Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1994 eli 25 vuoden takainen Vikingarna tai nk. Super-Vikingarna on nyt vihdoin ja viimein löytynyt täydennetysti valmennuspuoleltaan kokonaisuudessaan sellaisenaan kun se oli vuonna 1994.

Hieman eri tavalla sen piti mennä alkuperäisessä käsikirjoituksessa kun muun muassa Tommy Salon piti siinä pelata ja lisäksi maalivahteja piti olla useampia Vikingarnan Perusmiehistössä toisin kuin lopulta kävi jolloin vain yksi maalivahti oli koko vuoden ajan Vikingarnan Perusmiehistössä eli kyse oli Johan Hedbergistä.

Laitan tähän kuitenkin alle koko Vikingarnan siltä vuodelta täydennettynä Apulaispäävalmentajallaan Lars 'Osten' Bergströmillä jolloin se kaikesta huippuluokan suorituskyvystään huolimatta hävisi Venäjän B-maajoukkueelle Pietarin Turnauksessa 1994 luvuin 2-7 ja pelasi Tanskan kanssa 1-1 tasapelin AGPO Vierlandentoernooissa 1994.

Jossa tietenkin pelasi satunnaisesti myös muitakin kuin alla pelanneet jäsenet koska niin tässä kuin muissakin laitoissani kyse on aina keskimäärin vuosittain säännöllisesti pelanneesta B-maajoukkueen kokoonpanosta eli Perusmiehistöstä:

Maalivahti: Johan Hedberg

Puolustajat: Johan Tornberg, Stefan Larsson, Björn Nord, Daniel Johansson, Joachim Esbjörs, Richard Persson, Christer Olsson, Christian Due-Boije, Stefan Jonsson, Lars Modig ja Fredrik Stillman

Hyökkääjät: Marcus Thuresson, Markus Åkerblom, Stefan Elvenes, Ove Thörnberg, Mikael Wahlberg, Tomas Forslund, Urban Nordin, Kjell Dahlin, Niklas Eriksson, Jonas Höglund ja Fredrik Modin

Päävalmentaja: Tommy Boustedt

Varapäävalmentaja: Tommy Tomth

Apulaispäävalmentaja: Lars 'Osten' Bergström
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1993 Vikingarnan pelaamiin otteluihin on löytynyt tulokseltaan yksi ottelu lisää ainakin näillä näkymin.

Kyseessä on nimittäin Pietarin Turnauksen 1993 Esiottelu ja se pelattiin erikoista kyllä huhtikuussa 1993 juurikin ennen Pietarin Turnausta 1993 Valko-Venäjää vastaan.

Ottelu Valko-Venäjää vastaan päättyi tietenkin Vikingarnan voittoon, mutta toisin kuin sitten itse varsinaisessa Pietarin Turnauksessa 1993 niin Valko-Venäjä onnistui tekemään maalin Vikingarnaa vastaan.

Itse ottelu päättyi seuraavasti näin:

Pietarin Turnauksen 1993 Esiottelu Venäjällä

Vikingarna-Valko-Venäjä 3-1

Pienenä bonuksena laitan tähän myös Pietarin Turnausta 1993 ja myös Pietarin Turnauksen 1993 Esiottelua edeltäneen Vikingarnan viimeisen maajoukkueleirin jäsenineen, mukana tietysti oli nk. Perusmiehistön jäseniä ja sitten sellaisia jotka eivät välttämättä pelanneet muuten Vikingarnassa 1993 kuin vain yksittäisotteluja tai kuuluivat muutenkin vain sen nk. Oheismiehistöön.

Osa pelaajista välttämättä ei tietenkään päässyt pelaamaan itse noihin Pietarin Turnaukseen 1993 liittyvään Esiotteluun tai itse pääturnaukseen.

Mukaan tulee myös seuratietoa ja mikäli seuratietoa ei ollut tai sopimus oli katkolla niin laitan tähän vain, että sopimukseton isolla kirjoitettuna pelaajan perään:

Vikingarnan Maajoukkueleiri Pietarin Turnauksen 1993 Esiotteluun ja Pietarin Turnaukseen 1993 Maaliskuussa ja Huhtikuussa 1993

Maalivahdit: Fredrik Andersson MoDo ja Tommy Salo Västerås

Puolustajat: Mikael Magnusson Djurgården, Marcus Ragnarsson Sopimukseton, Mattias Olsson Färjestad, Ricard Persson Leksand, Kenny Jönsson Rögle, Roger Åkerström Västerås, Stefan Larsson Frölunda ja Joachim Esbjörs Frölunda

Hyökkääjät: Fredrik Lindqvist Djurgården, Magnus Jansson Sopimukseton, Anders Huusko Sopimukseton, Erik Huusko Sopimukseton, Jonas Höglund Färjestad, Niklas Eriksson Leksand, Marcus Thuresson Sopimukseton, Daniel Rydmark Malmö, Jörgen Jönsson Rögle, Stefan Elvenes Sopimukseton, Stefan Hellkvist Västerås, Thomas Sjögren Frölunda ja Daniel Alfredsson Sopimukseton
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy