Laitan tähän vielä B-maajoukkueen, Sisu Teamin ja Team Karjalan vuosien 1950-1997 aikaisia pelaajien sijoittumisia oli siten, että montako noiden vuosien pelaajaa pelasi nimenomaan A-maajoukkueessa tai Leijonissa ja tähän täydennän tietenkin jo aiemmin mainittujen vuosien 1953-1997 pelaajistojen lisäksi myös vuosien 1950-1952 pelaajiston mahdolliset Leijoniin päässeet pelaajat B-maajoukkueesta/Sisu Teamista nimenomaan perusmiehistöjensä osalta kun ne nyt viimein löytyivät laitettaviksi.
Vuosi 1950 on vuoden 1953 ja 1956 tapaan poikkeus joukossa koska Leijonat eivät koskaan menneet Englannissa pelattuihin MM-Kisoihin sinä vuonna ja Leijonat ymmärtääkseni joutuivat tai pikemmin sanottuna tässä tapauksessa ja vuosista 1953 ja 1956 poiketen mahdollisesti joutuneet pelaamaan tuon ajan sääntöjen mukaisia Eurooppa-kriteerin otteluja säästääkseen paikkansa A-sarjassa tai sitten se muiden joukkueiden poissaolojen takia säilytti sarjapaikkansa A-sarjassa poisjäännistään huolimatta vuodeksi 1951.
Tuolloin vasta koko Eurooppa-kriteerin ottelut tulivat ylipäänsä olemaan koska ne olivat karsintaluonteisia otteluja joiden idea syntyi samaan aikaan kuin koko Jääkiekon MM-Kisojen B-sarjakin joka sekin syntyi varsin viime hetkellä hieman ennen Pariisissa pidettyjä MM-Kisoja joihin liittyi vielä viime hetkellä muutenkin itse A-sarjan kisaisäntä Ranska jolloin Suomi sai osin siitäkin syystä sitten vapaalipun mennä A-sarjaan.
Se ei kuitenkaan ollut itsestään selvä.
Erinäisten tilanteiden johdosta mikäli Suomen ja Ranskan välillä ei olisi päästy selvyyteen pelaamisesta niin ne olisivat ehkä pelanneet Eurooppa-kriteerin ottelun ennen kisoja keskenään tai sitten vielä Italiakin olisi liittynyt mukaan samaan ottelukiistaan jolloin olisi pelattu muu keskinäinen karsinta ennen Eurooppa-kriteerin ottelua.
Tosin 1950-luvulla B-sarjaa Jääkiekon MM-Kisojen osalta ei aina pelattu ja sinne joutuneiden tai sieltä nousseiden joukkueiden tasoon tuli aina tiedotusta myös tuolloisista Eurooppa-kriteerin pisteistä jotka määrittelivät myös silloista sarjaoikeutta.
Vuoden 1953 mahdollinen Eurooppa-kriteerin ottelu näin esimerkiksi olisi ollut Suomella erikoisesti haastamisoikeuttaan käyttäneen Belgian kanssa. Vuonna 1955 Eurooppa-kriteerin haasteita esittivät joillekin A-sarjan maille ainakin Ranska, Jugoslavia ja Unkari joista joku ainakin oli valmistautunut kohtaamaan myös Suomen tarpeen mukaan.
Joka tapauksessa laitan vuoden 1950 kohdalle vuoden 1953 ja 1956 tapaan poikkeuksellisesti kysymysmerkin joskin selvennän sitä asiaa sulkeissa koska tiettävästi Leijonat ehdittiin kyllä alustavasti nimetä vuoden 1950 MM-Kisoihin ennen kun peruutuskäsky sitten tuli ilmeisesti taloudellisista syistä johtuen ja Leijonat jäivät Suomeen:
1950: ? (Suomi ei pelannut Englannissa järjestetyissä MM-Kisoissa vuonna 1950, mutta alustavasti Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala, Puolustajat Pentti Isotalo, Jukka Wuolio/Vuolio, Matti Rintakoski, Paul Väinjärvi-Kutti, Pentti Karumaa ja Aarno Hietanen ja Hyökkääjät Kalle Havulinna, Aarno Hiekkaranta, Tero Jaakkola, Matti Karumaa, Keijo Kuusela, Esko Tie, Yrjö Hakala, Lofti 'Nasib' Nasibullen ja Eero Saari ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 16 pelaajaa.
Mahdollisesti vielä 1 pelaaja olisi tullut mukaan ja hän olisi ollut tietenkin B-maajoukkueen kanssa korkeintaan jotain harjoitusotteluja tai keskinäisiä harjoituksia jos niitäkään pelannut Aarne 'Dynamo' Honkavaara jolloin mikäli hän todella olisi vain pelannut Jääkarhujen A:ta ja B:tä eli Norjan A ja B-maajoukkuetta vastaan olisi mahdollisten B-maajoukkueen nk. Perusmiehistön pelaajamäärä noussut Leijonissa jo 17 pelaajaan.
Toisaalta taas muutoin pelaajaluku tietenkin olisi tietenkin ollut 16. Aiemmin ja vain silloin kun ennen Norjan A ja B-maajoukkuetta eli Jääkarhujen A:ta ja B:tä vastaan oli otteitaan ja näyttöjään Suomen A-maajoukkueelle esitellyt muut aiemmin nimeämäni seurat kuin mistä haettiin pelaajia niin silloin alasarjojen pelaajien kanssa pelatessaan edes harjoitusottein ainoa Leijoniin asti kohoava pelaaja olisi ollut Leijonien päättäjien mukaan Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala.
1 pelaaja siis ainakin kuitenkin oli Leijonien lopulta lähtemättömään kisakoneeseen Lontooseen matkalla. Toisaalta paljon tietenkin oli kiinni Hämeenlinnan Tarmon ja Ilveksen yllättävästä pelaajavirrasta nk. Perusmiehistöön kun ei esimerkiksi Wiitala/Viitalasta poiketen Puolustaja Matti Rintakosken tai Hyökkääjä Aarno Hiekkarannan paikka Leijonissa ollut kovinkaan varma ja oli enemmänkin erittäin epävarma.
Lisäksi tuohon aikaan puhuttiin myös yhdesta sen ajan maalivahdista eli Matti Naapurista joka ei vain päässyt pelaamaan B-maajoukkueessa tai varmistamaan pääsyään Leijoniin. Naapuri oli kuitenkin joihinkin alustaviin kokoonpanoihin merkitty vuoden 1950 aikana Kotiin Jääväksi Varamieheksi niin B-maajoukkueen kuin A-maajoukkueen osalta. Mikäli tilanne jostakin muusta yhteydestä selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta tulee asian suhteen riittävän paljon niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1951: 2 pelaajaa (Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala ja Puolustaja Matti Rintakoski.)
1952: 2 pelaajaa (Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala ja Puolustaja Matti Rintakoski.)
1953: ? (Suomi ei pelannut Sveitsissä järjestetyissä MM-Kisoissa vuonna 1953, mutta alustavasti Maalivahdit Unto Unski Wiitala/Viitala, Isto Virtanen ja Esko Niemi, Puolustajat Matti Rintakoski, Matti Lampainen ja Ossi Kauppi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala, Lauri Silvan ja Erik Sjöberg ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 10 pelaajaa.
Mahdollisesti vielä 1-2 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TBK:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Välillä vuoden 1956 tilanteesta poiketen Leijoniin haluttiin ehdottoman varmasti esimerkiksi vain Maalivahdit Wiitala/Viitala ja Virtanen ja Puolustaja Rintakoski ja Hyökkääjät Hakala ja Sjöberg jolloin Leijoniin olisi tullut vain 5 pelaajaa.
Lisäksi tuohon aikaan puhuttiin myös yhdesta sen ajan hyökkääjälupauksesta eli Seppo Liitsolasta joka ei vain vielä nähty riittävänä pääsemään pelaamaan B-maajoukkueessa tai puhumattakaan sitten vielä Leijonista. Liitsola oli kuitenkin joihinkin alustaviin kokoonpanoihin merkitty vuoden 1953 aikana Kotiin Jääväksi Varamieheksi niin B-maajoukkueen kuin A-maajoukkueen osalta. Mikäli tilanne jostakin muusta yhteydestä selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta tulee asian suhteen riittävän paljon niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1954: 6 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi, Puolustajat Ossi Kauppi ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala ja Lauri Silvan.)
1955: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Seppo Liitsola.)
1956: ? (Suomi ei pelannut Italiassa järjestetyissä Talviolympialaisissa ja MM-Kisoissa vuonna 1956, mutta alustavasti Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 3 pelaajaa. Mahdollisesti 1-3 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TPS:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Mikäli tilanne jostakin selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta selviää asian suhteen niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1957: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1958: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1959: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1960: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Voitto Soini, Juhani Wahlsten ja Kalevi Rassa.)
1961: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Anssi Salonen, Seppo Vainio ja Jorma Rikala.)
1962: 2 pelaajaa (Puolustajat Jorma Suokko ja Matti Lampainen.)
1963: 6 pelaajaa (Puolustajat Rauno Lehtiö, Jorma Suokko ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Matti Reunamäki, Pentti Hyytiäinen ja Seppo Nikkilä.)
1964: 3 pelaajaa (Puolustaja Jorma Suokko ja Hyökkääjät Jouni Seistamo ja Esko Luostarinen.)
1965: 2 pelaajaa ( Puolustaja Ilkka Mesikämmen ja Hyökkääjä Jaakko Honkanen.)
1966: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Suomen B-maajoukkueen, Suomi B:n tai B-Leijonien säännöllisestä perusmiehistöstä
1967: 5 pelaajaa (Maalivahti Urpo Ylönen, Puolustaja Raimo 'Rätsy' Määttänen ja Hyökkääjät Juhani Wahlsten, Reijo Hakanen ja Esa Peltonen.)
1968: 1 pelaaja (Hyökkääjä Kari Johansson.)
1969: 1 pelaaja (Hyökkääjä Esa Peltonen.)
1970: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1971: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1972: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1973: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1974: 4 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen, Puolustaja Jouko Öystilä ja Hyökkääjät Esa Peltonen ja Juhani Tamminen.)
1975: 2 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen ja Hyökkääjä Oiva Oijennus.)
1976: 1 pelaaja (Puolustaja Tapio Flinck joka mahtui mukaan myös Kanada Cupiin.)
1977: 2 pelaajaa (Hyökkääjät Antero Lehtonen ja Veli-Matti Ruisma.)
1978: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1979: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1980: 1 pelaaja (Hyökkääjä Jukka Koskilahti.)
1981: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Arto Javanainen
1982: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1983: 1 pelaaja (Hyökkääjä Tony Arima.)
1984: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1985: 1 pelaaja (Hyökkääjä Mikko Mäkelä.)
1986: 3 pelaajaa (Puolustaja Pekka Laksola ja Hyökkääjät Tommi Pohja ja Kai Suikkanen.)
1987: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Markku Kyllönen
1988: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1989: 2 pelaajaa (Maalivahti Markus Ketterer ja Puolustaja Reijo Ruotsalainen.)
1990: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1991: 1 pelaaja (Maalivahti Sakari Lindfors.)
1992: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1993: 3 pelaajaa (Maalivahti Ari Sulander ja Hyökkääjät Keijo Säilynoja ja Juha Ylönen.)
1994: 2 pelaajaa joista 1 eli Maalivahti Pasi Kuivalainen oli niin Talviolympialaisissa 1994 eli Lillehammerissa ja MM-Kisoissa Italiassa ja Hyökkääjä Petri Varis vain Lillehammerissa, mutta ei MM-kisoissa
1995: Ei yhtään varsinaista pelaajaa nimensä Team Karjalaksi muuttaneen entisen Sisu Teamin perusmiehistöstä
1996: 1 pelaaja Team Karjalasta (Puolustaja Kimmo Timonen joka mahtui mukaan myös vuoden 1996 Jääkiekon Maailmancupiin eli World Cupiin.)
1997: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Team Karjalan säännöllisestä perusmiehistöstä
Kaiken tämän jälkeen on vielä todettava, että vuoden 1998 mahdollisen Team Karjalan osalta odottelen mitä tahansa mahdollista lisätietoa sen pelaamista peleistä ennen kuin joko aion lisätä sen tähän isoon viestiin tai olla lisäämättä mikäli vain todella löytyy riittävän vankkaa tietoa siihen, että Team Karjalan toiminta olisi päättynyt jo vuoden 1997 puolella.
Tosin ei tuon alustavan vuoden 1998 Team Karjalan säännöllisestä perusmiehistöstä käytännössä yksikään ollut pääsemässä Naganon Talviolympialaisiin tai MM-Kisoihin Sveitsiin sinä vuonna.
Vuosi 1950 on vuoden 1953 ja 1956 tapaan poikkeus joukossa koska Leijonat eivät koskaan menneet Englannissa pelattuihin MM-Kisoihin sinä vuonna ja Leijonat ymmärtääkseni joutuivat tai pikemmin sanottuna tässä tapauksessa ja vuosista 1953 ja 1956 poiketen mahdollisesti joutuneet pelaamaan tuon ajan sääntöjen mukaisia Eurooppa-kriteerin otteluja säästääkseen paikkansa A-sarjassa tai sitten se muiden joukkueiden poissaolojen takia säilytti sarjapaikkansa A-sarjassa poisjäännistään huolimatta vuodeksi 1951.
Tuolloin vasta koko Eurooppa-kriteerin ottelut tulivat ylipäänsä olemaan koska ne olivat karsintaluonteisia otteluja joiden idea syntyi samaan aikaan kuin koko Jääkiekon MM-Kisojen B-sarjakin joka sekin syntyi varsin viime hetkellä hieman ennen Pariisissa pidettyjä MM-Kisoja joihin liittyi vielä viime hetkellä muutenkin itse A-sarjan kisaisäntä Ranska jolloin Suomi sai osin siitäkin syystä sitten vapaalipun mennä A-sarjaan.
Se ei kuitenkaan ollut itsestään selvä.
Erinäisten tilanteiden johdosta mikäli Suomen ja Ranskan välillä ei olisi päästy selvyyteen pelaamisesta niin ne olisivat ehkä pelanneet Eurooppa-kriteerin ottelun ennen kisoja keskenään tai sitten vielä Italiakin olisi liittynyt mukaan samaan ottelukiistaan jolloin olisi pelattu muu keskinäinen karsinta ennen Eurooppa-kriteerin ottelua.
Tosin 1950-luvulla B-sarjaa Jääkiekon MM-Kisojen osalta ei aina pelattu ja sinne joutuneiden tai sieltä nousseiden joukkueiden tasoon tuli aina tiedotusta myös tuolloisista Eurooppa-kriteerin pisteistä jotka määrittelivät myös silloista sarjaoikeutta.
Vuoden 1953 mahdollinen Eurooppa-kriteerin ottelu näin esimerkiksi olisi ollut Suomella erikoisesti haastamisoikeuttaan käyttäneen Belgian kanssa. Vuonna 1955 Eurooppa-kriteerin haasteita esittivät joillekin A-sarjan maille ainakin Ranska, Jugoslavia ja Unkari joista joku ainakin oli valmistautunut kohtaamaan myös Suomen tarpeen mukaan.
Joka tapauksessa laitan vuoden 1950 kohdalle vuoden 1953 ja 1956 tapaan poikkeuksellisesti kysymysmerkin joskin selvennän sitä asiaa sulkeissa koska tiettävästi Leijonat ehdittiin kyllä alustavasti nimetä vuoden 1950 MM-Kisoihin ennen kun peruutuskäsky sitten tuli ilmeisesti taloudellisista syistä johtuen ja Leijonat jäivät Suomeen:
1950: ? (Suomi ei pelannut Englannissa järjestetyissä MM-Kisoissa vuonna 1950, mutta alustavasti Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala, Puolustajat Pentti Isotalo, Jukka Wuolio/Vuolio, Matti Rintakoski, Paul Väinjärvi-Kutti, Pentti Karumaa ja Aarno Hietanen ja Hyökkääjät Kalle Havulinna, Aarno Hiekkaranta, Tero Jaakkola, Matti Karumaa, Keijo Kuusela, Esko Tie, Yrjö Hakala, Lofti 'Nasib' Nasibullen ja Eero Saari ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 16 pelaajaa.
Mahdollisesti vielä 1 pelaaja olisi tullut mukaan ja hän olisi ollut tietenkin B-maajoukkueen kanssa korkeintaan jotain harjoitusotteluja tai keskinäisiä harjoituksia jos niitäkään pelannut Aarne 'Dynamo' Honkavaara jolloin mikäli hän todella olisi vain pelannut Jääkarhujen A:ta ja B:tä eli Norjan A ja B-maajoukkuetta vastaan olisi mahdollisten B-maajoukkueen nk. Perusmiehistön pelaajamäärä noussut Leijonissa jo 17 pelaajaan.
Toisaalta taas muutoin pelaajaluku tietenkin olisi tietenkin ollut 16. Aiemmin ja vain silloin kun ennen Norjan A ja B-maajoukkuetta eli Jääkarhujen A:ta ja B:tä vastaan oli otteitaan ja näyttöjään Suomen A-maajoukkueelle esitellyt muut aiemmin nimeämäni seurat kuin mistä haettiin pelaajia niin silloin alasarjojen pelaajien kanssa pelatessaan edes harjoitusottein ainoa Leijoniin asti kohoava pelaaja olisi ollut Leijonien päättäjien mukaan Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala.
1 pelaaja siis ainakin kuitenkin oli Leijonien lopulta lähtemättömään kisakoneeseen Lontooseen matkalla. Toisaalta paljon tietenkin oli kiinni Hämeenlinnan Tarmon ja Ilveksen yllättävästä pelaajavirrasta nk. Perusmiehistöön kun ei esimerkiksi Wiitala/Viitalasta poiketen Puolustaja Matti Rintakosken tai Hyökkääjä Aarno Hiekkarannan paikka Leijonissa ollut kovinkaan varma ja oli enemmänkin erittäin epävarma.
Lisäksi tuohon aikaan puhuttiin myös yhdesta sen ajan maalivahdista eli Matti Naapurista joka ei vain päässyt pelaamaan B-maajoukkueessa tai varmistamaan pääsyään Leijoniin. Naapuri oli kuitenkin joihinkin alustaviin kokoonpanoihin merkitty vuoden 1950 aikana Kotiin Jääväksi Varamieheksi niin B-maajoukkueen kuin A-maajoukkueen osalta. Mikäli tilanne jostakin muusta yhteydestä selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta tulee asian suhteen riittävän paljon niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1951: 2 pelaajaa (Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala ja Puolustaja Matti Rintakoski.)
1952: 2 pelaajaa (Maalivahti Unto Unski Wiitala/Viitala ja Puolustaja Matti Rintakoski.)
1953: ? (Suomi ei pelannut Sveitsissä järjestetyissä MM-Kisoissa vuonna 1953, mutta alustavasti Maalivahdit Unto Unski Wiitala/Viitala, Isto Virtanen ja Esko Niemi, Puolustajat Matti Rintakoski, Matti Lampainen ja Ossi Kauppi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala, Lauri Silvan ja Erik Sjöberg ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 10 pelaajaa.
Mahdollisesti vielä 1-2 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TBK:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Välillä vuoden 1956 tilanteesta poiketen Leijoniin haluttiin ehdottoman varmasti esimerkiksi vain Maalivahdit Wiitala/Viitala ja Virtanen ja Puolustaja Rintakoski ja Hyökkääjät Hakala ja Sjöberg jolloin Leijoniin olisi tullut vain 5 pelaajaa.
Lisäksi tuohon aikaan puhuttiin myös yhdesta sen ajan hyökkääjälupauksesta eli Seppo Liitsolasta joka ei vain vielä nähty riittävänä pääsemään pelaamaan B-maajoukkueessa tai puhumattakaan sitten vielä Leijonista. Liitsola oli kuitenkin joihinkin alustaviin kokoonpanoihin merkitty vuoden 1953 aikana Kotiin Jääväksi Varamieheksi niin B-maajoukkueen kuin A-maajoukkueen osalta. Mikäli tilanne jostakin muusta yhteydestä selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta tulee asian suhteen riittävän paljon niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1954: 6 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi, Puolustajat Ossi Kauppi ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala ja Lauri Silvan.)
1955: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Seppo Liitsola.)
1956: ? (Suomi ei pelannut Italiassa järjestetyissä Talviolympialaisissa ja MM-Kisoissa vuonna 1956, mutta alustavasti Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 3 pelaajaa. Mahdollisesti 1-3 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TPS:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Mikäli tilanne jostakin selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta selviää asian suhteen niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)
1957: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1958: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1959: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)
1960: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Voitto Soini, Juhani Wahlsten ja Kalevi Rassa.)
1961: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Anssi Salonen, Seppo Vainio ja Jorma Rikala.)
1962: 2 pelaajaa (Puolustajat Jorma Suokko ja Matti Lampainen.)
1963: 6 pelaajaa (Puolustajat Rauno Lehtiö, Jorma Suokko ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Matti Reunamäki, Pentti Hyytiäinen ja Seppo Nikkilä.)
1964: 3 pelaajaa (Puolustaja Jorma Suokko ja Hyökkääjät Jouni Seistamo ja Esko Luostarinen.)
1965: 2 pelaajaa ( Puolustaja Ilkka Mesikämmen ja Hyökkääjä Jaakko Honkanen.)
1966: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Suomen B-maajoukkueen, Suomi B:n tai B-Leijonien säännöllisestä perusmiehistöstä
1967: 5 pelaajaa (Maalivahti Urpo Ylönen, Puolustaja Raimo 'Rätsy' Määttänen ja Hyökkääjät Juhani Wahlsten, Reijo Hakanen ja Esa Peltonen.)
1968: 1 pelaaja (Hyökkääjä Kari Johansson.)
1969: 1 pelaaja (Hyökkääjä Esa Peltonen.)
1970: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1971: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1972: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1973: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1974: 4 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen, Puolustaja Jouko Öystilä ja Hyökkääjät Esa Peltonen ja Juhani Tamminen.)
1975: 2 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen ja Hyökkääjä Oiva Oijennus.)
1976: 1 pelaaja (Puolustaja Tapio Flinck joka mahtui mukaan myös Kanada Cupiin.)
1977: 2 pelaajaa (Hyökkääjät Antero Lehtonen ja Veli-Matti Ruisma.)
1978: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1979: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1980: 1 pelaaja (Hyökkääjä Jukka Koskilahti.)
1981: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Arto Javanainen
1982: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1983: 1 pelaaja (Hyökkääjä Tony Arima.)
1984: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1985: 1 pelaaja (Hyökkääjä Mikko Mäkelä.)
1986: 3 pelaajaa (Puolustaja Pekka Laksola ja Hyökkääjät Tommi Pohja ja Kai Suikkanen.)
1987: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Markku Kyllönen
1988: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1989: 2 pelaajaa (Maalivahti Markus Ketterer ja Puolustaja Reijo Ruotsalainen.)
1990: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1991: 1 pelaaja (Maalivahti Sakari Lindfors.)
1992: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä
1993: 3 pelaajaa (Maalivahti Ari Sulander ja Hyökkääjät Keijo Säilynoja ja Juha Ylönen.)
1994: 2 pelaajaa joista 1 eli Maalivahti Pasi Kuivalainen oli niin Talviolympialaisissa 1994 eli Lillehammerissa ja MM-Kisoissa Italiassa ja Hyökkääjä Petri Varis vain Lillehammerissa, mutta ei MM-kisoissa
1995: Ei yhtään varsinaista pelaajaa nimensä Team Karjalaksi muuttaneen entisen Sisu Teamin perusmiehistöstä
1996: 1 pelaaja Team Karjalasta (Puolustaja Kimmo Timonen joka mahtui mukaan myös vuoden 1996 Jääkiekon Maailmancupiin eli World Cupiin.)
1997: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Team Karjalan säännöllisestä perusmiehistöstä
Kaiken tämän jälkeen on vielä todettava, että vuoden 1998 mahdollisen Team Karjalan osalta odottelen mitä tahansa mahdollista lisätietoa sen pelaamista peleistä ennen kuin joko aion lisätä sen tähän isoon viestiin tai olla lisäämättä mikäli vain todella löytyy riittävän vankkaa tietoa siihen, että Team Karjalan toiminta olisi päättynyt jo vuoden 1997 puolella.
Tosin ei tuon alustavan vuoden 1998 Team Karjalan säännöllisestä perusmiehistöstä käytännössä yksikään ollut pääsemässä Naganon Talviolympialaisiin tai MM-Kisoihin Sveitsiin sinä vuonna.