Tappelut ja nyhjäykset Liigassa kaudella 2021–2022

  • 52 200
  • 324

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
"sakke jää, sakke jää!"

Oli kyllä hyvä, että heittivät pihalle. Oksettavaa toimintaa oman rakkaan seurani pelaajalta. Toivottavasti Sampo on hereillä ollut. En ymmärrä, miten joku voi kohdella hanskojaan tuolla tavalla. Kivat vaan huollolle, kun joutuvat nuo Bauerit parsia kasaan.

Jatkossa ei tarvi ihmetellä miksi Liigan yleisömäärät on laskussa vielä parin vuodem päästäkin.
 

Vasenpaitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ahonen ja Viitala liittyivät tänään Grattonin, Gilliesin, Nickersonin, Nielikäisen ynnä muiden legendaariseen seuraan tässä raskaan sarjan myllyssä.

Viitalalta erinomainen startti painavalla oikealla suoralla suoraan Ahosta kupoliin. Mikkihiiret ala Karjalainen tai Lalonde olisivat tästä lyönnistä tippuneet mutta Ahonen yhtenä Liigan pelätyimmistä enforcereista näytti saavan tästä lyönnistä vain virtaa. Tasainen hyvä pari, missä molemmilta erinomaista tasapainottelua lyöntien välissä. Lopussa ehkä pieni edge Ahosella mutta silti erävoitto mielestäni Viitalalle.

Seuraavassa pelissä toivottavasti aamun Hesarista löytyy isolla etusivun mainos ”TERVETULOA STADIIN LEEVI”. Toivon, että silloin nähdään myllyjä myös muiden raskaansarjalaisten kuten Heimosalmen ja Hirvosen välillä.
Tämä oli loistava kirjoitus! On ajat hiukan muuttuneet..
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin ja kyseisen teurastuksen aikana lähellä oli pelkäämässä Miro Karjalainen, joka olisi voinut olla Viitalan seuraava uhri. Kurinpito varmasti tutkii videot ja ääninauhat kuunnellaan ihan ameriikassa asti.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Mä häpeän.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Viitala lähti törkeästi noutamaan hurjassa maaliputkessa viilettävää Maukka Ahosta. Vähintään 18 ottelua tultava Viitalalle pelikieltoa!

Eiku….

Miten tästä saatiin ulosajot aikaan kun Viitala ehkä sekunnin ajan halusi saada myllyn ja Ahonen ei sekuntiakaan?
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tunne lajin sääntökirjaa kovinkaan tarkasti, mutta voisikohan olla että tuomareilla ei sen puitteissa ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin heittää pojat pihalle tuosta nahistelusta? Vaikka se miten naurettavalta tuntuukin. Kyllähän siinä iskut vaihdettiin, ja näytti että Viitalakin yritti yhdessä kohtaa päästä hanskasta eroon. Täytti tappelun tunnusmerkit sitten ilmeisesti. Hupaisat ja turhat suihkukomennukset kuitenkin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuonkin olisi voinut hoitaa pelin aikana eikä suoraan aloituksesta, niin olisivat säästyneet pelikiellolta. Mutta eipä näissä yleensä järkeä osata käyttää, joten ei yllätä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kauden paras mylly ehdottomasti. En tiedä miten muut mutta toi Karvisen huutelu tappelun jälkeen aiheuttaa vähän myötähäpeää. En siis tiedä oliko siinä jotain taustalla vai mikä homma.

En tiedä mutta varmaan tuli tarve korostaa että "voitti" tappelun kun alkoi loppua kohden jäämään alakynteen kun ote lipesi riisutusta Krivokrasovista. Täytyy katsella jossain vaiheessa jos tulee parempi hidastus mutta näytti että Karvinen sai oikeastaan lyötyä vain kun Krivokrasov oli horjunut polvilleen. Kyllä tuolla kokoedulla olisi voinut parempaankin pystyä, Krivokrasov oli tulta ja tappuraa vaikka hänellä taisi pää enemmän kipeytyä tässä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Karvinen ei ole mielestäni mitenkään kummoinen myllääjä, mutta halukkuutta löytyy sitäkin enemmän. Nuorelle kundille propsit! Tuo kun hartiasuojat tippuu päältä pois, niin pitäisi tuomarien mennä väliin (tai ylipäätään siinä vaiheessa jos paita sotkeutuu toisen päälle). Tuossa lopussa Karvinen ei saanut enää mitään otetta mistään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kunnon vanhan liiton tiltti. ♥
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Toki tuossa kun Jukurien pelaajalta paita lähti niin eipä siinä Karvisella oikein ole mistä kiinni ottaa niin sai venäläinen lopussa rauhassa vedellä. Aika tasainen, Karvinen alussa ja Jukurien peluri lopussa. Hyvä mylly kyllä pitkästä aikaa!
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Ahhahhhaaa.. Vittu Karvinen, noloooooo.. Otat viimeiset 10 sekuntia ihan satanolla leukaan ja sit leikit jotain showpainijaa.

Oli hyvä mylly, ei sillä.
Sehän löylytti Krivokrasovia ihan samalla tavalla kun märkää rättiä ennen sitä.
 
Viimeksi muokattu:

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Karvinen vs Krivokrasov.

Tunnetta ja halua oli enemmän kuin taitoa, mutta olihan tämä pitkästä aikaa hyvä mylly. Kiitos molemmille viihteestä. Karvinen olisi voinut jättää lesoilut pois, oli vähän noloa ja tarpeetonta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös