B-maajoukkueelle ennen kun niitä maaleja alkoi tulla.

  PS. Vahingossa laitoin aiemmin väärän lopputuloksen Sisu Teamin ja Vikingarnan väliseen lopputulokseen. Se on nyt korjattu ilman tarvetta uudelle viestille eli 9-4 oli siis oikea lopputulos Vikingarnan eduksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 10.16
 4. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1974 Riika Cupia ennen Neuvosto-Latviassa pelattiin ennen sen alkua harjoitusluontoinen 1974 Riika Cupin Esiturnaus jossa harjoittelivat tietenkin kaikki joukkueet Riika Cupia 1974 varten. Tämä 1974 Riika Cupin Esiturnaus pelattiin hyvin loppuvuodesta 1973 mikä ainakin lähtökohtaisesti puhuu sen puolesta, että Riika Cup 1974 pelattiin hyvin alkuvuodesta 1974.

  Joka tapauksessa 1974 Riika Cupin Esiturnauksessa pelasivat Neuvostoliiton B-maajoukkue, Kanadan Seuramaajoukkue, Vikingarna, Sisu Team, Tsekkoslovakian B-maajoukkue ja Yhdysvaltojen B-maajoukkue.

  Laitan tähän alle 1974 Riika Cupin Esiturnauksen tulokset ja poikkeuksellisesti jokaisen ottelun osalta koska ne löytyivät erikoisella tavalla jopa aikaisemmin kuin itse 1974 Riika Cupin varsinaiset tulokset, mutta ei ole ensimmäinen kerta eikä ehkä todennäköisesti viimeinenkään kerta kun joskus joku muu turnaus löytyy aiemmin tuloksiltaan kuin jokin toinen. Tässä tulee siis tulokset aivan jokaisen joukkueen osalta kuten aiemmin tuli vastaavat tulokset pikaisesti Sisu Teaminkin osalle:

  Riika Cup 1974 Esiturnaus Neuvosto-Latviassa vuoden 1973 lopussa

  Vikingarna-Tsekkoslovakia B 4-6

  Kanadan Seuramaajoukkue-Yhdysvallat B 5-4

  Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-2

  Vikingarna-Sisu Team 9-4

  Vikingarna-Yhdysvallat B 11-1

  Neuvostoliitto B-Tsekkoslovakia 7-5

  Sisu Team-Kanadan Seuramaajoukkue 4-3 (Vuonna 1974 Riika Cupissa ja tietenkin myös jo Riika Cupin 1974 Esiturnauksessa mukana ollut Kanadan Seuramaajoukkue Kanadan B-maajoukkuetta vastanneena joukkueena oli koottu Manitoban Brandonin, Winnipegin ja Nova Scotian ja Ontarion Bloomingtonin alueitten seurajoukkueista ja niiden pelaajista ja kovimmiksi oltiin nostettu arvioissa juurikin Winnipegin alueen pelaajat.)

  Vikingarna-Neuvostoliitto B 4-5

  Sisu Team-Yhdysvallat B 2-0

  Kanadan Seuramaajoukkue-Tsekkoslovakia B 4-2

  Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-1

  Vikingarna-Kanadan Seuramaajoukkue 4-5

  Neuvostoliitto B-Yhdysvallat B 9-1

  Yhdysvallat B-Tsekkoslovakia B 3-2

  Neuvostoliitto B-Kanadan Seuramaajoukkue 9-0

  Riika Cupin 1974 Esiturnauksen voitti Neuvostoliiton B-maajoukkue, Sisu Team oli toinen sijoituksen ratkettua Sisu Teamille voittoisan Kanadan Seuramaajoukkueen ottelun perusteella tasapelistä huolimatta lopputuloksissa, Kanadan Seuramaajoukkue oli kolmas kun toinen sija meni Sisu Teamille kärsittyyn tappioon tasapisteistä huolimatta lopputuloksissa, Vikingarna oli neljäs, Yhdysvaltojen B-maajoukkue oli viides ja toiseksi viimeinen jo alustavasti ja Tsekkoslovakian B-maajoukkue oli kuudes ja viimeinen alustavasti.

  Osin ainakin Neuvostoliiton B-maajoukkueen ylenkatseiset otteet Kanadan Seuramaajoukkuetta kohtaan varsinaisessa Riika Cupin 1974 turnauksessa johtuivat juurikin mahtavasta Riika Cupin 1974 Esiturnauksen voittotuloksesta johtuen. Vikingarnan osalta sen tuntemuksena oli pieni pettymys ja parantaa haluttiin tulevaa vuotta 1974 ja itse varsinaista Riika Cupia varten.

  Ennen pitkää laitan kyllä Vikingarnankin todella suuret ottelumäärien lisäykset eri vuosilta, mutta palaan nyt vihdoin ja viimein laittamaan edes jotakin Sisu Teamin ottelutietoa Japanin Turnauksesta 1978 ennen kuin viivästytän sitäkin juttua liian pitkään.

  Ellei sitten tietenkin jollakin olisi jotain Vikingarnan ottelutietoa lisättäväksi jolloin voisi nopeasti sen vielä ehkä pistää.
   
 5. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vikingarnan vuoden 1984 osalta siitä puhuttaessa löytyi vihdoin ja viimein osin vahingossakin kun Sisu Teamin otteluja etsin niin nyt myös sen Varapäävalmentaja.

  Varapäävalmentaja vuonna 1984 Vikingarnalla oli Curt Larsson joka kuitenkin jo vuotta myöhemmin teki tilaa itse Curt 'Curre' Lindströmille.

  Curt Larsson itse oli parhaimmillaan ollut hyvinkin tunnettu maalivahti WHA:ssa pelaajaurallaan ja toki myös Ruotsin omissa eri jääkiekkosarjoissa. Curt Larsson oli vaihtelevasti vuoden 1984 aikana myös Tre Kronorin Apulaispäävalmentaja tai parhaimmillaan jopa Varapäävalmentajakin joten asemaa hänellä totisesti oli sinä vuonna ainakin jos ei muulloin myös pelaajauransa jälkeen.

  Täydennän vuoden 1984 Vikingarnan seuraavaan viestiin.
   
 6. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Täydennän tähän vielä seuraavaksi Vikingarnan 1984 lisättynä vihdoin ja viimein löytyneellä sen vuoden Varapäävalmentajallaan:

  Maalivahdit: Lars Eriksson ja Stefan Lunner

  Puolustajat: Orvar Stambert, Ola Stenlund, Björn Hellman, Anders Jonsson, Ulf Samuelsson, Lennart Jonsson, Anders Karlsson ja Roger Hägglund

  Hyökkääjät: Conny Jansson, Claes-Henrik Silfver, Martin Pettersson, Peter Nilsson, Ove Olsson, Mikael Granstedt, Peter Edström, Lars-Gunnar Pettersson, Dan Mohlin ja Matti Pauna

  Päävalmentaja: Kjell Damberg

  Varapäävalmentaja: Curt Larsson
   
 7. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1996 Pietarin Turnauksen laitan tähän seuraavasti päivitettynä Vikingarnan pelaamien ottelujen osalta yksinään kun Sisu Teamin topikkiin sen pistin jo kokonaisten turnauspelien osalta joten en laita siitä tähän muuta kuin Vikingarnan pelaamien ottelujen tulokset ja lyhyet muut loppusijoitukset ja nämä tietenkin kumoavat aiemmat tiedot koska jo melko pitkään olen tiennyt, että aiemmin laittamani tiedot Pietarin Turnauksen 1996 pelimääristä ovat olleen virheellisiä ja aiemmin olen ajatellut sen korjausta vasta suureen päivitykseen.

  Nyt laitan sen kuitenkin tähän alle:

  Pietarin Turnaus 1996

  Vikingarna-Venäjä B 3-1

  Vikingarna-Team Karjala 7-2

  Vikingarna-Tsekki B 5-1

  Vikingarna-Sveitsi B 5-3

  Vikingarna siis voitti Pietarin Turnauksen 1996, Tsekin B-maajoukkue oli toinen, Venäjän B-maajoukkue oli kolmas, Team Karjala ilmeisesti maalieron turvin oli neljäs ja toiseksi viimeinen ja Sveitsin B-maajoukkue oli maalieron takia ilmeisesti viides ja viimeinen Pietarin Turnauksessa 1996.

  Vikingarnan osalta tulee näillä näkymin Pietarin Turnauksista ainakin kokonaan uudet vuosien 1999 ja 2000 vastaavat Pietarin Turnaukset tuloksineen ja mahdollisesti myös vuoden 1998 Pietarin Turnauksen tulokset tulevat myös joskin Team Karjalan mahdollisen olemisen tai olemattomuuden takia siitä tulisi hieman erikoista liitellä niitä ennen varmaa tietoa jälkikäteen joten toistaiseksi taidan laittaa vain vuosien 1999 ja 2000 Pietarin Turnaukset joissa Vikingarna vielä oli mukana ja joita pidän melko varmasti ehkäpä jopa koko Vikingarnan ainoina otteluina sen kahtena viimeisenä toimintavuotena muutenkin.

  Ellei stten tietenkin Vikingarna vielä toistaiseksi epävarmaa jäähyväisottelua vuodelta 2000 jotain joukkuetta vastaan oteta huomioon.

  Vielä vuonna 1998 ainakin tietääkseni Vikingarna pelasi vielä melko laajalla ottelumäärällä sinä vuonna joskin nekin olivat jo pienempiä määriltään kuin vuonna 1996 ja 1997. Vuoden 1997 Pietarin Turnauksen tarkkoja tulostietoja ei löytynyt vaan ainoastaan loppusijoitukset ja ne laitan Sisu Teamin topikkiin missä käyn asiaa hieman enemmän läpi.
   
 8. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lyhyen harkinnan jälkeen päätän laittaa seuraavaksi tähän ja seuraavaan viestiin Pietarin Turnauksen eri vuosista puhuttaessa enää vain vuosien 1999 ja 2000 Pietarin Turnausten tulokset. Vuoden 1998 Pietarin Turnauksesta laitan asiaa Sisu Teamin omaan topikkiin kun käyn läpi Team Karjalan ja koko Suomen B-maajoukkueen lopputilannetta.

  Ainakin siihen viestiin tulee sitten sen vuoden 1998 aivan alustavin kausiohjelma jonka mukaan Team Karjalan piti pelata koska ainakin vuodelle 1998 tehtiin kyllä vielä Team Karjalan viimeinen vakava turnausohjelma ja se piti kyllä alustavimmillaan sisällään paljonkin otteluja ennen kun näillä näkymin elokuussa 1997 alkoivat massaperumiset jonka johdosta otteluohjelma sitten pieneni rajusti tai sitten Team Karjala pelasi joitakin otteluja erikseen vain vielä vuoden 1997 puolella lisää ennen lakkauttamistaan.

  Pietarin Turnauksesta 1999 puhuttaessa en harmittavasti löytänyt tarkkoja pelipäivämääriä, mutta se pelattiin huhtikuussa 1999, todennäköisimmin 8.4.1999-12.4.1999 ja kuitenkin viimeistään huhtikuussa 1999 ennen sen vuoden MM-Kisoja Norjassa.

  Joka tapauksessa tässä kuitenkin Pietarin Turnauksen 1999 kaikki tulokset jotka Vikingarnan ja muidenkin joukkueiden osalta löysin ja jossa pelasivat ainakin Vikingarna, Venäjän B-maajoukkue, Tsekin B-maajoukkue ja Slovakian B-maajoukkue:

  Pietarin Turnaus 1999

  Vikingarna-Tsekki B 1-3

  Slovakia B-Venäjä B 2-4

  Vikingarna-Venäjä B 2-6

  Vikingarna-Slovakia B 3-1

  Tsekki B-Slovakia B 4-4

  Venäjä B-Tsekki B 4-1

  Venäjän B-maajoukkue voitti Pietarin Turnauksen 1999, Tsekin B-maajoukkue oli toinen, Vikingarna oli kolmas ja toiseksi viimeinen ja Slovakian B-maajoukkue oli neljäs ja viimeinen.
   
 9. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Pietarin Turnauksesta 2000 puhuttaessa en harmittavasti löytänyt tarkkoja pelipäivämääriä, mutta se pelattiin huhtikuussa 2000, todennäköisimmin 14.4.2000-19.4.2000 ja kuitenkin viimeistään huhtikuussa 2000 ennen sen vuoden MM-Kisoja Venäjällä.

  Joka tapauksessa tässä kuitenkin Pietarin Turnauksen 2000 kaikki tulokset jotka Vikingarnan ja muidenkin joukkueiden osalta löysin ja jossa pelasivat Vikingarna, Venäjän B-maajoukkue, Tsekin B-maajoukkue ja Slovakian B-maajoukkueen sijaan tässä turnauksessa pelasi Venäjän C-maajoukkue kun Slovakian B-maajoukkue päätti viime hetkellä jäädä pois Pietarin Turnauksesta 2000 ja tämä turnaus jäi varmasti Vikingarnan viimeiseksi turnaukseksi sen historiassa ja tämän jälkeen se näillä näkymin pelasi vielä yhden viimeisen ottelunsa jotain joukkuetta vastaan ennen kuin se lakkautettiin:

  Pietarin Turnaus 2000

  Vikingarna-Tsekki B 5-3

  Vikingarna-Venäjä B 3-2

  Venäjä C-Tsekki B 1-1

  Venäjä C-Venäjä B 0-2

  Venäjä B-Tsekki B 2-3

  Vikingarna-Venäjä C 4-3

  Vikingarna voitti historiansa loppumetreillä kirjaimellisesti ainakin turnausmuodossa puhuttaessa sen viimeisen turnauksensa Pietarin Turnauksen 2000 muodossa, Venäjän B-maajoukkue oli toinen, Tsekin B-maajoukkue oli kolmas ja toiseksi viimeinen ja Venäjän C-maajoukkue oli neljäs ja viimeinen.